سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

رنجیده ام اما هنوز دوستت دارم



 

 

رنجیده ام اما هنوز دوستت دارم

 

یکی از مسائلی که در هر ارتباطی ایجاد می شود ،موضوع رنجش از طرف مقابل است.حال وقتی این ارتباط از صمیمیت بیشتری برخوردار باشد ، به دلیل زیادتر بودن ارتباطات و همچنین توقعی که افراد از هم دارند بخاطر علاقه ای که در درونشان احساس می کنند،احتمال رنجش بیشتر می شود و چگونگی حل آن نیز از اهمیت بیشتری برخوردار است.

 

چگونه رنجش های خود را با همسرتان در میان بگذارید؟

 

در زندگی زناشویی، دلخوری، شکایات و مشاجره ها فراوان است. هر گفتگویی شیوه ای دارد که اگر به ریز نکاتش توجه شود، پایان خوش خواهد داشت. راه های گله گذاری و طرح شکایات به این گونه است:

 

۱- قبل از صحبت کردن سعی کنید خود را به جای همسر خود بگذارید، با این حال بهتر به مشکلات او پی می برید.

 

۲- قبل از صحبت و هماهنگی با همسر، هیچ وقت موضوع را با دیگران مطرح نکنید چون ممکن است گفته هایتان را به او تحویل دهند و او را علیه شما بشورانند.

 

۳- در ابتدای صحبت، تاکید کنید قصد شما از مطرح کردن رنجش ها فقط رفع سوء تفاهم است.

 

۴- سعی کنید از نکات مثبت و کارهای پسندیده او ذکری به میان آورید.

 

۵- تاکید کنید که ممکن است مقصر ماجرا خودتان باشید و اگر قصوری دارید، آن را به زبان آورید و از همسر خود پوزش بخواهید، او هم آماده عذرخواهی خواهد شد.

 

۶- حرف هایتان را با زخم زبان و کنایه و تحقیر بیان نکنید به فرموده امام علی علیه السلام بسا سخنی، زخمی عمیق وارد می آورد.

 

۷- هیچ وقت همسر خود را با دیگران مقایسه نکنید او را با خودش یعنی خطایش را با رفتار خوب خودش مقایسه کنید.

 

۸- از یک دندگی و لجبازی بپرهیزید. مجادله بی حاصل نکنید.

 

۹- دلخوری ها و رنجش های کوچک، گذشته های دور را یادآوری نکنید و او را وادار نکنید که به گناهش اعتراف کند و عذرخواهی نماید.

 

۱۰- هنگام بحث و گفتگو به همسرتان هم اجازه صحبت کردن و اظهار نظر بدهید، تا او هم تخلیه روانی شود و به آرامش برسد.

 

۱۱- به هر شکل می توانید رفع دلخوری را جشن بگیرید. (با شاخه گلی یا پختن کیک و...) همیشه به یاد داشته باشید که آشتی های اجباری که در آن هیچ یک از طرفین تغییری در خود نمی دهند، بنیایی سست دارد.

منبع:تبیان



ویدیو مرتبط :
تقلیدصدای خوانندگان- آهنگ فارسی و هندی دوستت دارم دوستت دارم

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

دوستت دارم با تمام تفاوت ها



 

 

دوستت دارم با تمام تفاوت ها

 

چرا فکر می کنید تفاوت ها و اختلاف سلیقه ها ، مخلّ آرامش در زندگی زناشویی هستند ؟ آیا شناخت ، از دل همین تفاوت ها حاصل نمی شود ؟ مگر نمی گویند "در سفر باید همدیگر را شناخت " ! مگر منظور از سفر، تغییر شرایط و ایجاد تفاوت ها نیست ؟ چه سفری بهتر از زندگی زیر یک سقف با فردی که با شما متفاوت است ؟ چه لذتی بالاتر از خلق تفاهم و کشف روابط ریاضی وار و چند مجهولی ! چه پازلی زیباتر از چیدن قوانین "۱۸۰ درجه متفاوت " کنار هم و ساختن قانون تفاهم و همدلی !

 

 

این راهکارها به شما کمک خواهد کرد تا عشق را زندگی تان بسازید.

 

۱ - هر کدام از آدم ها ، راهی مخصوص به خود برای نفوذ دارد . هیچ دو آدمی مثل هم نیست . در سالهای اولیه ی آشنایی با همسرتان ، بی وقفه و شبانه روز سعی کنید این راه جادویی را برای نفوذ در دل همسرتان کشف کنید !

 

۲- روزهایی وجود دارد که همسرتان مثل همیشه شاداب و سرحال نیست . در این روزها بیشتر از قبل او را به حال خود واگذارید . مستقیم و بی حاشیه علت کسل بودنش را نپرسید . سعی کنید با یادآوری توانایی هایش به او عزت نفس دهید . مدام افکار و احساساتش را تحسین کنید ، هرچند خیلی هم با آنها موافق نیستید .

 

۳- هنگامی که یک نفربهانه گیری می کند و جرو بحث را آغاز می کند ، یعنی عزت نفسش کم شده . انسانها در این شرایط اغلب حرف های منطقی و دلچسبی نمی زنند . سعی نکنید با حرف های منطقی و استدلالی جواب بی منطقی هایش را بدهید . با سعه ی صدر و بزرگواری به او عزت نفس بدهید . مطمئنا از حرف های بچگانه اش پشیمان خواهد شد .

 

فکر نکنید با فاکتور گرفتن از خواسته هایتان به زندگی خدمت کرده اید ؛ چون این نیاز در نهاد شما وجود دارد و تا برطرف نشود یا با صحبت و همدلی قانع نشود ، دست از سرتان برنمی دارد .

 

۴- در زندگی بیشتر از آنکه به دنبال ارتباطات کلامی با همسرتان باشید ، به دنبال ارتباطات غیر کلامی بگردید ؛ زیرا بیشترین ارتباطات مثبت انسان از طریق «پیام‌های غیرکلامی» صورت می‌گیرد .بیشتر اهل عمل باشید تا حرف . دوست داشتن خود را عملا نشان دهید ؛ هرچند به هیچ وجه نباید از ابراز محبت زبانی هم غافل شد .

 

۵- در هیچ جای زندگی به دنبال اثبات حقانیت خود نباشید . اینکه :"من بهتر از تو می گویم "یا "اگر حرف مرا گوش می دادی موفق می شدی" . تمام اینها به منزله ی سرزنش طرف مقابل است . در این حالت است که همسرتان ناخودآگاه شنوایی اش را از دست می دهد و صمیمیت ها کمرنگ می شود .

 

۶- خواسته ها و انتظارات معقولتان را به همسرتان بگوئید . فکر نکنید با فاکتور گرفتن از خواسته هایتان به زندگی خدمت کرده اید ؛ چون این نیاز در نهاد شما وجود دارد و تا برطرف نشود یا با صحبت و همدلی قانع نشود ، دست از سرتان برنمی دارد . هیچ چیز بهتر از حرف زدن و ردوبدل کردن انتظارات نیست . مدعی خواسته هایتان نباشید ولی از مطرح کردنش هم نهراسید . مطمئن باشید اگر شرایط هموار باشد ،همسرتان از برآوردن نیازهایتان خوشحال می شود . البته شرایط را به گونه ای ترتیب دهید که اگر همسرتان نتوانست خواسته ی شما را برطرف سازد ،‌ بتواند با زبانی گرم و صمیمی آن را به شما بگوید ؛ که اگر نگوید و در معذوریت بیافتد ، سیستم فکری اش مختل می شود و بهانه گیری می کند و حرف های کهنه را مرور می کند و ...

دوست داشتن خود را عملا نشان دهید ؛ هرچند به هیچ وجه نباید از ابراز محبت زبانی هم غافل شد .

 

۷- شما نمی توانید ظرف ۲ تا ۳ سال ، شخصیت شکل گرفته در ۲۰ تا ۳۰ سال را مطابق میل خود سازید . اصلا این کار از انسانیت به دور است ؛ چون هرکس هر چه هست و هرچه می خواهد باشد ، بودنش را دوست دارد و در مقابل تغییر اجباری واکنش نشان می دهد . بیشتر از آنکه به دنبال تغییر در همسرتان باشید ، به دنبال تغییر در خودتان باشید . در این حالت مطمئن باشید طرف مقابل هم تغییر خواهد کرد .

 

۸- اگر به دنبال آرامش هستید ، یادآوری خاطرات تلخ و دردآور را در ذهنتان ممنوع کنید ! هیچ جذام و سرطانی بدتر از ذهن مملوء از خاطرات مغشوش و زجرآور و کسل کننده نیست . آنقدر بهشان فکر نکنید تا از هجوم و غلبه بر ذهنتان خسته شوند . بگذارید پیروز این میدان شما باشید . به روزی برسید که اگر خواستید هم نتوانید لحظه ای از آن روزها را به خاطر آورید . اگر هم که به دنبال آرامش نیستید و می خواهید ذره ذره مغزتان را چکش خوری کنید ، هرروز، روزی سه بار، از سیر تا پیاز خاطرات دردآورتان را مرور کنید !

 

۹- به همدیگر اعتماد داشته باشید ! هیچ چیز ویرانگرتر از بی اعتمادی و رسوخ شک و تردید در ستون های روابط زناشویی نیست . سعی کنید با صداقت و روراستی این ستون ها را خراب نکنید ، که اگر خراب شد ، پابرجا کردنش بسیار دشوار است .

 

۱۰- شریک زندگی تان را با وجود تمام تفاوت ها و رفتارهایی که نمی پسندید ، بپذیرید ! نه اینکه او را بپذیرید و دوست بدارید ، با هزاران شرط و اگر و اما و .... تنها در این صورت است که "عشق" به سراغتان می آید و لذت از زندگی را به شما هدیه می دهد .

 

این اصل را فراموش نکنید که ازدواج ، برای رسیدن به تکامل است و باید رفتارهای نامناسب و به دور از موازین اخلاقی در روابط زناشویی حذف شود ، ولی حذف و رفع این شرایط ، منوط به دانستن اصول پیچیده ای است که اگر به خطا صورت گیرد ، نه تنها موثر نمی افتد ، بلکه هزاران هزار درجه بدتر هم می شود . پس بیاموزید و درست عمل کنید ، تا بیشتر از همه خودتان از زندگی لذت ببرید و به آرامش برسید .

tebyan.net