سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

پیاز ناراحتی روحی‌تان را برطرف می‌کند



 

 

 

خواص پیاز

 

اگر ورقه‌های نازک پیاز در شیر پخته و مصرف شود، برای درمان دردهای حاصل از قولنج روده‌ها و ناراحتی‌های شکم مفید است. پیاز پخته ادرار آور است و مصرف پیاز پخته به هر شکل که باشد، برای رفع ناراحتی‌‌های روحی مفید است.

 

یک متخصص تغذیه گفت: مصرف پیاز پخته به هر شکل که باشد، برای رفع ناراحتی های روحی مفید است.

سید ضیاءالدین مظهری با بیان این که برگ های سبز پیازچه بیش تر هنگام بهار یافت می شود و دارای مقدار زیادی ویتامین C است، گفت: پیاز تقریباً تمام خواص سیر را در معالجه فشارخون، بیماری قند و درمان بیماری کرمک را دارد. مصرف پیاز پخته باعث لینت یا نرمی مزاج می شود و استفاده از پیازی که با چربی پخته شده باشد، برای دفع اخلاط چسبنده از سینه مفید است.

 

 

خواص پیاز

 

این متخصص تغذیه افزود: مصرف پیاز پخته با چربی برای رفع یبوست و نفخ روده ها مفید است. برای این منظور پیاز را با بخار پخته و در هنگام پختن به تدریج به آن کره اضافه شود و سپس مصرف کنند.

مظهری گفت: اگر ورقه های نازک پیاز در شیر پخته و مصرف شود، برای درمان دردهای حاصل از قولنج روده ها و ناراحتی های شکم مفید است. پیاز پخته ادرار آور است و مصرف پیاز پخته به هر شکل که باشد، برای رفع ناراحتی های روحی مفید است.

وی افزود: تخم پیاز طبیعت گرم دارد و خوردن 4 تا 5 گرم آن برای تحریک نیروی جنسی مؤثر است و قرار دادن پیاز پخته و گرم در محل سوختگی و یا قرار دادن آن در محل بواسیر اثر مؤثری دارد، زیرا خون را به طرف سطح پوست انتقال داده و از تجمع خون در رگ های بواسیری می کاهد.

این متخصص تغذیه اضافه کرد: برای برطرف کردن بوی بد پیاز بعد از مصرف آن می توان، یک عدد گردو یا مقداری نان سوخته خورده شود یا چند عدد باقلا را جویده و مدتی در دهان نگه داشت.

 

 

 

 


ویدیو مرتبط :
برطرف شدن ناراحتی ها با ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه.

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

عواقب ناراحتی روحی مادران باردار



 

 

ناراحتی روحی مادران باردار

 

ناراحتی روحی مادران باردار ، موجب مشکلات رفتاری فرزندان می شود. بر اساس تحقیقی تازه کارکرد ژنتیکی نوجوانانی که مادرانشان در زمان بارداری مورد خشونت خانگی قرار بگیرند، تغییر می‌یابد؛ به این معنا که تهدیدی که نوزاد در حالت جنینی تجربه می‌کند، می‌تواند در کل زندگی او تاثیرگذار باشد.

 

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از دویچه وله ، آیا مادرهای باردار احساسات خود را به جنین منتقل می‌کنند؟ این سوالی است که اخیرا دانشمندان پی‌گیری کردند. محققان دانشگاه کنستانس (Konstanz) آلمان به این نتیجه رسیدند که زنان بارداری که زیر فشار روحی هستند، این ناراحتی را به جنین خود منتقل می‌کنند. این انتقال در فعل و انفعالات ژنتیکی و همچنین در رفتار بعدی این کودکان تاثیر می‌گذارد. دانشمندان برای انجام این تحقیق، ساختار ژنی کودکانی را زیر ذره‌بین بردند که مادرانشان در زمان بارداری قربانی خشونت در خانه بودند.

 

تغییر در فعل و انفعالات ژنتیکی نه در ساختار ژن

 

دانشمندان تا کنون احتمال می‌دادند که بین ناراحتی روحی مادران باردارو رفتار فرزندان آنها رابطه‌ای وجود دارد. اما یافته‌ی علمی جدید در این رابطه آن است که در ساختار ژن فرزندان این مادران تغییری ایجاد نمی‌شود، بلکه فعل و انفعالات ژنتیکی آنها دگرگون می‌شود. این دانشمندان نتایج تحقیق خود را در نشریه‌ی علمی Translational Psychiatry منتشر کردند.

 

یکی از این محققان می‌گوید: «این کودکان در زندگی آینده‌شان آسیب‌پذیری بیشتری در رابطه با استرس و بیماری‌های روحی پیدا می‌کنند». به گفته‌ی آنان، این فرزندان معمولا ترسوتر و از کنجکاوی کمی برخوردار هستند.


آمادگی سریع‌تر برای فرار یا نبرد

یکی از دانشمندان دانشگاه کنستانس می‌گوید: «بدن مادر به جنین خود خبر می‌دهد که او در یک محیط خطرناک و تهدیدآمیز بزرگ خواهد شد. به همین دلیل این کودکان در شرایط سخت سریع‌تر فرار می‌کنند یا اینکه سریع‌تر دست به نبرد می‌زنند. در حالی که کودکان دیگر در همین شرایط ممکن است آرام بمانند و در وحله‌ی اول شرایط را وارسی کنند و بسنجند».

 

دانشمندان این تغییرات ژنتیکی را در کودکانی در سنین بین ۱۰ تا ۱۹ سال یافتند که مادرانشان در زمان بارداری مورد خشونت قرار گرفته بودند. محققان برای انجام این تحقیق داده‌های ۲۵ مادر با فرزندانشان را بررسی کردند. از این ۲۵ مادر، ۸ مادر ذکر کردند که در زمان بارداری از طرف شریک زندگی خود از لحاظ روحی و جسمی مورد خشونت قرار گرفته بودند.

 

اعلام پژوهش‌های بیشتر در این زمینه

اما در این مسئله همچنان چند پرسش بی جواب مانده است. یکی این‌که شرایط مادر از چه زمانی به بعد قادر به تاثیرگذاری روی ژن‌های کودک است؟ همچنین اینکه استرس مادر از چه حدی می‌تواند روی جنین تاثیرگذار باشد؟ دانشمندان توضیح می‌دهند که نتایج این پژوهش هنوز نهایی نیست و تاکید می‌کنند که در آینده تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام خواهند داد.

 

منبع:topforum.ir