سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

نگرانی و افسردگی مانع بارداری می‌شوند!؟



 

 

 

نگرانی و افسردگی مانع بارداری می‌شوند

 

به نظر می‌رسد در میان عامه مردم جاافتاده است که استرس، نگرانی و افسردگی شانس حامله شدن را کاهش می‌دهند.

 

مطالعه ای که اخیراً انجام شده است این تفکر را به شک می‌اندازد، حداقل در مواردی که پای دارو وسط می‌‌آید...

 

نگرانی و افسردگی شانس باردار شدن را کم نمی‌کنند

 

در نشریۀ British Medical، مطالعه ای منتشر شده است که به تأثیر احساسات بر قدرت باروری می‌پردازد. این مطالعه نشان می‌دهد که نگرانی یا افسردگی زنان پیش از اقدام دارویی تأثیری بر احتمال بارداری آنها ندارد. مؤلفان این مطالعه اعلام کرده اند که: "نتایج این مطالعه باید زنان و پزشکان را خاطر جمع کند: دلواپسی های حسی متأثر از مشکلات باروری یا دیگر اتفافات زندگی که طی دورۀ درمان رخ می‌دهند، شانس باردار شدن را به خطر نمی‌اندازند."

 

تأثیر نگرانی و افسردگی بر باروری: تحقیقی که این امر را تأیید نمی‌کند

 

محققان دیگر این نتیجه گیری را رد می‌کنند یا آن را بیش از حد قاطع توصیف می‌کنند. در واقع، تا به امروز، مطالعات در این زمینه مسئولیت مشکل در بارداری را بر عهدۀ مسائل عاطفی و حسی می‌دانستند. در واقع محققان از مادران پرسیده اند که آیا در آن لحظه احساس نگرانی یا افسردگی دارند یا نه. این روشی است برای تخمین وضعیت روحی مادران در روزهای گذشته و روزهای آینده، اما این روش مسلماً معیار چندان دقیقی نیست.

 

با این حال نگرانی و افسردگی با باردار شدن در تضاد اند

 

باید خاطر نشان کنیم که گرچه بنابر این تحقیق، نگرانی و افسردگی تأثیری بر موفقیت یک سیکل بارداری ندارد، اما بنابر نظر همان محققان همچنان عوامل مهمی برای مادر شدن وجود دارد. مسیری که والدین باید دنبال کنند، ملزم کننده و استرس زاست. اگر آنها هنوز نگران یا افسرده هستند، احتمال عدم موفقیت آنها و نتیجه نگرفتن شان بیشتر است. به همین علت است که کیفیت زندگی و وضعیت روحی کسانی که می‌خواهند بچه دار شوند، مهم است.

منبع:seemorgh.com



ویدیو مرتبط :
تاخیر در بارداری دوم، نگرانی ها

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

در دوران بارداری، داروی افسردگی نخورید



 

در یك بررسی جدید مشخص شد زنانی كه در زمان بارداری از انواع خاص داروهای افسردگی استفاده می كنند، پس از زایمان كمتر به نوزادان خود شیر مادر می دهند.

به گزارش سرویس سلامت ایسنا، این مطالعه از سوی كارشناسان مركز خدمات اطلاع رسانی تراتوگن در كالیفرنیا انجام گرفته كه تاثیر مصرف انواع داروهای افسردگی را روی بارداری و شیردهی ارزیابی كرد ه اند.

به نوشته روزنامه سان، این ارزیابی ها روی ۴۶۶ زن باردار انجام گرفت. در این مطالعه به ویژه تمایل زنان برای شیردهی در صورت مصرف داروهای افسردگی SSRI یا بازدارنده بازجذب انتخابی سروتونین در زمان وضع حمل بررسی شد.

نتایج بررسی ها نشان داد زنانی كه در هر مرحله از بارداری خود از داروهای SSRI استفاده كرده اند حدود ۶۰ درصد كمتر شیردهی به نوزاد خود را آغاز می كنند.

متخصصان تاكید كردند در حالی كه مزایای شیردادن به نوزاد بسیار آشكار و بدیهی است اما این مطالعه تایید می كند زنانی كه از داروهای افسردگی در دوران بارداری استفاده می كنند تمایلی به شیر دادن به كودك خود ندارند این مطالعات در مجله «دوران شیردهی در انسان» ارائه شده است..... /  خبرگزارى ایسنا