اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

تحلیل فوتبالی یک نماینده در مواجهه با تحلیل فوتبالی رئیس جمهور/ 3-3 شدیم اما صعود کردیم



اخبار,اخبار سیاسی,منصوری

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس پاسخ تحلیل فوتبالی رئیس جمهور را با تحلیل فوتبالی دیگری داد.

عباسعلی منصوری آرانی، نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در خانه ملت که به تازگی مهمان کافه خبر بود با اشاره به تشبیه مذاکرات هسته ای از سوی رئیس جمهور به مسابقه فوتبال که در آن گفته بود:

 

حتی در یک مسابقه و بازی فوتبال وقتی می‌گوییم برنده یا موفق شدیم، معنایش این است که سه گل زده و دو گل خورده‌ایم، حالا عده‌ای بگویند که می‌شد از فلان فرصت هم استفاده کرد و گل‌های بیشتری زد. باید دید که در مقابل چه تیمی بازی کرده‌ایم و الا اگر در کنار گود نشسته و تماشاچی باشیم، می‌توانیم درخواست‌های بیشتری هم مطرح کنیم. تحلیل فوتبالی دیگری ارائه داد.

وی در بخشی از گفتگو با خبرآنلاین می گوید: به قول آقای روحانی اگر روند مذاکرات را به یک بازی فوتبال تشبیه کنیم، این بازی از دقیقه یک شروع می شود و تا وقت اضافه ادامه دارد. یعنی از زمانی که داور سوت آغاز بازی را می زند تا زمانی که سوت پایان را می زند، همه این بازی باید تحلیل شود.

 

همه این بازی در 19 یا 20 ماه گذشته اتفاق نیفتاده بلکه همه این بازی در 12 سال گذشته انجام شده است. به طوری که در دوره جدید، هم مربی، هم کاپیتان و هم بازیکن تعویض شده و تیم در مختصات مختلف، عملکردهای مختلفی داشته است. نهایتا شرایط کشور، شرایط منطقه و شرایط جهانی منجر به این شد که این این توافق انجام شود.

به گفته وی، آنچه که ما الان تحت عنوان یک توافقنامه یا برنامه جامع اقدام مشترک در دست داریم، حاصل آن عقبه است. یعنی ممکن است در این رابطه سئوالات مختلفی مطرح شود.

 

به عنوان مثال اینکه اگر قطعنامه های سازمان ملل علیه ما صادر نشده بود، آیا ما همین وضعیت را داشتیم و باز هم مذاکره می کردیم؟ پاسخ این است که اگر آن ها صادر نشده بود که بحث تحریم نیز مطرح نمی شد و لزومی نداشت که ما برای رفع تحریم امتیازاتی بدهیم و امتیازاتی بگیریم. به عبارتی باید روی این ها کار کنیم و حرف بزنیم.

 

چون اگر شما بخواهید صرفا درباره 5 دقیقه آخر بازی صحبت کنید، اگر توپ به اوت هم برود، می گویند توپ چرا اوت شد؟ و یک کرنر هم که از دست بدهید، می گویند چرا کرنر از دست دادید؟ ولیکن وقتی کل بازی را تحلیل می کنیم، به تحلیل واقعی نزدیکتریم. اگر در مواقعی گل خورده ایم، باید دید شرایطمان چگونه بوده است و برای جبران آن گل خورده تلاش هایی کرده و گل‌هایی را زده ایم.

عضو کمیسیون امنیت ملی افزود: آقای روحانی می گوید ما در مذاکرات توافق وین، بازی را 3 بر 2 بردیم. من با آقای روحانی هم نظر نیستم و می خواهم بگویم که اصلا 3 بر 3 شده ایم! اما در بعضی بازی ها شما 3-3 هم که بشوید برنده هستید.

 

به خاطر اینکه خیلی وقت ها تیم شما با یک امتیاز هم به مرحله بعد صعود می کند. من می گویم که در بدترین شرایط ممکن  3-3 شدیم. اما این 3-3 یک امتیاز حساس به ما داد که این امتیاز ما را به مرحله بعدی رسانده است. در مرحله بعدی، شکل و نوع بازی عوض می شود.

وی با بیان اینکه آنها هم در این مذاکرات موفق شدند، ادامه داد: خیلی وقت ها دو تیم که با هم بازی می کنند با گرفتن یک امتیاز به هدفشان می رسند و بازی همان برد- برد می شود. با اینکه بازی مساوی است اما باز هم برد- برد است. شرایط ما با غرب همین شد. یعنی 3-3 شدیم ولی هر دو بردیم. هم ما صعود کردیم هم آن ها جایگاه خود را مستحکم کردند.

منصوری آرانی خاطر نشان کرد: صحبت این است که وقتی ما می گوییم 3-3 شده ایم. یعنی 3 گل خوردیم . ولی این سه گل را چه زمانی دریافت کرده ایم؟ این مهم است. آیا این 3 گل را در 5 دقیقه آخر بازی خوردیم یا 5 دقیقه اول بازی خوردیم؟

 

این نکات وقتی مغفول می ماند، مشکل به وجود می آید و کسانی که طرفدار مربی قبلی هستند، انتقاد می کنند که چرا مثلا در این لحظه از بازی کرنر از دست دادید؟ و یا چرا پشت محوطه جریمه خطا کردید؟ و چرا وسط زمین اخطار گرفتید؟ در حالیکه همه این اتفاقات در کل این بازی رخ داده است.

وی در پایان گفت: اگر طرف پیروز بازی را آنالیز کند، می گوید آن گل هایی که خوردیم در چه دقایقی بوده است؟ با چه بازیکن ها و مربیانی بوده است؟شرایط بازی چگونه بوده است؟ من نمی خواهم تیم قبلی را مقصر قلمداد کنم، چون خیلی شرایط حاکم می شود که آن اتفاق می افتد. بنابراین ما باید برگردیم و همه این اتفاقات را یکبار مرور کنیم تا به شرایط فعلی برسیم.

 

اخبار سیاسی - خبرآنلاین


ویدیو مرتبط :
تحلیل فوتبالی کلاه قرمزی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تحلیل "واشنگتن پست" از دستور رهبری درباره توقف سؤال از رئیس جمهور



تحلیل "واشنگتن پست" از دستور رهبری درباره توقف سؤال از رئیس جمهور:

موقعیت احمدی نژاد درون نظام احیا شده است

در این گزارش با اشاره به اظهارات مقامات آمریکایی مبنی بر انجام گفتگوهای جدی با ایران تا مارس سال 2013(فروردین 1392) می نویسد طبق این تقویم این گفتگوها در دوران احمدی نژاد صورت خواهد گرفت.

روزنامه واشنگتن پست آمریکا با انتشار گزارشی نوشت که به نظر می رسد موقعیت لرزان ماه های گذشته احمدی نژاد از بین رفته و او ، احیا شده است.

به گزارش عصر ایران این روزنامه آمریکایی با اشاره به حوادث هفته های گذشته از جمله متوقف شدن طرح سوال از رییس جمهوری در مجلسآن را  به عنوان نشانه ای از احیای موقعیت احمدی نژاد درون نظام جمهوری اسلامی دانسته است.

این روزنامه می نویسد : برای ماه ها موقعیت احمدی نژاد درون نظام جمهوری اسلامی به رییس جمهوری شباهت داشت که ممکن است حتی نتواند دوره دوم ریاست جمهوری را تا پایان تابستان سال آینده به پایان ببرد ، اما حالا به نظر می رسد احمدی نژاد موقعیت خود را دوباره احیا کرده و فرضیه پایان حیات سیاسی خود را بار دیگر به چالش کشیده است.

واشنگتن پست می افزاید:" در حالی که ایران به شدت با تحریم های سخت بین المللی علیه برنامه غنی سازی اورانیوم خود در حال جنگ است و نیز در شرایطی که این کشور در آستانه مذاکرات جدی و احتمالی با آمریکا بر سربرنامه هسته ای خود است رهبر ایران با ارسال پیام وحدت ملی روزنه ای را برای ادامه حیات سیاسی احمدی نژاد ایجاد کرد.

واشنگتن پست می افزاید:"پیش از پیام وحدت رهبر ایران ، محمود احمدی نژاد زیر شدید ترین انتقادات مخالفان بابت سوء مدیریت اقتصادی و نیز عملکرد برخی مشاوران و نزدیکانش قرار داشت.در این گزارش با اشاره به اظهارات مقامات آمریکایی مبنی بر انجام گفتگوهای جدی با ایران تا مارس سال 2013(فروردین 1392) می نویسد طبق این تقویم این گفتگوها در دوران احمدی نژاد صورت خواهد گرفت.

در این مطلب با اشاره به اینکه احمدی نژاد علی رغم بیان تند ترین اظهارات در طول دوران ریاست جمهوری خود علیه اسراییل ، در دوره دوم ریاست جمهوری خود بارها تمایل خود را به گفتگو با آمریکا بیان کرده می افزاید:" احمدی نژاد به عنوان برجسته ترین چهره حکومت ایران در سطح بین المللی می تواند نقش مهمی در هر گونه گفتگوی در پیش روی ایران با آمریکا داشته باشد."

احمدی نژاد در اجلاس سال 2012 مجمع عمومی ملل متحد در نیویورک

 

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

واشنگتن پست در ادامه با اشاره به آغاز فعالیت های انتخاباتی اسفندیار رحیم مشایی رییس دفتر و نزدیک ترین یار سیاسی احمدی نژاد می نویسد این تحرکات بدان معنا است که رییس جمهوری ایران قصد کناره گیری کامل از صحنه سیاست را ندارد و شاید احمدی نژاد هم مانند پوتین در روسیه با کناره گیری موقت 4 ساله از سمت ریاست جمهوری در سال 2017 و در انتخابات ریاست جمهوری آینده بار دیگر برای بار سوم به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری مطرح باشد.

واشنگتن پست می نویسد : در میان محافظه کاران در ایران این نگرانی وجود دارد که احمدی نژاد همچنان بتواند حتی در صورت کناره گیری از قدرت با به قدرت رساندن یک مهره نزدیک به عنوان رییس جمهوری همچنان به اعمال نفوذ خود در صحنه سیاسی ادامه دهد./عصرایران