سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

وقتی گوشتان زنگ می‌زند!



 

 

وقتی گوشتان زنگ می‌زند!

 

وقتی احساس می‌كنید كه گوشتان زنگ می‌زند در واقع این صداها از داخل مغز به گوش می‌رسند و می‌توانند به اشكال مختلفی ظاهر شوند و توصیف آنها تنها برای افرادی كه آن را تجربه كرده‌اند امكان‌پذیر است.

این بیماری را به اسم tinnitus یا وز‌وز كردن یا زنگ زدن گوش می‌شناسیم و محققان سال‌هاست به‌دنبال آن هستند تا بفهمند به چه دلیل صداهای كوچكی كه در دنیای اطراف ما وجود دارد، از لایه‌های ظریف گوش ما گذشته و ما آنها را می‌شنویم.

آنچه تحقیقات نشان می‌دهد حاكی از آن است كه هزاران سلول انسان در گوش گاهی اوقات صداهای خفیفی كه در محیط اطراف وجود دارند را دریافت كرده و به مغز انتقال می‌دهند و آنگاه است كه شما آنها را می‌شنوید. گاهی اوقات این سلول‌ها چنان آسیب دیده‌اند كه شنیدن این صداها به تمام وقت یا بیشتر اوقات گسترش پیدا می‌كند و آنگاه است كه می‌تواند موجبات ناراحتی شدید شما را پدید آورد.

در كنار این موضوع كه می‌تواند سبب شنیدن صداها در گوش شما شود عوامل دیگری همچون حساسیت به صداهای بلند، بالا یا پایین بودن فشار خون، تومور، دیابت، مشكلات غده تیروئید، یا حتی جراحات سر و گردن هستند كه در این اتفاق مؤثرند.

برای قابل تحمل كردن این موضوع چند راه به شما پیشنهاد می‌كنیم كه می‌تواند مؤثر باشد:

 

 

از صداها دوری كنید:

افراد عادی برای شركت در یك مسابقه پر سروصدا یا حتی كنسرت موسیقی مشكلی ندارند اما برای شما كه از وز وز كردن گوشتان در عذابید از این كار دوری كنید. گوش دادن هر نوع صدایی از طریق واكمن‌ها، هدفون‌ها یا هر وسیله‌ای كه مستقیما وارد گوشتان شود برایتان مضر است. این كار حتی برای آنان كه از این مشكل رنج نمی‌برند نیز ممكن است سبب شود تا در آینده به مشكلات سنگین شدن گوش یا حتی وز‌وز كردن آن دچار شوند.

 

 

وقتی گوشتان زنگ می‌زند!

 

فشار خونتان را كنترل كنید:

گاهی اوقات صدای وز‌وز گوش ممكن است به خاطر بالا بودن فشار خون باشد. پس در این حالت این صداها را به‌عنوان زنگ خطری برای بالا رفتن فشار خونتان بدانید و فورا به پزشك مراجعه كنید.


نمك نخورید:

اگر از فشار خون بالا رنج می‌برید و یا گوش‌هایتان زنگ می‌زند، خوردن نمك برایتان بسیار مضر است. هر چه می‌توانید كمتر سدیم بخورید و در رژیمتان از غذاهایی كه نمك زیادی دارند مثل غذاهای حاضری جدا دوری كنید.


آسپرین نخورید:

گاهی اوقات آسپرین باعث می‌شود روز بعد از خوردن آن گوشتان وزوز كند یا زنگ بزند. اگر به‌صورت مداوم آسپرین می‌خورید ممكن است در خطر ابتلا به این مشكل قرار بگیرید. خوردن آسپرین بچه برای آنانی كه برای مشكلات قلبی از آن مصرف می‌كنند خطر كمتری دارد. برای جایگزینی آسپرین با داروی دیگر با دكترتان مشورت كنید


ویدیو مرتبط :
آیا میدانید قلب انسان هم مانند آهن زنگ می زند

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

سرانجام «تلفن همراه رییس‌‌جمهور» در سینماها زنگ می‌زند؟



سرانجام «تلفن همراه رییس‌‌جمهور» در سینماها زنگ می‌زند؟

محسن علی‌اكبری گفت: قرار است مالكیت فیلم‌ «تلفن همراه رییس جمهور» به دولت فروخته شود.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

تهیه‌كننده فیلم سینمایی «تلفن همراه رییس جمهور» در گفت‌وگویی با خبرنگار ایسنا، درباره‌ی سرنوشت اكران فیلمش گفت: این فیلم در حال حاضر عملا در وضعیت توقیف به‌سر می‌برد.

وی درباره وضعیت‌آتی این فیلم هم بیان كرد: طبق صحبت‌هایی كه انجام شده است، قصد داریم «تلفن همراه رییس جمهور» را به دولت واگذار كنیم تا آن‌ها در زمان مقتضی خودشان درباره اكران فیلم تصمیم بگیرند.

علی‌اكبری توضیح داد: اكنون قرار است همه آنچه را كه ما برای تولید این فیلم سینمایی هزینه كرده‌ایم، وزارت ارشاد به ما پرداخت كند و فیلم به مالكیت دولت در بیاید.

وی همچنین یادآور شد: در گذشته «به رنگ ارغوان» ابراهیم حاتمی‌كیا هم در مقطعی توقیف شد و با پرداخت هزینه‌های آن به مالكیت دولت درآمد، پس از آنكه فیلم رفع توقیف شد پول پرداخت شده بازگردانده و «به رنگ ارغوان» اكران شد.

به گزارش ایسنا، «تلفن همراه رییس جمهور» با بازی مهدی هاشمی، قرار بود در اكران دوم عید نوروز روی پرده سینماها برود اما در همان زمان در پی اكران نشدن فیلم، برخی مسوولان می‌گفتند كه فعلا اكران فیلم به تعویق افتاده، اما توقیف نشده است.

«تلفن همراه رئیس جمهور» سومین ساخته بلند سینمایی علی عطشانی است که فیلمنامه آن متعلق به جابر قاسمعلی است و در آن مهدی هاشمی، بهناز جعفری، نیکی کریمی، اکبر عبدی و... بازی کرده‌اند.

داستان این فیلم درباره کارگری ساده است که به طور اتفاقی سیم‌کارت رئیس جمهور به دستش می‌رسد و ناخواسته با سیلی از مشکلات و تماس‌های مردمی مواجه می‌شود./ایسنا