اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

برای این که دوباره رأی بیاوری با ایران بجنگ!



 

برای این که دوباره رأی بیاوری با ایران بجنگ!

 

پیشنهاد واشنگتن پست به برنده نوبل صلح:برای این که دوباره رأی بیاوری با ایران بجنگ! اوباما می تواند دو سال باقی مانده را به تعیین تکلیف نهایی خود با حکومت ایران بپردازد . این مساله از منظر سیاسی به اوباما کمک خواهد کرد چرا که حزب مخالف جمهوریخواه هم در این مساله وی را کمک خواهد کرد و همزمان با بالا گرفتن تنش ها و آماده شدن آمریکا برای جنگ با ایران ، اقتصاد آمریکا نیز رو به بهبود می رود.

 

روزنامه واشنگتن پست آمریکا در سرمقاله خود به قلم " دیوید . اس . برودر " ، احتمال انجام  جنگ با ایران در دو سال آینده را به عنوان  "برگ برنده اوباما" برای بهبود اقتصاد آمریکا و انتخاب مجدد وی به سمت ریاست جمهوری آمریکا در انتخابات سال 2012  دانست.

به گزارش عصرایران  در این مطلب با اشاره به اینکه اوباما برای انتخاب شدن دوباره به سمت ریاست جمهوری آمریکا با چالش بحران اقتصادی روبرو است می نویسد : " دموکرات ها ممکن است که انتخابات میاندوره ای کنگره را ببازند و تسلط خود بر کنگره را از دست بدهند ، اما حتی اگر چنین چیزی اتفاق بیفتد ، اوباما هنوز می تواند امیدوار به پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری سال 2012 باشد ."

در این مطلب با اشاره به توانایی های اوباما و این حقیقت که او از همه رقبای محافظه کارش به لحاظ توانایی های فردی برتر است ، می نویسد : " اگر اوباما نتواند شاخص های اقتصادی را بهبود دهد و اقتصاد آمریکا را تا دو سال آینده به نمودار رشد برساند ، احتمال انتخاب مجدد او به سمت ریاست جمهوری کم خواهد بود."

در ادامه این مقاله آمده است : " آیا اوباما قادر است در مدت باقی مانده افسار اقتصاد را کشیده و اقتصاد آمریکا را به رشد برساند ، این پرسشی کلیدی  برای دو سال باقی مانده تا زمان انتخابات ریاست جمهوری سال 2012 است ".

نویسنده با اشاره به اینکه اوباما برای انتخاب مجدد به سمت ریاست جمهوری باید از دو نیروی موثر استفاده کند می نویسد : " این نیروها کدامند ؟ در اصل این نیروها در دو دسته جای می گیرند . یکی از آنها قدرت حلقه " کسب و کار " در آمریکاست . نیرویی که در سراسر تاریخ آمریکا تعیین کرده است که چه زمانی اقتصاد این کشور باید قبض و بسط یابد ".

واشنگتن پست  با اشاره به اینکه اوباما توان و مزیتی برای تعیین کنندگی در حوزه مرتبط  با نیروی اول را ندارد می نویسد : " اما چه چیز دیگری می تواند اقتصاد آمریکا را تحت تاثیر قرار دهد ؟ پاسخ این پرسش به رغم آنکه مصادیقش ترسناک است ، روشن است . جنگ یا صلح می تواند بر اقتصاد تاثیر گذارباشد."

این مطلب ادامه می دهد : " فقط می خواهم تا به بحران اقتصادی دهه 1930 آمریکا توجه داشته باشید  ، چه چیزی آمریکا را از آن بحران نجات داد ؟ جنگ جهانی دوم ".

واشنگتن پست می نویسد : " اوباما می تواند با توجه به حمایت قاطع جمهوریخواهان کنگره  در دو سال آینده موضوع حل بحران اتمی ایران را در دستور کار خود قرار دهد و اینجا همان نقطه ای است که رییس جمهوری آمریکا باید بر آن چیره شود.

اوباما می تواند دو سال باقی مانده را به تعیین تکلیف نهایی خود با حکومت ایران بپردازد . این مساله از منظر سیاسی به اوباما کمک خواهد کرد چرا که حزب مخالف جمهوریخواه هم در این مساله وی را کمک خواهد کرد و همزمان با بالا گرفتن تنش ها و آماده شدن آمریکا برای جنگ با ایران ، اقتصاد آمریکا  نیز رو به بهبود می رود.

در خاتمه این یادداشت سرمقاله نویس واشنگتن پست می نویسد : " البته من نمی خواهم به اوباما توصیه کنم که برای انتخاب مجدد دست به جنگ بزند . اما در صورت جنگ با ایران ، مردم آمریکا برای حمایت به دور اوباما جمع می شوند چرا که ایران تهدید بزرگ جهانی در قرن جدید است ! اگر اوباما بتواند با این چالش برخورد کرده  و جاه طلبی های هسته ای ایران را مهار کند ، کمک خواهد کرد تا جهان امن تر شود و بدین ترتیب اوباما نیز تبدیل به یکی از موفق ترین روسای جمهوری در طول تاریخ آمریکا خواهد شد ".../عصرایران


ویدیو مرتبط :


خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اتهام زنی دوباره ایاد علاوی علیه ایران: در حال ورود به یک سیکل خطرناک هستیم



 

 

 

ایران

 

 

ایاد علاوی نخست وزیر اسبق و رهبر ائتلاف سکولار العراقیه عراق بار دیگر با اتهام زنی به ایران ، جمهوری اسلامی را به بر هم زدن اوضاع سیاسی عراق و تلاش برای بی ثبات سازی منطقه متهم کرد .

به گزارش عصر ایران علاوی در مصاحبه اختصاصی با فرید زکریا در برنامه " جی پی اس " شبکه سی ان ان آمریکا با اشاره به موانع تشکیل دولت جدید در عراق ، جمهوری اسلامی ایران را به مانع تراشی و ایجاد بی ثباتی در عراق متهم کرد .

علاوی مدعی شد : " ما می دانیم که ایران در حال انتقام جویی از منطقه است و با  بی ثبات کردن عراق و لبنان و فلسطین در پی ایجاد بی ثباتی در منطقه است ".

وی افزود : " نیروهای افراطی در عراق به دنبال بر هم زدن ثبات این کشور هستند تا همه توجه ها را به سمت خود جلب کنند ".

علاوی با هشدار نسبت به عدم تشکیل دولت آینده عراق گفت : " ما در حال ورود به یک سیکل  خطرناک هستیم ". وی افزود که وضعیت سیاسی موجود در عراق مشوق حرکت های افراطی و خشونت آمیز شده است و نسبت به بازکشت دوباره خشونت های فرقه ای به این کشور هشدار داد .

با وجودی که هشت ماه از انتخابات سراسری عراق می گذرد اما اختلافات سیاسی احزاب و جناح های قدرت در این کشور تشکیل دولت را نا ممکن ساخته و عراق در زمینه بحران عدم  تشکیل دولت پس از یک انتخابات به رکورددار تبدیل شده است .

این نخستین بار نیست که علاوی و افرادی نزدیک به گروه العراقیه جمهوری اسلامی ایران را متهم به بی ثبات سازی و دخالت در امور داخلی عراق می کنند و این در حالی است که ائتلاف العراقیه خود  تا حدود زیادی قائم به حمایت های خارجی کشورهایی نظیر عربستان سعودی ، مصر و برخی دیگر از کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس است .

علاوی که در انتخابات 16 اسفند 1388 عراق تواست با کسب 91 کرسی بیشترین کرسی های پارلمان را از آن ائتلاف خود کند ،  به دلیل اینکه ائتلاف تحت رهبری او اکثریت کرسی های پارلمان را در اختیار ندارد قادر به تشکیل دولت نیست و از این رو در ماه های گذشته بارها  ایران را به دخالت و مانع تراشی در تشکیل دولت  عراق متهم کرده است ..../تحلیل:عصرایران