سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

پدیکور چیست؟ مراحل پدیکور و راههای ماندگاری آن



آموزش مرحله به مرحله پدیکور

با پدیکور گوشت های اضافه دور ناخن های پا گرفته شده و در نهایت پاهایی زیبا و تمیز خواهید داشت

 

به عمل برداشتن گوشت اضافه دور ناخن پا  پدیکور می گویند.

پدیکور: پاهایی زیبا و بدون خستگی
با پدیکور گوشت های اضافه دور ناخن های پا گرفته شده و همچنین پوسته های اضافه کف پا که باعث آزار بسیاری از خانمها می شود گرفته خواهد شد و با این کار شما از ترک زدن پاشنه پا نیز جلوگیری  خواهید کرد و در نهایت پاهایی زیبا و تمیز خواهید داشت

 

آموزش مرحله به مرحله پدیکور
1- هرگونه لاک قبلی را از ناخن های پا، پاک کنید. ناخن های خود را با ناخن گیر مرتب کرده و صاف بگیرید. لبه های زبر آن را با سوهان صاف کنید.

2 - وان حمام و یا یک لگن را با یک آّب ولرم رو به داغ پر کنید، بستگی به دمای دلخواه خودتان دارد.  آب را با یک فنجان نمک فرنگی اصل (سولفات دومنیزی) و چند قطره از روغن های ضروری مخلوط کنید که رزماری، اوکالیپتوس یا منتول برای خاصیت پاک کنندگی آن پیشنهاد می شود.

3 - روی یک صندلی راحت بنشینید و اجازه دهید پاهایتان کاملا در محتوی آب گرم خیس بخورد. پاهای خود را پنج دقیقه یا بیشتر در آب غوطه ور نگه دارید.

4 - یک اسکراب پا به تمام سطح روی پا و همچنین ساق پا بزنید. سپس برای شستن ماده اسکراب پاها را آبکشی کنید.

5 - سوهان پا و یا سنگ پا را در آب نمناک کنید. کف زبر وسیله را به آرامی در کف پا و به ویژه نواحی سفت شده مانند پاشنه پا بکشید.

6 - پاها را آبکشی کنید تا پوست های مرده شسته شود، سپس با یک حوله پاها را خشک کنید.

7 - به پاها کرم پا با مرطوب کننده قوی بزنید تا پوست نرم شود. درحالی که لوسیون را می زنید پاها را ماساژ دهید تا جریان خون در آن افزایش یابد. قسمت انگشتان پا را از لوسیون چرب پاک کنید تا لاک ناخن بهتر روی آن بچسبد.

8 - جدا کننده انگشتان را بین انگشتان پا قرار دهید. از براق کننده ناخن روی همه ناخن های پا استفاده کنید.

9 - دو لایه از رنگ لاک مورد علاقه تان به ناخن ها بزنید. سپس برای دوام بیشتر و جلوگیری از کنده شدن رنگ لاک، یک لایه براق کننده روی ناخن های پا بزنید.

راه هایی برای ماندگاری پدیکور

به عمل برداشتن گوشت اضافه دور ناخن پا پدیکور می گویند.

 

راه هایی برای ماندگاری پدیکور

به ناخن‌هایتان، بیشتر آبرسانی کنید
روغن مخصوص کوتیکول، ناخن و پوست اطراف آنرا هیدراته می‌کند و سالم نگه می‌دارد. زیرا لاک به ناخن‌های خشک و شکننده بخوبی نمی‌چسبد. مرطوب نگاه داشتن ناخن‌ها، باعث پوسته پوسته شدن کمتر می‌شود.

قبل از رفتن به سالن یا لاک زدن در خانه، از یک روغن کوتیکول کاملا طبیعی استفاده کنید. این کار را بعد از دوش آب گرم (نه داغ) انجام دهید، زیرا در آن زمان پوست، بهتر رطوبت را جذب می‌کند. برای زیباتر کردن انگشتانتان، روزانه با مقداری روغن، آنها را ماساژ دهید.


از فرمول‌هایی که سریع خشک می‌شوند استفاده نکنید
اگر می‌خواهید یک پدیکور با دوام داشته باشید، باید صبور باشید. لاک‌هایی که علامت «خشک شدن سریع» دارند، شاید بسیار مفید بنظر برسند، اما اغلب قبل از اینکه کامل به ناخن بچسبند خشک می‌شوند، در نتیجه راحت‌تر هم پوسته پوسته می‌شوند.

اگر در خانه هستید و نمی‌توانید زمان خشک شدن استاندارد ۲۰ دقیقه‌ای را تحمل کنید، انگشتان تازه‌ی لاک زده را بمدت ۳ تا ۵ دقیقه در یک کاسه‌ی آب یخ فرو ببرید. سرمای زیاد کمک می‌کند که لاک، سریع‌تر به ناخن بچسبد. همچنین می‌توانید روی ناخنهایتان، اسپری پخت و پز بزنید! این روش مورد تایید خیلی‌هاست.

 

در سالن، از لاک خودتان استفاده کنید
بخشی از جذابیت انجام پدیکور در سالن، وجود لاک‌های رنگارنگ و متنوع است. اما شما نمی‌دانید که آن بطری‌ها چقدر قدیمی هستند! همانطور که می‌دانید هنگامیکه لاک کهنه شود، راحت تر پوسته می‌دهد و هنگام استفاده، نرم و روان نیست.

بعضی از آرایشگاه‌ها، چند قطره استون یا یک ماده‌ی روان کننده‌ی دیگر به لاک اضافه می‌کنند تا میزان رنگدانه را بیشتر کنند و بتوانند مدت بیشتری از لاک استفاده کنند. این کار هم، می‌تواند باعث پوسته دادن بیشتر شود.

بنابراین لاک خودتان را همراه داشته باشید. بعلاوه، اگر ناخن‌تان ترک خورد یا پوسته داد، می‌توانید بسادگی آن را در خانه ترمیم کنید. اگر تصمیم دارید از یکی از لاک‌های سالن استفاده کنید، از آنها بخواهید که جدیدترین مجموعه‌ی لاک را برایتان بیاورند. در اینصورت حداقل می‌دانید که آن بطری‌ها خیلی قدیمی نیستند.


از روکش لاک استفاده کنید
روکش‌های لاک یا تاپ کت‌ها، یک سد محافظتی برای کمک به چسبندگی بیشتر لاک ناخن، ایجاد می‌کنند. آنها هم ممکن است پوسته پوسته شوند و لاک زیرشان را نمایان کنند. برای حفاظت بهتر، یک روز در میان از یک روکش لاک بی‌رنگ استفاده کنید.
مراقب کفش‌هایتان باشید

برای جلوگیری از ایجاد لکه، در صورت امکان، ۱۰ تا ۱۲ ساعت پس از پدیکور، از پوشیدن کفشهای جلوبسته خودداری کنید. اگر پدیکور را در خانه انجام می‌دهید و می‌خواهید بعد از آن بیرون بروید، از سالن‌های زیبایی تقلید کنید: قبل از لاک زدن، صندل جلو باز بپوشید (استفاده از جدا کننده‌های انگشتان نیز مفید است).

بدین ترتیب، وقتی کفش‌هایتان را می‌پوشید، لاک خیس ترک نمی‌خورد و پوسته نمی‌دهد. اگر مجبورید که کفش جلوبسته بپوشید، آنرا با جوراب بپوشید. جوراب از ایجاد اصطکاک که منجر به شکستن و پوسته پوسته شدن می‌گردد، جلوگیری می کند.

یکی دیگر از ترفندهای پدیکور برای محافظت بیشتر، مالیدن کمی روغن مخصوص کوتیکول روی ناخن تازه‌ی لاک زده است، سپس قبل از پوشیدن جوراب یا کفش، انگشتانتان را با کیسه‌های پلاستیکی بپوشانید. ممکن است پاهایتان کمی عرق کند، اما این کار به حفظ لاک ناخن‌تان کمک می‌کند.

گردآوری:بخش آرایش وزیبایی صبح بخیر

منابع:persianv.com

sorkhabsefidab


ویدیو مرتبط :
پدیکور

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

راههای تشخیص بیماری ایدز-مراحل بیماری




 

با کاهش قدرت سیستم دفاعی به مرور زمان بدن آماده ابتلا به عفونتها و سرطانهایی می شود که به طور معمول در مردم عادی دیده نمی شوند ، این بیماریها بصورت بیماریهای ریوی ، اسهالهای شدید و مزمن ،‌ تبهای طولانی ، کاهش وزن ،‌ اختلالات شخصیتی،‌ بیماریهای مغزی وپوستی خود را نشان می دهند که درنهایت منجر به مرگ فرد مبتلا خواهد شد.

 

● علائم اصلی ایدز:


▪ كاهش وزن بیشتر از ۱۰ درصد

▪ اسهال مزمن بیشتر از یك ماه

▪ تبهای متناوب یا ثابت بیش از یك ماه

 

● علائم فرعی:


▪ سرفه پایدار به مدت بیش از یك ماه

▪ عفونت پوستی منتشر همراه با خارش

▪ تبخالهای عود كننده

▪ برفك دهانی

▪ عفونت تبخالی مزمن پیشرونده و منتشر

▪ بزرگ شدن عمومی غدد لنفی آلودگی به ویروس ایدز دلیل ابتلا به بیماری ایدز نیست ولی سرانجام تقریباً بطوراجتناب ناپذیری به بیماری ایدز منتهی می شود.

یكی از اولین راه های شناخت یك بیماری، شناخت علائم و مراحل مختلف سیر بیماری است. با این شناسایی می توان از گسترش و توسعه بیماری در مراحل اولیه پیشگیری نمود. علائم آلودگی بیماری ایدز بسیار پیچیده است و دارای مراحل چندی است كه الزاماًهمه آنها در افراد آلوده مشاهده نمی شود.

 

این مراحل عبارتند از:

 

 

● مرحله اول عفونت حاد:


در اغلب موارد در صورتی كه تعداد كافی ویروس ایدز وارد بدن فردی شود ، بعد از چند هفته علائمی نظیر تب ، گلودرد،بزرگی غدد لنفاوی، درد مفاصل و عضلات ، سر درد، ضعف و بی حالی، بی اشتهایی ، تهوع و استفراغ، كاهش وزن، اسهال و گاهی دانه های جلدی و یا تظاهرات عصبی ظاهر میگردد. این علائم اختصاصی نبوده و شباهت كاملی با نشانه های بسیاری از بیماریهای دیگر دارد. چون خود بخود ظرف یك تا دو هفته بهبودی حاصل میگردد ، كمتر اتفاق می افتد كه بیماری دراین دوره تشخیص داده شود. بعلاوه از هنگام ورود ویروس ایدز تا مثبت شدن نتیجه آزمایشگاهی كه نشانگر آلودگی فرد است حدود ۲ تا ۱۲ هفته و گاهی تا۱۶ ماه طول می كشد. در این فاصله زمانی ، فرد، آلوده بوده و ممكن است سایرین را آلوده كند.

 

 

● مرحله دوم بدون علامت:


پس از بهبودی خود بخودی مرحله حاد، بیمار وارد مرحله بدون علامت می شود كه بر حسب نوع ویروس آلوده كننده از۱۰تا ۱۷ سال طول می كشد. در این مدت شخص آلوده هیچگونه علامتی از بیماری را بروز نمی دهد و به ظاهر كاملاً سالم است ولی برای دیگران آلوده كننده می باشد. این مرحله نزد كودكان كوتاهتر است و در این مرحله شخص دیگران را مبتلا می كند. در این دوره آزمایش خون مثبت است. كنترل انتشار ویروس در این مرحله مشكل می باشد.

 

 

● مرحله سوم بزرگی منتشر و پایدار غدد لنفاوی:


دراین مرحله غدد لنفاوی به صورت بزرگ شده و به شكل قرینه و بدون درد در بیش از دو نقطه بدن بجز ناحیه كشاله ران ظاهر می شود حداقل ۳ماه باقی می مانند.

 

 

● مرحله چهارم مرحله قبل از ایدز و حالات وابسته به ایدز:


قبل از بروز علائم نهایی ایدز در بیمار ، عوارضی ظاهر می شود كه به آن علائم مربوط به ایدز می گویند و عبارتند از

▪ كاهش وزن بیشتر از۱۰درصد وزن سابق

▪ اسهال به مدت بیشتر از یك ماه

▪ تب به مدت بیشتر از یك ماه

▪ عرق شبانه

▪ خستگی، بی حالی و ضعف

این علائم را مقدمه استقرار كامل ایدز كه پایان طیف بیماری می باشد ، به حساب می آورند. در برخی موارد، بی قراری، بی اشتهایی، دل درد، سردرد وجود دارد و تغییرات عصبی منجر به از دست دادن حافظه و آسیب اعصاب محیطی می شود. این علائم معمولاً متناوب است ولی كاهش وزن در اكثر بیماران وجود دارد و پیشرونده هم می باشد. بسیاری از بیماران در این مرحله دچار ضایعات پوستی، مخاطی و ضایعات دائم و یا عود كننده دهنی و یا ناحیه تناسلی به علت ویروسهای مختلف می شوند.

 

 

● مرحله پنجم ایدز:


ایدز به مرحله نهایی آلودگی ایدز گفته میشود. در این مرحله به علت كاهش شدید قدرت دفاعی بدن، شخص، مستعد ابتلا به بسیاری عفونتهای و سرطانها می شود كه علائم بسیار متنوعی دارند و درنهایت بیمار را از پای در می آورند.