سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

برای تقويت ناخن چه باید کرد؟



تقويت كننده هاى ناخن براى استفاده بر روى ناخن هاى خيلى ضعيف و شكننده و ورقه ورقه شده در كوتاه مدت مفيد هستند، اما اگر شما از آنها براى مدت طولانى تر از ۳ هفته استفاده كنيد ناخن ها بيش از اندازه سفت مى شوند و همين مسئله باعث مى شود كه آمادگى شكسته شدن، ورقه ورقه شدن و... را پيدا كنند.

 

تقویت ناخن

 

فكر نكنيد كه ناخن هاى سالم و خوب همگى محكم و سفت هستند و از نوع ناخن هاى فوق العاده و ايده آل است. اين گونه مواد تقويت كننده مى توانند بيشتر مضر باشند تا مفيد. يك روش بهتر و مفيد تر براى داشتن ناخن هاى سالم و محكم، ماليدن كرم دست و روغن هاى گياهى بر روى ناخن و پايه ناخن هر بار پس از شست وشوى دست است. اين روش ساده ناخن هاى شما را زيبا و پرجذبه مى كنند و به آنها استحكام مى بخشد.

 

-لاك هاى كهنه و قديمى را از روى ناخن ها پاك كنيد. براى پاك كردن لاك روى ناخن ابتدا يك قطعه پنبه به آستون آغشته كرده و روى ناخن لاك زده خود بگذاريد چند ثانيه صبر كنيد سپس با يك حركت سريع و محكم لاك را پاك كنيد. اين كار را چند بار تكرار كنيد تا تمام لاك روى ناخن پاك شود.

 

تقویت ناخن

 

-با استفاده از يك سوهان ناخن به ناخن شكل و فرم دهيد. سوهان را از گوشه ها به سمت مركز نوك ناخن بكشيد. به طور رفت و برگشتى سوهان را حركت ندهيد چون اين كار باعث ايجاد رگه ها و ريش ريش هايى در نوك ناخن شده و در نتيجه ورقه ورقه مى شود.

 

- دست ها را با آب گرم صابونى به مدت چند دقيقه نگه داريد تا جرم زير ناخن ها پاك شود.

 

تقویت ناخن

 

- حال نوبت لاك زدن است. هيچ دليلى وجود ندارد كه شما پول خود را براى انواع مختلف لاك مانند پر كننده ها، پوشش هاى پايه، پوشش هاى رويى، تقويت كننده هاى ناخن به هدر دهيد. پس از زدن لاك ناخن، يك لاك براق كننده بدون رنگ روى لاك خود بزنيد. اجازه دهيد تا خشك شود. ممكن است بخواهيد كه لاك رويى خود را دوباره بزنيد. اين كار ناخن شما را مستحكم خواهد كرد و از شكستن و ريش ريش شدن آن جلوگيرى مى كند.

 

- در نهايت يك كرم مرطوب كننده يا لوسيون مرطوب كننده به ناخن هاى دستتان بماليد. اين كار ناخن را نرم كرده و از ورقه ورقه شدن آنها جلوگيرى مى كند.

 




ویدیو مرتبط :
DVD آموزش کاشت ناخن , طراحی ناخن , کاشت ناخن پودری...

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

چگونه از ناخن جویدن کودکمان جلوگیری کنیم؟



ناخن جویدن، بیشتر نشانه تهاجم خفته و اضطراب درونی کودک می باشد. این حالت در بچه های بزرگ تر شایع تر است. کودک از این طریق حالت تهاجمی خود را کنترل می کند و بر اضطراب ها چیره می شود و توجهش را از دنیای خارج قطع می کند و به درون خویش برمی گرداند.

 

 

چه کودکانی به ناخن جویدن مبتلا می شوند؟


معمولاً کودکان مضطرب به ناخن جویدن مبتلا می شوند که گاهی تا مجروح کردن انگشتان نیز پیش می رود زیرا ناخن جویدن در کودکان منقلب و هراسان، تسکین ایجاد می کند و باعث آرامش شان می شود.

 

 

ناخن جویدن کودک

 

 

این بچه ها به محض رهاکردن این کار، دچار اضطراب می شوند و دوباره شروع به ناخن جوی می کنند.

 

 

عواملی که باعث ناخن جوی در کودک می شود عبارتند از:

 

- فشار محیط بر کودک؛ کودکی که تحت انضباط شدید قرار گیرد وقتی نمی تواند بر موانع پیروز شود به خود فشار می آورد و این فشار باعث اضطراب می شود و در نتیجه برای رهایی از اضطراب، به ناخن جوی روی می آورد.

 

 

- گاهی ناخن جویدن بر اثر تقلید به وجود می آید. کودک ابتدا تقلید می کند و کم کم به صورت عادت در می آید.

 

 

- کودکان خجالتی و کم رو، اغلب دچار این عادت ناپسند می شوند.

 

 

- گاهی هنگام دندان در آوردن و التهاب لثه ها، این عادت در کودکان ایجاد می شود.

 

 

ناخن جویدن کودک

 

 

روش های جلوگیری :

 

- در زمان التهاب لثه ها، وسیله ای در اختیار کودک قرار دهید تا کودک مجبور نشود برای رفع التهاب از انگشتانش استفاده کند.

 

 

- در صورتی که عامل محیطی باعث ناخن جوی شده باید تا حد امکان سعی کنید فشار روحی بر کودک وارد نشود و از سختگیری نسبت به کودک بپرهیزید.

 

 

- باید نیازهای طبیعی کودک را بشناسید و کاری نکنید که جلو این نیازها گرفته شود؛ نیازهایی مانند بازکردن، خراب کردن وسایل و پریدن. کودک نمی تواند برای مدتی طولانی بدون حرکت و آرام بنشیند. برقراری نظم و انضباط شدید، برای کودک فشار روحی ایجاد می کند.

 

 

- در درس خواندن از او توقع بیش از حد نداشته باشید.

 

 

- پیش از آنکه از لحاظ بدنی آمادگی یابد، از او انتظار نداشته باشید که دفع ادرار خود را کنترل کند.

 

 

- هرگز او را به خاطر ناخن جویدن مورد تمسخر قرار ندهید.

 

 

- دائماً به او تذکر ندهید و ایراد نگیرید.

 

 

- او را با اشیاء مورد علاقه اش سرگرم کنید.

 

 

- سعی کنید وقت بیشتری به او اختصاص بدهید تا تنها نماند.

 

 

- او را در فعالیت های مختلف شرکت دهید.