اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

امریکاپس ازافغانستان سراغ چین وهندمی رود



 

 

 

اخبار سیاسی

 

عصر دیروز نشست خبری محمود احمدی نژاد در محل نهاد ریاست جمهوری برگزار شد. در این کنفرانس مطبوعاتی که جوانفکر و ثمره هاشمی نیز در آن رئیس جمهور را همراهی می کردند، خبرنگاران روزنامه ها و خبرگزاری های داخلی و خارجی سوالات خود را مطرح کردند.

احمدی نژاد در این نشست در پاسخ به خبرنگار روزنامه «اعتماد» که از او سوال کرد؛ شما در برابر سوال رسانه ها در خصوص چرایی برخورد با مطبوعات و بازداشت روزنامه نگاران همواره این مسائل را مربوط به قوه قضائیه می دانید، بفرمایید نقش دولت و وزارت اطلاعات در این برخوردها، بازداشت ها و بازجویی ها چیست، گفت؛ هیچ نهادی- حتی وزارت اطلاعات- حق بازداشت و بازجویی کسی را بدون حکم قضایی ندارد و از سویی کسی نمی تواند انتظار داشته باشد که قوه قضائیه در مقابل تخلف کاری نکند. البته اگر این قوه تخلفی انجام دهد بنده به عنوان مجری قانون تذکر می دهم و رهبری هم در این مورد قضاوت می کند. وی با بیان اینکه دولت از اینکه عده یی در زندان به سر می برند خوشحال نیست، تصریح کرد؛ وزارت اطلاعات و وزارت کشور وظیفه تامین امنیت را بر عهده دارند.در ادامه این نشست خبرنگار شبکه خبر به عنوان اولین خبرنگار با حضور در جایگاه از احمدی نژاد پرسید با توجه به اظهارات مقامات غربی مبنی بر تصویب تحریم های احتمالی، آیا برنامه ریزی از سوی دولت در این خصوص صورت گرفته و نسبت به این تحریم ها دولت چه موضعی خواهد گرفت، رئیس جمهور پاسخ داد؛ در این طرف و آن طرف چنین اظهارنظرهایی می شود- ما هم شنیده ایم- اما این ادبیات متعلق به گذشته بوده و به پایان راه رسیده است. وی ادامه داد؛ فکر می کنیم وقت آن شده که برخی چشم های خود را باز کرده و خود را با واقعیات تطبیق دهند. شاید برخی بخواهند تجربیات گذشته را تکرار کنند اما فکر می کنم برای خود آنها لازم است راه خود را اصلاح و در مسیر همکاری حرکت کنند. احمدی نژاد تصریح کرد؛ ما از تکرار اشتباهات از سوی آنها استقبال نمی کنیم چرا که برای ما نیز مشکل ایجاد نمی کند.

اما اگر کسی علیه ما اقدامی کند عمل ما نیز متفاوت تر از گذشته خواهد بود و عمل متقابل انجام خواهیم داد. احمدی نژاد در ادامه این گفت وگوی خبری در پاسخ به سوال خبرنگار شبکه خبری العالم مبنی بر اینکه غنی سازی ۲۰ درصد را چه زمانی انجام می دهید، اظهار داشت؛ ما هر چیزی را که اعلام کرده ایم انجام داده ایم و برای سوخت نیروگاه هم به تعداد معینی سانتریفوژ نیاز داریم که آنها را نصب کرده و مراحل نهایی آزمایش را می گذرانند و پنج برابر سانتریفوژ های موجود ظرفیت دارند که در آینده مورد استفاده قرار می گیرند.وی تاکید کرد؛ در استفاده از اورانیوم ۲۰ درصد با کسی تعارف نداریم. رئیس جمهور در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگار شبکه پرس تی وی درباره رابطه با انگلستان خاطرنشان کرد؛ سطح مناسبات کنونی دو کشور بالا نیست و مردم ما علاقه یی به توسعه این مناسبات ندارند که دولت هم از آنها تبعیت می کند. گرچه مبادلات اقتصادی توسط مردم انجام می شود. وی افزود؛ این مساله به رفتار دولتمردان انگلستان برمی گردد که هنوز حال و هوای ۱۰۰ سال پیش از سرشان بیرون نرفته است و امیدواریم مردم آن کشور آنها را از آن حال و هوا بیرون آورند.

احمدی نژاد در پاسخ به پرسش خبرنگار روزنامه اطلاعات مبنی بر اینکه شما در ابتدا اعلام کردید در مبادله سوخت با هیچ مشکلی مواجه نیستید اما بعد از چند روز خبر آغاز غنی سازی ۲۰ درصد را در داخل اعلام کردید، چه اتفاقاتی رخ داد که تصمیم گرفته شد ایران غنی سازی را خود انجام دهد، گفت؛ هیچ تغییری رخ نداده و باید همه جملات را کنار هم گذاشت. الان هم می گویم ما تبادل سوخت حتی با کشور امریکا انجام می دهیم. وی ادامه داد؛ اگر امریکا برای تبادل سوخت بیاید ما با آن همکاری می کنیم و در قبال دریافت سوخت پول آن را نیز خواهیم پرداخت اما اگر بخواهد بداخلاقی کند ما رویه دیگری را در پیش می گیریم.

● سند داریم

رئیس جمهور در پاسخ به پرسش خبرنگار وطن امروز مبنی بر اینکه شما در اظهارات خود اعلام کرده اید امریکا بعد از افغانستان به هندوستان حمله خواهد کرد، آیا اسناد و مدارکی در این رابطه دارید، اظهار داشت؛ هم اسناد و مدارک وجود دارد و هم این موضوع کاملاً روشن است. وقتی خط مسیر ناتو و دولت های غربی را پیگیری می کنیم به آنجا می رسیم. آرایشی که آنها گرفته اند و با توجه به گسترش جنگ از افغانستان و پاکستان به نظر می رسد جز دور زدن هندوستان و چین راهی ندارند. وی با بیان اینکه برخی گمان می کنند هدف از لشگرکشی به عراق و افغانستان ایران است، ادامه داد؛ در آرزوهای امریکا و کشورهای غربی شاید ایران قرار بگیرد اما با توجه به این ۲۲ بهمن هایی که در این ۳۱ سال شاهد بودیم آنها تقریباً مایوس شدند که از این روش علیه ایران استفاده کنند و زمانی که رجزخوانی می کنند شاهد هستیم که ایران را استثنا می دانند.

● معاون مطبوعاتی اجازه لغو امتیاز ندارد

در ادامه خبرنگار روزنامه فرهنگ آشتی با اشاره به سخنان رئیس جمهور در مراسم معارفه جوانفکر مبنی بر اینکه من با این بگیر و ببندها در عرصه مطبوعات موافق نیستم نظر احمدی نژاد را نسبت به عملکرد معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پرسید که وی پاسخ داد؛ آزادی مطبوعات در ایران در حد بسیار بالایی است. احمدی نژاد تاکید کرد؛ اما معاون مطبوعاتی نه اجازه دارد روزنامه یی را لغو امتیاز کند و نه اجازه اعطای امتیاز دارد. بنابراین اگر توقیفی صورت بگیرد نیز از سوی هیات نظارت است نه معاونت مطبوعاتی و چنانچه لغو امتیاز مطرح باشد، باید پرونده در دادگاه مطرح و توسط قاضی بررسی شود.

● بیشترین مجوز در دولت نهم و دهم

وی با بیان اینکه در دولت نهم و دهم بیشترین مجوزها صادر شده، تاکید کرد؛ لغو امتیاز در اختیار دولت نیست.

احمدی نژاد ادامه داد؛ در خصوص اعتماد به مطبوعات نیز گفتنی است که ممکن است مطلبی نوشته شود اما مطبوعات نمی توانند بگویند هر چه ما می نویسیم اعضای دولت باید بپذیرند. کسانی که می خوانند می توانند بپذیرند یا نپذیرند. بنابراین شما بنویسید چنانچه مطلب تان مناسب باشد استفاده می کنیم. اگر نپسندیدیم هم نمی پسندیم. وی بار دیگر در مورد آنچه بگیر و ببند نامیده می شود، گفت؛ برخورد مطابق قانون است و از همان مسیر نیز باید رسیدگی شود. احمدی نژاد در پاسخ به سوال خبرنگار روزنامه توسعه درباره احتمال تحریم بنزین ایران یادآور شد؛ ما روزانه حدود ۱۷ میلیون لیتر بنزین وارد می کنیم و آماده تولید این رقم در داخل هستیم و نگرانی هم نداریم و اگر تحریم کنند اتفاقاً بهتر است. وی با بیان اینکه با اجرای هدفمند کردن یارانه ها مصرف بنزین کاهش یافته و مدیریت آن آسان تر شده، افزود؛ به زودی به صادر کننده بنزین تبدیل می شویم و همچنین دو پالایشگاه جدید در حال ساخت است اما بعضی ها که سیاست هایشان در منطقه دائماً به بن بست می خورد عصبانی هستند و فکر می کنند با این روش ها می توانند بین ملت های منطقه تنش ایجاد کنند.

● از زندانی شدن افراد ناراحتیم

وی در پاسخ به سوال خبرنگار روزنامه فرهیختگان مبنی بر اینکه آیا در خصوص روزنامه نگاران و فعالان سیاسی زندانی کاری کرده اید و رایزنی با قوه قضائیه داشته اید، اظهار داشت؛ ما از زندانی شدن افراد ناراحتیم اما در کشور قوانینی وجود دارد که همه در برابر آن مساوی هستند و قوه قضائیه به این مساله رسیدگی می کند که نتیجه آن باید معین شود.

 

 

 


ویدیو مرتبط :
ابو عزرائیل با دوچرخه سراغ داعش می رود!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

کیست تخمدان به سراغ چه زنانی می رود؟



 

کیست تخمدان

 

بسیاری از خانم ها دچار کیست تخمدان هستند بدون اینکه اطلاعی در این باره داشته باشند.

شاید شما هم با خانمهای متعددی رو به رو شده باشید كه از اختلالات دوره ماهانه شكایت دارند و نمی دانند چه کاری انجام دهند و البته در این میان حتی برخی از دختران به دلیل بی اطلاعی از اهمیت موضوع آن را با مادرشان نیز در میان نمی گذارند تا چه برسد به مراجعه به پزشك متخصص.


بعضی دیگر از خانمها هم از وجود موهای زائد صورت ناراحتند و نمی دانند برای رفع این مشكل چه باید بكنند؟


برخی به پزشك مراجعه می كنند و برایشان تشخیص كیست تخمدان داده می شود كه آنها پیش از دیگران نگرانند ولی باز هم درباره مشكلشان حرفی نمی زنند و چیزی نمی پرسند و...


با توجه به اهمیت این موضوع و ارتباط سلامت تخمدانها با سلامت «زن» ما این مقوله را با دكتر برهانی،جراح و متخصص بیماریهای زنان و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشكی در میان گذاشتیم.



با توجه به آمار قابل توجهی كه كیست های تخمدان بویژه در دخترخانمها پیدا كرده،لطفاً توضیح دهید كیست تخمدان چیست و آیا خطرناك است؟


كیست تخمدان عبارت است از توده های تخمدانی معمولاً خوش خیم كه اغلب از نسج تخمدان تولید می شود و در بسیاری از موارد از فولیكول های سطح تخمدان سرچشمه می گیرد.در واقع كیست تخمدان از توده های كیسه مانندی كه دارای یك جدار است و مقداری مایع ساده داخل آن جمع شده، تشكیل شده است.

 

 



چه عواملی باعث بروز كیست تخمدان می شود؟


علل متفاوتی می تواند باعث بروز این كیست ها شود كه اكثراً علت آن عدم تخمك گذاری است،چون فولیكولی كه قرار است «تخمك» را ایجاد كند و معمولاً در روز چهاردهم بعد از شروع عادت ماهیانه، پارگی طبیعی پیدا كرده و تخمك را آزاد می كند،این اتفاق در این فرد رخ نمی دهد و با تجمع آب در داخل خود،تبدیل به كیست می شود.گاهی چند تخمك چند كیست تولید می كنند و این عمل تكرار شده،تعداد زیادی كیست كوچك در تخمدانها ایجاد می شود كه آنها را به نام تخمدانهای «پلی كیستیك» می شناسیم.

 

 

كیست تخمدان چند نوع است؟ آیا همه كیست ها خطرناكند؟


كیست ها انواع مختلف دارند ولی كیست های تخمدان شایع كه بیشتر دیده می شود،اكثراً كیست های ساده و همان كیست هایی است كه شرح داده شد.ولی در مواردی این كیست ها می تواند بدخیم و خطرناك باشد كه برای تشریح آنها به بحث های پیچیده پزشكی نیاز می باشد.گاهی هم از محل فولیكول تخمدانی در مرحله دوم سیكل ماهانه كه دوره «لوتیئنی» نامیده می شود كیست های لوتیئنی ساخته می شود كه آنها نیز به نام كیست «فونكسیونل» شناخته شده و خطرناك نیستند.این كیست ها یا خود به خود و یا بوسیله درمانهای ساده رفع می شوند.

 


معمولاً بیمارانی كه كیست تخمدان دارند،با دارو درمان می شوند؟


همانطور كه اشاره شد،كیست هایی كه جدار نازك و صاف دارند،ساده هستند و در داخل آنها مایع صاف بدون هیچ گونه نسج اضافی ملاحظه می شود اینها كیست های «فونكسیونل» هستند و اكثراً خود به خود رفع می شوند،پس به درمان خاصی نیاز ندارد.ولی گاهی همین كیست ها،كمی بزرگتر شده و می توانند علایمی مثل درد در زیردل و اختلال در دوره ماهانه بیمار تولید كنند.گاهی هم لكه بینی در این بیماران دیده می شود كه با استفاده از قرص های ضدبارداری به راحتی درمان می شوند و با یك سونوگرافی ساده هم تشخیص داده می شوند.


در ضمن تخمدانهای با كیست های متعدد (پلی كیستیك) نسبتاً خوش خیم هستند ولی درمان آنها در بیماران مختلف بر حسب شرایط بیمار نظیر وزن و اینكه ازدواج كرده یا نه و یا بچه می خواهد یا نمی خواهد كاملاً متفاوت است و به بررسی ها و آزمایشهای دقیق تر و مراجعه های متعدد به پزشك نیاز دارد.

 

 

 

 

چه كیست هایی به جراحی نیاز دارند؟


در بیماری كه كیست تخمدان دارد،اگر علایم غیرعادی رخ دهد،ممكن است كار به جراحی بكشد،مثلاً كیست پاره شود و یا دردهای شكمی و لگنی حاد و علایم خونریزی داخل شكمی پیدا شود،اكثراً كار به جراحی می كشد.


* در بعضی موارد هم ممكن است كیست دچار پیچ خوردگی شود و این پیچ خوردگی ادامه یافته منجر به تحریك پریتون و كیست دچار كم خونی شود.در این صورت نیز اگر علایم با جابجایی و استراحت تغییر نكند و درد و استفراغ ادامه پیدا كند،باید جراحی شود.



* در حالتی كه كیست خیلی بزرگ شود و یا آنكه پس از چند دوره درمان طبی به درمان جواب ندهد (باید جراحی شود) معمولاً تخمدانهای با كیست های متعدد به جراحی نیاز ندارند ولی بیمار باید با دقت تحت نظر باشد و ممكن است سالها به درمان طبی نیاز داشته باشد كه بر حسب شرایط سنی،وضعیت كیست ها و شرایط زناشویی و وزن بیمار،درمانها متفاوت خواهد بود.

 

 

کیست تخمدان

 


كیست تخمدان معمولاً چه علایمی ایجاد می كند؟


علایم حاد كیست تخمدان شامل:احساس درد ناگهانی شكم،تهوع و استفراغ،تغییرات نبض،احساس ضعف كه ممكن است به علت خونریزی داخلی باشد.بعضی وقتها با خونریزی مختصر پریتون علایم شدت پیدا نمی كند و با استراحت در بیمارستان علایم بهبود پیدا كرده و احتیاج به عمل ندارد.

 



آیا این كیست ها قابل پیشگیری هستند؟


پیشگیری بدون استفاده از دارو برای كیست تخمدان وجود ندارد فقط تجربه نشان داده كه افرادی كه از قرصهای ضد بارداری استفاده می كنند،كمتر دچار كیست تخمدان می شوند و در حاملگی و شیردهی نیز به علت مهار فعالیت تخمدان كیست های تخمدان كمتر مشاهده می شود و اگر هم وجود داشته باشد در دوره بارداری و شیردهی خود به خود پس رفت پیدا می كند.معمولاً خانم هایی كه دیر ازدواج می كنند و دیر حامله می شوند،بیشتر در معرض این كیست ها قرار می گیرند، ولی كاملاً نمی توانیم بگوییم كه برای جلوگیری از كیست تخمدان قرص ضد بارداری بخورند چون همه خانمها كیست تخمدان پیدا نمی كنند بنابراین توصیه می كنم با مراجعه مرتب سالانه به پزشك متخصص زنان مشاوره و معاینه شوند و هرگاه دردهای مبهم لگنی، لكه بینی و یا بی نظمی در عادت ماهانه پیدا كردند.باید با متخصص زنان مشورت كنند و به موقع سونوگرافی انجام دهند تا در صورت كیست،نوع آن مشخص شود و درمان به روش صحیح صورت گیرد.چون اكثر این كیست ها در صورت تشخیص بموقع با درمان دارویی رفع خواهند شد( استفاده از هورمون ها) و به ندرت كار به جراحی می كشد.

 

 



معمولاً دختر خانمهایی كه كیست تخمدان دارند،از اینكه در آینده بار دار نشوند،نگران هستند، آیا كیست تخمدان مانع بارداری می شود؟


در تخمدانهای پلی كیستیك با توجه به اینكه كاملاً وضع آندوكرینولوژی زن به هم می خورد و از تخمدانهای كیستیك و بدون تخمك گذاری هورمونهای مردانه ترشح می شود همچنین پرمویی (هیرسوتیسم) و اختلالات شدید دوره ماهانه دیده می شود (مثلاً هر شش ماه یا هر سه تا چهار ماه یكبار پریود می شوند) فرد دچار «الیگومنوره» شدید می شود،در نتیجه با شرایط حاملگی دشوار روبه رو است و به كمك پزشك نیاز دارند.


علاوه بر این افرادی كه هنوز ازدواج نكردند،هم نباید رها شوند چون اختلالات و تغییرات هورمونی ایجاد عوارض می كند و حتی می تواند حالتی شبیه دیابت در بیماران ایجاد كند.



در بخشی از صحبتهایتان اشاره به قرصهای ضدبارداری در پیشگیری و درمان كیست تخمدان كردید آیا دختر خانمهایی كه به منظور درمان كیست تخمدان از قرصهای ضدبارداری استفاده می كنند،برای بارداری در آینده با مشكلی برخورد نخواهند كرد؟


اثر قرصهای ضدبارداری در عقیم كردن خانمها علمی نیست،مگر اینكه به مدت خیلی طولانی قرص بخورند،به طوری كه اندومتر خیلی لاغر شود،ولی هیچ منبعی ننوشته است كه قرص ضد بارداری كسی را برای ابد عقیم می كند.ممكن است بارداری را مدتی به تأخیر بیندازد، ولی عقیم و نابارور نمی كند.حتی بعضی خانمها كه قرص مصرف می كنند،وقتی آن را قطع می كنند،دچار آمنوره (قطع پریود) می شوند.


توصیه می شود كسانی كه قرص مصرف می كنند،قبل از پنج سال دوباره بازنگری كنند و با نظر پزشك معالج قرص را ادامه دهند.

 

 

 

 



كسانی كه كیست تخمدان دارند و تحت درمان هستند،چه نكاتی را باید رعایت كنند؟


خانمهایی كه كیست تخمدان دارند و دارو مصرف می كنند،باید از حركات ورزشی جهشی و كششی،دوومیدانی،شنا،یوگا و نظیر آن پرهیز كنند.در واقع هر كاری كه فشار به لگن بیاورد ممنوع است.پس از دوره درمان هم كه پزشك تعیین می كند،دوباره مراجعه كنند تا از درمان كامل خود مطلع شوند و در صورت جواب ندادن درمان و بهبود نیافتن،بررسی های آزمایشگاهی دقیق تر از آنها به عمل آید.




اصولاً خانمها برای اطلاع از وضعیت سلامت خود هر چند وقت یكبار باید به متخصص زنان مراجعه كنند؟


تمام خانمها باید سالی یكبار به متخصص زنان مراجعه كنند و تحت معاینه قرار گیرند.بخصوص پس از سن 50 سالگی كه مشكلات خطرناك تخمدانی (سرطانها) شایعتر است و از این سن باید هر شش ماه یكبار حتماً مورد معاینه دقیق قرار گیرند.كلاً برای رفع كیست ها ساده ترین و كم خرج ترین درمان همان قرص های ضد بارداری است ولی بیمار نباید خودسرانه عمل كند،بلكه باید تحت نظر متخصص زنان باشد و فرمهای مقاوم بدرمان را جدی بگیرد.ساده اندیشی هرگز در هیچ مسأله پزشكی مجاز نیست،بخصوص در مورد مسأله تخمدان كه عضوی كلیدی است و سلامتی و شادابی و زایندگی زن مستقیماً با آن در ارتباط است.خانمها باید حساس باشند و مثل یك نگین الماس آن را گرانقیمت بدانند.مشكلات تخمدانی از جنین داخل شكم مادر تا صد سالگی می تواند ظهور كند پس در هر مرحله ای از زندگی حتی در كودكی باید مواظب این عضو حساس باشیم كه جانشین ندارد.



خانم دكتر در پایان گفتگو چنانچه نكته خاصی وجود دارد كه مادران در ارتباط با دختر خانمهایشان باید به آن توجه كنند،اشاره بفرمایید.


تمام مادران عزیز اگر دختر خانمی دارند كه چاق است،اختلال عادت ماهانه دارد و بخصوص موی اضافی غیرعادی در بدن دارد (هیرسوتیسم) این سه علامت را جدی بگیرند وحتماً با پزشك متخصص زنان مشورت كنند.نكته مهم دیگر اینكه به دختران خود تفهیم كنند كه به خاطر سلامتی ازدواج كنند،نه به خاطر اتومبیل و آپارتمان و ویلا چون دیر ازدواج كردن باعث كیست تخمدان، فیبروم رحم، زایمانهای با سزارین، شیردهی ناموفق، آندومتریوز و... می شود.


امروز علم می گوید:بهترین تخمك مربوط به سن زیر 24 سال است یعنی بین 20 تا 24 سالگی.