سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

اصول پوشش کودکان در تابستان



 

اصول پوشش کودکان در تابستان, پوشش کودکان در تابستا

با این كه روزهای تابستان حسابی گرم و برای ما نفسگیر به نظر می‌رسد، اما از قدیم‌الایام تابستان فصل بیرون بودن بیشتر بچه‌ها از خانه است. اگر شما هم به هر دلیلی مجبورید با فرزند خردسال‌تان بیرون بروید خوب است نكته‌هایی را در مورد لباس بچه‌ها در تابستان بدانید.

1 - پیش از هر چیز به یاد داشته باشید خوب است لباس بچه‌ها از جنس كتان باشد. ممكن است پوست لطیف فرزندتان به الیاف مصنوعی حساس بوده و لباس‌های نایلونی در طولانی‌مدت باعث اذیتش شده، او را ناآرام كند. معمولا روی لباس‌ها برچسبی به چشم می‌خورد كه اطلاعاتی در مورد جنس، نحوه شست‌ و شو و سایر موارد به شما می‌دهد؛ هنگام خرید حتما به نوشته‌های روی این برچسب دقت كنید.

2 - نكته بعدی رنگ لباس است. همه متخصصان بر این باورند كه لباس بچه‌ها باید از رنگ‌های روشن انتخاب شود. این رنگ‌ها نه‌ تنها حداقل حرارت را جذب می‌كنند بلكه رنگ‌هایی مانند آبی، صورتی، سبز، نارنجی و ارغوانی در روحیه شاد بچه‌ها نیز موثر هستند.

3 - هر چند هوا گرم است، اما به خاطر داشته باشید پوست بچه‌ها بسیار حساس است و باید در برابر اشعه‌های مضر نور خورشید محافظت شود؛ پس در همین روزهای گرم هم بهتر است بر تن آنها لباس‌های نخی آستین بلند و پوشیده بپوشانید. تنها نكته این كه لباس‌ها باید نازك باشند تا جریان هوا بدن بچه را خنك كند. لباس‌های تنگ و غیرنخی ممكن است باعث عرق‌سوزشدن پوست كودك شود.

4 - در حد امكان سعی كنید از دكمه و زیپ هم در لباس بچه‌ها استفاده نكنید. لباس هر چه ساده‌تر باشد کودک در آن احساس راحتی بیشتر می‌كند.

5 - برای لباس پوشیدن هم كودكان به تشویق نیاز دارند؛ این كار را فراموش نكنید تا آنها راحت‌تر لباس‌های مناسب فصل را بپذیرند و بپوشند.

6 - حالا كه از لباس بچه‌ها نوشتیم ذكر این نكته هم لازم است كه در همین روزهای گرم، پوشاندن جوراب به پای كودكان یادتان نرود.

منبع : jamejamonline


ویدیو مرتبط :
دسته عزاداری کودکان مدارس تحت پوشش مسجد جامع صفا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

لباس کودکان را در تابستان کم نکنید



 

 

لباس کودکان را در تابستان کم نکنید

 

بسیاری از والدین به اشتباه لباس کودکان را کم و بدن آنها را در معرض اشعه آفتاب قرار می‌دهد.

مهمترین عامل و تأثیر گذار بر روی پوست و در فصل تابستان، نورخورشید و گرمای حاصل از آن است که به دنبال آن تعرق و از دست رفتن آب بدن را به همراه دارد.
با پوشیدن لباس مناسب و گشاد از جنس کتان و پنبه، استفاده از کلاه، چتر و عینک استاندارد، مصرف آب به میزان مورد نیاز بدن و اجتناب از قرار گرفتن در برابر نورخورشید در ساعات گرم روز یعنی از ساعت 11 صبح تا 3 بعدازظهر می‌توان از اثرات کوتاه مدت آفتاب سوختگی در فصل تابستان جلوگیری کرد.
در صورتیکه بدون رعایت و نپوشیدن لباس مناسب، بدون پوشش و عدم جبران آب از دست رفته بدن در به مدت طولانی برابر نورخورشید قرار بگریم دچار آفتاب سوختگی و گرمازدگی ناشی از گرما خواهیم شد.
این گونه موارد، بدن به دلیل تعریق زیاد آب خود را از دست می دهد و بالانس آب بدن و مواد شیمایی بدن بر هم می‌خورد و در صورت ادامه وضعیت و عدم رسیدگی به مرگ می‌انجامد.
بهترین راه مبارزه با گرمازدگی ناشی از گرمای تابستان نوشیدن آب خنک و اجتناب از قرار گرفتن ناگهانی در برابر آفتاب و اشعه خورشید است.
افرادی که قصد گرفتن حمام آفتاب دارند باید به تدریج در برابر نورخورشید قرار دهند تا بدنشان به مرور زمان عادت کند و دچار آفتاب سوختگی لک و تیرگی پوست نشوند.
تعریق زیاد یکی از عوامل افزایش دهنده بیماری‌های قارچی و میکروبی است به همین دلیل این بیماری‌ها در فصل تابستان که بدن مرطوب است شایع می‌باشد.
پوشیدن لباس تنگ و پلاستیکی در فصل تابستان فرد را در معرض انواع بیماری‌های میکروبی و قارچی قرار می‌دهد به خصوص کودکان و افراد مسن که پوست حساسی دارند.
این متخصص پوست و مو و زیبایی گفت:«استفاده از چتر و کلاه به خصوص برای کودکان در فصل تابستان لازم است و بسیاری از والدین به اشتباه لباس کودکان را کم و بدن آنها را در معرض اشعه آفتاب قرار می‌دهد.
آفتاب سوختگی در سنین کودکی به خصوص افراد پوست روشن عواقب جبران ناپذیری در بزرگسالی دارد که ایجاد خال، لک و حتی سرطان پوست از جمله این عوارض می‌باشد.

 

منبع:salamatnews.com