اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

تحریم های بیشتر ایران در حوزه نفت ، گاز و امور مالی



 

تحریم های بیشتر ایران در حوزه نفت ، گاز و امور مالی

 

 

دیپلمات های آگاه در برخی كشورهای طرف مذاكره با ایران در گروه 5+1 به خبرگزاری فرانسه اعلام كردند كه این كشورها در حال رایزنی برای افزایش تحریم های ایران هستند.

 

به گزارش عصر ایران در پی شكست دور دوم گفتگوهای ایران و گروه 5+1 در استانبول تركیه برخی از اعضای غربی گروه 5+1 در صدد افزایش فشارهای تحریمی علیه ایران در حوزه های مالی و نفت و گاز هستند.

هم اكنون ایالات متحده آمریكا ، اتحادیه اروپا ، كانادا ، استرالیا و ژاپن و برخی دیگر از كشورهای متحد آمریكا تحریم هایی را علیه ایران به مورد اجرا گذارده اند كه بخشی از آنها در چارچوب قطعنامه های تحریمی شورای امنیت ملل متحد و بخشی دیگر در راستای همكاری با ایالات متحده برای اعمال فشار بیشتر به ایران می باشد.

یك دیپلمات غربی در گفتگو با خبرگزاری فرانسه بدون اشاره به نام كشورهای در حال رایزنی و جزییات تحریم های جدید علیه ایران ، گفت :‌‌" برای آینده نزدیك آنچه كه ما با متحدانمان در پی آن هستیم تشدید فشارهای تحریمی علیه ایران در خارج از چارچوب شورای امنیت ملل متحد است .  

وی افزود :‌‌" ما بیشتر در حال رایزنی برای تشدید اقدامات ملی علیه ایران هستیم . ما هم اكنون در مراحل اولیه این رایزنی ها هستیم ، اما این تحریم ها در مرحله اول بیشتر در حوزه مالی و در مرحله دوم در حوزه نفت و گاز متمركز خواهد بود".

گفتنی است كه در 5 سال گذشته 4 قطعنامه تحریمی از سوی شورای امنیت ملل متحد علیه فعالیت های هسته ای كشورمان وضع شده است و علاوه بر این ایالات متحده آمریكا ، اتحادیه اروپا و برخی از كشورهای متحد غرب نیز تحریم هایی جداگانه علیه ایران به مورد اجرا گذارده اند.

ایران می گوید كه فعالیت های هسته ای اش صلح آمیز ، شفاف و در چارچوب مقررات آژانس بین المللی انرژی اتمی و معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای بوده و از این رو قطعنامه ها ظالمانه و غیر قابل توجیه است.

اخیرا دور دوم مذاكرات ایران با 6 كشور عضو گروه 5+1 در استانبول تركیه بدون نتیجه مشخص پایان یافت و دو طرف حتی بر سر تداوم گفتگوها و یا زمان و مكان دور بعدی مذاكرات به توافق نرسیدند.../عصر ایران


ویدیو مرتبط :
گزارشگر بی بی سی : تحریم کنندگان ایران در حال چشیدن آثار تحریم نفت ایران هستند.

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تصویب تحریم صادرات نفت و گاز و بانک مرکزی ایران در مجلس نمایندگان آمریکا



 

 

پیش نویس دو طرح که در پی تحریم صادرات نفت و گاز و بانک مرکزی ایران است، در کمیته روابط امور خارجه مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شده است.

به گزارش بی بی سی، کنگره ایالات متحده آخرین بار حدود یک سال پیش، تحریم های یک جانبه این کشور علیه ایران را تشدید کرده بود.

مقام های جمهوری اسلامی بارها گفته اند که این تحریم ها برنامه اتمی و سیاست خارجی ایران را تغییر نخواهد داد.

اگر این طرح به یک قانون لازم الاجرا تبدیل شود، دولت باراک اوباما موظف خواهد شد که در ظرف ۳۰ روز به کنگره اعلام کند که آیا بانک مرکزی ایران با برنامه های اتمی و نظامی این کشور یا با سپاه پاسدارن ایران ارتباط دارد یا خیر و در صورت اثبات این مساله، آنرا تحریم کند.

هاورد برمن، نماینده دموکرات و رئیس پیشین کمیته روابط خارجه مجلس نمایندگان، در جلسه روز چهارشنبه این کمیته، با تاکید بر تحریم بانک مرکزی ایران گفت که این بانک تنها رابط این کشور با نظام مالی بین المللی است.

کنگره ایالات متحده آخرین بار حدود یک سال پیش، تحریم های یک جانبه این کشور علیه ایران را تشدید کرده بود

بنا بر این طرح، صادرات فراورده های نفتی ایران اعم از خام یا پالایش شده در صورتی تحریم خواهد شد که سپاه پاسداران یا شرکت های وابسته به آن، در استخراج یا فروش آن به هر نحوی حضور داشته باشند و ارزش محموله حداقل یک میلیون دلار باشد.

کمیته روابط امور خارجه مجلس نمایندگان آمریکا همچنین پیش نویس طرح دیگری که به طور مشترک تحریم ها را علیه شرکای تجاری و نظامی ایران، کره شمالی و سوریه افزایش می دهد، تصویب کرد.

این طرح ها در مرحله بعد احتمالا برای بررسی بیشتر به کمیته های دیگر این مجلس و سرانجام برای رای گیری، به صحن مجلس نمایندگان آمریکا فرستاده خواهد شد.

در پیش نویس این طرح، به طور مشخص به روسیه هشدار داده شده و از این کشور به عنوان یکی از حامیان ایران، سوریه و کره شمالی نام برده شده است.

در متن این پیش نویس هشدار داده شده است که همکاری های فضایی آمریکا با روسیه قطع خواهد شد و قانونگذاران خواهان آن شده اند که دولت آمریکا در طرح های مشترک مربوط به ایستگاه بین المللی فضایی، حق پرداخت وجوه به روسیه را نخواهد داشت.

در این طرح بر بررسی تحریم مقام های وزارت امور خارجه، وزارت اطلاعات، وزارت ارشاد، سپاه پاسداران و بنیادهای مختلف مانند بنیاد شهید نیز تاکید شده است.

بنا بر این طرح، دولت بارک اوباما باید اسامی تمامی مقام های "ناقض حقوق بشر" در ایران را اعلام کند و برای اولین بار به رئیس جمهوری این کشور نیز اشاره شده است.

اعضای کمیته مذکور با این اقدام قصد دارند دولت باراک اوباما صراحتا اعلام کند که آیا رئیس جمهوری ایران نیز مسوول وقایع پس از انتخابات خرداد ۱۳۸۸ بوده اند یا خیر.

ایران اتهام نقض حقوق بشر را بی اساس می داند و به نوبه خود چنین اتهامی را علیه ایالات متحده مطرح می کند.../انتخاب