سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

9 روش برای درآمد داشتن در اینترنت


رکود سال های اخیر اقتصاد دنیا، مردم جهان را به سمت یافتن راه های تازه ای برای کسب درآمد پیش برده است. یکی از راه هایی که مردم سراسر دنیا توانسته اند با تکیه بر آن به این هدف خود برسند، اینترنت است. ارتباطات، تبلیغات، بانکداری و خرید در زمره فعالیت هایی هستند که نوع اینترنتی و آنلاینشان با استقبال خوبی مواجه شده است.

برخلاف کسب و کارهای دیگر، برای شروع یک کسب و کار اینترنتی نیاز به سرمایه زیادی ندارید، اما باید یک وبسایت داشته باشید که منبع درآمدتان شود. در اینجا، شما را با 10 روش آشنا می کنیم که نتیجه اش کسب درآمد از اینترنت است.

1- مهارت های خود در بازار آنلاین را بالا ببرید


اگر این کار را بلد نیستید، باید برای مشغول به کار شدن در این حوزه مهارت ها و تخصص های لازم را یاد بگیرید. از جمله کارهایی که می توانید انجام دهید، پیدا کردن سایت هایی است که در زمینه های مختلف مثل برنامه نویسی، بازاریابی و آموزش را یاد بگیرید تا بتوانید با استفاده از آنها کسب درآمد کنید.

2- عکس های قیمتی خود را در وبسایتهای عکاسی بفروشید


هستند کسانی که به خاطر هنر عکاسی شان تحسین می شوند، اما به این استعداد و توانایی خود بهایی نمی دهند. اگر عکس دارید که آشنایانتان با دیدن آنها لب به تحسین می گشایند، می توانید با فروش آنها به برخی سایت های عکاسی پول در بیاورید.

3- وبلاگ ها


در سال های اخیر، وبلاگ ها بزرگترین ابزار اینترنتی بوده اد که افراد برای بیان افکار و ایده هایشان از آن استفاده می کردند. باور برخی افراد این است که با افزایش روز افزون تعداد وبلاگ ها دیگر نمی توان روی این ابزار اینترنتی به عنوان روشی برای کسب درآمد حساب کرد. اما واقعیت چیز دیگری است. اگر نویسنده زبردستی هستید، می توانید یک وبلاگ غیرفعال را به یک دستگاه چاپ اسکناس تبدیل کنید.

4- شبکه وبلاگی راه اندازی کنید


به عنوان یک فرد حرفه ای، می توانید با همفکران خود ارتباط برقرار کنید. برای این کار یک شبکه وبلاگی راه بیاندازید. راه اندازی این شبکه شما را به سمت ارتباط با مجموعه های بزرگتر سوق می دهد.

5- پشتیبانی آنلاین ایجاد کنید


نقش ارتباطات و فناوری اطلاعات روز به روز پررنگ تر می شود و به این ترتیب استقبال مردم نیز از این فناوری ها بیشتر می شود. نتیجه این استقبال، میلیون ها علاقه مند به این فناوری هاست که  نیاز به پشتیبانی آنلاین و فنی دارند. مدیریت محتوای وب، عیب یابی نرم افزاری و سخت افزاری از جمله کارهایی هستند که خارج ازمحیط آنلاین گران تمام می شوند. شما می توانید با ایجاد سرویس پشتیبانی آنلاین برای جمع زیادی از کاربران دهکده جهانی کسب و کاری کوچک و پردرآمد برای خود راه بیاندازید.

6- دستیار مجازی


این روزها شمار کسانی که در هر رشته ای پروژه هایی را به صورت آزاد می گیرند، روز به روز بیشتر می شود. به این ترتیب با توجه به مدیریت زمان، این افراد زمان کافی برای انجام تحقیقات ندارند و در نتیجه بخشی از وظایف به آنها محول می شود. با توجه به بودجه محدود که بسیاری از آنها با آن درگیر هستند، استخدام کارمند تمام وقت نیز امکان پذیر نیست. در این میان، شما می توانید به عنوان دستیار مجازی درآمد خوبی از کمک رسانی به متخصصان در دنیای مجازی بدست آورید.

7- پروژه های آزاد آنلاین


تقاضا برای نیروی کار دارای صلاحیت با حقوق مکفی، این فرصت را برای شما فراهم می کند که یکی از نیرو های پروژه ای آنلاین باشید. برخی سایت ها وجود دارند که ارتباط میان کارفرما و کارجویان را فراهم می کنند. انجام چنین کارهای پروژه ای برای شما درآمد خوبی به همراه خواهد داشت.

8- نوشتن مقالات انتقادی


اگر نویسنده خوبی هستید، می توانید برای محصولات مختلف مقالات انتقادی بنویسید و پول خوبی هم از این راه بدست آورید.

9- فارکس آنلاین


برخلاف سالهای پیش که برای یادگیری مبادلات فارکس باید در رشته های بازرگانی و اتقصاد درس می خواندید، اکنون می توانید راحت در خانه یا دفتر کارتان بنشینید و با استفاده از ابزارهای فارکس این مهارت را یاد بگیرید.

منبع : Banki.ir
باز نشر :
مجله اینترنتی Bartarinha.ir


ویدیو مرتبط :
روش های کسب درآمد از اینترنت 5

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تصمیم گیری درست با این 9 روش



 

 

 

تصمیم, تصمیم گیری, تصمیم گیری درست,توانایی گرفتن یک تصمیم

 

 

 

وقتی دانشمندان علوم اعصاب فعالیت مغز را در طول یک آزمایش تصمیم‌گیری ساده بررسی کردند، متوجه شدند که افراد معمولاً 10 ثانیه قبل از اینکه آگاه شوند تصمیم گرفته‌اند، تصمیم می‌گیرند.

 

 

چشم‌انداز مغز ما محل منطقی نیست.

 

 

ما هنوز هم همان مغز عصر حجری پیشینیانمان _ حجمی از احساسات، خاطرات ناقص و یک محدوده توجه کوتاه _ را داریم. مغز ما هیچوقت همه حقایق برای گرفتن تصمیم "ایدآل" را در خود ندارد.

 

از اینجا داستان بدتر می‌شود. حتی گاهی بدون اینکه بدانیم تصمیم می‌گیریم.

 

 

چطور می‌توانیم امیدوار باشیم که تصمیم درست گرفته‌ایم؟

 

 

در واقعیت وضعیت به این بدی نیست، ما هر روز تصمیماتی در زندگیمان می‌گیریم. دنیا تغییر می‌کند و احساس می‌کنیم که کنترل آن را به دست داریم.

 

خوشبختانه علم اعصاب و روان ما را از نواقص و کمبودهای مغز انسان آگاه کرده است. با دانستن این ضعف‌ها، می‌توانید از یک استراتژی ساده برای غلبه بر آنها استفاده کنیم.

 

 

9 راه برای تصمیم‌گیری درست

 

 

1 - به غریزه خود توجه کنید اما اجازه ندهید بر شما ریاست کند.

 

 

ما به یک دلیل غرایزمان را رشد داده‌ایم—آنها واقعاً خوب عمل می‌کنند. توانایی گرفتن یک تصمیم سریع برای پیشینیان عصر حجری ما می‌توانست تفاوت خورده شدن توسط یک ببر وحشی یا شکار آن ببر باشد. اما اخیراً با چند ببر روبه‌رو شده‌اید؟ واقعیت این است که در این عصر دیگر نیازی به اینگونه تصمیمات سریع نیست اما باز هم نمی‌توانید دست از گرفتن این تصمیمات بردارید. با آن مقابله نکنید اما به آن هم بسنده نکنید. از خودتان بپرسید "چرا این فکر را کردم؟" یا "چرا چنین احساسی داشتم؟"

 

 

2 - گزینه‌هایتان را لیست کنید.

 

 

مغز قدرتمندترین کامپیوتر موجود است اما قادر به انجام چند کار همزمان نیست. دشوار است که بیشتر از 7 فکر مختلف را در یک زمان در ذهنتان داشته باشید و غیرممکن است که بتوانید روی دو مورد از آن به طور همزمان تمرکز کنید. دلیل اینکه وقتی موقع رانندگی با تلفن‌همراه صحبت میکنیم، تصادف نکرده و ماشینمان را داغان نمی‌کنیم این است که می‌توانیم خیلی سریع تمرکز روی کارها را تغییر دهیم—اما خیلی کندتر و بی‌دقت‌تر از زمانیکه هرکدام را به تنهایی انجام می دادیم. برای تصمیمی که می‌خواهیم بگیرید، همه انتخاب‌ها و گزینه‌های موجود را لیست کنید، آن را بیرون ذهنتان بکشانید و زمانی را به بررسی هر کدام به تنهایی اختصاص دهید.

 

 

3 - سوالات را بازنویسی کنید.

 

 

می‌دانید برای اینکه یک دانشمند تمام‌عیار باشید به چه چیزی لازم است؟ گرفتن نمرات عالی یا به خاطر سپردن چیزها کافی نیست. مهم این است که سوالات درست بپرسید. هر مشکلی که دارید، سعی کنید آن را به سه یا چهار شکل مختلف بنویسید. اینکه خودتان را مجبور کنید به طرق مختلف به آن مشکل نگاه و فکر کنید باعث می‌توانید بتوانید راهکارهای متفاوتی نیز پیدا کنید.

 

 

4 - تاریخ را پیش‌بینی کنید.

 

 

حافظه ما آنقدرها که تصور می‌کنیم خوب نیست و درنتیجه یادمان نمی‌ماند که چقدر ممکن است بد باشد. همین حافظه‌های انتخابی است که باعث می‌شود یادتان بماند امروز با چه کسی حرف زدید اما یادتان نیاید که چهارشنبه هفته پیش صبحانه چه خوردید. استفاده از تاریخ برای گرفتن تصمیم نیازمند این است که به خاطر بیاوریم دفعه قبلی که در موقعیتی مشابه بودیم چه اتفاقی افتاد. کند پیش بروید و خاطره‌تان را خوب بررسی کنید  _ نباید فقط پیروزی‌هایتان را به خاطر سپرده باشید و شکست‌ها را فراموش کرده باشید.

 

 

5 - به خاطر داشته باشید که زمان طرف شماست.

 

 

سعی کنید خودتان را از احساسات آن لحظه دور کنید. البته انجام فوری این کار غیرممکن است اما بهترین راهکار این است که بین زمان حال و زمانی که می‌خواهید تصمیم بگیرید کمی فاصله بیندازید.

 

 

6 - این را یک آزمایش ببینید.

 

 

مغز انسان جداشده نیست _ برای عمل کردن در موقعیت‌های اجتماعی با همتایان خود طراحی شده است. حاصل آن این است که زمان و انرژی زیادی را برای کار گروهی و رابطه با دوستانمان صرف می‌کنیم. تصور کنید که قرار است برای تصمیمی که می‌گیرید به شما نمره بدهند و اتوماتیک‌وار توجه بیشتری به آن می‌کنید. بنویسید که چرا چنین تصمیمی گرفتید و بعد فکر کنید: "این یک امتحان است. من از پس آن برمی‌آیم و فرصت دیگری برای تغییر آن ندارم. بقیه قرار است تصمیم من را ببینند و به آن نمره بدهند". اینکار باعث می‌شود بیشتر به چرای تصمیمی که می‌گیرید فکر کنید و برنامه‌ها و دیدگاه‌های ضعیف را کنار بگذارید.

 

 

7 - دانش عمومی نیست.

 

 

زمان‌های "فراموش‌شده" را پیدا کنید و ببینید چرا آنطور بوده است. همه می‌دانند که نباید بعد از غذا خوردن شنا کرد اما چرا؟ برای همه همینطور است؟ تصوراتتان را زیر سوال ببرید و قضاوت کنید آیا درمورد شما هم صدق می‌کند یا خیر.

 

 

8 - تصمیم را بگیرید.

 

 

آیا می‌خواهید درمورد وضعیت شغلیتان تصمیم بگیرید یا اینکه چه مارک پنیری را برای صبحانه بخورید؟ همه تصمیمات برابر نیستند پس وقتتان را تلف نکنید. لازم نیست برای هر وعده صبحانه قدم 1 تا 9 را دنبال کنید.

 

 

9 - تصمیم را عملی کنید.

 

 

می‌توانید تا بی نهایت تصمیمی که گرفته‌اید را دوباره و دوباره تحلیل و بررسی کنید. اما بالاخره باید یکجا آن را متوقف کنید. آن را واقعی کنید، یادداشتش کنید. وقتی تصمیمتان بیرون از مغزتان و به دنیای واقعی آمد، مغزتان از بررسی گزینه‌های مختلف دست کشیده و سراغ کار بعدی می‌رود.

 

یادتان باشد چشم‌انداز مغز ما محل منطقی نیست. شما حتی نباید مغزتان را وادار به دنبال کردن قدم 1 تا 9 کنید. بهترین تصمیمی که می‌توانید اینجا بگیرید این است که فقط قدم هایی که دوست دارید را دنبال کنید، آن هم با هر ترتیبی که دوست داشتید. هر کاری که می‌کنید، رمز گرفتن بهترین تصمیمات در زندگی این است که بخواهید.

منبع : mardoman.net