اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

اجباری برای کمک به مدارس نیست



اخبار,اخبار اجتماعی , آموزش و پرورش

 

اخبار اجتماعی - لامعی : اجباری برای کمک به مدارس نیست

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: یکی از سیاست‌های کاری آموزش و پرورش تقویت کمک‌های مردمی به این نهاد است.

به گزارش مهر، عباس لامعی ظهر پنج‌شنبه در نشست خبری با خبرنگاران اظهارکرد: یکی از سیاست‌های راهبردی آموزش و پرورش تقویت انجمن‌های اولیا و مربیان و در کنار آن افزایش کمک‌های مردمی است.

وی با بیان اینکه اولیاء و انجمن دو بال توانمند در تربیت به شمار می‌روند، افزود: آموزش و پرورش بدون انجمن اولیاء و مربیان، مدرسه و دانش‌آموزان معنا و مفهومی ندارد.

لامعی انجمن اولیاء و مربیان را وزارتی در دل وزارت دانست و بیان کرد: هرچند در گذشته سازمان انجمن اولیاء و مربیان کوچک شده و به اداره رسیده اما امروزه سیاست‌ها به دنبال زنده کردن و ارتقای جایگاه این انجمن است.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش هیچگاه اولیا را مجبور به کمک نکرده است، گفت: همچنان این سیاست ادامه داشته کمااینکه بسیاری از اولیا خود خواستار کمک به مدارس هستند.

خیران خراسان جنوبی را ویژه دیدند
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی بیان کرد: امروز که کشور از حیث اقتصادی در تنگنا قرار گرفته می‌توان با فرهنگ‌سازی درست زمینه کمک به مدارس که البته کمک به ارتقای سطح آموزشی فرزندان جامعه بوده را فراهم کنیم.

لامعی با بیان اینکه خیران خراسان جنوبی را در کمک‌های خود ویژه دیده‌اند، افزود: آبان‌ماه امسال خراسان جنوبی میزبانی خیری است که تقبل کرده در راستای کاهش فقرآهن قرص آهن برای مدارس استان را تامین کند.

وی همچنین از اهدای کمک‌های خیران در راستای طرح مبادی بی‌سوادی و طرح بامن بخوان در مقطع پیش‌دبستانی خبر داد و گفت: طرح‌های ارائه شده از سوی آموزش و پرورش خراسان جنوبی در نشست با خیران در تهران مورد توجه قرار گرفته و خیران در این راستا مبالغی را اهدا کرده‌اند.

لامعی همچنین از فعالیت دوهزار و 106 آموزشگاه در استان خبر داد و گفت: 26 درصد دانش‌آموزان استان زیرپوشش نهادهای حمایتی هستند.

وی همچنین در پایان از همراهی و تدبیر مدیران طی چند سال گذشته قدردانی کرد و یادآور شد: همکاری مدیران علیرغم وجود تنگناها سبب شد سطح کیفی آموزش در استان سیر صعودی داشته باشد.

اخبار اجتماعی - مهر

 


ویدیو مرتبط :
حجاب اجباری؟!جواب عالی به چرا حجاب در جامعه اجباری است؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آموزش خودمراقبتی در مدارس کشور اجباری شود



اخبار,اخبار اجتماعی,آموزش خودمراقبتی


اخباراجتماعی - آموزش خودمراقبتی در مدارس کشور اجباری شود

 عضو هیأت علمی دانشگاه خوارزمی گفت: با اجرای الگوی اسلامی ایرانی می‌توانیم زندگی سالمی را از منظر روانشناختی و جسمی برای افراد جامعه فراهم کنیم.

به گزارش فارس، محمد حاتمی با اشاره به رویکرد رایج در قرن نوزدهم اظهار داشت: با توجه به بیماری‌های حاد، رویکرد رایج در قرن نوزدهم درمانگری ملاک بود، اما در اواخر قرن بیستم و اوایل قرن بیست‌ویکم با توجه به عصر اصلاحات، نوع بیماری‌ها تغییر کرد و براساس آن بیماری‌های حاد ریشه‌کن شدند و بیماری‌های مزمن یا همان نوپدید به وجود آمدند.

وی افزود: بیماری‌های روان‌تنی جزو بیماری‌های نوپدید بوده که همراه انسان هستند، 95 درصد درمان فرد دست خود اوست و 5 درصد دست متخصصان، بنابراین باید به افراد آموزش داد تا برای آن 95 درصد تلاش کنند.

معاون نظارت حرفتی یعنی فعال کردن توانمندی فرد که با آموزش امکان‌پذیر است، افراد با در نظر گرفتن اینکه سالی سه بار به متخصص حوزه بهداشت روان مراجعه کنند فقط سه ساعت متخصص را می‌بینند و باقی ساعات سال تنها هستند.

وی با ابراز خرسندی از شعار هفته سلامت با عنوان یک عمر سلامت با خودمراقبتی اظهار داشت: ما باید به جای احداث بیمارستان‌ها و ارجاع بیماران به آنها، افراد را آموزش دهیم تا خود را توانمند کنند و سبک زندگی سالم را برگزینند.

مشاور عالی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره تصریح کرد: در خودمراقبتی، پیشگیری اولیه، ثانویه، ثالث و بازتوانی وجود دارد. این رویه موجب می‌شود تا افراد کمتر به مراکز درمانی مراجعه کنند و هزینه‌ها کاهش یابد.

عضو هیأت علمی دانشگاه خوارزمی اظهار داشت: شعار اصلی روانشناسی سلامت، سبک زندگی سالم است، به جای درمان و روش های درمانی باید در سبک زندگی خود تغییراتی ایجاد کنیم. این سبک شامل تغذیه مناسب، ورزش مداوم، نوع ارتباطات، فکر کردن، شناخت و تخلیه هیجانات است. افراد باید برای 24 ساعت زندگی خود برنامه داشته باشند و هر کس باید نقشه راه و چشم‌انداز زندگی خود را ترسیم کند.

وی افزود: ما سبک زندگی بهداشتی داریم که مثلاً در زمینه بهداشت جسمی مبتنی بر رفتارهایی مانند مسواک زدن بر مبنای اصول علمی است. در زمینه بهداشت روانی نیز باید به مولفه‌ها به صورت حرفه‌ای نگاه کنیم.

این متخصص حوزه بهداشت روان گفت: کار سختی است اما با اجرای الگوی ایرانی و اسلامی می‌توانیم آن را جا بیندازیم، براساس این الگو، افراد زندگی سالمی از منظر روانشناختی و جسمی خواهند داشت.

عضو هیأت علمی دانشگاه خوارزمی، یادگیری مهارت های زندگی را در راستای پیشگیری اولیه، مهم عنوان کرد و افزود: مهارت‌های دهگانه و مهارت‌های معنوی که سازمان جهانی بهداشت به عنوان مهارت یازدهم بر آن تأکید کرده است نقش مهمی در خودمراقبتی دارد. آموزش خودمراقبتی در مدرسه، محل کار به عنوان یک شهروند باید اجباری شود، همانطور که برای رانندگی باید گواهینامه داشته باشیم، برای کار بزرگی مانند زندگی کردن نیز باید آموزش مداوم و گواهینامه درنظر بگیریم.

وی خاطرنشان کرد: آموزش خودمراقبتی باید به عنوان درس اجباری در مدارس کشور آموزش داده شود و در صورتی که افراد آن را با موفقیت پشت سر گذاشتند، مراحل بعدی را آغاز کنند. همچنین بهتر است خودمراقبتی به صورت بسته‌های فرهنگی توسط مجلس شورای اسلامی به نظام سلامت پیوست شود. 

اخبار اجتماعی - فارس