اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

اعلام استیضاح وزیر آموزش و پرورش در مجلس حاشیه ساز شد



 

اعلام وصول طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش از سوی هیئت رئیسه مجلس موجب تنش در راهروی مجلس بین یکی از طراحان اصلی و یک نماینده ادوار مجلس شد.

 

به گزارش مهر، پس از آنکه هیئت رئیسه مجلس در پایان جلسه امروز چهارشنبه طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش را اعلام وصول کرد قاسم محمدی نماینده اردبیل یکی از طراحان اصلی این طرح با حضور در راهروی مجلس از خبرنگاران پارلمانی خواست تا با جمع شدن گرد وی از توضیحاتش در خصوص این طرح بهره گیرند.

وی با صدای بلند از خبرنگاران خواست تا به نزد وی رفته تا اطلاعاتی را به خبرنگاران بدهد.

در این بین سید زاده یکی از نمایندگان ادوار که در جلوی درب پارلمان بود با شوخی خطاب به محمدی گفت خودتان را با این استیضاح مسخره کرده اید، خبرنگاران نمی آیند.

قاسم محمدی در واکنش به گفته این نماینده ادوار با او به شدت برخورد کرد و با گفتن جملاتی تند وی را مدافع حاجی بابایی عنوان کرد. محمدی که از طراحان اصلی طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش است به این جملات اکتفا نکرد و مصرا از سیدزاده می خواست که راهروی مجلس را ترک کند.

این نماینده ادوار هیچ واکنشی در مقابل محمدی و حرکاتش نشان نداد و با راهنمایی دیگر نمایندگان مجلس از فضای متشنج در راهرو دور شد.

محمدی درهمان حالت عصبانیت از خبرنگاران خواست تا وزارت آموزش و پرورش را یک وزارتخانه متخلف معرفی کنند. وی ادامه داد: سیستم آموزش و پرورش به معلمانش حمال می گوید، خاک بر سر این نمایندگان که آنقدر اقتدار ندارند که در راهروی مجلس به آنها توهین می شود.

پس از این گفتگوها نمایندگان مجلس تلاش کردند قاسم محمدی را از خبرنگاران دور کرده و وی را به آرامش دعوت کردند و به وی تاکید کردند در حالت آرامش با خبرنگاران گفتگو کند.

وی پس از دقایقی مجددا درجمع خبرنگاران حاضر شد واین بار با آرامش نقطه نظرات خود را درخصوص اعلام وصول طرح استیضاح بیان کرد.


ویدیو مرتبط :
استیضاح وزیر آموزش و پرورش

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اعلام وصول درخواست استیضاح وزیر آموزش و پرورش در جلسه علنی مجلس



اخبار,اخبارسیاسی,استیضاح وزیر آموزش و پرورش

نایب رییس دوم مجلس شورای اسلامی گفت: طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش چهارشنبه هفته آینده در جلسه علنی مجلس بررسی می شود.

به گزارش «انتخاب»، محمدرضا باهنر در جلسه علنی امروز (سه شنبه) مجلس افزود: طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش با اصرار افرادی که آن را امضا کرده بودند، اعلام وصول شد و ما موظف بودیم آن را اعلام وصول کنیم.

وی گفت: چهارشنبه هفته آینده طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش در دستور کار مجلس قرار خواهد گرفت و وزیر در جلسه علنی از عملکرد خود دفاع می کند.

♦♦ متن کامل طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش

طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش که با ۶۴ امضا و در ۱۰ محور اعلام وصول شده بود، منتشر شد.

هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی پیش از پایان نشست علنی صبح امروز پارلمان، طرح استیضاح علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش که به امضای 64 نفر از وکلای ملت رسیده بود را اعلام وصول کرد.

متن کامل طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش که از سوی عضو هیئت رئیسه مجلس قرائت شد، بدین شرح است:

هیئت رئیسه محترم مجلس شورای اسلامی

با سلام و احترام، به استناد ماده 222 و 223 آیین‌نامه داخلی مجلس و در اجرای اصل 89 قانون اساسی بدین وسیله طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش برادر گرامی جناب آقای دکتر فانی با 64 امضا تقدیم می‌گردد.

نظر به مشکلات زیر در حوزه وظایف وزیر، این جانبان امضاکنندگان درخواست اعلام وصول استیضاح وزیر محترم آموزش و پرورش را داریم:

1. ناتوانی وزیر در جلب رضایت و اعتماد جامعه مهم آموزش و پرورش

2. ناتوانی وزیر در جلب توجه دولت به اهمیت و نقش آموزش و پرورش

3. ناتوانی وزیر در جلب توجه دولت جهت تأمین منابع مورد نیاز برای هزینه‌های موجود مدارس و تبدیل مدارس کشور به مدارس خودگردان براساس اصل 30 قانون اساسی

4. ناتوانی وزیر در جلب توجه و عنایت عملی دولت در افزایش فضای آموزشی در مناطق محروم کشور که سرانه فضای آموزشی آنها به مراتب از متوسط کشور کمتر است

5. ناتوانی وزیر در جلب نظر دولت جهت تأمین معیشت فرهنگیان شاغل و بازنشسته به امتیازاتی مشابه سایر ارگان‌ها و دستگاه‌ها به فرهنگیان

6. ناتوانی وزیر در حذف تفاوت حقوق و مزایای فرهنگیان نسبت به سایر دستگاه‌ها و ارگان‌هایی که نسبت به آموزش و پرورش از حساسیت کمتری برخوردارند.

7. عدم اقدام جدی و موثر در جهت تدوین و ارائه نقشه راه و برنامه‌ریزی عملیاتی برای اجرایی شدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش علیرغم اعلام در برنامه پیشنهادی خویش

8. عدم وجود رویکرد جدی و برنامه محور به دانشگاه فرهنگیان با عنایت به اهداف بلند این دانشگاه

9. نداشتن برنامه مدون، مؤثر و عملیاتی برای غنی سازی و ارتقاء بهره‌وری برنامه‌های آموزشی و پرورشی و کیفیت بخشی در محتوای آموزشی و استقرار و توسعه نظام آموزشی به خصوص در مدارس شبانه روزی، چند پایه، ابتدایی، پیش دبستانی در مناطق محروم، روستایی،‌ عشایری و مرزی

10. نداشتن برنامه و نظام مشخص و مؤثر در استقرار نظام پویا و جامع رصد، نظارت،‌ ارزیابی و پایش مستمر برنامه‌ها و نتایج آنها در ابعاد آموزشی، پژوهشی و کیفی نیروی انسانی


 اخبار  سیاسی - انتخاب