سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

چرا من و همسرم از همدیگر دلزده شده ایم؟



دلزدگی و خستگی از روابط با همسر

 

روابط زناشویی - روان شناسان می گویند ممکن است دلزدگی و خستگی از روابط با همسر ریشه در روابط مخدوش در دوران کودکی دارد. شاید یکی از همسران توجه لازم و کافی را از والدین خود در دوران کودکی دریافت نکرده است

 

گاهی اوقات حرف زدن همسران با یکدیگر دشوار می شود و همسران از هم دلزده می شوند. در چنین شرایطی زوج ها از یکدیگر خسته می شوند و هر تلاشی برای نزدیک کردن آن ها به یکدیگر به بن بست می رسد. خستگی همسران از یکدیگر ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد.

 

دلمردگی و خسته شدن از همسر معمولا وقتی رخ می دهد که آن شور و هیجان اولیه زندگی مشترک از بین می رود و همسران که تصور می کردند یکدیگر را می شناسند، با ادبیات متفاوتی با یکدیگر روبه رو می شوند. در این وضعیت نوعی «صمیمیت بی روح » در روابط بین زوج ها برقرار است که ممکن است هر یک، طرف مقابل را مسئول به وجود آمدن آن بداند.

 

به گمان همسران، عشق کامل کننده زندگی آن ها خواهد بود اما عشق به تنهایی نمی تواند دایره صمیمیت را شکل دهد. زمانی صمیمیت در اوج بود اما حالا شور و احساسات فروکش کرده است و خود واقعی طرفین برای هم آشکار شده است.

 

روان شناسان می گویند ممکن است دلزدگی و خستگی از روابط با همسر ریشه در روابط مخدوش در دوران کودکی دارد. شاید یکی از همسران توجه لازم و کافی را از والدین خود در دوران کودکی دریافت نکرده است و احساس می کند نمی تواند در مقابل همسر آنچنان که باید جلوه گری کند یا به خود بابت روابطی که با همسرش برقرار کرده است، ببالد و افتخار کند.

او به طور طبیعی نارضایتی از روابط با والدین را به رابطه با دیگران و به ویژه همسرش تعمیم می دهد. تجربه « صمیمیت بی روح » با والدین باعث ایجاد فاصله بین وی و همسرش می شود و به این ترتیب مسکوت گذاشتن معضلی که به آن اشاره شد، هر روز به ایجاد فاصله بیشتر بین همسران و وخیم شدن اوضاع منجر می شود.

 

از نظر روانی فاصله گرفتن از همسر می تواند به دلزدگی تعبیر شود فرد از خود می پرسد: چرا باید با کسی زندگی کنم که نمی تواند تمام نیازهای مرا برآورده کند.

البته ریشه دلزدگی فقط در دوران کودکی نیست و گاه دلایل دیگری مثل « جنگ قدرت » هم دارد. زندگی زوجی را تصور کنید که دایم و بابت همه چیز از کوچک و بزرگ گرفته با هم بحث می کنند. درباره پول، وقت خواب، تربیت بچه ها و حتی نوع پوشش. رابطه ای که بر محور چنین مشاجراتی بچرخد و نتوان پایانی بر آن یافت، قطعاً مخدوش است. فراموش نکنید که رابطه مانند انتشار موج است و وقتی جریان مثبت در آن به راه بیفتد، موج مثبت دیگری به دنبال خواهد داشت.

 

از سوی دیگر، نگرش منفی هم به صمیمیت یک رابطه خاتمه می دهد فرد با خود می گوید: « اگر کسی کاری برای من نمی کند، چرا من باید کاری انجام دهم ». البته دلزدگی خود یک دفاع است. وقتی فرد نمی خواهد احساساتی مانند خشم و ناامیدی را بروز دهد، احساس دلزدگی پیدا می کند. وقتی مدت های مدید همسران درباره آنچه آزارشان می دهد، صحبت نکنند، دچار دلزدگی می شوند و هر دو در تنهایی به دنبال جایی هستند که کمی آرامش و رضایت بیشتری را تجربه کنند. بنابراین کارشناسان تاکید می کنند دلزدگی را نه فقط یک احساس بلکه یک علامت منفی در زندگی مشترک محسوب کنید.

 

افسردگی با تمام شکل های متفاوت آن شور زندگی و نشاط را از فرد می گیرد. فرد می تواند همه چیزهایی را که در زندگی به او امید و انگیزه می دهد کسالت بار و منفی ببیند. در این صورت ضروری است فرد قبل از سرزنش همسر خود، سعی کند با افسردگی مبارزه کند.

 

فرد ممکن است امروز از رابطه اش لذت نبرد البته این امر به علت دلزدگی نیست. در واقع افسردگی باعث شده است از چیزهایی که قبلاً لذت می برده، حالا لذت نبرد.

 

به عنوان مثال حدود ۱۳ درصد از زنان دچار افسردگی پس از زایمان می شوند که علت اصلی آن تغییرات هورمونی است و باعث فاصله افتادن بین همسران می شود. گاهی افسردگی همزمان با بحران میانسالی باعث می شود فرد بیشتر از گذشته احساس یأس و افسردگی کند. در دوره میانسالی فرد ناگهان درمی یابد که دیگر جوان نیست.

منبع : azadnegar.com


ویدیو مرتبط :
همسرم

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

طلبم را خواستم، همسرم از خانه بیرونم كرد




طلبم را خواستم، همسرم  از خانه بیرونم كرد

 

طلبم را خواستم، همسرم از خانه بیرونم كرد.مرد میانسال در دادگاه خانواده مدعی شد ، ‌بعد از اینكه طلب خود از برادر زنش را مطالبه كرده است ، همسرش مهریه‌اش را مطالبه و او را از خانه بیرون كرده است.





مرد میانسالی با مطالبه مهریه از سوی همسرش، به شعبه ۲۶۸ مجتمع قضایی خانواده مراجعه كرد و مدعی شد همسرش محل كارش را توقیف كرده است.



مرد میانسال كه ۵۰ سال سن داشت، به قاضی عموزادی رئیس شعبه ۲۶۸ دادگاه خانواده گفت: بعد از اینكه طلب خود را از برادر همسرم مطالبه كردم، همسرم هم مهریه خود را به اجرا گذاشت.



وی در تشریح این موضوع گفت: چند سال قبل برادر همسرم برای فعالیت در یك پروژه، از من ۱۰۰ میلیون تومان قرض گرفت ولی بعد از گذشت چند سال پول را به من برنگرداند.



بارها به او گفتم به پول خود احتیاج دارم و باید پول من را بدهد ولی این موضوع باعث شد همسرم هم با من مشكل پیدا كند و وقتی دید من در گرفتن طلبم جدی هستم، مهریه‌اش را اجرا گذاشت.



وی با بیان اینكه حدود ۱۰ سال قبل با همسرش و با مهریه ۱۳۵۰ سكه، ازدواج كرده است، گفت: محل كار من در یكی از بهترین مناطق شهر قرار دارد و همسرم با مطالبه مهریه خود، آنجا را توقیف كرد. من دیگر قادر به كار كردن نیستم و حتی او اجازه نمی‌دهد من به خانه برگردم.



مرد میانسال با بیان اینكه ریشه اصلی اختلاف با همسرش، مادر همسرش و دخالت‌های بی‌جای او در زندگی آنها است ، افزود: مادر همسرم با ما زندگی می‌كند و هیچ وقت اجازه نداده من و همسرم با آرامش زندگی كنیم.



او همیشه همسرم را برای جنگ و دعوا با من تحریك می‌كند. به همین دلیل من و همسرم همیشه با هم درگیر هستیم.



همسر این مرد در دادگاه حاضر نبود و وكیلش به جای او در جلسه حضور داشت و تقاضای مطالبه مهریه موكلش را كرد.

 

قاضی عموزادی با بیان اینكه محل كار مرد، جزء مواردی نیست كه بتوان در مقابل مطالبه مهریه آن را توقیف كرد ، دستور رفع توقیف آن را صادر و اعلام نظر درباره این پرونده را به بعد از انجام تحقیقات بیشتر موكول كرد..../ جام‌جم آنلاین