سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

علائمی که نشان می دهد بدنتان مسموم شده است



سم,علائم مسومیت بدن,علائم سمی شدن بدن

تنفس بدبو، اغلب نتیجه مستقیم مسمومیت بدن است

 

آیا بدن‌تان مسموم شده است؟
چهار علامت رایج که نشان می‌دهد بدن شما در حال مبارزه پایاپای با سمومی است که در معرض‌شان هستید چیست و چکار می‌توانید بکنید.

 

بوی بد دهان
دلایل بالقوه زیادی برای بوی بد دهان وجود دارد، در میان آنها، خشکی دهان، باکتری روده و البته سموم هستند. اگر می‌خواهید تنفس‌تان خوشبو باشد، سعی کنید از غذاهای فرآوری شده و لوازم آرایشی اجتناب کنید تا به پاکسازی بدن‌تان از سمومی که واردش کردید کمک نمایید. تنفس بدبو، اغلب نتیجه مستقیم مسمومیت بدن است، بنابراین اگر متوجه شدید هوایی که تنفس می‌کنید مدام برای‌تان بدبو و متعفن است، از مواد شیمیایی اضافی در هر زمینه ای که مربوط به مراقبت از بدن‌تان می‌شود دوری کنید و حذف‌شان نمایید.

 

با وزن‌تان می‌جنگید
سموم محیطی با تاثیر منفی روی هورمون‌ها، موجب اختلال در متابولیسم می‌شوند. چیزی که وضع را بدتر می‌کند این است که بسیاری از این سموم قابل حل شدن در چربی هستند و باعث می‌شود به راحتی توسط سلول‌های چربی‌تان جذب شوند. هرچند ممکن است این فرایند را این‌گونه نبینید، اما ذخیره سموم در سلول‌های چربی گاهی یک اقدام محافظتی است که بدن شما برای حفظ ارگان‌های حیاتی‌تان انجام می‌دهد. این اتفاق می‌تواند وقتی روی دهد که بدن شما مورد هجوم سموم قرار بگیرد.

 

حساسیت به بوها
اگر اخیرا بوهای خاصی واقعا اذیت‌تان می‌کنند، ممکن است دلیلش سموم موجود در معده‌تان باشد که جولان می‌دهند. در این حالت، دود سیگار و عطرها شاید برای‌تان بسیار تند و زننده باشند.

 

سم,علت حساسیت به بوها,علائم سمی شدن بدن

حساسیت به بوها یکی از نشانه های سمی شدن بدن است

 

متخصصان می‌گویند این حالت ممکن است به‌دلیل کاهش عملکرد کبد باشد. این حساسیت به بوها می‌تواند فراتر از سیستم تنفسی‌تان را تحت تاثیر قرار دهد. دریافت قوی رایحه‌ها همراه با سردرد یا تهوع باهم، دلیلی قاطع برای حسایست بیش از حد نسبت به بوها می‌باشد. برای غلبه بر این مشکل، سعی کنید سموم را از بدن‌تان دور کنید تا بتواند به عملکرد درستش ادامه دهد.

 

تکرر ادرار
اگر دیدید وقت و بی‌وقت نیاز به دستشویی دارید، احتمالا بدن‌تان سعی دارد سموم را از سیستم‌تان دفع کند. این علامت برای عفونت‌های مثانه هم رایج است، بنابراین پیش از این‌که نتیجه گیری کنید، دلیلش را به‌خوبی بررسی نمایید.

 

عفونت‌های مثانه و دفع سموم واقعا شبیه هم هستند: هر دو تحمیل‌های ناخواسته‌ای هستند که بدن شما از این طریق سعی دارد با بیشترین سرعت دفع‌شان کرده و پاکسازی کند. متعاقبا به‌محض این‌که کمی ادرار در مثانه‌تان جمع می‌شود، احساس می‌کنید که باید فورا دفعش کنید. فرقی نمی‌کند دلیل این حالت چه باشد، به هرحال، زیاد آب بنوشید تا به بدن‌تان کمک کنید از شر هرچیزی که نمی‌خواهد خلاص شود. برای جلوگیری از جمع سموم بیشتر، از هرگونه محصول بیش از حد فرآوری شده، اجتناب کنید.

 

چه باید کرد؟
بهترین راه طبیعی کاهش سموم بدن، افزایش مصرف فیبر است. فیبر مانند اسفنجی برای جذب سموم عمل می‌کند. مصرف ۳۵ تا ۶۰ گرم فیبر در رژیم غذایی را در برنامه روزانه‌تان داشته باشید. هچنین مطمئن شوید که سبزیجات لیف‌دار زیادی مصرف می‌کنید. این سبزیجات نه فقط فیبر بالایی دارند بلکه سرشار از آنتی اکسیدان نیز هستند. در طی این فرایند سم‌زدایی (یک تا سه ماه)، همچنین باید مصرف این مواد را هم افزایش دهید تا از کبد، مغز و بافت چربی سفیدتان محافظت نمایید:
- سیلی مارین( موجود در گیاه خار مریم)
-کلرلا
-کورستین( موجود در پوست پیاز)
-عصاره دانه انگور
-ویتامین D3 ( درمعرض نور افتاب)

منبع : healthmag.ir


ویدیو مرتبط :
سردرد بچه چه علائمی دارد؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آیا بدنتان آماده بارداری است؟



 

آیا بدنتان آماده بارداری است

 

برنامه‌ریزی قبل از بارداری می‌تواند هم به شما و هم به همسرتان کمک کند تا این موضوع را کاملا درک کنید که چگونه شانس باروری سالم را در خود افزایش دهید.

 

اگر تصمیم دارید باردار شوید، باید خود را از نظر عاطفی برای داشتن فرزند آماده کنید. زمان آن است که ببینید برای داشتن فرزند آمادگی دارید یا خیر؟

 

برای اینکه مطمئن شوید بارداری سالمی خواهید داشت، حتما به محض فکر کردن در مورد بارداری با پزشک قرار ملاقات داشته باشید. آماده باشید تا به این سوال‌ها پاسخ دهید.

 


1. چه قرص ضدبارداری مصرف می‌کنید؟

 

اگر قرص بارداری مصرف می‌کنید پزشک حتما توصیه می‌کند که برای باردار شدن باید قرص خوردن را ترک کنید. این کار موجب می‌شود تا چرخه قاعدگی‌تان چند ماه پیش از بارداری طبیعی شود. تخمک‌گذاری و باردار شدن راحت‌تر اتفاق می‌افتد. در دورانی که از قرص استفاده نمی‌کنید شاید لازم باشد که از کاندوم یا یک روش دیگر برای جلوگیری استفاده کنید. باروری شما ممکن است دو هفته بعد از قطع قرص اتفاق بیفتد. اگر از یک روش طولانی‌مدت برای کنترل بارداری استفاده می‌کنید مثل روش‌های تزریقی شما می‌توانید برای باردار شدن به محض قطع روش بارداری، باردار شوید اما ممکن است حتی تا چند ماه هم طول بکشد تا باروری شما برگردد.

 

 

2. آیا اخیرا واکسن زده‌اید؟

 

عفونت‌هایی مثل آبله‌مرغان، سرخک و سرخجه و هپاتیت B می‌تواند برای جنین خطرناک باشد. اگر واکسیناسیون شما کامل نباشد یا مطمئن نیستید که واکسن زده‌اید باید با پزشک خود صحبت کنید و حداقل 3 ماه قبل از بارداری واکسن‌های لازم را تزریق کنید.

 

 

3. آیا دچار بیماری‌های مزمن هستید؟

 

اگر دچار بیماری‌های مزمن هستید، مثلا دیابت دارید، آسم دارید یا دچار فشارخون بالا هستید باید مطمئن باشید که بیماری‌تان قبل از اینکه تصمیم به بارداری بگیرید تحت کنترل است. در برخی موارد، پزشک توصیه می‌کند که قبل از بارداری دارو بخورید و سایر درمان‌ها را انجام دهید.

 

 

4. آیا داروی خاصی مصرف می‌کنید؟

 

اگر داروی خاصی استفاده می‌کنید، مکمل می‌خورید یا از داروهای گیاهی استفاده می‌کنید حتما به پزشک خود اطلاع دهید او به شما خوهد گفت که آیا باید دارو را قطع کنید یا برای باردار شدن اشکالی ایجاد نمی‌کند.همچنین شاید لازم باشد که ویتامین‌هایی را از قبل بارداری مصرف کنید. برخی از این ویتامین‌ها برای رشد لوله‌های عصبی و طناب نخاعی و مغز کودک‌تان لازم است چرا که این اعضا در اولین ماه بارداری تشکیل می‌شوند و ممکن است در این زمان شما از بارداری خود باخبر نباشید. مصرف ویتامین‌ها قبل از بارداری بهترین راه برای پیشگیری از نقایص لوله عصبی است.

 

 

5. در معرض عفونت‌های قابل انتقال جنسی هستید یا نه؟

 

عفونت‌های قابل انتقال جنسی می‌تواند موجب ناباروری، بارداری خارج رحمی (یعنی وقتی که تخم لقاح‌یافته خارج از رحم کاشته می‌شود) و سایر عوارض بارداری شود. اگر در معرض خطر عفونت‌های قابل انتقال جنسی هستید، پزشک را حتما از این موضوع مطلع کنید تا درمان‌های لازم یا آزمون‌های غربالگری برای‌تان انجام شود.

 

 

6. آیا در خانواده‌تان کسی مبتلا به بیماری‌ خاصی است؟

 

تاریخچه پزشکی شما یا همسرتان یا خانواده هر دوی شما می‌تواند نشان دهد که آیا فرزندی که قرار است به دنیا بیاید ممکن است در معرض خطر ابتلا به بیماری خاصی است یا نه. اگر اختلال‌های ژنتیکی در خانواده شما وجود دارد و شما را نگران می‌کند حتما به پزشک بگویید تا شما را برای بررسی‌های ژنتیکی ارجاع دهد.

 

 

7. آیا قبلا باردار شده‌اید؟

 

پزشک در مورد بارداری‌های قبلی هم سوال می‌کند. هر عارضه‌ای که در بارداری قبلی شما را ناراحت کرده است به پزشک توضیح دهید. اگر فشارخون بالا داشته‌اید یا به دیابت مبتلا شده‌اید، دچار زایمان زودرس شده‌اید یا فرزند قبلی شما دچار نقایصی بوده است حتما به پزشک بگویید. شاید لازم باشد در این بارداری توصیه‌های پزشک را بیشتر جدی بگیرید یا دارو مصرف کنید.

منبع : salamatiran.com