اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

ادعای بلومبرگ: دانمارک واسطه انتقال فناوری پیشرفته آی تی از اسرائیل به ایران



 

 

ادعای بلومبرگ: دانمارک واسطه انتقال فناوری پیشرفته آی تی از اسرائیل به ایران

 

بلومبرگ مدعی شد ایران توانسته است از یک شرکت اسرائیی و با واسطه دانمارک به فناوری های پیشرفته ای در زمینه آی تی، دست یابد.

سایت اقتصادی بلومبرگ آمریکا اعلام کرد: این فناوری در زمینه نفود در اینترنت کاربرد دارد.

به نوشته روزنامه "یدیعوت آحارونت" چاپ تل آویو، یک شرکت اسرائیلی در دو سال گذشته دستگاه های پیشرفته ای را در اختیار توزیع کننده خود در دانمارک قرار داده است. هنگام رسیدن این محموله ها، مهندسان آنها را از یکدیگر جدا کرده و به فرد ایرانی به نام حسین ارسال کردند. حسین کارشناس فناوری اطلاعات و  خوش اخلاق است که انگلیسی را به خوبی صحبت می کند.

در این گزارش، جزئیات بیشتری درباره "حسین" منتشر نشده و معلوم نیست آیا این شرکت اسرائیلی از قبل می دانسته که کالاهایش در اختیار ایران قرار می گیرد یا خیر.

با استفاده از این فناوری می توان وارد پیام های پست الکترونیک (ایمیل) شد یا اینکه شماری از کاربران را از استفاده از اینترنت منع کرد.

برپایه این گزارش، شرکت اسرائیلی الوت (Allot Communications)  از طریق شرکت دانمارکی رانتکس (Rantex)، فناوری پیشرفته ارتباطی را در اختیار ایران قرار داده است.

شرکت دانمارکی در ارسال محموله های این فناوری به ایران، هر آنچه را که نشان دهد این کالا از طرف اسرائیل بوده، حذف و این محموله ها را از طریق بازرگانی به نام حسین به ایران ارسال کرده است.

در این ارتباط، شرکت الوت اسرائیل با صدور بیانیه ای اعلام کرد هیچ معامله ای را با ایران انجام نداده و این اقدام شرکت دانمارکی، نقض توافقنامه دوجانبه بوده است.

سه نفر از کارمندان سابق شرکت اسرائیلی نیز گفته اند این شرکت می دانست که محموله های ارسالی به دانمارک در نهایت در اختیار ایران قرار می گیرد.

این کارمندان اضافه کردند: شرکت الوت اسرائیل به شرکت دانمارکی، دستگاه هایی به نام نت اینفورس (NetEnforcer) فروخته است که در فرایندی به نام " Deep Packet Inspection " استفاده می شود.

این دستگاه ها به ارائه کنندگان اینترنت این امکان را می دهد تا انواع فایل های ارسالی از طریق شبکه اینترنت را شناسایی کنند.

مقامات گمرک و دستگاه امنیتی اسرائیل هم در این باره گفتند که آنها نمی دانستند محموله های ارسالی به دانمارک در نهایت به ایران می رسند.../عصرایران


ویدیو مرتبط :
ادعای بلومبرگ درباره ظریف درمستند60ثانیه لمس ظریف شیطان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

دستور محرمانه اوباما: انتقال بمب های "پناهگاه شکن" به اسرائیل برای حمله به ایران



 

دستور محرمانه اوباما: انتقال بمب های پناهگاه شکن به اسرائیل برای حمله به ایران

 

نیوزویک نوشت: امریکا به طور مخفیانه با انتقال بمب های "پناهگاه شکن" که می توان از آن برای حمله به ایران استفاده کرد، موافقت کرد.

دو سال پیش، اوباما رئیس جمهور امریکا به طور محرمانه با انتقال 55 بمب "پناهگاه شکن" موافقت کرد. اسرائیل از زمان دولت بوش درخواست خرید چنین بمب هایی را داشته است.

مقامات امریکایی و اسرائیلی به نیوزویک گفتند که بمب های "جی بی یو 28" که از آن می توان برای حمله به تاسیسات هسته ای ایران استفاده کرد ،در سال 2009 به اسرائیل منتقل شدند.

اسرائیل از امریکا در سال 2005 درخواست چنین بمبی را کرده بود، اما دولت بوش با فروش آن موافقت نکرده بود.

در ادامه این گزارش آمده است: پنتاگون تمام برنامه و طرح های مشترک دفاعی امریکا و اسرائیل را به دلیل نگرانی هایی به حالت تعلیق در آورده است. این نگرانی ها به دلیل این است که اسرائیل در حال انتقال اطلاعات تکنولوژیکی به چین بوده است.

در سال 2007، بوش به ایهود اولمرت نخست وزیر اسرائیل گفت که  او دستور انتقال بمب ها به اسرائیل را در سال 2009 یا 2010 خواهد داد.

اکنون این گزارش فاش می سازد که اوباما دو سال پیش با این معامله موافقت کرده است.

"جیمز کارت رایت" معاون سابق رئیس ستاد متشرک ارتش امریکا گفت: این نگرانی وجود داشت که ایران و اسرائیل چگونه به این قضیه نگاه می کنند. می ترسیدیم که این اقدام ما به مانند نشان دادن چراغ سبز به اسرائیل برای حمله به ایران باشد.

"بمب های پناهگاه شکن " یا "بانکر باستر" (Banker Buster)، بمب هایی هوشمندند که بوسیله ی ماهواره هدایت می شوند..../تحلیل:انتخاب

" بمب پناهگاه شکن " از سه قسمت سکان و کلاهک و دم درست شده است:

سکان – این قسمت در نوک بمب قرار دارد و دستگاه کامپیوتری ارتباط با ماهواره در این قسمت تعبیه شده است. سکان دارای چهار پره ی متحرک است که برای هدایت بمب به کار می رود. عضو هوشمند بمب همین سکان کامپیوتری است که می تواند مسیر پرتاب بمب را، در حین پرواز، تصحیح کند و بمب را با دقت خارق العاده به سوی هدف هدایت کند.

کلاهک – این قسمت بین سکان و دم قرار دارد. کلاهک یک محفظه ی فولادی است که در داخل آن، مقدار زیادی مواد منفجره قرار دارد. قدرت نفوذ بمب به خاطر باریکی این محفظه و قدرت تخریبی آن به خاطر مواد منفجره ای ست که در این قسمت وجود دارد.

دم – این قسمت در انتهای بمب قرار دارد و از چهار پره ی درست شده است. هرچه اندازه ی پره ها بزرگ تر باشد، برد بمب بیشتر است. فیوز تاخیری، برای آن که کمتر صدمه ببیند، در این قسمت جاسازی شده است.