سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

شخصیت شناسی از طریق زبان بدن



شخصیت شناسی,تست روانشناسی, شخصیت غالب

این بار که به تئاتر رفتید یا زمانی که در حال تماشای یک فیلم سینمایی هستید، به حرکات بدن دو بازیگر مقابل یکدیگر خوب دقت کنید. حتما متوجه خواهید شد که یکی از آنها حالت تهاجمی بیشتری نسبت به دیگری دارد و دیگری عقب نشینی می کندکه دقیقا این مطلب را در حرکات بدن آنها نیز می توانیدمشاهده کنید.

یک نفر به سوی دیگر گام برمی دارد و نفر دوم مدام به عقب می رود. آن کسی که عصبانی تر است، دست هایش را بالا می برد و فریاد می کشد و نفر دوم دستانش را مقابل صورتش می گیرد و یا آنها را کنار بدنش نگه می دارد و سرش را پایین می اندازد.

مشابه همین رفتارها را به سادگی در زندگی واقعی نیز می توانیم ببینیم؛ حتی در جلسات اول آشنایی که دو طرف در پی تلاش برای شناخت یکدیگرند، با توجه به زبان بدن طرف مقابل می توانید سریع تر او را بشناسید و به لحاظ شخصیتی میزان مشابهت هایتان را دریابید.

اگر شخصیت شما مغلوب یا مطیع باشد، بعد از مدتی برقراری ارتباط با فردی که شخصیت غالب یا مسلط دارد، برایتان دشوار و غیرقابل تحمل خواهد شد. به سادگی می توان دریافت که فرد مورد نظر ما شخصیت غالب دارد یا مغلوب. فردی که مدام می گوید: «ببخشید، معذرت می خواهم، اگر ممکن است می خواستم ...»، به سادگی نشان می دهد که شخصیتی مغلوب دارد و در مقابل، فردی که اغلب در کلامش جملات امری و دستوری استفاده می کند، شخصیتش از نوع غالب است.

البته تنها با توجه به جملات و نوع گفتار افراد نمی توان به شخصیت واقعی آنها پی برد. بسیاری از اوقات راه های ارتباطی غیرکلامی بهتر می توانند شخصیت افراد را آشکار کنند. آیا می توانید تنها با نگاه کدرن به ارتباط دو نفر بفهمید که کدام یک شخصیت مسلط و کدام شخصیت مطیع دارند؟

در این آزمون چند نمونه از حرکات زبان بدن که نشان دهنده شخصیت غالب و مغلوب است، جمع آوری شده است. هر حرکت را در ذهنتان به تصویر بکشید و بگویید نشان دهنده کدام شخصیت است:

شخصیت شناسی,تست روانشناسی, شخصیت غالب

تمام شماره های زوج از ویژگی های شخصیت مسلط هستند و شماره های فرد شخصیت مطیع. برای هر پاسخ صحیح یک امتیاز برای خودتان در نظر بگیرید.

امتیاز 4 و کمتر: شما با علائم زبان بدن چندان آشنا نیستید. کمی بیشتر به این علائم دقت کنید تا بهتر بتوانیدویژگی های اطرافیانتان را بشناسید.

امتیاز 5 تا 8: اطلاعات شما در موردزبان بدن در حد میانه است.

امتیاز 7 به بالا: اطلاعات شما در مورد علائم زبان بدن در حد قابل قبولی است.

افرادی که شخصیت مطیع دارند، دوست دارند به سمت دیگران حرکت کنند. آنها همواره در تلاشند تایید و محبت دیگران را کسب کنند. بیشتر اوقات این افراد به حضور شخصیتی سلطه گر نیاز دارند تا او زندگی آنها را سرپرستی، راهنمایی و مدیریت کند. این افراد معمولا برای رسیدن به اهدافشان باید به فرد دیگری تکیه کنند. افراد مطیع در نظر دیگران معمولا افرادی باملاحظه، دلنشین، حساس، همدرد، پذیرا و سپاسگزارند. این افراد معمولا مطابق میل و خواست دیگران رفتار کرده و برای کسب رضایت اطرافیان همواره فداکاری می کنند. این افراد آشتی طلبند، به سادگی تقصیرات را به گردن می گیرند و تسلیم می شوند. داشتن جسارت و انتقاد کردن در وجود این افراد جایی ندارد و تا حد ممکن از دیگران توقع و انتظاری ندارند. امنیت این افراد به رفتارها و واکنش دیگران بستگی دارد و به همین دلیل دائما در تلاشند که تایید و اطمینان دیگران را به دست آورند؛ حتی تصور شکنندگی برای این افراد وحشتناک است.

در مقابل، افراد مسلط با افراد پایین تر از خود به شیوه پرخاشگرانه و زورگویانه برخورد می کنند و در عین حال از افراد قوی تر از خود به خوبی پیروی می کنند. این افراد به شدت تمایل به مدیریت دیگران دارند و زمانی که ناچار باشند از دیگری پیروی کنند، بسیار ناراحت می شوند. این افراد باید به هر قیمتی که شده، به اهدافشان برسند. معمولا مردان بیشتر از زنان در این گروه شخصیتی جای می گیرند که البته این موضوع باوری پذیرفته شده در اجتماع است و مردان می توانند شخصیت مسلط داشته باشند و در مقابل زنان بهتر است که شخصیت مطیع داشته باشند؛ به همین دلیل است که زنانی با شخصیت غالب، در اجتماع بسیار جلب توجه می کنند و رفتارهای آنان برای دیگران بسیار عجیب به نظر می رسد.

شخصیت های غالب در قسمت های مدیریتی موفق تر از دیگران هستند و معمولا بسیار سریع تصمیم گیری می کنند.این افراد به دنبال کسب نتیجه هستند و کمتر دیده می شود شخصیت غالب، صبور و بردبار باشد. اگرچه شخصیت غالب قاطعانه کار می کند و سعی دارد بهترین باشد اما بسیاری اوقات این ویژگی در محیط کار و زندگی موجب بروز اختلافات متعددی می شود. واکنش اجتماع در برابر افرادی که شخصیت غالب افراطی دارند، فرار است؛ زیرا کنار آمدن با چنین افرادی، دشوار و مقابله با آنها غیرممکن است. شخصیت های غالب ظاهرا بی احساس هستند و اینطور که به نظر می رسد آنان توجهی به احساسات دیگران ندارند.

منبع:مجله موفقیت

 


ویدیو مرتبط :
آموزش زبان بدن و شخصیت شناسی -

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رابطه وزن بدن با شخصیت انسان



 

 

شخصیت,شخصیت شما,شخصیت افراد چاق

 

حتماً این موضوع برایتان عجیب است؛ اما وزن افراد با میزان موفقیت آنها ارتباط دارد. چندی پیش گروهی از متخصصان و دانشمندان تغذیه، تحقیقاتی در این زمینه انجام دادند که نشان داد که انسان ها ۲۱ نوع شخصیت دارند و هر شخصیت، عادات غذایی، ورزشی و استرس های مربوط به خود را دارند.

 

 

شخصیت افراد چاق

 

۱- افرادی که به غذا حمله می برند. ۲- افرادی که شب ها سراغ غذا می روند و در طول شب دزدکی چیزی می خورند. ۳- کسانی که خیلی راحت و با خیالی آسوده مقدار زیادی غذا می خورند. ۴- روزه داران میوه و افرادی که به ندرت از میوه جات و سبزیجات استفاده می کنند. ۵- افرادی که دائماً در حال ته بندی هستند و همیشه سرپایی غذا می خورند. ۶- افرادی که غذا را با تکه های بسیار بزرگ می خورند. (لقمه های بزرگی دارند) ۷- افرادی که دائماً در حال نوسان هستند(افرادی که در هر دوره مدتی رعایت می کنند و رژیم غذایی سالمی را در پیش می گیرند، ولی چند روز بعد به جای قبلی خود بازمی گردند).

 

تأثیر ورزش بر شخصیت

 

۱- برای ورزش کردن احساس خجالت می کنند. ورزش را دوست دارند، ولی از ورزش کردن خجالت می کشند.

 

۲- تازه کاران ورزشی و مبتدی ها ۳- افرادی که مدتی بسیار پرتحرک هستند و ورزش می کنند و مدتی هیچ حرکتی ندارند. ۴- ورزشکارانی که بی تحرک هستند و به ندرت حرکت می کنند. ۵- همیشه و به طور مرتب ورزش های ثابتی انجام می دهند. ۶- افراد نازک نارنجی و حساس که سریع آسیب می بینند و دردهای مختلف آنها را محدود می کند. ۷- اهداف خوبی از ورزش کردن دارند و با انگیزه ورزش می کنند.

 

چند نکته دیگر

 

هیچ گاه در گذشته نمانید و برای آینده هم رویاپردازی نکنید. ذهن خود را متمرکز زمان حال کنید (بودا). هر آنچه که به آن بیشتر فکر می کنید، پیش می آید (بودا). وقتی که می خواهید کاری را شروع کنید، حتی اگر آن کار شروع یک برنامه رژیمی یا ورزشی برای کاهش وزن باشد، خوشبین باشید. هیچ گاه از خودتان توقعات بسیار بالا نداشته باشید. اگر در ابتدای کار موفق نشدید، منصرف نشوید و دوباره تلاش کنید. این هدف کمی زمان بر است و باید صبر بیشتری داشته باشید.

 

مدیتیشن کنید تا با خود درونی تان حرف بزنید، خود را بیشتر بشناسید و تمام چیزهایی که ذهن شما را آلوده می کنند، از خود دور کنید.

 

تأثیر استرس بر شخصیت

 

۱- افرادی که با احساسات خود غذا می خورند؛ یعنی وقتی که دچار احساسی می شوند، به غذا خوردن رو می آورند. ۲- افرادی که تصویرشان از خود منفی است و با خودشان رفتار ناملایمی دارند.

 

۳- افرادی که عادت دارند همیشه همه چیز را به تعویق بیندازند و همواره می گویند: «از فردا شروع می کنم.» ۴- افرادی که همواره روی دیگران متمرکز هستند و انرژی خود را صرف دیگران می کنند و در نهایت برای خودشان هیچ انرژی ندارند. ۵- افرادی که دائماً در حال حرکتند. زندگی شان در حرکت سریع خلاصه می شود و زمانی برای داشتن یک برنامه زندگی سالم ندارند. ۶- افراد مردد و آنهایی که تصمیم می گیرند وزن خود را کاهش دهند؛ اما تردید دارند که در این کار موفق باشند. ۷- افرادی که رویاهای دست نیافتنی دارند و اهداف آنها واقعی نیست؛ به همین دلیل خیلی زود دلسرد و ناامید می شوند.

 

تأثیر شخصیت روی وزن

 

افرادی که احساس وظیفه شناسی اندکی دارند و افرادی که از نظر روانی رنجور هستند، بیشتر از دیگران دچار چرخه افزایش و کاهش وزن می شوند. حدود ۵۰ سال متوالی روی این موضوع تحقیق و بررسی شده است. افرادی که انگیزه های کوتاه مدت دارند و بدون فکر قبلی عمل می کنند، معمولاً دچار اضافه وزن می شوند. با مطالعه و بررسی ۱۹۸۸ نفر مشخص شد افرادی که ویژگی های شخصیتی ضعیفی دارند، بیشتر در معرض چاقی هستند. افرادی که از روی انگیزه های آنی تصمیم به انجام کارها می گیرند، از ریسک کردن لذت می برند، اهل ستیز و مقابله، غرغرو، عیب جو، پرخاشگر و سلطه جو هستند.

 

وقتی که احساسات منفی داریم و شاد نیستیم، احتمالاً به سراغ ورزش نمی رویم. حتی در چنین مواقعی انتخاب های غذایی خوب نیز نخواهیم داشت و ممکن است به دلایل احساسی شروع به غذا خوردن و حتی پرخوری کنیم. بنابراین شخصیت شما تأثیر زیادی در موفقیت یا عدم موفقیت برای کاهش وزن تان دارد. شما دوست دارید یک برنامه مؤثر برای کاهش وزن شروع کنید و در عین حال وقت خود را با برخی از برنامه های رژیمی و کار های دیگری که از آنها لذت نمی برید، تلف نکنید.

 

شخصیت شما روی چگونگی کاهش وزن تان اثر می گذارد. عادت های ذهنی و رفتاری که شخصیت شما را منحصر به فرد می کنند، موجب می شوند که شما به سراغ انجام برخی فعالیت های خاص بروید و از برخی فعالیت ها دوری کنید و در نتیجه به دلیل عدم علاقه به فعالیت های جسمی، مسأله کاهش وزن مورد بی توجهی قرار می گیرد و چاق می شوید. شاید خودتان متوجه این موضوع نباشید، اما این خود شما هستید که ترجیح می دهید برخی کارها را انجام ندهید و کارهای مورد علاقه تان را انجام دهید. راه حل این است که شخصیت خود را بیشتر بشناسید. افکار شما به شدت روی اعمال تان تأثیر می گذارد. اگر این مسأله را در خودتان کشف کنید که گرایش به اجتناب از فعالیت های خاص مربوط به کاهش وزن و تناسب اندام دارید، می توانید تصمیم به تغییر اوضاع بگیرید و این فعالیت ها را در برنامه خود بگنجانید. اینکه از چاقی رنج می برید و یا نیاز به کاهش وزن دارید، در کلیه جوامعی که مردم توجه زیادی به ظاهر فیزیکی خود دارند، باعث می شود همواره مورد انتقاد و عیب جویی قرار بگیرید؛ اما مهم ترین جنبه این مسأله، جنبه سلامت آن است. هر چه وزن بیشتری را با خود حمل می کنید، بیشتر دچار بیماری ها و مشکلات مربوط به سلامت می شوید؛ مثل بیماری های قلبی، دیابت، سرطان، آرتروز و بیماری های مربوط به صفرا. چاقی حتی روی خواب نیز تأثیر می گذارد و موجب قطع تنفس در حین خواب می شود.

 

کاهش ۱۰- ۲۰ کیلوگرم از وزن تأثیر زیادی در سلامتی خواهد داشت. حتی اگر بتوانید فقط با ورزش کردن و یا فقط با رژیم غذایی لاغر شوید، یکی بدون دیگری، روش سالمی نخواهد بود و حتماً شما را با برخی مشکلات در آینده مواجه خواهد کرد. ضمن اینکه به نتیجه رسیدن شما به تعویق می افتد و این تأخیر ممکن است باعث ناامیدی و دلسردی شود. کاهش وزن همیشه قانون ثابت خود را دارد.

 

وقتی که کالری دریافتی شما کمتر از کالری باشد که می سوزانید، وزن کاهش می یابد؛ بنابراین با ورزش کردن کالری بیشتری بسوزانید تا مقدار کالری مصرفی تان بیشتر از کالری دریافتی باشد. شاید بخواهید سطح ورزش خود را افزایش دهید و با انجام ورزش های سنگین به هدف خود برسید؛ اما این کار آسیب های جدی به همراه خواهد داشت. همچنین اگر تقریباً هر چیزی را که دوست دارید، می خورید، انجام ورزش های سنگین و زیاد برای تان مناسب نخواهد بود. بنابراین، کاهش کالری دریافتی و انجام ورزش متناسب در کنار هم باعث کاهش وزن می شود. بدن شما به غذا نیاز دارد. برای کاهش وزن و حذف کالری های اضافی، باید مواد مغذی مورد نیاز بدن را تأمین کنید.

 

بهترین غذاها برای کاهش وزن، بهترین غذاها برای افزایش سلامت هستند. منظور از رژیم غذایی سالم، کم خوردن نیست، بلکه سالم خوردن است.

منبع:دنیای سلامت