اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

بعد از سه دهه فاش شد: ‌21 ایرانی در میان قربانیان اردوگاه صبرا و شتیلا



 

 

بعد از سه دهه فاش شد: ‌21 ایرانی در میان قربانیان اردوگاه صبرا و شتیلا

 

همیشه در لابه لای وقایع تاریخی حقایق پنهانی وجود دارند که سالها بعد پیدا می شوند و خواننده را شگفت زده می کنند.جمعه گذشته  بیست و نهمین سالگرد کشتار صبرا و شتیلا بود ؛ فاجعه ای که در آن صدها تن از آوارگان ساکن اردوگاه های صبرا و شتیلا به دست شبه نظامیان مسیحی تحت حمایت ارتش اسراییل به خاک و خون کشیده شدند.

از تعداد کشته شدگان این فاجعه آمار دقیقی در دسترس نیست چرا که به ادعای بازماندگان معدود فاجعه به غیر از گور دستجمعی که در محل کشتار در منطقه الغبیری بیروت جنوبی برای قربانیان حفر شده ، تعداد زیادی در اماکن دیگر مانند "ملعب الریاضی" مدفون شده اند.

کشف این گورهای دسته جمعی چندان دشوار نیست،کافی است روزی دولت تصمیم بگیرد که طرح مترو بیروت را اجرا کند آنگاه است که ابعاد هولوکاست معاصر فلسطینی آشکار می شود.

اما در میان قربانیان حادثه 16 سپتامبر 1982 در اردوگاه های صبرا و شتیلا تعداد زیادی غیر فلسطینی نیز وجود دارند که روزنامه السفیر چاپ بیروت پس از گذشت سه دهه از آن پرده برداشت و خبر دردناک برای ما ایرانی ها این است که در میان شهداء این فاجعه هولناک 21 ایرانی نیز وجود داشتند که در همه این سال ها هیچ سخنی از آنها در هیچ جا گفته نشده است!

منبع خبر روزنامه السفیر گزارش رسمی قاضی دادگاه نظامی وقت اسعد جرمانوس است که هیچ گاه منتشر نشده است.

اینکه چرا در آن زمان این گزارش ناپدید شد کاملا روشن است.دادگاه نظامی لبنان زیر نظر رئیس جمهور این کشور فعالیت می کند که بر مبنای قانون اساسی این کشور باید از میان مسیحیان مارونی انتخاب شود ؛ رئیس جمهور آن زمان لبنان کسی نبود جز امین جمیل،رهبر کنونی حزب کتائب که نظامیان تحت فرماندهی پدرش پیر جمیل(رهبر وقت حزب) به همراه یگان هایی از شبه نظامیان قوات لبنانی به فرماندهی سمیر جعجع و حزب مسیحی ملی گرایان آزاد به رهبری کمیل شمعون و شبه نظامیان وابسته به سعد حداد مرتکب آن جنایت هولناک شدند و طبیعی است که امین جمیل مانع از انتشار گزارشی شود که پدر و حزب متبوعش محکوم شوند.

بنابراین باید افرادی مانند ایلی حقیبه ترور می شدند تا متهمین اصلی در پشت خط قرمز عدالت آسوده باشد.

جالب است بدانید که امروز این احزاب مسلح و جنایتکار طرفدار حقیقت شده اند و به صف حامیان دادگاه بین المللی ترور نخست وزیر سابق لبنان رفیق حریری پیوسته اند که حزب الله را محکوم به ترور کرده است! بالاخره اینجا لبنان است جایی که گرگ لباس گوسفند می پوشد و روباه رفیق چوپان می شود!

اگر خبر روزنامه السفیر صحیح باشد که معمولا اینچنین است،شکی نیست این 21 مبارز ایرانی در شب تاریک 16 سپتامبرحومه جنوبی بیروت برای دفاع از اردوگاه و جلوگیری از قتل عام زنان و کودکان بی دفاع وارد اردوگاه فلسطینیان شده بودند.

قطعا آنها می دانستند که بواسطه حمایت مستقیم نظامیان اسراییلی از عملیات شبه نظامیان مسیحی، پا در عرصه خطرناکی گذاشته اند و تاریخ هیچ گاه از آنها نخواهد نوشت اما آنها رفتند تا بی ادعا از مظلوم دفاع کنند.

اینکه این جوانان ایرانی در آن سالها در لبنان چه می کردند تاریخ نانوشته ای نیست و با رجوع به تاریخ سالهای آغازین دهه شصت خودمان می توان به چرایی آن پی برد.

السفیر از اسامی این شهدای ایرانی و محل دفن آنها هیچ اطلاعاتی منتشر نکرده است ،‌اما آیا در ایران نیز کسی از این مردان ایرانی ،‌ نام و نشانی در دست ندارد؟.../تحلیل:عصرایران

 


ویدیو مرتبط :
گزارشی از کشتار پناهجویان اردوگاه صبرا و شتیلا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نام سه ایرانی در میان نامزدهای دریافت جایزه «دانشمندان جوان Blavatnik 2014»+عکس



اخبار,اخبار علمی ,جایزه ملی دانشمندان جوان

 

اخبار علمی - نام سه ایرانی در میان نامزدهای دریافت جایزه «دانشمندان جوان Blavatnik 2014»+عکس

در بین 30 فینالیست جایزه ملی دانشمندان جوان Blavatnik 2014 نام 3 دانشمند ایرانی شامل «علی حاجی‌میری»، «علی جاوه‌ای» و «علی خادم حسینی» دیده می‌شود.

جایزه ملی دانشمندان جوانBlavatnik آمریکا به محققان برجسته در 3 حوزه‌ علوم زندگی، علوم فیزیک و مهندسی، شیمی اهدا می‌شود.

هدف از برگزاری این رقابت، انتخاب دانشمندان جوان زیر 42 سال است که تحقیقات آنها منجر به ارائه راه‌حل برای مشکلات جهانی و ایجاد تغییرات مثبت در جهان شده است.

در رقابت سال 2014 جایزه ملی دانشمندان جوان، از بین 300 نامزد از موسسات تحقیقاتی و آکادمی‌های سراسر آمریکا 30 نفر بعنوان فینالیست انتخاب شدند.

در حوزه علوم فیزیکی و مهندسی 3 دانشمند ایرانی شامل علی حاجی‌میری از موسسه فناوری کالیفرنیا، علی جاوه‌ای از دانشگاه کالیفرنیا، برکلی، علی خادم‌حسینی از دانشگاه هاروارد بعنوان فینالیست انتخاب شده‌اند.

این جایزه توسط بنیاد خانواده Blavatnik اهدا شده و فرآیند انتخاب دانشمندان توسط آکادمی علوم نیویورک اداره می‌شود.

اسامی 3 برنده نهایی 15 سپتامبر (24 شهریور) اعلام و برندگان جایزه نقدی 250 هزار دلاری دریافت خواهند کرد.
اخبار علمی - ایسنا