سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

هویج گیاهی خون ساز



 

هویج  گیاهی خون ساز

 

هویج گیاهی مغذی و دارای ارزش غذایی بالاست که برای سلامت جسمی لازم است. این گیاه بومی قاره آسیا به وفور در کشورهای غربی مورد استفاده قرار می گیرد. به گزارش سایت «ehow» هویج نسبت به سبزی هایی که به طور روزانه مصرف می شود، حاوی بالاترین میزان بتاکاروتن می باشد. هویج به آسانی جذب می شود.

 


خواص هویج

 


هویج حاوی بتاکاروتن ( که توسط بدن به ویتامین Aتبدیل می شود) و ویتامین های K،C،E وB، سدیم، فلوراید، فسفر ، آهن، مس، روی، کلسیم، سلنیم، پتاسیم، منگنز، پروتئین و کربوهیدرات است.

 

 

این گیاه برای معده و طحال مفید است. محققان می گویند، مصرف هویج خطر بیماری های قلبی و انواع سرطان ها را کاهش می دهد. پتاش سوسینین(Potash Succinate)نوعی ماده مغذی موجود در هویج دارای خاصیت ضدفشار خون بالاست و در نتیجه برای بیماران فشار خون بالا مفید است. بتاکاروتن موجود در این گیاه برای چشم مفید است.

 

مصرف هویج برای سلامت پوست، مو و استخوان ضروری است.

 

سوپ هویج یک درمان خانگی برای اسهال است. این گیاه کیفیت شیر مادر را ارتقا می دهد. خون ریزی در دوران قاعدگی را افزایش می دهد و برای بیماران دیابتی مفید است. مصرف روزانه آن، کلسترول و فشار خون را کاهش می دهد. میزان بالای فیبر موجود در آن، برای روده مفید است.

 

 

● خواص آب میوه هویج

 

مصرف روزانه آب هویج، مانع عفونت می شود و برای غدد فوق کلیوی مفید است. آب هویج تازه، استرس و خستگی مفرط را برطرف می کند و مانع بروز ناراحتی های چشمی مانند آب مروارید وپیری چشم می شود. آب هویج در درمان و رفع گرفتگی بینی و سینوزیت، بسیار موثر است.

 


افراد سیگاری و یا آن هایی که به طور مرتب در معرض دود سیگار دیگران قرار دارند روزانه آب هویج بخورند.


 

ماده مغذی فراوان موجود در آن، با تغذیه سلول ها مانع بیماری هایی چون زخم معده می شود. آنتی اکسیدان موجود در آب هویج در برابر حمله عفونت ها به سیستم تنفسی در بیماری هایی نظیر آسم مقابله می کند. آب هویج با مقاوم سازی بدن در برابر عفونت های مختلف و تقویت تولید و عملکرد گلبول های سفید خون، سیستم دفاعی بدن را قوی می سازد. آب هویج ادرارآور است و به دفع آب اضافه بدن کمک می کند و مانع احتباس آب در بدن می شود.

 

 

بنابراین در دوران بارداری و قاعدگی به طور مرتب مصرف شود. مصرف منظم آب هویج در ماه های آخر حاملگی، احتمال بروز یرقان در نوزاد را کاهش می دهد.

 

 

افرادی که از یبوست رنج می برند، روزی یک لیوان مخلوطی از آب هویج و اسفناج بخورند. خاصیت ضدالتهابی آب هویج روماتیسم، آرتروز، نقرس و ...را درمان می کند.

 

 

 


ویدیو مرتبط :
آموزش آشپزی گیاهی (وگان) - هویج پلو

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نارسایی پیوند سلول های بنیادی خون ساز با خون بند ناف



اخبار علمی,خبر های علمی,یوند سلول های بنیادی

پیوند خون بند ناف منبع جایگزین مناسبی برای کسانی است که فاقداهدا کننده های سلولی خویشاوند یاغیر خویشاوند هستند ومی تواند گزینه درمانی مناسبی برای بیمارانی باشدکه دچار نارسایی پیوند شده اند.

به گزارش مهر به نقل از پایشگاه اطلاع رسانی سلول های بنیادی، خون بند ناف(UCB) یک منبع پیوندی مهم برای پیوند سلول های بنیادی خون ساز است. به دلیل این که سلول های این بافت، تطبیق پذیری HLA کمتر سختگیرانه ای را نسبت به سلول های بنیادی مغز استخوان و خون محیطی دارند در نتیجه خون بند ناف، بیمارانی را که فاقد اهداکننده مناسب هستند قادر می سازد که از پیوند سلول های بنیاد خون ساز موثری بهره مند شوند.

به همین دلیل محققان در دانشگاه وین اتریش با مطالعه ای گذشته نگر به ارزیابی ایمن و کارایی پیوند خون بند ناف در این مرکز پرداختند.

بین سال های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۵، در این مرکز ۲۷ مورد پیوند خون بند ناف روی ۲۵ بیمار صورت گرفت. دلیل استفاده از خون بند ناف فقدان اهدا کننده سلول های بنیادی خویشاوند یا غیر خویشاوند (در ۲۰ مورد از آن ها) و نارسایی پیوند بعد از پیوند سلول های بنیادی خون ساز (در ۷ مورد) بود.

میانگین زمانی پذیرش «نوتروفیلی» ۲۲ روز بود و چهار مورد از بیماران نارسایی پیوندی اولیه ای را تجربه کردند. ۱۳ مورد از بیماران دچار GVHD حاد شدند و این در حالی بود که شش نفر از آن ها بعدا دچار GVHD مزمن شدند.

بعد از یک مدت زمان تقریبا ۱۹ ماهه که این بیماران تحت نظر بودند، ۹ مورد از آن ها مجددا دچار عود مجدد شدند و ۱۲ مورد از آنها مردند. دلیل مرگ ۸ نفر عود مجدد و دلیل مرگ ۴ نفر مشکلات مربوط به پیوند بود.

با توجه به آن چه گفته شد بقای کلی و بقای بدون پیشرفت بیماری هنوز گزارش نشده است. به طور کلی به نظر می رسد که پیوند خون بند ناف منبع جایگزین مناسبی برای کسانی است که فاقد اهدا کننده های سلولی خویشاوند یا غیر خویشاوند هستند و می تواند گزینه درمانی مناسبی برای بیمارانی باشد که دچار نارسایی پیوند شده اند.

اخبار علمی - مهر