سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

2 نوشیدنی برای تقویت زنان باردار



زنان باردار,بارداری


زنان باردار باید از خود مراقبت کنند که سرما نخورند چرا که سرفه و عطسه بیش از حد می‌تواند موجب سقط جنین شود....

یک محقق طب اسلامی گفت:مصرف آب سیب و آب "به" قوت بدن زنان باردار را افزایش می‌دهد.

ایشان اظهار داشت: مصرف آب سیب و آب "به" در طول بارداری برای مادران باردار مفید است چرا که به قوت بدنشان افزوده می‌شود.

این پزشک عمومی اضافه کرد: زنان باردار از حمام‌های طولانی پرهیز کنند زیرا گرمای حمام می‌تواند برایشان ضرر داشته باشد.

ایشان افزود: این زنان برای رفع یبوست در طول بارداری می‌توانند از گل قند، خاکشیر و ترنجبین استفاده کنند همچنین مصرف مواد غذایی ملینی مانند آلو و انجیر برای آنها مفید است.

وی ادامه داد: مصرف گل ختمی و برخی از داروهای گیاهی در دوران بارداری به سقط جنین می‌انجامد. طبق گفته ابوعلی سینا هر ماده غذایی که موجب افزایش ادرار و مدفوع شود می‌تواند موجب سقط جنین شود همچنین مصرف مواد غذایی قاعده‌آور نیز می‌تواند موجب سقط جنین شود.

این محقق طب اسلامی بیان داشت: کرفس یکی از مواد غذایی است که موجب افزایش ادرار می‌شود و زنانی که ریسک بالا در بروز سقط جنین دارند از مصرف این ماده غذایی باید پرهیز کنند.

منبع : Salamatnews.com


ویدیو مرتبط :
این کشیش زنان را چگونه باردار می کرده است؟!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

كمبود آهن در زنان باردار باعث سقط جنين



 

 

 

به گفته متخصصان تغذيه كمبود اهن در زنان باردار باعث افزايش سقط جنين، افزايش خطر مرگ و مير مادران هنگام زايمان مي شود.



یكي از شايعترين انواع كم خوني ،ناشي از فقرآهن است اگر براي ساخت گلبول هاي قرمز خون آهن به مقدار كافي در دسترس بدن نباشد، بدن از ذخاير آهن خوداستفاده مي كند و زماني كه كمبود آهن ادامه پيدا كند و ذخاير آهن بدن هم تمام شود كم خوني ناشي از فقر آهن بوجود مي آيد.



از عوامل كم خوني مي توان به كمبود آهن در رژيم غذايي روزانه، ابتلا به آلودگي هاي انگلي و بيماري هاي عفوني، عادات نامناسب غذايي مثل خوردن چاي 1 تا 2 ساعت قبل و بعد از غذا و كمبود آهن مورد نياز در دوران حساس زندگي به خصوص دوران كودكي و بارداري اشاره كرد.

 


علائم اين كم خوني شامل رنگ پريدگي ، زبان و مخاط داخل دهان و چشم، سرگيجه و سردرد، خستگي و كسل بودن و حالت تهوع است. كمبود آهن در زنان باردار باعث ضعف، افزايش خطر مرگ و مير مادران هنگام زايمان و افزايش سقط جنين و تولد نوزاد مرده مي شود.

 


استفاده از مواد غذايي حاوي آهن مثل گوشت، ميگو، ماهي،‌زرده تخم مرغ، حبوبات، غلات، شير در برنامه غذايي روزانه استفاده از انواع خشكبار مثل توت، كشمش، برگه آلو، انجيرخشك، پرهيز از نان هاي سفيد و نان هاي حاوي جوش شيرين و استفاده از مواد داراي ويتامين ث يا ميوه هاي ترش مثل مركبات همراه با مواد غذايي حاوي آهن مي تواند از كم خوني ناشي از فقرآهن جلوگيري كند.