سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

لباس کودکان را در تابستان کم نکنید



 

 

لباس کودکان را در تابستان کم نکنید

 

بسیاری از والدین به اشتباه لباس کودکان را کم و بدن آنها را در معرض اشعه آفتاب قرار می‌دهد.

مهمترین عامل و تأثیر گذار بر روی پوست و در فصل تابستان، نورخورشید و گرمای حاصل از آن است که به دنبال آن تعرق و از دست رفتن آب بدن را به همراه دارد.
با پوشیدن لباس مناسب و گشاد از جنس کتان و پنبه، استفاده از کلاه، چتر و عینک استاندارد، مصرف آب به میزان مورد نیاز بدن و اجتناب از قرار گرفتن در برابر نورخورشید در ساعات گرم روز یعنی از ساعت 11 صبح تا 3 بعدازظهر می‌توان از اثرات کوتاه مدت آفتاب سوختگی در فصل تابستان جلوگیری کرد.
در صورتیکه بدون رعایت و نپوشیدن لباس مناسب، بدون پوشش و عدم جبران آب از دست رفته بدن در به مدت طولانی برابر نورخورشید قرار بگریم دچار آفتاب سوختگی و گرمازدگی ناشی از گرما خواهیم شد.
این گونه موارد، بدن به دلیل تعریق زیاد آب خود را از دست می دهد و بالانس آب بدن و مواد شیمایی بدن بر هم می‌خورد و در صورت ادامه وضعیت و عدم رسیدگی به مرگ می‌انجامد.
بهترین راه مبارزه با گرمازدگی ناشی از گرمای تابستان نوشیدن آب خنک و اجتناب از قرار گرفتن ناگهانی در برابر آفتاب و اشعه خورشید است.
افرادی که قصد گرفتن حمام آفتاب دارند باید به تدریج در برابر نورخورشید قرار دهند تا بدنشان به مرور زمان عادت کند و دچار آفتاب سوختگی لک و تیرگی پوست نشوند.
تعریق زیاد یکی از عوامل افزایش دهنده بیماری‌های قارچی و میکروبی است به همین دلیل این بیماری‌ها در فصل تابستان که بدن مرطوب است شایع می‌باشد.
پوشیدن لباس تنگ و پلاستیکی در فصل تابستان فرد را در معرض انواع بیماری‌های میکروبی و قارچی قرار می‌دهد به خصوص کودکان و افراد مسن که پوست حساسی دارند.
این متخصص پوست و مو و زیبایی گفت:«استفاده از چتر و کلاه به خصوص برای کودکان در فصل تابستان لازم است و بسیاری از والدین به اشتباه لباس کودکان را کم و بدن آنها را در معرض اشعه آفتاب قرار می‌دهد.
آفتاب سوختگی در سنین کودکی به خصوص افراد پوست روشن عواقب جبران ناپذیری در بزرگسالی دارد که ایجاد خال، لک و حتی سرطان پوست از جمله این عوارض می‌باشد.

 

منبع:salamatnews.com


ویدیو مرتبط :
از حالا تا تابستان کم پیدام

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مصرف برق را کم نکنید، تابستان بحران داریم


با وجود افزایش بارش‌ها و وجود آب و هوای متبوع بهاری در اکثر استان‌ها، پیک مصرف برق درحالی رو به افزایش بوده که توانیر از احتمال وقوع بحران برقی در تابستان خبر می‌دهند.

خبرگزاری مهر: با وجود افزایش بارش‌ها و وجود آب و هوای متبوع بهاری در اکثر استان‌ها، پیک مصرف برق درحالی رو به افزایش بوده که توانیر از احتمال وقوع بحران برقی در تابستان خبر می‌دهند.

علیرضا احمد یزدی در سمینار مدیریت مصرف انرژی در کشور با اشاره به بحرانی شدن مصرف برق و انرژی در ایران، گفت: از آنجایی كه مدیریت مصرف انرژی از اركان اقتصاد مقاومتی بوده، صنعت برق برای رسیدن به اهداف تعیین شده راهی به جز مدیریت مصرف ندارد.

معاون مدیریت مصرف توانیر با اعلام اینکه مدیریت مصرف برق و انرژی یكی از موضوعاتی است كه در تمام طول سال باید به آن توجه شود، تصریح کرد: با این وجود در فصل تابستان به دلیل استفاده زیاد از وسایل سرمایشی و از طرف دیگر به سبب پایین آمدن راندمان نیروگاه ها در گرما، مدیریت مصرف بهصورت ویژه باید در دستور کار قرار بگیرد.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه در طول بیش از سه دهه گذشته تاکنون ظرفیت تولید برق ایران دو برابر و تعداد مشتركان ۱۰ برابر شده است، اظهار داشت: به عبارت دیگر در شرایطی كه بالغ بر ۷۰ هزار مگاوات ظرفیت نصب شده برق در نیروگاه‌ها وجود دارد و نیاز در پیك مصرف امسال حدود ۵۴ هزار و ۵۰۰ مگاوات است.

وی با یادآوری اینکه با توجه به شکاف تولید و مصرف، وضعیت تامین برق تابستان اسل جاری بحرانی است، یادآور شد: این بحران در صورت عدم مدیریت مصرف انرژی برای تابستان سال‌جاری آشکار خواهد شد و با آن به صورت جدی روبرو خواهیم شد.

احمد یزدی با اشاره به ضرورت مدیریت مصرف با فرهنگ سازی و آموزش، تاکید کرد: علاوه بر این افزایش تولید و مصرف برق در کشور منجر به انتشار گازهای گلخانه‌ای خواهد شد.

معاون مدیریت مصرف توانیر تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران یكی از كشورهایی بوده كه در پیمان كیوتو متعهد شده است تا با اقدامات عملی دو درجه از دمای كره زمین را كاهش دهد و این امر بدون مدیریت مصرف انرژی امكان پذیر نیست.

افزایش پیک مصرف برق به ۳۷ هزار مگاوات

به گزارش مهر، با افزایش دمای هوا در اکثر استان‌های کشور پیک مصرف به صورت چراغ خاموش در حال افزایش است، این در حالی است که مصرف بیش از ۵۴ هزار مگوات خط قرمز خاموشی تابستانی تعیین شده است.

بر اساس آمارهای منتشر شده توسط شرکت مدیریت شبکه برق ایران، پیک مصرف برق ایران روز گذشته سه شنبه ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۳۹۵ حدود ۳۷ هزار و ۷۲ مگاوات بوده که در ساعت ۲۱:۱۴ شامگاه به ثبت رسیده است.

با این وجود هم اکنون ذخیره برق نیروگاه های کشور در وضعیت مطلوبی قراردارد و با ذخیره بیش از ۱۰ هزار و ۷۲۸ مگاوات، حاشیه امن برای شبکه انتقال و توزیع کشور وجود دارد.

نکته قابل توجه منفی شدن تراز تجارت برق ایران در طول چند روز گذشته بوده به طوری که روز گذشته کل مبادلات برق کشور حدود ۶۱۱ مگاوات بوده که از این میران حدود ۴۴۹ مگاوات برق وارد و ۱۶۲ مگاوات برق توسط ایران به کشورهای همسایه صادر شده است.

علاوه بر این، روز گذشته حدود سه هزار و ۸۳۶ مگاوات برق در صنایع عمده و بزرگ کشور مصرف شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش قابل توجه ای نداشته است.

هم اکنون ظرفیت تولید برق ایران به بیش از ۷۴ هزار مگاوات رسیده است که پیش بینی می شود تا پیش از آغاز گرمای طاقت فرسای تابستانی، این ظرفیت به حدود ۷۶ هزار مگاوات افزایش یابد.

در این بین حمید چیت چیان وزیر نیرو خط قرمز پیک مصرف برق تابستانی را تعیین کرده و یادآور شده است: پیک مصرف برق در تابستان در مرز ۵۴ هزار مگاوات پیش‌بینی شده و در صورتی‌ که مصرف برق از این مرز عبور کند خاموشی خواهیم داشت.

از سوی دیگر در حالی پیک مصرف برق برای تابستان امسال حدود ۵۴ هزار مگاوات تعیین شده که تابستان سال گذشته با مصرف حدود ۵۰ هزار و ۱۷۷ مگاوات، رکورد جدیدی در پیک مصرف این حامل انرژی پاک به ثبت رسیده بود.