اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

امریکا:ایران حتی کشتی ها را در هنگام عبور از تنگه ی هرمز هدایت می کند



امریکا: تنش بین نیروهای ما و ایران در خلیج فارس به طور بی سابقه ای کاهش یافته است/ایران حتی کشتی ها را در هنگام عبور از تنگه ی هرمز هدایت می کند

خطر فزاینده ی ای وجود دارد که این سخنان یا اقدامات ایران می تواند منجر به سوبرداشت آمریکا شود. خلیج فارس در حال تبدیل به جعبه باروتی است که هر لحظه ممکن است به طور تصادفی منفجر شود.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

انتخاب: رویترز نوشت: ممکن است که ایران و امریکا از آمادگی خود برای جنگ در خلیج فارس سخن  گویند، اما پشت پرده این تهدیدات، طرفین علاقه مند به اجتناب از درگیری و جنگ هستند.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، مسئولان نظامی و تحلیلگران غربی می گویند، تهران توانایی ضربه به دشمنان خود در منطقه را دارد، اما ایران با تهدیدات به دنبال آن است که به غرب فشار بیاورد که در اعمال تحریم ها علیه این کشور تجدید نظر کند.

دریادار مارک فاکس معاون رئیس عملیات نیروی دریایی امریکا گفت: زمانی که مسئله تحریم مطرح می شود ما با سخنان تهدید امیز ایران که اوج هم می گیرد مواجه می شویم.

وی افزود: ما با این مسئله در سال 2010 و در ژانویه سال جاری هم مواجه شدیم. آنها از سخنان تهدید آمیز و مانورهای نظامی استفاده می کنند تا نظر خود را اعلام کنند.

فاکس اضافه کرد: با این وجود بهتر است که ما همیشه اماده باشیم و البته اماده هم هستیم.

مایکل کنل متخصص امور ایران در مرکز تحلیل دریایی گفت: تهران به واشنگتن و متحدان منطقه ایش یاداوری می کند که اگر به ایران حمله شود، قادر به پاسخگویی است.

وی ادامه داد: ایران همچنین به مردم خود اطمینان می دهد که نیروهایش قادر به دفاع از حملات دشمن است.

نیکلاس گوزدف، استاد مطالعات امنیت ملی در کالج جنگ دریایی امریکا گفت: در حالی که تحریم اروپا باعث مشکلات اقتصادی برای تهران می شود، اقدامات و اظهارات مقامات این کشور نشان می دهد که تهران به طور ظمنی می خواهد بگوید که اگر بخواهد، می تواند مشکلات اقتصادی برای دنیا به وجود آورد.

اری راتنر مشاور سابق امور خاورمیانه در وزارت خارجه امریکا دولت اوباما گفت: خطر انجام اقداماتی که ایران تهدید به آن می کند کم است.

با این وجود خطر فزاینده ی ای وجود دارد که این سخنان یا اقدامات ایران می تواند منجر به سوبرداشت آمریکا شود. خلیج فارس در حال تبدیل به جعبه باروتی است که هر لحظه ممکن است به طور تصادفی منفجر شود.

مسئولان نیروی دریایی امریکا می گویند تنش در خلیج فارس بین نیروهای امریکایی و همتایان ایرانی شان نسبت به چندین سال گذشته و حتی چندین ماه قبل بسیار کم است. این مسئله نشان می دهد که تهران مواضعش را تعدیل کرده است.

هفته ی گذشته، جاناتان گرینرت رئیس علمیات نیروی دریایی امریکا گفت که نیروی دریایی ایران مودب و حرفه ای است.

افسران نیروی دریایی می گویند که واحدهای ایران کشتی های بزرگ در حال عبور از تنگه هرمز را هدایت می کنند.

زمانی که هواپیمای خارجی به حریم هوایی ایران نزدیک می شوند سریعا با هشدار انگلیسی زبان و جدی ایران مواجه می شوند.

دریادار فاکس فرمانده سابق نیروی دریایی امریکا در منطقه گفت: من هیچ وقت به این اندازه برای جلوگیری از جنگ کار نکرده ام.  من می خواهم این پیغام را به ایران بدهم که حضور ما در خلیج فارس به منظور فشار به این کشور نیست./انتخاب


ویدیو مرتبط :
عبور ناو هواپیمابر آمریکا از تنگه هرمز

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ایران، چگونه تنگه هرمز را می بندد؟/ موشک باران کشتی ها از دل دریا



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

اشپیگل احتمال بسته شدن تنگه هرمز را بررسی کرد؛

 ایران، چگونه تنگه هرمز را می بندد؟/ موشک باران کشتی ها از دل دریا/ هر یک روز بسته‌شدن تنگه هرمز ، یعنی سقوط اقتصاد جهانی در کام رکود!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب : بزرگترین خطر برای غرب این است که در صورت حمله آمریکا یا اسرائیل به تاسیسات اتمی ایران، این کشور تنگه هرمز را مین‌گذاری کند. در حال‌حاضر یک‌پنجم نفت مورد نیاز جهان از تنگه هرمز می‌گذرد. بسته شدن این آبراه حتی برای مدتی کوتاه اقتصاد جهانی را با مشکلات بزرگی روبرو خواهد کرد.

هفته‌نامه اشپیگل این پرسش را مطرح می‌کند که آیا ایران با وجود تحریم ها، اصولا قادر به بستن تنگه هرمز خواهد بود؟

تحقیقات آنتونی کوردزمن کارشناس آمریکائی امور دفاعی نشان‌می‌دهد که ایران در سال ۲۰۰۶ دست کم ۲ هزار مین دریائی در اختیار داشته است.

مقامات ایرانی این عدد را اکنون بین ۳ تا ۵ هزار اعلام می‌کنند.

به‌ادعای اشپیگل‌آنلاین، ایران همچنین تجهیزاتی شبیه "ای ۵۲ " چینی را در اختیار دارد که می‌توانند از کف دریا کشتی‌های درحال حرکت را به موشک ببندند.

ایران تنها دو یا سه مین‌گذار دریائی واقعی دارد، اما زیردریائی‌های نوع "کیلو" و غدیر می‌توانند بمب‌های زیردریائی را حمل کنند. بنابراین به‌سختی می‌توان پیش‌بینی کرد که تنگه هرمز با چه سرعتی می‌تواند مین‌گذاری شود.

این رسانه آلمانی می افزاید: تنگه هرمز در بعضی نقاط ۴۰ کیلومتر پهنا و ۸۰ متر عمق دارد و برای قرار دادن مین‌های دریائی بسیار مناسب است.

دریادار سیاری یک‌سال پیش گفت:« بستن تنگه هرمز از خوردن یک لیوان آب هم راحت‌تر است.» در واکنش به همین تهدیدها بود که آمریکا تابستان امسال تعداد قایق‌های مین‌روب خود را از ۴ دستگاه به هشت دستگاه افزایش داد و یک مرکز عملیات شناور را در خلیج فارس مستقر کرد. اکنون آمریکا دارای این توانائی هست که ظرف چند روز پس از مین‌گذاری تنگه هرمز آن را مین‌روبی کند.

دکترین جنگ‌های نامتقارن سبب شده است که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به سرعت بر تعداد قایق‌های سریع خود بیفزاید.

این قایق‌ها به مسلسل و امکانات پرتاب موشک مجهز شده‌اند. اگر شرایط جدی شود، این قایق‌ها می‌توانند با حمله به مین‌روب‌های آمریکائی برای آن‌ها مزاحمت ایجاد کنند.

کارشناسان نظامی آلمان معتقدند که وضعیت خاص سواحل ایران و سطح آب هموار تنگه هرمز شرایط مناسب را برای عملکرد این قایق‌های کوچک و سریع فراهم کرده‌اند.

احمد وحیدی وزیر دفاع جمهوری اسلامی اعلام کرده است که ناوچه‌های تندر برای "دفاع غیرمتقارن" در نظر گرفته شده‌اند. سپاه پاسداران علاوه براین دارای تعداد زیادی موشک ضد کشتی مثل (کرم ابریشم) Silkworm چینی است. این موشک‌ها می‌توانند از زمین، ناوچه، و حتی قایق‌های سریع و کوچک کشتی‌ها را هدف قرار دهند.

اشپیگل‌آنلاین می‌نویسد:«عملیات بستن‌تنگه هرمز برای ایران تلفات سنگینی به‌بار خواهد آورد، با این‌حال می‌تواند نه‌تنها کار مین‌روب‌ها را به‌تاخیر بیاندازد، بلکه امنیت نفتکش‌های متحدان آمریکا در منطقه را نیز به‌خطر بیاندازد.» هر یک روز بسته‌شدن تنگه هرمز اقتصاد جهانی را بیشتر به کام رکود فرو می‌برد./انتخاب