سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

کی بریم پیش مشاور



 

 

کی بریم پیش مشاور

 

مشکل اصلی ما آدما اینه که تا به مشکل بر نخوریم و تو دردسر نیفتیم و سرمون به سنگ نخوره کاری برای خودمون نمیکنیم. انگار یادمون میره که خیلی وقتا میتونیم از پیش اومدن خیلی از مشکلا جلوگیری کنیم و درست زمانی که مشکلمون بیخ پیدا میکنه تازه به فکر حل کردنش میفتیم. چرا ماها باور نداریم که پیشگیری خیلی بهتر و راحتره؟ چرا ماها نمیخوایم از تجربیات دیگران استفاده کنیم؟ انگار باید همه چیزو خودمون تجربه کنیم. پس زندگی تو اجتماع و پرورش متخصصا چه حکمتی داره و به چه دردی میخوره؟


متأسفانه این اشتباهارو تو مشاوره گرفتنم انجام میدیم. خیلی از افراد جامعه ما معتقدن، باید زمانی به مشاور مراجعه کنن که یا تو ازدواج یا تو زندگی مشترک و... دچار مشکل شدن و هیچ راه حلی پیدا نکردن جزء کمک گرفتن از یه مشاور و عمل به راهنماییای او. در حالیکه ارزش واقعی خدمات مشاوره ازدواج و خانواده برای درمان کارهای غلط و نامطلوب زن و مرد نیست بلکه برای پیشگیری از بروز بسیاری از اشتباها تو ازدواج، زندگی زناشوئی و حفظ اون، تربیت فرزندان و... است.

 

ما آدما باید بدونیم برای اینکه به موفقیت و سربلندی برسیم باید تو همه مراحل زندگیمون، چه مشکل داشته باشیم، چه نداشته باشیم سراغ یه دوست خوب به نام مشاور بریم تا به کمک اون قدم های زندگیمونو آروم ولی محکم برداریم.

 

انواع مشاوره:

 

گفتیم آدم موفق باید تو همه مراحل زندگیش یه راهنما داشته باشه.

 

مشاوره قبل از ازدواج

 

هدف اصلی مشاوره تو این مرحله، کمک به افراد برای انتخاب همسر مناسبِ. این مرحله مهمترین مرحله مشاوره ازدواجِ، چون دقیقاً جنبه پیشگیری داره و در صورت هدایت و انتخاب صحیح، بهداشت روحی و روانی خانواده آینده رو تامین میکنه.

 

مشاوره در حین ازدواج

 

شناخت زوجین از هم، بدست آوردن اطلاعات درباره روانشناسی زن و مرد، چگونگی رفتار صحیح اونها با هم، شناخت مسئولیتها و جلوگیری از بروز اختلاف نظرها و عمیق شدن اونها از اهداف مهم این مرحله مشاوره محسوب میشه.

 

مشاور سعی میکنه اول با استفاده از تجربیات و  علمش همه جوانبوبسنجه و نقطه های تاریک قضیه رو روشن کنه. بعد با ارزیابی نهایی نتیجه درستو به ما اطلاع بده

 

مشاوره بعد از ازدواج (سال اول ازدواج)

 

زوجین تو این مرحله، یعنی شروع زندگی مشترک متوجه میشن که تو خیلی از مسائل فرهنگی، عقیدتی، اجتماعی، سنن و... با هم متفاوتن. حتی اخلاق و روحیاتشون هم با هم فرق میکنه و زندگی دو تا آدم با این همه تفاوت چقدر سخته.  به همین دلیل تو خیلی از موارد دچار مشکلاتی میشن که قادر به حلشون نیستن. مشاوره تو این مرحله برای راهنمایی اونها و پیشگیری از بروز اختلافاتشون خیلی مفیدِ.


وقتی زوجین تونستن به کمک مشاور تفاوتهای موجود بین خودشون رو هموار کنن و تو زندگی به یه آرامش نسبی برسن، نوبت به آموزش در مورد نحوه تربیت فرزندان میرسه. این مرحله مهم دیگهای از زندگی افرادِ که برای موفقیت توش باز به یاری مشاور نیاز هست.

 

معمولاً ماها وقتی بزرگ میشیم یادمون میره که یه روز بچه بودیم و چه اشتباهاتی که نکردیم. برای همین انتظار داریم که بچه هامون مثل ما بزرگ باشن و اشتباه نکنن. وجود یه مشاور و راهنماییای اون به ما کمک میکنه تا بچمون رو بهتر درک کنیم و حتی تو خیلی از موقعیتها باهاش بچگی کنیم.

 

اهمیت نظر ابراز شده مشاور تا چه اندازه است؟

 

امان از دست ما آدما که وقتی از یه اشتباه فرار میکنیم تو دام اشتباه بعدی میافتیم. مثلاً تصمیم میگیریم بریم پیش یه مشاور. بعد از کلی گشتن یه مشاور همه چی تموم پیدا میکنیم تا تو تصمیمها یا  زندگیمون راهنماییمون کنه و راه و بیراه بهمون نشون بده. اما تا حرفی بر خلاف میل ما میزنه، تو دام اشتباه دوم میافتیم. یعنی به خودمون میگیم اونکه جای من نیست، نمیدونه من چی میکشم، صداش از جای گرم بلند میشه. اصلاً این مشاورا هیچی نمیدونن و فقط پی کاسبی خودشونن. تنها کسی که میتونه به من کمک کنه خودمم چون خودمو خوب درک میکنم و....

 

در حالیکه مثل همیشه یادمون میره که ما داریم یه طرفه به قاضی میریم. ما همیشه طرف خودمونو میگیریم و...

 

اما مشاور یه آدم بیغرضو بیطرفه که تنها هدفش کمک به ماس. اون سعی میکنه اول با استفاده از تجربیات و  علمش همه جوانبو بسنجه و نقطه های تاریک قضیه رو روشن کنه. بعد با ارزیابی نهایی نتیجه درستو به ما اطلاع بده.

 

یادمون باشه مشاور یه معلمه. همونطور که وقتی بچه بودیم، رفتیم مدرسه و به معلممون اعتماد کردیم و به کمکش سواد یاد گرفتیم. حالاام اومدیم پیش معلمی که میخواد درس زندگی کردن رو بهمون یاد بده. باید بهش اعتماد کنیم که اون میتونه نحوه زندگی کردن قشنگو درستو بهمون آموزش بده.

منبع: تبیان


ویدیو مرتبط :
هلالی:در بدریم مسافریم بیاید بریم بریم به شهر آرزو

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

چگونه با کفشهای پاشنه بلند راحتر راه بریم؟



 


چگونه با کفشهای پاشنه بلند راحتر ره بریم؟

 

 

چگونه با کفشهای پاشنه بلند راحتر راه بریم

 

 

اگر شما به پوشیدن کفش های پاشنه بلند عادت ندارید، برایتان مشکل است که بدون افتادن و لغزیدن حرکت کنید. در اینجا نکاتی را بیان می کنیم که به شما کمک می کند تا بدون افتادن، بتوانید با کفش پاشنه بلند راه بروید.

 

 

1-مطمئن بشوید که کفش پاشنه بلند کاملا اندازه پای شما است. این نخستین نکته در راه رفتن با کفش های پاشنه دار است. کفشی را انتخاب کنید که مناسب و اندازه پای شما است. اگر کفشتان خیلی بزرگ باشد، این خطر وجود دارد که پای شما بلغزد و زمین بخورید، زیرا پای شما در این کفش سر می خورد. اگر هم کفش خیلی تنگ باشد، راحت نیست و شما به شکلی غیر طبیعی راه خواهید رفت.

 

 

۲-پیش از بیرون رفتن از خانه تمرین کنید. اگر به تازگی کفش پاشنه بلند می پوشید، زمانی را برای تمرین صرف کنید و در اتاق خودتان که کسی شاهد راه رفتن ناجور شما نیست، این کار را انجام بدهید. راه رفتن را بر روی سطح فرش شده و سطح سخت و سرامیکی امتحان کنید. سپس بالا و پایین رفتن از پله ها را تمرین کنید تا زمانی که در کفش های پاشنه بلند خود احساس راحتی کنید.

 

 

3-حالا وقت آن رسیده است که کفش ها را بیرون از خانه بپوشید. وقتی در راه رفتن با این نوع کفش ها در خانه مهارت پیدا کردید، کفش ها را بیرون از خانه برای مدت کوتاهی بپوشید. اگر می خواهید زمان طولانی را بیرون از خانه باشید، یا هر موقعیتی که باید بسیار تحرک و فعالیت داشته باشید، کفش پاشنه بلندتان را نپوشید. پس از اینکه مهارت کافی کسب کردید، می توانید این کارها را انجام بدهید.

 

 

4-آخرین آزمایش: پس از پشت سر گذاشتن سه مرحله اول، نوبت آخرین آزمایش است. کفش های پاشنه بلندتان را بپوشید و با آنها برقصید. اگر بتوانید بدون زمین خوردن به راحتی حرکات موزون انجام دهید، شما در این کار حرفه ای شده اید. به شما تبریک می گوییم.

 

 

۵-اعتماد به نفس داشته باشید. هنگام قدم زدن با کفش های پاشنه بلند، اعتماد به نفس خود را حفظ کنید. وضعیت و رفتار شما نیمی از موفقیت شما است.

 

 

۶-تمرین را رها نکنید. حداقل یکبار در هفته کفش های پاشنه بلند خود را بپوشید.

 

 

۷-کفش هایی که پاشنه های فوق العاده بلندی دارند، انتخاب نکنید. افراد بسیار کمی می توانند با پاشنه ۱۵ سانتی به خوبی راه بروند. علاوه براین شما با پوشیدن چنین کفشی، احساس سرگیجه خواهید کرد.