سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

ناخن درمانی!


همه دوست دارند دست‌هایی زیبا داشته باشند و بدون شك ناخن‌ها بیشترین سهم را در این زیبایی دارند. برای داشتن ناخن‌های زیبا و دست‌های مرتب باید مراقبت از آنها را بلد باشید.

مجله زندگی ایده آل: همه دوست دارند دست‌هایی زیبا داشته باشند و بدون شك ناخن‌ها بیشترین سهم را در این زیبایی دارند. برای داشتن ناخن‌های زیبا و دست‌های مرتب باید مراقبت از آنها را بلد باشید. برای رسیدن به این هدف لازم نیست هر روز وقت و هزینه خود را در آرایشگاه‌ها صرف كنید؛ كافی است اصول اولیه مراقبت از ناخن‌های‌تان را یاد بگیرید. ما به شما می‌گوییم چطور می‌توانید خودتان از پس این مهم برآیید.

برای اینکه ناخن‌های خود را نه صرفا به لحاظ ظاهری بلکه از بیخ و بن اصلاح و تقویت کنید باید سراغ منابع غذایی انباشته از ویتامین‌ها و مینرال‌هایی مانند پروتئین، ویتامین C، ویتامین B ، زینک و آهن بروید.

آیا می‌دانستید برای مراقبت از ناخن هم برنامه غذایی خاصی وجود دارد؟ جدا از مراقبت‌های معمول برای زیبایی و استحکام ناخن، یک برنامه غذایی صحیح با منابع غنی ویتامینی و مینرالی که برای تقویت ناخن موثر است، می‌تواند کیفیت ناخن‌های شما را بالاتر ببرد و این همان موضوعی است که برای بهره‌مندی از ناخن‌هایی قوی باید حسابی مورد توجه قرار بگیرد.

ناخن درمانی!

بیوتین مصرف كنید

مكمل بیوتین را در برنامه غذایی‌تان استفاده كنید. تحقیقات مختلف نشان می‌دهد این ماده معدنی ضخامت ناخن‌ها را افزایش می‌دهد و از شكنندگی آنها جلوگیری می‌كند. باید روزی 25میلی‌گرم، حدود 6 تا 9 ماه این مكمل را مصرف كنید تا تاثیر آن را ببینید.

ناخن‌ها را تقویت كنید

اگر ناخن‌های شكننده‌ای دارید به جای استفاده از لاك‌های رنگی از محصولات تقویت‌كننده ناخن استفاده كنید. این تقویت‌كننده‌ها باعث براق شدن ناخن‌ها می‌شوند. مواد این تقویت‌كننده‌ها باعث استحكام و تقویت ناخن شده و ناخن را مرطوب نگه می‌دارد؛ البته یادتان نرود كه پس از شستن دست‌ها از كرم و لوسیون استفاده كنید و روی ناخن‌ها را نیز لوسیون بزنید؛ چرا كه دست‌ها و ناخن‌ها پس از شست‌وشو با صابون و پاك‌كننده‌های قوی‌تر زود خشك می‌شوند. می‌توانید برای این كار از مرطوب‌كننده‌ها و نرم‌كننده‌هایی مانند وازلین استفاده كنید. هر شب قبل از خواب نیز حتما این كار را انجام دهید.

تمیزی ناخن‌ها فراموش نشود

برای تمیز كردن ناخن‌ها، هم می‌توانید از مسواك استفاده كنید و هم از اسفنج‌های زبری كه سطح ناخن‌ها را به خوبی تمیز می‌كنند و با لایه‌برداری مختصری كه روی پوست انگشتان و كوتیكول ناخن‌ها انجام می‌دهند،كاری می‌كنند كه انگشتان زیباتری داشته‌ باشید.

ناخن‌ها را برق بیندازید

یك روش سریع برای براق كردن ناخن‌ها استفاده از براق‌كننده‌های مكانیكی ناخن است؛ سطح این نوع وسایل دارای سطوح متفاوت زبری است تا بتواند با سایش سطح ناخن كدری آنها را از بین ببرد و سطح آنها را كاملا براق و درخشان كند؛ یعنی با حركت رفت و برگشتی روی هر سطح ناخن تمام سلول‌های مرده روی آن را می‌تراشد و از بین می‌برد.

با این كار ناخن‌ها نمی‌شكنند

یك لایه و پوشش مانند لاك‌های براق‌كننده و بی‌رنگ روی لاك ناخن خود بزنید. این كار احتمال شكستن ناخن‌ها را به حداقل می‌رساند. روی ناخن‌های طبیعی بدون لاك نیز می‌توانید یك لایه از این لاك‌های بی‌رنگ و براق‌كننده بزنید تا رطوبت ناخن‌ها حفظ شود.

روی ناخن‌ها كرم بزنید

طی روز حتما از كرم‏های رطوبت‌رسان استفاده كنید؛ به‌ویژه زمانی كه دست‌های‌تان را می‌شویید. دست‌ها معمولا بعد از شست‌و‌شو خشك می‌شوند. ناخن‌هایی كه به آنها آب می‌رسد، ناخن‌های محكم‌تری هستند، پس به‌دنبال كرمی باشید كه حاوی اسید لاكتیك، گلیسیرین، لانولین یا هیالورونیك اسید است. كرم را روی تمام دست‌ها و دور و روی ناخن‌ها بزنید.

ناخن درمانی!

حتما از بافر استفاده كنید

بعد از سوهان كشیدن از بافر برای صیقلی كردن و چربی‌زدایی سطح ناخن استفاده می‌شود. یك بافر نرم می‌تواند جلوه و شفافیت بیشتری به ناخن‌های‌تان ببخشد.

چه سوهانی انتخاب كنید

 برای ناخن‌های طبیعی از سوهان دندانه‌ریز و ظریف استفاده كنید، ولی برای ناخن‌های مصنوعی سوهان زمخت لازم است. همچنین بهتر است سوهانی را انتخاب كنید كه دو سطح زبر متفاوت داشته باشد تا از تنوع و كیفیت بیشتری برخوردار باشد؛ چراكه شكل‌دادن به ناخن‌ها، زبری بیشتری نسبت به تمیزكاری نهایی نیاز دارد. یادتان باشد استفاده نادرست از سوهان اثر سوء بر ناخن دارد و موجب تضعیف بیشتر آن می‌شود. سوهان باید تنها در یك جهت حركت داده شود. این حركت باید از كنار به وسط باشد. سطح سوهان باید در زیر لبه ناخن و با زاویه كمی نسبت به آن قرار داشته باشد. در پایان با استفاده از انگشت مطمئن می‌شویم كه لبه ناخن كاملا صاف و عاری از زایده است.

از ناخن‌گیر استفاده نكنید

ناخن‌گیر را كنار بگذارید. فشاری كه ناخن‌گیر به ناخن‌های‌تان وارد می‌كند می‌تواند سطح آن را خراب كند. بهتر است از سوهان ناخن برای كوتاه كردن ناخن‌های‌تان كمك بگیرید. اگر ناخن‌های‌تان آنقدر بلند است كه مجبورید از ناخن‌گیر استفاده كنید، این كار را بعد از حمام انجام دهید كه ناخن‌ها نرم هستند تا فشار بیش از حدی به آنها وارد نشود. نگذارید ناخن‌های‌تان بیشتر از نیم سانت رشد كنند. ناخن بلند مستعد شكستن است.


ویدیو مرتبط :
مزایای روش درمانی نوروتراپی درمقایسه با دارو درمانی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

چگونه از ناخن جویدن کودکمان جلوگیری کنیم؟



ناخن جویدن، بیشتر نشانه تهاجم خفته و اضطراب درونی کودک می باشد. این حالت در بچه های بزرگ تر شایع تر است. کودک از این طریق حالت تهاجمی خود را کنترل می کند و بر اضطراب ها چیره می شود و توجهش را از دنیای خارج قطع می کند و به درون خویش برمی گرداند.

 

 

چه کودکانی به ناخن جویدن مبتلا می شوند؟


معمولاً کودکان مضطرب به ناخن جویدن مبتلا می شوند که گاهی تا مجروح کردن انگشتان نیز پیش می رود زیرا ناخن جویدن در کودکان منقلب و هراسان، تسکین ایجاد می کند و باعث آرامش شان می شود.

 

 

ناخن جویدن کودک

 

 

این بچه ها به محض رهاکردن این کار، دچار اضطراب می شوند و دوباره شروع به ناخن جوی می کنند.

 

 

عواملی که باعث ناخن جوی در کودک می شود عبارتند از:

 

- فشار محیط بر کودک؛ کودکی که تحت انضباط شدید قرار گیرد وقتی نمی تواند بر موانع پیروز شود به خود فشار می آورد و این فشار باعث اضطراب می شود و در نتیجه برای رهایی از اضطراب، به ناخن جوی روی می آورد.

 

 

- گاهی ناخن جویدن بر اثر تقلید به وجود می آید. کودک ابتدا تقلید می کند و کم کم به صورت عادت در می آید.

 

 

- کودکان خجالتی و کم رو، اغلب دچار این عادت ناپسند می شوند.

 

 

- گاهی هنگام دندان در آوردن و التهاب لثه ها، این عادت در کودکان ایجاد می شود.

 

 

ناخن جویدن کودک

 

 

روش های جلوگیری :

 

- در زمان التهاب لثه ها، وسیله ای در اختیار کودک قرار دهید تا کودک مجبور نشود برای رفع التهاب از انگشتانش استفاده کند.

 

 

- در صورتی که عامل محیطی باعث ناخن جوی شده باید تا حد امکان سعی کنید فشار روحی بر کودک وارد نشود و از سختگیری نسبت به کودک بپرهیزید.

 

 

- باید نیازهای طبیعی کودک را بشناسید و کاری نکنید که جلو این نیازها گرفته شود؛ نیازهایی مانند بازکردن، خراب کردن وسایل و پریدن. کودک نمی تواند برای مدتی طولانی بدون حرکت و آرام بنشیند. برقراری نظم و انضباط شدید، برای کودک فشار روحی ایجاد می کند.

 

 

- در درس خواندن از او توقع بیش از حد نداشته باشید.

 

 

- پیش از آنکه از لحاظ بدنی آمادگی یابد، از او انتظار نداشته باشید که دفع ادرار خود را کنترل کند.

 

 

- هرگز او را به خاطر ناخن جویدن مورد تمسخر قرار ندهید.

 

 

- دائماً به او تذکر ندهید و ایراد نگیرید.

 

 

- او را با اشیاء مورد علاقه اش سرگرم کنید.

 

 

- سعی کنید وقت بیشتری به او اختصاص بدهید تا تنها نماند.

 

 

- او را در فعالیت های مختلف شرکت دهید.