سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

نکات کلیدی برای تهیه ی مربا



وقتی می خواهید مربای خانگی تهیه کنید، تجربیات و نکاتی هست که می تواند دست پخت شما را از مبتدی به حرفه ای برساند. کافی است هرگاه قصد درست کردن مربا را دارید، این نکات را به یاد داشته باشید تا مربایی لذیذ و خوشرنگ و خوشمزه داشته باشید. از مربای خانگی تان می توانید در شیرینی ها و دسرهای لذیذتان استفاده کنید و دسر را رنگین تر زیباتر کنید.

 

پخت انواع مربا, نکته های پخت مربا

موقع پختن مربا نباید درب ظرف را بگذاریم تا رنگ مربا تغییر نکند

 

* میوه هایی که برای تهیه ی مربا انتخاب می کنید باید سالم و تازه و بدون لک و کرم زدگی باشند.

 

* مربا را باید در ظرف لعابی یا تفلون درست کرد، به غیر از مربای به که باید در ظرف مس سفید پخته شود.


* موقع پختن مربا نباید درب ظرف را بگذاریم تا رنگ مربا تغییر نکند. فقط در مورد مربای به که باید درب ظرف بسته باشد تا رنگ مربا قرمز خوش رنگ شود.

 

نکاتی برای تهیه مربا,طرز تهیه مربا

دلیل شکرک زدن مربا ، جوشیدن زیاد آن است


* اسانسی که برای معطر کردن مربا به کار برده می شود باید در اواخر پختن مربا داخل آن ریخته شود.


* اگر مربا شکرک زد، به علت آن است که مربا زیاد جوشیده است. باید کمی آب جوش در آن بریزید و مربا را دو سه جوش دهید تا یکدست شود.


* شربت مربا باید کامل قوام بیاید. برای آنکه بفهمیم شربت قوام آمده مقداری از شربت را با قاشق بر میداریم، سرد که شد باید شربت حالت کشدار مانند عسل باشد و به سختی از قاشق ریخته شود.

نحوه پخت مربا, نکاتی برای پخت مربای خانگی

غلیظ نشدن شربت مربا باعث کپک زدن آن می شود


* اگر مربا بعد از مدتی کپک زد به این دلیل است که آب آن زیاد بوده و شربت مربا به اندازه کافی غلیظ نشده و یا شکر آن کم بوده است. در این صورت مقداری شکر روی آن بریزید و بگذارید مجددا چند جوش بزند تا غلیظ شود.

 

* معمولا مربا را هر بار پیش از دو یا سه کیلو بهتر است درست نکنیم. با این مقدار مربای بهتری بدست می آید. اگر خواسته باشید مربای بیشتری بپزید در چند نوبت و هر نوبت دو یا سه کیلو درست کنید.

آشنایی با نکات مربایی,مربای خوشرنگ با شربت غلیظ

هنگام پخت مربا تا آخرین لحظه پخت کف می کند باید کف آن را بگیریم


* مربا را پس از آماده شدن و سرد شدن، باید در شیشه ی در بسته و در جای خنک نگهداری کرد.

 

* مربا را نباید گرم در شیشه بریزیم. اگر مربا را پس از آنکه پخته شد یک شب نگهداریم، سپس آن را در شیشه بریزیم بهتر است. پس از یک شب معلوم می شود که شربت آن رقیق است یا غلیظ. اگر رقیق بود آن را چند جوش می دهیم تا غلیظ شود.


* مربا از لحظه ای که بجوش می آید کف می کند، باید تا آخرین لحظه مرتب کف آن را بگیریم.

 

منبع : 2nafare.com


ویدیو مرتبط :
‫طرز تهیه مربای آلبالو خوشرنگ با نکات کلیدی توسط خانم مهری (گیلکی)‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نکات مهم برای تهیه مربا و شربت



 

 

نکات مهم برای تهیه مربا

 


● کپک زدن و ترش شدن مربا و شربت



این حالت در صورتی در مربا و شربت به وجود می آید که مربا یا شربت به حد کافی قوام نیامده باشد. اگر در یکی دو روز اول متوجه رقیق شدن شربت یا مربا شدید آن را دوباره بجوشانید تا قوام بیاید.

 

 

● شکرک زدن مربا و شربت

 

این حالت در زمانی به وجود می آید که شربت و مربا با حرارت تند جوشیده باشد و آب آن سریع تبخیر شده باشد. در چنین حالتی کمی آب جوش اضافه کنید و شربت را دوباره بجوشانید یا ممکن است میزان شیرینی شربت یا مربا زیاد باشد که بهتر است برای مرباها و شربت های شیرین از کمی آبلیموی تازه استفاده شود.

 

 

● شفاف شدن شربت ها

 

برای شفاف شدن شربت ها و جرم گیری آن ها می توان از یک عدد سفیده تخم مرغ استفاده کرد به طوری که وقتی شربت در حال جوش است سفیده را اضافه ولی مخلوط نمی کنیم. سفیده جرم شکر را می گیرد و تیره می شود در نتیجه شربت شفاف می شود. سپس سفیده را از شربت بیرون می آوریم.

 

 

● مارمالادها

 

مارمالادها روش پختشان با مربا فرق دارد. در مارمالادها میوه ها را یا خرد می کنیم و یا به صورت پوره در می آوریم. در مارمالاد چون زمان پخت کوتاه است عطر و طعم میوه بهتر حفظ می شود. مارمالادها اگر با دقت و به طور صحیح درست و در شیشه های استریلیزه نگهداری شوند می توان آن ها را به مدت یک سال در یخچال نگهداری کرد.

 

 

▪ نکات لازم مارمالادها

 

۱) شیشه مارمالاد را باید از نوعی انتخاب کنید که اندازه آن کوچک و دیواره آن ها صاف و یک دست باشد.

 

 

۲) مارمالادها زمانی تغییر رنگ و شفافیت خود را از دست می دهند که:


الف) در جای گرم نگهداری شوند.


ب) تاریخ نگهداری آن ها گذشته باشد.


ج) دوباره جوشانده شوند.

 

 

۳) شناور بودن میوه روی شیشه و جدا شدن آن از شیره به این دلایل است:


الف) ممکن است میوه نارس باشد.


ب) میوه کمتر از مدت تعیین شده پخته شده باشد.


ج) زمانی که مارمالاد از روی حرارت برداشته می شود درون شیشه ریخته شود.

 


۴) زمانی که مارمالاد را از روی حرارت بر می دارید باید آن را حداقل ۱۰ دقیقه هم بزنید تا میوه و شیره به طور یکنواخت با هم مخلوط شوند. اگر کف روی آن جمع شد کف آن را بایک قاشق فلزی جدا کنید.

 

 

۵) مارمالادها را بیشتر از یک سال نگهداری نکنید.

 

۶) مارمالادهای آماده را قبل از استفاده ۱۵ روز الی یک ماه در یخچال نگهداری کنید تا عطر و طعم مطبوع تری برایتان داشته باشد.

 

۷) شکرک زدن مارمالاد ممکن است به این دلایل باشد

 

الف) شکر آن زیاد باشد.


ب) مارمالاد بیشتر از زمان پخت مقرر پخته شود.

 

 

۸) مارمالادها باید در قابلمه لعابی یا استیل پخته شود. ظرف باید متناسب با اندازه شکر و میوه باشد. به طوری که وقتی شکر و میوه را درون ظرف می ریزیم بیشتر از یک سوم حجم ظرف را نگیرد تا زمان پخت مخلوط از ظرف بیرون نریزد.