اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

تقويت همكاري‌هاي امنيتي و مرزي



 

 

تقويت همكاري‌هاي امنيتي و مرزي

وزيركشور:

تقويت همكاري‌هاي امنيتي و مرزي از اهداف سفر به آذربايجان است


با توجه به مرز 650 كيلومتري آبي و خاكي با جمهوري آذربايجان ، توسعه مبادلات ،همكاري‌هاي امنيتي مرزي ، حمل و نقل كالا وتسهيل عبور و مرور مسافران به ويژه مسافران عتبات عاليات در اين سفرمورد بحث قرار مي‌گيرد.

ایلنا: وزير‌كشور با بيان اينكه گسترش همكاري‌هاي مرزي با جمهوري آذربايجان از اهداف سفر به آذربايجان است، گفت: با توجه به مرز 650 كيلومتري آبي و خاكي با جمهوري آذربايجان ، توسعه مبادلات ،همكاري‌هاي امنيتي مرزي ، حمل و نقل كالا وتسهيل عبور و مرور مسافران به ويژه مسافران عتبات عاليات در اين سفرمورد بحث قرار مي‌گيرد.
به گزارش ايلنا به نقل از پايگاه اطلاع رساني وزارت كشور،مصطفي محمد نجار پيش از سفر به كشور آذربايجان با اشاره به مشتركات فراوان مردم و ملت ايران و جمهوري آذربايجان ، گسترش و توسعه همكاري‌ها و مبادلات مرزي را از جمله اهداف سفر خود به باكو برشمرد.
وي با بيان اينكه گسترش همكاري‌هاي مرزي با جمهوري آذربايجان از اهداف سفر ما به اين كشور است، گفت: با توجه به مرز 650 كيلومتري آبي و خاكي با جمهوري آذربايجان ، توسعه مبادلات ،همكاري‌هاي امنيتي مرزي ، حمل و نقل كالا وتسهيل عبور و مرور مسافران به ويژه مسافران عتبات عاليات در اين سفرمورد بحث قرار مي‌گيرد.
وزير كشور گفت : استراتژي كلان جمهوري اسلامي توسعه مناسبات با كشورهاي همسايه به ويژه آذربايجان است كه داراي پيشينه تاريخي فرهنگي و اشتراكات فرهنگي زيادي با جمهوري اسلامي ايران مي‌باشد.
وي توسعه همكاري‌هاي بين استاني را يكي ديگر از اهداف اين سفر اعلام كرد و گفت : در اين سفر همچنين با رياست محترم جمهوري آذربايجان ،وزراي اقتصاد و دفاع ، اصحاب رسانه و بخش‌هاي بازرگاني اين كشور ديدار و گفت‌وگو خواهيم كرد.
وزير كشور گفت : بررسي مسايل مربوط به مبارزه با قاچاق مواد مخدر ، استرداد مجرمين ، مبارزه با پولشويي و ترددهاي غير مجاز از جمله مباحث مورد گفت‌وگو و پيگيري در اين سفر خواهد بود..
نجاردر پايان ابراز اميدواري كرد: استعدادهاي زيادي كه در مرزهاي دو كشور وجود دارد مورد بهره برداري قرار گيرد...../تحلیل:ایلنا


ویدیو مرتبط :
دانلود پاورپوینت تهديدات امنيتي درسيستم هاي رايانه اي

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

همكاري محققان در تصفيه آب‌هاي آلوده



 

آب های آلوده

 

پژوهشگري از دانشگاه تبريز با همکاري محققان دانشگاه نانسي فرانسه از نانوكاتاليزورها براي حذف آلاينده‌هاي آبي بهره گرفته‌است.

 

مواد رنگ‌زاي آلي از مهم‌ترين عوامل آلاينده محيط زيست به شمار مي‌روند. بنابراين حذف اين مواد از آب‌هاي آلوده، به روشي مناسب ضروري به نظر مي‌رسد.

 

از جمله روش‌هايي كه در سال‌هاي اخير براي حذف آلاينده‌هاي آب از جمله رنگ‌هاي نساجي، مواد آلي، سموم كشاورزي و ... در غلظت‌هاي كم مورد استفاده قرار گرفته، فرآيندهاي اكسايش پيشرفته (AOP) است. به‌طور كلي فرآيندهاي اكسايش پيشرفته در برگيرنده كليه فرآيندهايي هستند كه در آنها با روش‌هاي مختلف، راديكال‌هاي فعال هيدروكسيل در آب توليد مي‌شوند. از آنجا كه راديكال‌هاي موجود، قدرت اكسيدكنندگي بسيار بالايي دارند، باعث تخريب كامل اكثر آلاينده‌ها مي‌گردند.

 

دکتر عليرضا ختايي مطالعاتي براي حذف سه ماده رنگ‌زاي نساجي در مقادير كم، انجام داده و سعي كرده با استفاده از فرآيند اكسايش فتوکاتاليزي و به‌كارگيري نانوكاتاليزور دي‌اکسيد تيتانيم، كارايي فرآيند حذف آلاينده‌ها را بهبود بخشد.

 

وي ابتدا نانوذرات دي‌اکسيد تيتانيم تجاري Millennium PC-500 از نوع آناتاز را خريداري و مشخصات آن را به‌وسيله دستگاه‌هاي XRD, SEM, TEM, BET تعيين کرده است. سپس نانوكاتاليزور دي‌اکسيد تيتانيم را روي صفحات شيشه‌اي به روش حرارتي تثبيت نموده و به كمك آن، تصفيه فتوکاتاليزوري آب‌هاي آلوده به سه ماده رنگ‌زاي نساجي را مورد بررسي قرار داده است.

 

نتايج اين پژوهش نشان مي‌دهد که با استفاده از اين نانوذرات مي‌توان آلوده‌کننده‌هاي رنگي آلي اسيدي را تقريبا بطور کامل از آب‌هاي آلوده حذف نمود.

 

اين طرح مي‌تواند در سازمان حفاظت محيط زيست، صنايع نساجي و رنگرزي براي تصفيه پساب حاوي مواد رنگ‌زا و در سازمان جهاد کشاورزي براي تصفيه پساب حاوي مواد رنگ‌زا و سموم دفع آفات کشاورزي استفاده گردد.

 

جزئيات اين پژوهش که با همکاري ماريه نوئل پونز و اورفان زهرا انجام شده، در مجله Journal of Hazardous Materials (جلد 168، صفحات 451-457، سال 2009) منتشر شده است.