سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

پیتزا به شکل ساعت برای کودک



 

 

پیتزا به شکل ساعت برای کودک

 

 

مواد لازم به اندازه سه تا چهار وعده :

 

خمیر آماده مخصوص پیتزا

به قطر ۲۰ سانتی متر

رب گوجه فرنگی یا سس پیتزا

۳ قاشق غذا خوری

گوجه فرنگی

۲ عدد

پنیر پیتزا رنده شده

۷۵ گرم

سبزی معطر ( خشک )

به مقدار اندک

فلفل دلمه ای سبز

۱ عدد

هویج

۱ عدد

کالباس ساده

۱ ورق ضخیم

 

 

طرز تهیه :


1- فر را از قبل ، با درجه حرارت 220 درجه سانتی گراد یا 425 درجه فارنهایت گرم کنید . خمیر آماده پیتزا در سینی فر قرار دهید و روی آن رب گوجه فرنگی بریزید . گوجه فرنگی ها را خرد کرده ، روی این خمیر بچینید . سپس پنیر رنده شده و سبزی معطر خشک را روی آن بپاشید .


2- این خمیر را با محتویاتش مستقیماً داخل فر بگذارید تا به مدت 12 دقیقه پخته شود


3- فلفل دلمه ای را از وسط نصف کرده ، تخمه های ان را بیرون آورید و سپس از این فلفل دلمه ای به شکل اعداد 3 ، 6 ، 9 ، و 12 جدا کنید (می توان از قالب های کوچک مخصوص اعداد استفاده کرد) هویج را نیز پوست گرفته ، به صورت ورقه های نازک ببرید . سپس اعداد 1 ، 2 ، 4 ، 5 ، 7 ، 8 ، 10 ،و 11 را از آن جدا کنید .


4- برای عقربه های ساعت از کالباس ساده ، دو نوار به طول 5/7 سانتی متر ببرید .


5- این پیتزای تزیین شده به شکل ساعت را در ظرف غذای مخصوص کودک قرار دهید . بگذارید تا کمی سرد شود ، سپس برش های مثلثی شکل روی آن ایجاد کنید ، یعنی روی سطح این پیتزا یک برش ضربدری بزنید تا پیتزا به چهار قسمت مساوی تقسیم شود . سپس یک قسمت از آن را به کودک بدهید تا بخورد .

 

 

نکته :


اگر بخواهید این پیتزا را به اندازه کوچک تر درست کنید ، می توانید از نصف این خمیر پیتزا استفاده کنید . بقیه مراحل طرز تهیه طبق دستور فوق می باشد . فقط برای پخت ، آن را در فر بگذارید تا پنیر ذوب شود . اعداد ار کوچک تر ببرید و عقربه ها را نیز از کالباس ساده ورقه نازک انتخاب کنید .

 


ویدیو مرتبط :
طرح نقاشی کردن شکل پیتزا!!!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

شکل گیری شخصیت عاطفی کودک



 

 

شکل گیری   شخصیت عاطفی کودک

 

پرورش عواطف انسانی در کودک یکی از مهم ترین ارکان تربیتی است و در تکامل شخصیت و رشد وی نقش اساسی دارد. کارشناسان رویکرد های اساسی را در فرزندپروری برای پرورش احساسات طبیعی برشمرده اند که این موارد را ذکر می کنیم.

 

فرزند خود را به طور کامل بپذیرید؛ برای این که کودکی احساس دوست داشته شدن کند، لازم است ابتدا احساس پذیرش را به تمامی دریابد. یعنی باید احساس کند وجودش مورد پذیرش اعضای خانواده است و والدین او را می خواهند . والدین باید یاد بگیرند که فکر، احساس و تجربه های کودک خود را ارزشمند بدانند و احساس آن ها را دریابند. اما در هر صورت ممکن است گاهی اوقات این کار دشوار به نظر برسد. برای مثال بیشتر والدین به فرزندان خود می آموزند که خشم را باید در هر شرایطی مهار کرد. این تربیت ناقص باعث می شود آن ها از احساس خشم، سرخورده شوند و آن را پنهان کنند.

 

اگر کودک یاد بگیرد که خشم یک احساس طبیعی است که مانند هر انسانی باید آن را تجربه و مدیریت کند، می تواند خود را با احساسات انسانی درونی بشناسد و یاد بگیرد که چگونه به شیوه صحیحی می تواند ابراز خشم کند.

 

مهارت های ارتباطی او را افزایش دهید؛ فراموش نکنید این والدین هستند که می توانند توانایی کودک را برای ابراز خودش فراهم کنند. درباره کودکان کوچک تر صحبت کردن کافی است. اما بزرگ ترها باید بین احساس خشم، نگرانی و ترس تفکیک قائل شوند. لازم است والدین درباره احساسات با کودک صحبت کنند. به عنوان مثال اگر کودکی از این که توپش را گم کرده، ناراحت است، مادر می تواند بگوید: « می دانم که بابت گم کردن توپت ناراحتی می توانی بگویی دیگر چه احساسی داری؟» و به این ترتیب او را وادار کنند از احساسش حرف بزند.

 

با کودک خود در فعالیت گروهی شرکت کنید؛ بچه ها به حضور والدین در یک بازی یا فعالیت نیاز دارند زیرا همراهی با والدین به آن ها احساس ارزشمندی می دهد. این همراهی به ویژه به هنگام بروز نوعی تنش بسیار کارساز است. در درازمدت کسب هویت به کودک کمک می کند تا طعم استقلال و خوداتکایی را بچشد و در زندگی آینده بتواند تعاملات اجتماعی مثبت و سازنده ای را تجربه کند.



منبع:روزنامه خراسان