سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

ترک کف پا را جدی بگیرید



ترک کف پا, درمان ترک پا

ترک کف پا را جدی بگیرید

یک متخصص پوست، مو و زیبایی گفت: عفونت‌های باکتریایی و قارچی موجود بر ترک‌های سطح کف پا ممکن است باعث مقاومت ترک‌ها شود بنابراین برای درمان ترک پا بهتر است ابتدا عفونت‌ها را از بین ببریم.

دکتر امیر هوشنگ احسانی ، ترک‌های عمیق پا را حاصل خشکی زیاد پوست و در برخی مواقع اگزمای پوستی دانست و گفت: درمان‌ دیگری به جز چرب و مرطوب نگه داشتن آن در شرایط خشکی پوست وجود ندارد.

وی ادامه داد: اگر در عمق ترک‌های پا، عفونت‌های باکتریایی و قارچی نشت کرده باشد باعث بسته شدن ترک‌ها می‌شود و درمان و رفع ترک‌ها را به تعویق می‌اندازد.

این متخصص پوست، مو و زیبایی در رابطه با درمان این عارضه پوستی توصیه کرد: درمان‌های آنتی باکتریال ضد میکروبی و ضد قارچی در ترک‌های مقاوم با استفاده از پمادهای ضد التهاب، نرم‌کننده و چرب‌کننده تاثیر زیادی دارند.

احسانی بسیاری از موارد خشکی دست و پا را حالت اگزمایی پوست دانست و گفت:‌ در این موارد پوست در تماس با ماده محرک دچار حساسیت و خشکی می‌شود و در صورت پیشرفت ضایعاتی چون التهاب، خارش، ترک و ترشح را در پی دارد.

وی در رابطه با درمان اگزمای پوستی، گفت: قبل از بروز اگزمای پوستی باید از بروز آن پیشگیری کرد چرا که درمان اگزما و خشکی ناشی از آن چندان تاثیری ندارد و بهتر است قبل از پیدایش اگزما مراقبت‌های لازم صورت گیرد.

منبع:صدف نیوز

 


ویدیو مرتبط :
درمان ترک و زبری کف پا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

درد مداوم کف پا در طول شش هفته را جدی بگیرید



درمان درد کف پا, التهاب مفاصل

یکی از دلایل دردهای کف پا بیماری خار پاشنه است

 

ممکن است که درد در کف پا بر اثر ضربه یا فعالیت زیاد اتفاق افتاده باشد اما با تداوم درد در این ناحیه به مدت شش هفته حتماً به پزشک مراجعه کنید. در گذشته درد صبحگاهی در کف پا را نشان آرتروز می‌دانستند مگر اینکه خلاف آن ثابت شود اما به مرور مشخص شد که کار کردن زیاد، التهاب میان کف پا را به دنبال دارد و گاهی شکستگی، در رفتگی، ضربه خوردن و تصادف نیز می‌تواند باعث ایجاد درد شود.

 

دلایل دردهای کف پا
اگر درد صبحگاهی در کف پا احساس می‌شود در وهله اول می‌تواند بیماری رماتیسم باشد اما اگر به هنگام راه رفتن این درد ایجاد می‌شود ممکن است که به دلیل مبتلا شدن به بیماری خار پاشنه باشد یا اینکه پدیده‌های التهابی در غلاف عضلات و نیام تاندون‌های کف پا موجب این درد شود.

 

ارتباط درد در کف پا با کمر درد
اگر بیمار همراه با درد احساس مورمور شدن و خواب رفتگی داشته باشد نشان از مشکلات در ناحیه کمر است، دلایل ایجاد درد در ناحیه قوزک پا می‌تواند به دلیل تحریک ریشه عصبی باشد و به علت ترشح بیش از حد ماده لغزنده کننده تاندون‌ها به کیست تبدیل شود که معمولاً در این حالت نیاز به جراحی وجود ندارد اما ممکن است ظاهر آن برای فرد قابل قبول نباشد.

 

اگر سابقه بیماری نقرس در بیمار وجود دارد و به دلیل مصرف گوشت قرمز دارای اسید اوریک بالا است این موضوع می‌تواند باعث التهاب در مفصل وی شود که سردسته بیماری‌هایی که درگیری زیادی در مفاصل ایجاد می‌کند "آرتریت روماتوئید" است.

 

نقرس، تب مالت، بیماری‌های سیستمی، و لوپوس می‌توانند باعث التهاب در مفاصل شوند،  باید برای درمان دردهای کف پا، بیماری‌های زمینه‌ای وی بررسی شود که اگر به عنوان مثال فرد بیماری دیابت دارد این بیماری اصلاح شود.

درمان بیماری خارپاشنه: برای درمان این بیماری از یک ماده ژله‌ای در کف پا استفاده می‌شود.
در درمان بیماری‌های مربوط به کف و قوزک پا اگر فرد سابقه بیماری زمینه‌ای دارد این موضوع باید بررسی شود تا از شدت گرفتن آن جلوگیری شود؛ اگر درد بر اثر ضربه یا بر اثر فعالیت زیاد اتفاق افتاده باشد ممکن است با استراحت برطرف شود اما با تداوم درد به مدت شش هفته فرد باید به پزشک مراجعه کند.

منبع:salamatnews.com