اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

آمار اعتیاد دانش آموزان اعلام نمی شود/ چگونه 80 درصد دختران دوست پسر دارند؟!


وزیر آموزش و پرورش می گوید هیچ گاه آموزش و پرورش اعتیاد دانش آموزان را تکذیب نکرده ام، ولی نباید این آمار را اعلام کرد.

حاجی بابایی در ادامه گفت: "درباره اعتیاد دانش آموزان، یکی از مدیران کل ما، تحقیقاتی را برای یک دستگاه انجام داده و خبر از آمار و ارقامش ندارم."

وی در ادامه گفت: "در حال حاضر نیز درباره این مسایل، تحقیقات انجام می شود و در وزارت کشور و شورای امنیت، اخبار را به روز دارند و جایی که نیاز باشد، بیان می کنند."

وزیر آموزش و پرورش گفت: "اگر دانش آموزی سرما خورده باشد چه می کنیم؟ به بیمارستان می فرستیم، اگر دانش آموزی نیز نشان داده شد که اعتیاد دارد، باید بلافاصله به بیمارستان و نظام درمان ارجاع شود. کار مطالعاتی درباره مسایل اعتیاد نیز دستگاه ها و اعتبارات خود را دارد و تحقیقات ما، زیر مجموعه آنها تلقی می شود."

حاجی بابایی گفت: "از زمانی که آمده ام، در استانها، کارشناس هایی دراین باره تشکیل داده ایم و این کارشناس، عضو شورای تصمیم گیری درباره این موضوع است. نظام تعلیم و تربیت یک جایگاهی دارد که مامن و جایگاه خانواده هاست. کدام خانواده ای را سراغ دارید که بگوید من چند فرزند معتاد دارم؟ مگر آنکه این خانواده آب از سرش گذشته باشد. هیچ خانواده ای این موضوع را نمی گوید. هیچ کارشناسی هم در این کور پیدا نمی شود و اعلام نمی کند اگر بچه ای معتاد شد، مدرسه عاملش است. مسایل زیادی از جمله اقتصادی، اجنماعی و فردی وجود دارد که باعث این موضوع می شود. ما هیچ گاه اعتیاد را تکذیب نکرده ایم. ولی آمار را باید با دلیل ارائه کرد."

وی در ادامه گفت: "من نمی توانم با اعلام این مسایل، کار آموزش و پرورش را زیر سئوال ببرم. سابق بر این نیز از این نگاه می گفتند. من از کیان خانواده بزرگ آموزش و پرورش دفاع می کنم که بگویم مدرسه امن است. اگر بگویم امن نیست، چه چیزی دیگر برای آموزش و پرورش می ماند؟ مدرسه، امن است، یکی از نهادهای اجتماعی امن است، ولی کدام نهاد اجتماعی هست که مشکل ندارد؟ ولی نوع بیان و گفتار را باید دقت کرد. اگر کسی می گوید فلان میزان کجی وجود دارد، استدلال بیاورد."

عقلم نمی رسد چرا این حرفها را می زنند
حاجی بابایی همچنین درباره خبرهایی که از روابط بالای دوستی دختران و پسران دبیرستانی  حکایت می کند، اظهار نظر کرد.

او گفت: "نمی دانم چطور عده ای می توانند این آمار را ارائه کنند؟ من فکر می کنم اگر خودم این حرف را زده بودم، گناهش برای تمام عمرم، کافی بود. 70 درصد دانش آموزان دختر ما در شهرها و 30 درصد در روستا هستند. وقتی گفته می شود 80 درصد دختران، دوست پسر دارند، یعنی تمام دختران شهری و یک سوم دختران روستایی، چنین روابطی دارند. من عقلم نمی رسد چرا عده ای این حرفها را می زنند."

وزیر آموزش و پرورش در پایان گفت: "فکر می کنم مراجع ذی صلاح در این مورد تحقیقات خواهند کرد، ولی ما خودمان را در مقام پاسخگویی به این سخنان نمی بینیم."

منبع: خبرآنلاین


ویدیو مرتبط :
آمار دانش آموزان معتاد از انکار تا واقعیت

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

چند درصد دختران دوست پسر دارند؟!


در هفته ای که گذشت، دکتر محمود گلزاری عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در همایشی آمار قابل تاملی را از دوستی دختران دبیرستانی اعلام کرد

در هفته ای که گذشت، دکتر محمود گلزاری عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در همایشی آمار قابل تاملی را از دوستی دختران دبیرستانی اعلام کرد و گفت: در ایران ۸۰ درصد دختران دبیرستانی با یک پسر دوست هستند و حتی ممکن است ارتباط جنسی هم داشته باشند که خانواده‌ها و مسئولین مدارس از این موضوع بی‌اطلاع هستند.

به گزارش جهان به نقل از پارسینه، این درحالی است که نوجوانان آگاهی کافی نسبت به این مسئله ندارند و ارتباطاتشان به ازدواج منجر نمی‌شود که این امر مطمئنا پیامدهای ناگواری را برای آنها به همراه خواهد داشت.

وی همچنین به نتایج به دست آمده در تحقیقات و پژوهش‌هایی که در این زمینه در ایران صورت گرفته است اشاره کرد و گفت: در حدود ۲۰ سالی که من در این زمینه تحقیق و پژوهش انجام داده‌ام، در نامه‌هایی که از سوی ۸۵ درصد از دختران در خصوص ارتباط‌های عاشقانه دریافت کرده‌ام مربوط به سن ۱۲ تا ۲۵ سالگی بوده و ۱۵ درصد از نامه‌ها مربوط به پسران بین ۱۴ تا ۱۷ ساله است. در این میان دختران بیش از پسران آسیب پذیر بوده و با پیامدهای بیشتری در این خصوص مواجه خواهند شد.