سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

چهار روش موثر برای احیای انگیزش درونی



احیای انگیزش درونی

انگیزه درونی‌تان را بیدار و در اوج كامیابی زندگی كنید‎

 

كوشش برای حل مشكلات و برخوردهای روزمره است كه زیستن را معنا می‌بخشد و مشكلات مرز بین بودن یا نبودن هستند و همواره نقطه عطف موفقیت و شكست. مشكلات در حقیقت پدیدآورنده و محرك شجاعت و معرفت هستند و تنها با وجود مشكلات و مسایل است كه انسان در بعد روحی و روانی خویش رشد می‌كند و در سختی ناشی از تقابل در مواجهه با مسایل و ابهامات فرا می‌گیرد.

آیا تاكنون در زندگی شرایطی پیش آمده است كه موقعیت ارزشمندی را به این علت كه حصول آن مستلزم تمركز و پشتكار فراوان باشد، رها كرده باشید؟ اگر پاسخ شما مثبت است باید بگویم كه جای نگرانی نیست، چون تنها شما نیستید! هر یك از ما با این‌گونه تفكرات منفی و این چنین میدان را خالی كردن‌ها به نحوی گرفتار بوده‌ایم.

نگران نباش، گوش كن و آهسته آهسته با ما همراه شو!
هرگز به عقب برنگرد. فاتحان هرگز فرار نمی‌كنند و آنان كه فرار می‌كنند هیچ‌گاه فتح نخواهند كرد. واژگان منفی را از صفحه ذهن بیرون بینداز و در برترین موضع صبر و یقین متوجه راه‌حل‌ها باش و تا زمانی كه نگاهت را بر موضوع نگه می‌داری بدان كه بازنده نیستی.

با تمام این گفته‌ها در عمل، در شرایط خستگی جسمی، روحی، روانی و دیگر حالات نامتعادل چه باید كرد؟ تامل كنید ... در این‌جا راهكارهایی برای نجات و رسیدن شما به اوج موفقیت بیان شده است.

روش اول: حس زیبای شوق موفقیت از نتیجه موردنظر
بعد از تحقق رسالت و مهم‌ترین مساله‌ای كه تاكنون با آن درگیر بوده‌اید، چه حسی داشته‌اید؟ فریاد، وجد و شاید هم اشك خوشحالی! این حس را در عمق وجود خود به شجاعتی در برابر آن‌چه غیر موفقیت است تبدیل كنید.

زمانی كه برای كسب درجه دكترا در كالیفرنیا تحصیل می‌كردم این روش محرك خوبی برای ایجاد انگیزه در من بود. دوستانم را تصور می‌كردم كه چگونه به من افتخار می‌كنند. مورد احترام بودن و ارزش اجتماعی حس خوبی را در من القا می‌كرد و از طرف دیگر زندگی مادی بهتری را برای خود تصور می‌كردم. این حس را به معنای واقعی در قلب و روان خود جای داده بودم و با انگیزه رسیدن به هدف غایی آن دوران، راهم را ادامه می‌دادم.

روش دوم: پاداش
چه احساسی خواهید داشت اگر در مسابقه‌ای شركت داده شده باشید كه در آن برای برندگان جایزه‌ای در كار نباشد؟

مطمئنا زیاد خوشحال نمی‌شوید. مهم است كه بدانیم اصول مشابه‌ای در دید ما نسبت به اهداف،‌ مشكلات و مسایل وجود دارند. برای مثال برای خود پاداشی تعیین كنید و بعد از كسب موفقیت آن را به خودتان تقدیم كنید. شما شایسته آن هستید. خیلی ساده می‌توانید خود را به یك شام در یك رستوران خاص دعوت كنید. اهداف بزرگ‌تر و مسایل مهم‌تر، پاداش بهتر و باارزش‌تر.

روش سوم: انرژی جمعی
اگر به موفقیت می‌اندیشید با افرادی كه صددرصد حامی و مشوق شما هستند ارتباط برقرار كنید و با كسانی همراه شوید كه هم عقیده شما باشند. جریان انرژی‌ای كه از افراد هم فكر متصاعد می‌گردد موجب زایش مثبت‌نگری می‌شود و این راز انسان‌های موفقی است كه می‌دانند چگونه از انرژی جمعی استفاده كنند.

بر عكس معاشرت با افرادی كه مخالف راه و نوع نگرش شما هستند، هر چند كه مصمم باشید ممكن است در كار شما تزلزل ایجاد كنند و با افكار منفی، شما را تیرباران و تخریب نمایند.

آیا تاكنون با اشخاصی مواجه شده‌اید كه به شما بگویند به هیچ‌جا نخواهی رسید، هیچ چیز نخواهی شد، وقتت را با این كارها تلف می‌كنی و ... متاسفانه این افراد بسیارند، ولی اهمیتی ندارد، چون حرفشان در مورد شما صدق نمی‌كند. ”شما به هر چه بخواهید می‌رسید.“

اگر در چنین مخمصه‌ای قرار گرفتید جدیت داشته باشید و به آن‌ها ثابت كنید كه اشتباه فكر می‌كردند.

هنگامی كه به شدت مورد سرزنش قرار می‌گیرید تمام سعی‌تان را بكنید تا كار را به انجام برسانید. مطمئن باشید همه كسانی كه با شما مخالف بودند حرفشان را پس خواهند گرفت. ولی نباید از این نكته غافل شد كه تمركز و توجه اصلی شما باید معطوف به كسب موفقیت باشد نه انتقام و اثبات كاذب، كه جز هدر دادن انرژی چیز دیگری عایدتان نمی‌كند. هرگز اجازه ندهید احساسات‌تان تحت تاثیر دیگران قرار گیرد، به جای آن احساسات را معطوف كنید به اهداف ارزشمندتان و همواره به پاداش فكر كنید.

روش چهارم: مراقبت و مدیریت تندرستی
به تغذیه اهمیت بدهید و به اندازه میل كنید و مواظب وعده‌های غذایتان باشید. مرتب ورزش كنید و به مغزتان اكسیژن كافی برسانید. خون و اكسیژن تازه برای حفظ انرژی و طراوت در طی مسیر از عوامل بسیار مهم است و این شعار را فراموش نكنید ”همیشه مایعات، آب و آب“ دایما زمان استراحت كافی را در برنامه‌تان بگنجانید. قدرت اراده برای ادامه مسیر را همراه داشته باشید ولی از محدودیت‌های خود نیز آگاه باشید. شما رییس خودتان هستید پس به مدیریت شخصی اهمیت بدهید.

نكته‌ای كه همیشه پزشك‌ها به ما توصیه می‌كنند این است كه بدون استراحت كافی نمی‌توان درست فكر كرد و كارآیی لازم را در انجام تكالیف مورد نظر نمی‌توان داشت.

فراموش نكنید ... خواب خوب، خواب خوب، خواب خوب چیزی كه بعد از یك فعالیت سنگین باعث كسب انرژی و احیای مجدد ما می‌شود. سلامتی را جدی بگیرید. شاید تاكنون توجه چندانی به این مساله نداشته‌اید كه خواب و استراحت غذای روان است. بعضی‌ها بر این شعار پایبندند كه هنگام مرگ وقت برای خوابیدن زیاد است. نه این‌طور نیست از دست دادن سلامتی به قیمت موفقیت شعار خوبی برای یادگیری و كسب موفقیت نیست و در نتیجه سلامتی كلید زندگی خوب و موفقیت‌آمیز است.

 

انگیزه درونی‌تان را بیدار و در اوج كامیابی زندگی كنید.

منبع مجله موفقیت
 


ویدیو مرتبط :
روش های ایجاد انگیزش در پرسنل فروش

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

10 روش موثر برای مراقبت از «کلیه»‌ها



 

 

کلیه

 

 

 

به نظر می‌رسد که اکثر افراد وقتی صحبت از خطر بیماری کلیوی می‌شود، انکار می‌کنند، اما خوشبختانه چند اقدام پیشگیرنده برای جلوگیری از بروز آن وجود دارد. با راهبردهای زیر شما می‌توانید سلامت کلیه هایتان را بهتر کنترل کنید:

1) یک برنامه کاهش وزن تنظیم کنید: بخاطر داشته باشید که اضافه وزن بسیار زیاد باعث پایین آوردن عملکرد کلیه‌ها می‌شود. شاخص توده بدنتان (BMI) را اندازه بگیرید و آن را با وزن سالم‌تان مقایسه کنید. مراقب رژیم غذایی‌تان باشید و منظم ورزش کنید. باید کاری کنید که ورزش جزئی از برنامه زندگی‌تان درآید. منظور از ورزش فقط پیاده‌روی، دویدن یا تمرین با وزنه نیست، حتی باغبانی، کاری‌های خانه‌داری، بالا و پایین رفتن از پله‌ها یا بازی کردن با بچه‌ها هم نوعی فعالیت فیزیکی به حساب می‌آید.

2) مراقب کلسترول‌تان باشید: کلسترول بالا همیشه با بیماری قلبی، سکته و بیماری‌های کلیوی همراه است. به همین دلیل است که کنترل سطح کلسترول خون‌تان برای سلامت شما ضروری است. سعی کنید یک رژیم غذایی سالم، ورزش منظم و مصرف داروهایی که پزشک برایتان تجویز می‌کند را رعایت کنید.

3) سیگار را ترک کنید: سیگار کشیدن یا استفاده از سایر دخانیات یکی از عوامل مهم در بیماری‌های کلیوی مزمن می‌باشد. پس همین امروز سیگارتان را ترک کنید تا خطر ابتلا به نارسایی‌های کلیوی را در خودتان پایین بیاورید. علاوه بر این سیگار ضربان قلب و فشارِخون‌تان را هم بالا می‌برد. درست است که ترک کردن سیگار کار سختی است اما اگر می‌خواهید از سلامتی‌تان مراقبت کنید، هیچ انتخاب دیگری ندارید.

4) آب بدنتان را تامین کنید: خیلی افراد دچار کم آبی مزمن هستند. نوشیدن مقدار کافی آب اهمیت بسیار زیادی دارد مخصوصا در گرمای تابستان. کسانی‌که دچار «سنگ کلیه» هستند یا در گذشته «سنگ کلیه» داشته‌اند، باید برای تامین آب بدنشان برنامه درستی داشته باشند. البته باید مراقب باشید بیش از اندازه هم آب مصرف نکنید. در صورت نیاز با پزشک خود مشورت کنید.

5) یک رژیم غذایی متوازن داشته باشید: یک رژیم غذایی «پرکربوهیدرات» کنترل دیابت را سخت‌تر می‌کند. موادغذایی «پر کربوهیدرات» عبارتند از؛ نان، پاستا، حبوبات، سیب‌زمینی و برنج. مصرف زیاد نمک هم با فشارِخون ارتباط مستقیم دارد. بسیاری از افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی به مصرف زیاد نمک حساس هستند، بدنشان ورم کرده و فشارِخون‌شان هم بالا می‌رود. علاوه بر این، همیشه بخاطر داشته باشید که رژیم‌های غذایی پرچربی نیز می‌تواند موجب تصلب‌ِ شریان شود که یکی از بزرگترین عوامل بیماری‌های کلیوی است.

6) از مصرف برخی داروهای خاص و مواد مضر خودداری کنید: مصرف مواد ممنوعه عملکرد کلیه‌ها را ضعیف می‌کند، پس مراقب باشید.

 حتی برخی داروهای متداول موجود در داروخانه‌ها مثل داروهای ضدالتهاب غیراستیروئیدی (مثل ایبوپروفن یا ناپروکسن سدیم) می‌تواند موجب ناراحتی‌های کلیوی جدی شود. گاهی اوقات برخی داروها (مثل آنتی‌بیوتیک‌ها) برای افرادیکه ناراحتی کلیوی دارند باید با دوز متفاوتی تجویز شود.

حتی برخی گیاهان و مکمل‌ها می‌تواند به کلیه‌ها ضرر برساند.

7) برای کنترل دیابت خود اقدام کنید: دیابت یکی از متداول‌ترین عوامل بیماری کلیه‌ای مرحله آخر (ESRD) می‌باشد که از مرحله1شروع شده و تا مرحله 5پیش می‌رود. اینجاست که عملکرد کلیه‌ها تا جایی پیش می‌رود که نیاز به درمان جایگزین کردن کلیه می‌شود. این درمان شامل «دیالیز» یا «پیوند» می‌شود. اگر به دقت قندِخون‌تان را تحت کنترل داشته باشید بهتر می‌توانید از بروز بیماری شریان‌های کوچک خون که بیماری «شریانی میکرو» نامیده می‌شود جلوگیری کنید. این اختلال معمولا همراه با کمبودِ پروتئین در ادرار همراه است و در آخر منجر به آسیبِ کلیوی دیابتی می‌شود.

8) فشارِخون‌تان را کنترل کنید: فشارِخون دومین عامل متداول بیماری‌های کلیوی است. خیلی اوقات فشارِخون بالا موجب حمله‌های قلبی، نارسایی قلبی، سکته یا بیماری کلیوی هم می‌شود. برای جلوگیری از ضعیف شدن عملکرد کلیه‌ها و مراقبت از مغز و قلب‌تان باید بطور مداوم فشارِخون‌تان را تحت کنترل داشته باشید.

9) از چکاپ‌های منظم سر باز نزنید: اهمیت ویزیت منظم پزشک‌تان کاملا آشکار است و نیاز به توضیح ندارد. برای کنترل وضعیت سلامتی خود باید مرتب نزد پزشک بروید و آزمایش‌های مربوطه را انجام دهید.

10) پیگیری مستمر دستورات متخصصان کلیه‌: تحقیقات نشان می‌دهد که افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی در صورت دنبال کردن دستورات پزشک متخصص خود وضعیت بهتری پیدا می‌کنند. علاوه بر این، مراحل پایانی نارسایی کلیه معمولا مشکلات دیگری مثل؛ کم‌خونی، متابولیسم موادمعدنی استخوان و آماده‌سازی برای درمان جایگزین کلیه را همراه دارد. به همین دلیل است که ویزیت پزشک متخصص‌تان باعث می‌شود از یکی از مهمترین اندام‌های بدنتان که «کلیه» است، مراقبت کنید.

حرف‌های نهایی

بیماری کلیوی رو به رشد است. خوشبختانه این بیماری‌ها قابل پیشگیری هستند. مطمئناً تشخیص زودهنگام می‌تواند عملکرد کلیه هایتان را طولانی تر کند. حفظ یک سبک زندگی سالم کار خیلی سختی نیست. به همین دلیل است که باید این توصیه‌ها را جدی بگیرید تا بتوانید از یک زندگی سالم لذت ببرید.

10 روش موثر برای مراقبت از «کلیه»‌ها

خیلی اوقات فشارِخون بالا موجب حمله‌های قلبی، نارسایی قلبی، سکته یا بیماری کلیوی هم می‌شود. برای جلوگیری از ضعیف شدن عملکرد کلیه‌ها و مراقبت از مغز و قلب‌تان باید بطور مداوم فشارِخون‌تان را تحت کنترل داشته باشید.

به نظر می‌رسد که اکثر افراد وقتی صحبت از خطر بیماری کلیوی می‌شود، انکار می‌کنند، اما خوشبختانه چند اقدام پیشگیرنده برای جلوگیری از بروز آن وجود دارد. با راهبردهای زیر شما می‌توانید سلامت کلیه هایتان را بهتر کنترل کنید:

1) یک برنامه کاهش وزن تنظیم کنید: بخاطر داشته باشید که اضافه وزن بسیار زیاد باعث پایین آوردن عملکرد کلیه‌ها می‌شود. شاخص توده بدنتان (BMI) را اندازه بگیرید و آن را با وزن سالم‌تان مقایسه کنید. مراقب رژیم غذایی‌تان باشید و منظم ورزش کنید. باید کاری کنید که ورزش جزئی از برنامه زندگی‌تان درآید. منظور از ورزش فقط پیاده‌روی، دویدن یا تمرین با وزنه نیست، حتی باغبانی، کاری‌های خانه‌داری، بالا و پایین رفتن از پله‌ها یا بازی کردن با بچه‌ها هم نوعی فعالیت فیزیکی به حساب می‌آید.

2) مراقب کلسترول‌تان باشید: کلسترول بالا همیشه با بیماری قلبی، سکته و بیماری‌های کلیوی همراه است. به همین دلیل است که کنترل سطح کلسترول خون‌تان برای سلامت شما ضروری است. سعی کنید یک رژیم غذایی سالم، ورزش منظم و مصرف داروهایی که پزشک برایتان تجویز می‌کند را رعایت کنید.

3) سیگار را ترک کنید: سیگار کشیدن یا استفاده از سایر دخانیات یکی از عوامل مهم در بیماری‌های کلیوی مزمن می‌باشد. پس همین امروز سیگارتان را ترک کنید تا خطر ابتلا به نارسایی‌های کلیوی را در خودتان پایین بیاورید. علاوه بر این سیگار ضربان قلب و فشارِخون‌تان را هم بالا می‌برد. درست است که ترک کردن سیگار کار سختی است اما اگر می‌خواهید از سلامتی‌تان مراقبت کنید، هیچ انتخاب دیگری ندارید.

4) آب بدنتان را تامین کنید: خیلی افراد دچار کم آبی مزمن هستند. نوشیدن مقدار کافی آب اهمیت بسیار زیادی دارد مخصوصا در گرمای تابستان. کسانی‌که دچار «سنگ کلیه» هستند یا در گذشته «سنگ کلیه» داشته‌اند، باید برای تامین آب بدنشان برنامه درستی داشته باشند. البته باید مراقب باشید بیش از اندازه هم آب مصرف نکنید. در صورت نیاز با پزشک خود مشورت کنید.

5) یک رژیم غذایی متوازن داشته باشید: یک رژیم غذایی «پرکربوهیدرات» کنترل دیابت را سخت‌تر می‌کند. موادغذایی «پر کربوهیدرات» عبارتند از؛ نان، پاستا، حبوبات، سیب‌زمینی و برنج. مصرف زیاد نمک هم با فشارِخون ارتباط مستقیم دارد. بسیاری از افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی به مصرف زیاد نمک حساس هستند، بدنشان ورم کرده و فشارِخون‌شان هم بالا می‌رود. علاوه بر این، همیشه بخاطر داشته باشید که رژیم‌های غذایی پرچربی نیز می‌تواند موجب تصلب‌ِ شریان شود که یکی از بزرگترین عوامل بیماری‌های کلیوی است.

6) از مصرف برخی داروهای خاص و مواد مضر خودداری کنید: مصرف مواد ممنوعه عملکرد کلیه‌ها را ضعیف می‌کند، پس مراقب باشید.

 حتی برخی داروهای متداول موجود در داروخانه‌ها مثل داروهای ضدالتهاب غیراستیروئیدی (مثل ایبوپروفن یا ناپروکسن سدیم) می‌تواند موجب ناراحتی‌های کلیوی جدی شود. گاهی اوقات برخی داروها (مثل آنتی‌بیوتیک‌ها) برای افرادیکه ناراحتی کلیوی دارند باید با دوز متفاوتی تجویز شود.

حتی برخی گیاهان و مکمل‌ها می‌تواند به کلیه‌ها ضرر برساند.

7) برای کنترل دیابت خود اقدام کنید: دیابت یکی از متداول‌ترین عوامل بیماری کلیه‌ای مرحله آخر (ESRD) می‌باشد که از مرحله1شروع شده و تا مرحله 5پیش می‌رود. اینجاست که عملکرد کلیه‌ها تا جایی پیش می‌رود که نیاز به درمان جایگزین کردن کلیه می‌شود. این درمان شامل «دیالیز» یا «پیوند» می‌شود. اگر به دقت قندِخون‌تان را تحت کنترل داشته باشید بهتر می‌توانید از بروز بیماری شریان‌های کوچک خون که بیماری «شریانی میکرو» نامیده می‌شود جلوگیری کنید. این اختلال معمولا همراه با کمبودِ پروتئین در ادرار همراه است و در آخر منجر به آسیبِ کلیوی دیابتی می‌شود.

8) فشارِخون‌تان را کنترل کنید: فشارِخون دومین عامل متداول بیماری‌های کلیوی است. خیلی اوقات فشارِخون بالا موجب حمله‌های قلبی، نارسایی قلبی، سکته یا بیماری کلیوی هم می‌شود. برای جلوگیری از ضعیف شدن عملکرد کلیه‌ها و مراقبت از مغز و قلب‌تان باید بطور مداوم فشارِخون‌تان را تحت کنترل داشته باشید.

9) از چکاپ‌های منظم سر باز نزنید: اهمیت ویزیت منظم پزشک‌تان کاملا آشکار است و نیاز به توضیح ندارد. برای کنترل وضعیت سلامتی خود باید مرتب نزد پزشک بروید و آزمایش‌های مربوطه را انجام دهید.

10) پیگیری مستمر دستورات متخصصان کلیه‌: تحقیقات نشان می‌دهد که افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی در صورت دنبال کردن دستورات پزشک متخصص خود وضعیت بهتری پیدا می‌کنند. علاوه بر این، مراحل پایانی نارسایی کلیه معمولا مشکلات دیگری مثل؛ کم‌خونی، متابولیسم موادمعدنی استخوان و آماده‌سازی برای درمان جایگزین کلیه را همراه دارد. به همین دلیل است که ویزیت پزشک متخصص‌تان باعث می‌شود از یکی از مهمترین اندام‌های بدنتان که «کلیه» است، مراقبت کنید.

حرف‌های نهایی

بیماری کلیوی رو به رشد است. خوشبختانه این بیماری‌ها قابل پیشگیری هستند. مطمئناً تشخیص زودهنگام می‌تواند عملکرد کلیه هایتان را طولانی تر کند. حفظ یک سبک زندگی سالم کار خیلی سختی نیست. به همین دلیل است که باید این توصیه‌ها را جدی بگیرید تا بتوانید از یک زندگی سالم لذت ببرید..../تحلیل:عصرایران