سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

شما جز کدام گروه از والدین هستید؟



چند کلمه کلیدی

 


 تاثیر رفتار پدر و مادر بر شخصیت و رشد کودک قابل انکار نیست. اگرچه هر پدر یا مادری رفتار، عادات و روش های خاص خود را دارد، ولی می توان رفتار همه پدر و مادرها را در یکی از چهار گروه زیر جای داد. مطلب زیر را بخوانید و ببینید شما جز کدام گروه هستید.

 

1.والدین بی تفاوت

این رویکرد به معنای بی توجهی کامل است؛ این والدین نه از کودکشان چیزی می خواهند و نه به نیازهای او پاسخ می دهد. آنها در واقع هیچ روش خاصی را در پیش نمی گیرند، برای کودک قانون یا وظیفه ای تعیین نمی کنند، از نظر عاطفی او را تامین نمی کنند و در کل خود را درگیر زندگی فرزندشان نمی کنند. کودکانی که چنین پدر و مادری دارند از آزادی نامحدود برخوردار هستند و معمولاً در مدرسه عملکرد ضعیفی دارند، به عواقب کارهای خود فکر نمی کنند و خیلی زود به کسی یا چیزی وابسته می شوند.

 

2. والدین آسان گیر

این پدر و مادرها معمولاً کنترل کافی بر رفتار فرزندشان ندارند. بیشتر از اینکه از کودک چیزی بخواهند، به نیازهای او توجه می کنند، رفتاری نرم و ملایم  دارند و به راحتی تسلیم خواسته های کودک می شوند. این افراد معمولاً سعی می کنند با فرزندشان کنار بیایند و او را تنبیه نکنند. اغلب این پدر و مادرها معتقدند که با این روش به فرزند خود احترام می گذارند، یا اینکه تحکم و تنبیه بر یک کودک شیطان و پرسروصدا هیچ تاثیری ندارد. کودکان این والدین در محیط خانه از توجه و آزادی بسیاری برخوردارند و در نتیجه اکثر آنها دانش آموزانی ناموفق، پرتوقع و  بی مسئولیت خواهند بود. این افراد ممکن است در برقراری ارتباط با دیگران به شکل بربخورند.

 

3. والدین سخت گیر

این افراد به فرزندان خود هیچ آزادی ای نمی دهند، مرتبا او را تحت فشار می گذارند، همواره به دنبال اعمال قدرت خود هستند و تصمیم ها و دستورات خود را توجیه نمی کنند. این والدین خواهان اطاعت بی چون و چرای فرزندان هستند و پرسشی مانند "چرا؟" را با جمله ای مثل "چون من می گویم" پاسخ می دهند. این پدر و مادرها اغلب به روش های تنبیه بدنی یا کلامی متوسل می شوند و مرتب اشتباهات کودک را به او یادآوری می کنند. کودکانی که در چنین محیطی بزرگ می شوند معمولا مودب هستند ولی این رفتار خوب و مودبانه از ترس ناشی می شود، در عین حال این کودکان ممکن است در آینده علیه سرکوب ها و اخلاق خشک و سختگیرانه پدر و مادر طغیان کنند.

 

4. والدین آزاد اندیش

رابطه این ولدین با فرزندانشان بر پایه نوعی دموکراسی و احترام دوطرفه استوار است. این افراد  به خواسته های فرزندشان توجه می کنند ولی در مقابل توقعاتی از او دارند، خواسته ها و انتظارات خود را صریحا به فرزند خود اعلام می کنند ولی او را تحت فشار قرار نمی دهند، به فرزندشان محبت می کنند ولی قوانین و وظایفی را نیز برای او تعیین می کنند. آنها به عقاید فرزند خود گوش می کنند ولی دیدگاه های خود را هم به روشنی بیان کرده و در صورت لزوم به آنها پایبند می مانند. فرزندانی که در چنین خانواده ای بزرگ می شوند می توانند تصمیم های منطقی بگیرند، مسئولیت پذیر هستند و عواقب اشتباهات خود را می پذیرند. آنها رهبرانی موفق و با انگیزه خواهند بود.

 

 

منبع:bartarinha.ir


ویدیو مرتبط :
با کدوم گروه موافق و با کدوم گروه مخالف هستید؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آیا شما هم جز گروه 99 هستید؟!!



 

آیا شما هم جز گروه 99 هستید؟!!

 

 

پادشاهى که بر یک کشور بزرگ حکومت مى‌کرد، از زندگى خود راضى نبود و دلیلش را نیز نمى‌دانست.


روزى پادشاه در کاخ خود قدم مى‌زد. هنگامى که از کنار آشپزخانه عبور مى‌کرد، صداى آوازى را شنید. به دنبال صدا رفت و به یک آشپز کاخ رسید که روى صورتش برق سعادت و شادى مى‌درخشید.


پادشاه بسیار تعجب کرد و از آشپز پرسید: «چرا اینقدر شاد هستى؟» آشپز جواب داد: «قربان، من فقط یک آشپز هستم، اما تلاش مى‌کنم تا همسر و بچه‌ام را شاد کنم. ما خانه‌اى حصیرى تهیه کرده‌ایم و به اندازه خودمان خوراک و پوشاک داریم. بدین سبب من راضى و خوشحال هستم...»


پیش از شنیدن سخنان آشپز، پادشاه با نخست وزیر در این مورد صحبت کرد. نخست وزیر به پادشاه گفت: «قربان، این آشپز هنوز عضو گروه ٩٩ نشده است.»


پادشاه با تعجب پرسید: «گروه ٩٩ چیست؟»


نخست وزیر جواب داد: «اگر مى‌خواهید بدانید که گروه ٩٩ چیست، این کار را انجام دهید: یک کیسه با ٩٩ سکه طلا در مقابل در خانه آشپز بگذارید. به زودى خواهید فهمید که گروه ٩٩ چیست؟»


پادشاه بر اساس حرف‌هاى نخست وزیر فرمان داد یک کیسه با ٩٩ سکه طلا را در مقابل در خانه آشپز قرار دهند.


آشپز پس از انجام کارها به خانه بازگشت و در مقابل در خانه آن کیسه را دید. با تعجب کیسه را به اتاق برد و باز کرد. با دیدن سکه‌هاى طلا ابتدا متعجب شد و سپس از شادى بال در آورد. آشپز سکه‌هاى طلا را روى میز گذاشت و آنها را شمرد. ٩٩ سکه؟ آشپز فکر کرد اشتباهى رخ داده است. بارها طلاها را شمرد، ولى واقعاً ٩٩ سکه بود! و تعجب کرد که چرا تنها ٩٩ سکه است و ١٠٠ سکه نیست! فکر کرد که یک سکه دیگر کجاست و شروع به جستجوى سکه صدم کرد. اتاق‌ها و حتى حیاط را زیر و رو کرد، اما خسته و کوفته و ناامید بازگشت.

 

آشپز بسیار دل شکسته شد و تصمیم گرفت از فردا بسیار تلاش کند تا یک سکه طلا دیگر به دست آورد و ثروت خود را هر چه زودتر به یکصد سکه طلا برساند.


تا دیر وقت کار کرد. به همین دلیل صبح روز بعد دیرتر از خواب بیدار شد و با همسر و فرزندش دعوا کرد که چرا وى را بیدار نکرده‌اند! آشپز دیگر مانند گذشته خوشحال نبود و آواز نمى‌خواند، او فقط تا حد توان کار مى‌کرد!


پادشاه نمى‌دانست که چرا این کیسه چنین بلایى بر سر آشپز آورده است و علت را از نخست وزیر پرسید.

 

نخست وزیر جواب داد: «قربان، حالا این آشپز رسماً به عضویت گروه ٩٩ در آمده است! اعضاى گروه ٩٩ چنین افرادى هستند. آنان زیاد دارند اما راضى نیستند. تا آخرین حد توان کار مى‌کنند تا بیشتر به دست آورند. آنان مى‌خواهند هر چه زودتر «یکصد» سکه را از آن خود کنند! این علت اصلى نگرانى‌ها و آلام آنان مى‌باشد. آن‌ها به همین دلیل شادى و رضایت را از دست مى‌دهند.»


منبع:seemorgh.com