سلامت
2 دقیقه پیش![]() | نشانه ها و عوارض کمبود ویتامینها در بدنویتامینها نقش مهمی را در بدن انسان ایفا میکنند. بهنحویکه کمبود ویتامین (حتی یکی از آنها) میتواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ... |
2 دقیقه پیش![]() | چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش میزنند؟فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ... |
رنگ چای تان را تغییردهیدتا افسرده نشوید؟
اگر دچار افسردگی با نا امیدی شده اید به شما توصیه می کنیم رنگ چای تان را عوض کنید؟ آیا می دانید منظور از رنگ چایتان را تغییر دهید چیست؟
پژوهشگران ژاپنی در تحقیقات جدید خود نشان دادهاند که مردان و زنان مسنی که در روز یک یا چند فنجان چای سبز مینوشند، کمتر دچار احساس پیری و افسردگی میشوند.
این محققان با مطالعه روی گروهی از زنان و مردان 70 سال یا مسنتر دریافتهاند؛ سالمندانی که روزانه دست کم چهار فنجان چای سبز مینوشند، 44 درصد کمتر از همسالان خود علائم افسردگی را نشان میدهند. این در حالی است که در مطالعات اولیه روی یک هزار و 58 سالمند نسبتا سالم نیز معلوم شد که مصرف چای سبز، باعث کاهش اضطرابها و تنشهای روانی میشود.
از کل افرادی که در این تحقیق شرکت کرده بودند حدود 34 درصد از مردان و 39 درصد از زنان علائمی از افسردگی داشتند که این علائم در 20 درصد مردان و 24 درصد زنان شدید بود.
با توجه به نتایج حاصل از این پژوهش، محققان تاکید کردند که تاثیرات مشخص پیشگرانه و محافظتی حاصل از مصرف چای سبز برای مقابله با افسردگی تحت تاثیر شرایط فردی همچون وضعیت اقتصادی، جنسیت، رژیم غذایی یا سابقه مشکلات پزشکی، مصرف داروهای ضد افسردگی، مصرف دخانیات و فعالیتهای ورزشی قرار نمیگیرد.
از سوی دیگر، در این تحقیق هیچ رابطهای از تاثیر مصرف چای سیاه یا قهوه در کاهش علائم و نشانههای افسردگی مشاهده نشده است. به گفته پژوهشگران؛ در چای سبز اسید آمینههای تیانین وجود دارد که نقش یک آرام بخش را برای مغز ایفا میکند.
از آنجا که انجام مطالعات و بررسیهای بیشتر برای تایید و اثبات خاصیت ضد افسردگی چای سبز الزامی و حائز اهمیت است، محققان توصیه میکنند که باید از مصرف بیرویه و بیش از حد این نوشیدنی برای به حداقل رساندن افسردگی خودداری کرد.
ویدیو مرتبط :
چای با طعم رنگ خوراکی را نخورید/ علت رنگ دهی چای سیاه
خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :
رنگهای شاد بپوشید تا افسرده نشوید
یک روانشناس بالینی با تاکید بر اینکه استفاده از رنگهای شاد در پوشش باعث میشود آمار افسردگی در کشور کاهش یابد و امید به زندگی بالا رود گفت: اگر فردی در سه مورد از مراحل زندگی مانند شغل، تحصیل، خانواده و مسائل اجتماعی اختلال در کارکرد داشته باشد به عنوان بیمار افسرده تلقی میشود.
دکتر ربابه غفار تبریزی، افسردگی را نوعی اختلال روانی در فرد دانست و گفت: کمبود اشتها، کم خوابی، پرخوابی، اضطراب، احساس غمگینی و تمایل به گریه، لذت نبردن از زندگی، مشکلات در تصمیمگیری، احساس بد داشتن نسبت به خود، وسواس و احساس شکست از علایم بارز افسردگی است که ممکن است به مرور زمان در بیمار افزایش یابند.
وی با بیان این مطلب که زمینه مشکلات خلقی و ژنتیک در بروز بیماریهای روانی موثر است، یادآور شد: تحقیر شدن از جانب اطرافیان، تلقین باورهای اشتباه و منفی به خود، وجود شکستهای متعدد در زندگی و داشتن والدین افسرده باعث افزایش افسردگی در آینده و آسیب رسیدن به بیمار شود.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران تغییر در فعالیت و کسب انرژی بیمار را یکی از عوامل بروز افسردگی در بیمار دانست و اظهار کرد: بیحالی، بیانگیزه بودن، از دست دادن علاقه برای انجام فعالیتها، نداشتن تمرکز، عدم برنامهریزی برای ادامه زندگی، کاهش انرژی، خستگی و سستی عوامل موثری در کاهش انرژی بیمار برای ادامه فعالیتهای روزمره است.
غفارتبریزی کم خونی را در بروز بیماری افسردگی بسیار موثر دانست و گفت: اگر بیمار درمان نشود ممکن است که در سبک زندگی فرد تغییر ایجاد شود و به تدریج نشانههای ابتلا به افسردگی فرد بدتر و شدیدتر هم شود.
وی با اشاره به اینکه سه عامل زمینهساز، وقایع فعال کننده و عوامل نگهدارنده در بروز بیماریهای روانی موثر است، در پایان بیان کرد: بهتر است قبل از بروز بیماری افسردگی برای پیشگیری از آن به روانپزشک مراجعه شود. همچنین والدین به نشانههای افسردگی در فرزند خود بیشتر دقت کنند. ایجاد برنامههای شاد در رسانه و استفاده از رنگهای شاد در پوشش باعث میشود آمار افسردگی در کشور کاهش یابد و امید به زندگی بالا رود.