اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

آشفتگی سیاسی اوباما در قبال ایران



 

 

 

 

سیاست واشنگتن , صهیونیست , تحریم های آمریكایی

 

لندن (العالم) ـ روزنامه نگار آمریكایی با تاكید بر این كه سیاست واشنگتن در قبال ایران بسیار آشفته است، بعید دانست كه باراك اوباما از گزینه نظامی علیه تهران استفاده كند.

خانم كارول گولد روز چهارشنبه در مصاحبه با شبكه خبری العالم از لندن، گفت: برخورد تند اوباما با ایران صرفا برای راضی نگه داشتن لابی صهیونیستی در آمریكا برای اهدافی انتخاباتی و تبلیغاتی است.

گولد با بیان این كه تحریم های آمریكایی اعمال شده بر ایران منشا صهیونیستی دارد، خاطرنشان كرد: اوباما در آستانه انتخابات ریاست جمهوری است و لابی صهیونیستی در آمریكا نقشی مهمی ایفا می كند.

وی افزود: اوباما برای این كه بار دیگر انتخاب شود باید آرای یهودیان را كسب كند از این رو به این دلیل برخورد تندی با ایران در پیش گرفته است زیرا فقط به چگونگی راضی كردن اسرائیل و چگونگی متوقف كردن آنچه كه پیشرفت ایران در خصوص دست یافتن به سلاح هسته ای می داند، فكر می كند.

روزنامه نگاری آمریكایی خاطرنشان كرد: اوباما در میان روسای جمهور آمریكا از زمان كارتر تاكنون، كمتر با اسراییل دوست است ولی می خواهد به لابی صهیونیستی كه شامل حدود 70 میلیون مسیحی صهیونیستی در آمریكاست، نشان دهد كه با ایران و همچنین با تروریست ها بسیار سختگیر است تا بار دیگر انتخاب شود.

وی تحریم اقتصادی و تجاری ایران را كم اهمیت دانست و تاكید كرد كه اوباما خواهان جنگ نیست بلكه به دنبال شیوه ای دیپلماتیك است، زیرا مقابله نظامی وضعیتی بسیار سخت تر برای این كشور ایجاد خواهد كرد.

گولد بعید دانست كه اوباما با دخالت نظامی علیه ایران موافقت كند و اظهار داشت: به نظر می رسد كه آمریكا در قبال ایران و سوریه بسیار سردرگم است و می خواهد اروپاییان را تشویق كند تا به آن بپیوندند تا جنبه ای دیپلماسی به مساله سوریه و ایران بدهد.

وی توضیح داد كه آمریكا و اتحادیه اروپا در وضعیت اقتصادی و مالی سختی بسر می برند.

گولد تاكید كرد كه لابی صهیونیستی در اروپا وجود ندارد ولی لابی صهیونیستی در آمریكا فعال است و از كاخ سفید می خواهد تا با ایران سختگیر باشد.../العالم


ویدیو مرتبط :
انتقاد دونالد ترامپ از سیاستهای اوباما در قبال ایران

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رفتار اوباما در قبال ایران، متغیری متاثر از نتیجه انتخابات کنگره



 

 

 

رفتار اوباما در قبال ایران، متغیری متاثر از نتیجه انتخابات کنگره

 

سرویس بین الملل ـ در حالی انتخابات میان دوره ای كنگره آمریكا امروز برگزار خواهد شد، به نظر می رسد جریانی در آمریكا دنبال متقاعد كردن «باراك اوباما» به شروع جنگی در خاورمیانه برای فرار از شكست در برنامه های احیای اقتصادی، صلح خاورمیانه و همچنین شكست احتمالی در انتخابات امروز كنگره است.

مرور روزنامه ها و سایت های خبری آمریكا در روزهای اخیر نشان می دهد جریان افراطی جمهوری خواهان با آگاهی از شكست احتمالی «اوباما» در انتخابات اخیر این گونه نشان می دهند كه راه نجات «اوباما» و متقاعد كردن مردم آمریکا برای اقبال به وی در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری، حمله به ایران است.

بر این اساس جمهوری خواهان افراطی كه همواره خواهان حمله به ایران بوده اند و تاكنون در دوره «اوباما» نتوانسته اند به هدف خود دست یابند، اكنون با در موضع ضعف دیدن «باراك اوباما»، در صددند او را در شرایطی قرار دهند تا با تمركز بر سیاست خارجی و به وی‍ژه حمله به ایران، راه برون رفتی برای خود مهیا سازند.

در همین حال، باوجود اینكه «اوباما» همواره در برخورد با ایران از احتمال استفاده از همه گزینه ها سخن گفته است، اما با این وجود، از جنگ گریزان بوده و نشان داده كه استراتژی او در برابر ایران، تلاش برای حل موضوعات محل نزاع با روش گفتگو و تعامل است. در واقع می توان گفت مرور دوباره نامه «باراك اوباما» به رئیس جمهور برزیل برای متقاعد كردن ایران به مذاكره، نشان از تمایل ذاتی وی به گفتگو با ایران است. با این وجود در همان برهه نیز محافظه كاران افراطی و به ویژه جریان جمهوری خواهان در كنگره، وی را تحت فشار قرار دادند و «اوباما» در معامله ای با حزب مخالفش پذیرفت كه جمهوریخواهان وی را در تصویب لایحه خدمات درمانی كمك كنند و او نیز از موضع خود در گفتگو با ایران كوتاه آمد.

بر این اساس باید گفت: اینك ما باید تحولات داخلی ایالات متحده را با دقت رصد کرده تا بتوانیم به بهترین وجهی سناریوهای مختلف احتمالی را ترسیم کرده و آماگی لازم را برای مواجهه با تغییرات احتمالی در سیاست ایالات متحده در قبال کشورمان داشته باشیم.

لازم به ذكر است اگر چه تحلیل درست تر و منطقی تر برای برون رفت «اوباما» از شرایط فعلی، توجه به سیاست خارجی و اتفاقا گفتگوهای گسترده با ایران است، اما لابی ها و افراط گرایان محافظه كار برنامه ها و سناریوهای خود را می نویسند و لازم است ایران نیز با آگاهی از شرایط موجود سناریوها و برنامه های خود را برای مواجهه آماده كند.

در پایان باید افزود: عدم توجه به تحولات رایج در كشوری چون آمریكا و نوشتن سناریو تنها بر اساس شرایط موجود در ایران و نیز ایستا بودن مواضع مذاكراتی فرصت های موجود برای ایران را از بین خواهد برد و لزوما فرصت ها را تبدیل به تهدید خواهد كرد..../تحلیل:تابناک