اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

انتقاد قالیباف از روحانی درباره طرح «خزانه خالی» پیش از مذاکره!



انتقاد قالیباف از روحانی

انتقاد قالیباف از روحانی درباره طرح «خزانه خالی» پیش از مذاکره

شهردار تهران گفت: اگر از خالی بودن خزانه حرف زده شود، دیگر پشت میز مذاکره چه خواهیم گفت.

به گزارش  فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران، محمدباقر قالیباف شهردار تهران شامگاه دیروز (دو‌شنبه 13 آبان) بعد از نماز مغرب و عشا در مسجد امام حسن مجتبی(ع) نازی‌آباد تهران ضمن شرکت در مراسم عزاداری سخنرانی کرد.

وی گفت: برای من توفیقی است که در چنین شبی در این جمع حضور دارم.

قالیباف افزود: گذشت زمان و آمدن ایام بزرگ‌ترین ذکر و یاد برای ماست؛ خداوند تبارک و تعالی ماه رجب، شعبان، رمضان، صفر، محرم، اعیاد غدیر و قربان و این مناسبت‌ها را قرار داده است و فرصتی برای بندگان فراهم کرده تا متذکر شویم و برای اصلاح ادامه زندگی خودمان عبرت بگیریم و مخصوصا محرم و صفر نقش برجسته‌ای در حفظ اسلام و به خصوص در این زمان فراهم کرده است و ما باید درس بزرگی را از محرم و صفر بگیریم.

شهردار تهران تصریح کرد: یکی از ویژگی محرم و نهضت امام حسین (ع) چند وجهی بودن این قیام است، حضرت از یک منظر در ظلم‌ستیزی، در برقراری قسط و عدل، در برپایی امر به معروف و نهی از منکر با آن مبارزه کرد و این‌ها مواردی است که باید درس بگیریم.

وی اظهار داشت: ما متعلق به این فرهنگ هستیم وظیفه ما این است که عاشورا را آنگونه که هست درک کنیم و محرم تنها در حد یک عزاداری ساده نباشد؛ امام با یک برداشت صحیح از واقعه عاشورا در 15 خرداد 1342 در مقابل ظلم ایستاد و فکر نکرد در مقابل شاهی است که تا بن دندان مسلح است و ساواک را داشت، امام (ره) ایستاد و چیزی هم در دست نداشت حتی نزدیکان ایشان در حوزه توصیه کردند شما نه سرباز و نه پشتیبانی دارید بنابراین چه وظیفه ای برای قیام دارید ولی معرفت امام نسبت به محرم و ظلم‌ستیزی بیشتر بود و به وظیفه عمل کردند و با توجه به فرهنگ عاشورا در مقابل رژیم طاغوت ایستادند و ما هم با روحیه ایثار و شهادت‌طلبی در دفاع مقدس مقابل گروه‌های مختلف ایستادیم.

قالیباف تصریح کرد: البته ما این را هم یاد گرفته‌ایم امام حسین (ع) مهربان بودند، حسن خلق داشتند، با محبت بودند، صبر و شکیبایی در زندگی داشتند و در هر شرایطی تسلیم اراده خداوند شدند و همچنین از لحاظ سختی ظهر عاشورا و چه به لحاظ فشارهایی که قبل از روز عاشورا وجود داشت، باید از همه ابعاد درس بگیریم.

شهردار تهران افزود: اگر ما به دنبال بصیرت عاشورایی هستیم دین خط قرمزهایی هم دارد، اصول و دفاع، جهاد اکبر و جهاد اصغر هم دارد و وظیفه ماست که تقدم و تعهد را بشناسیم.

وی در ادامه به تقارن روز سیزدهم آبان با اول ماه محرم اشاره کرد و گفت: اگر ما در مقابل آمریکا ایستادیم این ایستادگی یک حرکت سیاسی و مصلحت‌اندیشانه نیست بلکه ریشه در دین و شناخت در نهضت امام حسین (ع) دارد.

قالیباف تاکید کرد: اگر امام حسین (ع) ظلم‌ستیز بود و در مقابل ظالم ایستاد ما هم در زندگی‌مان در مقابل ظالم باید بایستیم.

شهردار تهران افزود: اگر تدبیر و رهنمود مقام معظم رهبری، نرمش قهرمانانه است به این معنا که با ظالمین گفتگو شود آن‌ها هم باید به راه راست هدایت شوند و حتی بهانه از دست کسانی که احساس می‌کنند که ما می‌خواهیم دشمن‌تراشی کنیم گرفته شود و بدانند که ما به دنبال دعوا نیستیم ما ملتی هستیم که نه به دنبال این هستیم که به کسی ظلم کنیم و نه به دنبال این هستیم و نه اجازه داریم که پا روی عزت خودمان بگذاریم.

قالیباف اظهار داشت: اگر 13 آبان را نمادی از بی‌اعتمادی و اعتراض به آمریکا می‌دانید ریشه در نهضت امام حسین (ع) و فرهنگ ظلم‌ستیزی دارد ما تجربه گذشته 35 ساله را داریم و می‌فهمیم که 13 آبان نمادی است که به ما نشان می‌دهد ما بدون آمریکا هم می‌توانیم پیشرفت کنیم اینکه حضرت آقا می‌فرماید ما نگاه به درون داشته باشیم اینکه مهم‌ترین مولفه در همه تصمیمات چه در موضوعات داخلی و چه در موضوعات خارجی تکیه دادن به توجه مردم است.

شهردار تهران بیان کرد: از همان اوایل پیروزی انقلاب در تداوم انقلاب در دفاع مقدس در هر شرایطی ما هر وقت به مردم تکیه دادیم به پیروزی رسیدیم و هر وقت به غیر از مردم به جای دیگری توصل جستیم و دست دراز کردیم و از آن‌ها کمک خواستیم به پیروزی نرسیدیم.

وی گفت: این موارد درس‌هایی است که از عاشورا گرفتیم بگذارید این لیاقت در این مقطع از زمان برای ملت ما بماند که این ملت در مقابل ظلم ایستاد و توفیق شکست ظالم را این ملت پیدا کرد و طبیعی است مقابله با ظلم حتما مشقت و سختی دارد و باید در این راه محکم کمر ببنیدیم و بایستیم.

قالیباف اظهار داشت: محرم و صفر است که به ما اجازه می‌دهد همسرمان، برادرمان و آبروی‌مان را برای خدا و برای اسلام ادا کنیم و هرگز فرهنگ قرآنی به ما این اجازه را نمی‌دهد عزت خودمان را بفروشیم و پا روی عزت‌مان بگذاریم و این‌ها منافاتی با حرف زدن با آمریکا ندارد امام حسین (ع) تا آخرین لحظات در عاشورا به دنبال هدایت دشمنانش بود.

شهردار تهران تاکید کرد: اما به این موضوع هم اشاره کنم حال که باید متکی به خودمان و متکی به ملت باشیم باید بدانیم ما مسئولین و کسانی که شما این فرصت را فراهم کردید و همچنین شهدا این فرصت را فراهم کردند، الان که قدرت در اختیار ماست ما هم باید تأسی به فرهنگ اهل بیت کنیم ما هم مکلف به برقراری قسط و عدل به هر میزان که قدرت و ظرفیت داریم، هستیم.

وی اظهار داشت: اداری کار کردن مسئولان با فرهنگ امام حسین(ع) سازگاری ندارد به همان میزان که امر به معروف و نهی از منکر مهم است مبارزه با فقر هم مهم است و جامعه‌ای که فقیر باشد ندای ملکوتی ایمان در آن شنیده نمی‌شود.

قالیباف در جمع مردم نازی‌آباد افزود: مدیون شما مردم عزیز در این شب عزیز باشم که اگر در کارهایم یک لحظه از آن حسی که در دفاع مقدس با همرزمانم داشتم امروز در شهرداری آن حسم تغییری کرده باشم و رفتار اداری داشته باشم.

شهردار تهران گفت: اگر می‌گوییم جنوب شهر نسبت به شمال شهر اولویت دارد به خاطر این است که نمی‌گوییم ما توانستیم کار جدی انجام دهیم ولی حداقل از زمانی که وارد شهرداری شدم نگذاشتیم این فاصله بیشتر شود.

وی تصریح کرد: من امروز مدعی هستم و با عدد و رقم می‌گوییم نگذاشتیم فاصله جنوب وشمال شهر زیاد شود کما آنکه مدعی هستیم این فاصله را کمتر هم کرده‌ایم.

قالیباف گفت: آیا می‌توانیم بیش از این کار کنیم بله می‌توانیم آیا شهرداری مجموعه‌اش در تراز یک نظام اسلامی است هرگز آیا در شهرداری تخلفی دیدید؟ حتما هست آیا مردم را اذیت نمی‌کنند؟ می‌کنند آیا هنوز رشوه نمیگیرند؟ می‌گیرند، این اشکالات است ولی من به شما در این تریبیون و این مجلس مقدس میگویم به خدا فساد و رشوه کاهش پیدا کرده است ولی آیا یکی از آ‌ن‌ها هم قابل قبول است خیر.

شهردار تهران تاکید کرد: در دوره جدید که توفیق خدمت پیدا کردم اولویت‌مان را براین قرار دادیم و در چهار سال پیش‌رو کمر بسته ایم که به حول وقوه الهی و با کمک همکاران انشالله بتوانیم شهرداری را به نقطه‌ای برسانیم که وقتی مردم وارد شدند احساس آرامش کنند انشالله با دعای خیر شما، بنده شبانه‌روز در خدمت شما هستم و با همان روحیه‌ای که پشت خاکریزها بودیم و می‌جنگیدیم وظیفه داریم این کارها را انجام دهیم.

وی تصریح کرد: حرف ما در انقلاب این بود که اگر نظام اسلامی شود مردم به دین و دنیا بهتر می‌رسند آن روزی که پشت خاکریز بودیم هرکسی داد می‌زد من باقر من جعفر من صادق و خیلی کامبیز و جمشید نبود پس این نشان می دهد که فرهنگ اهل بیت پشت ما ایستاده است.

قالیباف در بخشی از سخنان خود اظهار داشت: اگر ما به کارآمدی نظام تاکید داریم و می‌گوییم اگر حضرت آقا می‌فرمایند اقتصاد مقاومتی اگر می‌فرمایند ما اگر می‌خواهیم پشت میز مذاکره هم با قدرت حرف بزنیم، خب اگر بگوییم خزانه خالی است و از این حرف‌ها زده شود دیگر پشت میز مذاکره چه می خواهیم بگوییم.

شهردار تهران تاکید کرد: ما پشت میز مذاکره هم باید با قدرت بگوییم که تحریم‌ها تاثیرگذار نیست چه موقعی تاثیرگذار نخواهد بود وقتی که به ملت تکیه کنیم لذا ما معتقدیم عمق استراتژیک این نظام فقط دانش و علم و داشتن یک نیروی نظامی قوی نیست اینها لازم است اما عقبه انقلاب اسلامی اینها نیستند عقبه انقلاب اسلامی قلب مردم است که پای نظام باشد اگر اینگونه شد دشمن هرچقدر هم قوی باشد نابود است اما اگر خدایی ناکرده سستی به وجود آمد و اگر روحیه مبارزه از ما گرفته شد، تهاجم فرهنگی روی ما موثر شد، اختلاف در جامعه پیدا شد، گروه‌گرایی و حزب گرایی به اساس انقلاب غلبه پیدا کرد طبیعتا ما چه توقعی از پیروزی داریم.

وی در خصوص نامه‌های دریافتی از مردم نیز توضیحاتی ارائه کرد و گفت: مطمئن باشید اگر نامه‌هایی که به من می‌دهید موضوع آن‌ها مربوط به شهرداری باشد بین 7 تا 10 روز آن‌ها را بررسی خواهیم کرد و اگر مربوط به حوزه دیگری باشد آن‌ها را ارجاع می‌دهیم و پیگیری می‌کنیم، ولی قول نمی‌دهم.

قالیباف در پایان خاطرنشان کرد: بخش قابل توجهی از نامه‌ها بحث اشتغال و رفاه است ولی ما امروز در شهرداری تهران 4 الی 5 هزار نفر نیروی مازاد داریم که از عوارض حقوق آن‌ها را پرداخت می‌کنیم ولی بازهم تلاش خودمان را خواهیم کرد.

/فارس

 


ویدیو مرتبط :
افشاگری روحانی در خصوص خزانه خالی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

حمله رسالت و کیهان به هاشمی و روحانی:چرا یک روز قبل از مذاکره از خزانه خالی و انبوه بدهکاری سخن گفتید?!اینکه هاشمی حتی توان نظارت بر سایتش راندارد



روزنامه رسالت,روزنامه کیهان

رسالت خطاب به رئیس جمهور: چرا یک روز قبل از مذاکره از خزانه خالی و انبوه بدهکاری سخن گفتید؟

 

روزنامه رسالت در سرمقاله خود نوشت:
"دولت با یک خزانه خالی و انبوه  بدهکاری روبه‌رو است." این جمله را دیروز رئیس جمهور در آستانه مذاکرات ژنو در جمع دانشگاهیان گفت. تعبیری که شبیه آن را در نیویورک در مقابل خبرنگاران آمریکایی عنوان کرده بود و گفته بود که اوضاع اقتصادی ایران بدتر از آن است که من تصور می کردم.

 

درست در شب مذاکره واریز یارانه ها به خاطر کسری هزار میلیاردی به تعویق افتاد.وزیر صنعت هم شب مذاکره نرخ واقعی ارز را 3000 تومان عنوان کرد. خالی کردن مشت کشور در شب مذاکره با 1+5 چه معنایی می تواند داشته باشد؟

 

بر اساس کدامیک از اصول مسلم تامین منافع ملی باید به طرف غربی تفهیم کرد که تحریم ها اثر گذار بوده است. مذاکره کنندگان امروز و فردا با چه پشتوانه ای قرار است، مذاکره کنند. مگر آمریکایی ها به دنبال این نبودند که به خیال خام خود ایران را با "زانوان خونین" پای میز مذاکره بکشانند پس چرا دولتمردان ما به جای تکیه بر اقتدار کشور مرتب دم از ضعف و مشکل می زنند؟

دیروز وزیر محترم خارجه در آستانه سفر پای منافع ملی را به میان کشید و خواسته بود کسی قضاوت زودرس نکند اما آیا این طریق درستی برای تحصیل منافع ملی است؟

 

در کدام کتاب روابط بین الملل جناب ظریف و دوستانشان خوانده اند که شب مذاکره باید مشت خودتان را خالی کنید و خود را بر خلاف واقعیت در موضع ضعف قرار دهید. اینطور که برخی شیفته برقراری رابطه با آمریکا شده اند این هراس در دل به وجود می آید نکند این شیفتگی به شیدایی بینجامد. مردم عادی هم در معاشرت های روزانه خود می دانند وقتی می خواهند جنسی را بخرند خود را زیاد طالب و خواهان نشان ندهند. وضعیت جیبشان را پیش هر کس و ناکس بازگو نکنند و ... .

....هنوز چند سال از پخش تلویزیونی اعترافات هاله اسفندیاری، کیان تاجبخش و رامین جهانبگلو نمی گذرد که باز رئیس جمهور در اظهاراتی عجیب از دستگاه امنیتی و اطلاعاتی کشور می خواهد راه های دیپلماسی علمی را باز کند. تعجب از این موضع بیشتر از این روست که دیپلماسی علمی امروز در جریان است و کنترل های محدودی نیز که صورت می گیرد بخشی از آن به خاطر حفظ جان دانشمندان ایرانی و بخش دیگر به این خاطر است که اساتید و یا دانشجویان در کنفرانس های علمی در دام سرویس های جاسوسی دشمن نیفتند.

....نبرد نرم امروز یک واقعیت غیر قابل انکار است و در این جنگ آشکار هیچ غفلتی را بنا به تساهل و یا تجاهل نمی توان گذاشت . البته ممکن است افراطهایی هم در محدود کردن برخی اساتید و دانشگاهیان رخ داده باشد که ان شاء الله درخواست دکتر روحانی نسبت به رفع این افراط ها باشد و الا اصل اینکه نهادهای اطلاعاتی و امنیتی باید حامی و پشتیبان جریان دانشگاهی در جامعه باشند و مجامع به اصطلاح علمی اما سیاسی را رصد کنند غیر قابل تردید است.

کیهان:اینکه هاشمی حتی توان نظارت بر سایتش راندارد سندی دیگر برتصمیم شورای نگهبان برای ردصلاحیتش است


کیهان در سرمقاله امروز خود نوشت:
برای دقایقی خودتان را جای رصدگران اطلاعاتی در آمریکا و غرب بگذارید. ناگهان می‌بینید در میان طیفی از مطبوعات ایران موجی درباره لزوم مذاکره با آمریکا راه می‌افتد. و می‌بینید که یک سیاستمدار شناخته شده در ایران، از نامه‌ای محرمانه خبر می‌دهد که 6-25 سال پیش برای آیت‌الله خمینی نوشته است. مضمون نامه این است که آمریکا قدرت برتر دنیاست و نمی‌توانیم به سبک فعلی که با آمریکا رابطه نداریم، ادامه بدهیم!

زشتی و نابه جایی این حرکت به حدی تابلو بود که گوینده آن سخنان (نویسنده نامه) روز گذشته به واسطه یک روزنامه حامی اعلام می‌کند اقدام دفتر و سایت وی بدون هماهنگی با او «اقدامی نادرست» بوده است.

 

آیا این چهره سیاسی طی 6-5 ماه گذشته در کشور نبود و لااقل صفحه اول روزنامه‌ها را نمی‌دید که متوجه شود بازنشر چند باره اظهارات وی در فاصله این 6-5 ماه از سوی نشریات زنجیره‌ای بودار است؟ این پرسش صرفا از سر خوش‌گمانی‌ مطرح می‌شود وگرنه معنی ندارد که سایت یک چهره سیاسی ساز خود را بزند و او حتی توان نظارت بر سایت خویش را نداشته باشد (این هم سندی دیگر بر درستی تصمیم چند ماه پیش شورای نگهبان است).

 

در واقع با توجه به تکرار ماجرا- به ویژه توسط نشریاتی که ارتباط ارگانیک با بستگان درجه اول چهره سیاسی مورد بحث دارند- به احتمال قریب به یقین می‌توان گفت که فرآیند جریان‌سازی یک سال گذشته با استفاده از چهره سیاسی مذکور با هماهنگی شخص وی بوده است.

 

 

البته در این میان می‌توان و باید میان کارگردانان زنجیره‌ای این سناریو و بازیگر به ظاهر نقش اول آن به لحاظ انگیزه و اهداف فاصله‌گذاری کرد. اما در نتایج ماجرا هیچ فرقی حاصل نمی‌شود و آن گلی است که سیاستمدار به ظاهر زیرک در بدترین زمان به دروازه دولت و ملت زده است. بدین ترتیب فعلا باید دولت و نظام تا مدت‌ها هزینه و انرژی صرف کنند تا آثار این گل یادگاری را از چهره اقتدار ملی پاک کنند!

بیایید فرض را بر این بگذاریم که این گل به خودی ندانسته صورت گرفته است. اکنون سوال مهم‌تر این است که چه کسانی پشت ماجرا بوده و تعمد داشته‌اند؟

 

 

اگر کسانی باید در میان سیاستمداران غرب این برداشت را داشته باشند که «ایران کم آورده چون یک سیاستمدار معروف کم آورده»!

 

 

کسانی هم هستند که در هماهنگی با داخل ایران این صحنه به ظاهر مستند را تدارک کرده‌اند. یک حلقه داخلی به علاوه یک جریان خارجی در اقدامی که خیلی هم پنهان نیست بنا دارند «کم آوردن ایران» را به نمایش بکشند تا از یک سو به دولتمردان غرب انرژی مثبت تهاجم بدهند و از دیگر سو انرژی منفی تسلیم‌طلبی و ترس و انفعال و ضعف را به افکار عمومی ایران پمپاژ کنند.

 

در حقیقت جریان خیانتکار فتنه و سازش پس از شکست در آشوب‌ افکنی سال 88 و ارزیابی دلایل آن به این جمع بندی رسید که باید به زندگی مردم فشار آورد تا جریان انگشت‌نما و منزوی سازش جرئت عرض اندام پیدا کند و بتواند پارسنگ کفه آمریکا و غرب در باج‌خواهی از ایران باشد.
/خبرآنلاین