سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

راههای مقابله بااضطراب



اضطرابحتي براي موفق‌ترين آدمها هم پيش آمده كه دچار اضطراب شوند و براي يكبار هم كه شده دست‌هاي لرزان و عرق كرده را تجربه كنند.اين موضوع كاملاً طبيعي است. شايد شما هم اولين باري كه چنين حسي را تجربه كرديد وقتي بوده كه روي صحنه آمفي‌تئاتر مدرسه براي سرود خواندن حضور پيدا كرده بوديد.وقتي پرده‌ها بالا مي‌رفت، نفستان تنگ مي‌شد، قلبتان به شماره مي‌افتاد و دست و پايتان مي‌لرزيد، اما به‌هرحال مجبور بوديد كه وظيفه خود را به انجام برسانيد.

حتي در دنياي آدم بزرگ‌ها و حتي براي افرادي كه دنياي اعتماد به نفس هستند، باز هم صحبت كردن در يك جمع رسمي مترادف است با عرق سرد و دستان لرزان.

اين نوع استرس، سياستمدار، هنرمند، ورزشكار و موسيقي دان نمي‌شناسد، همه برايش يكي هستند و همه محكوم به تحمل اين شرايط هستند، اما زياد هم نگران نباشيد، روش‌هايي براي كاهش اين نوع استرس وجود دارد.

كاملاً آماده و مسلح وارد ميدان شويد. روز قبل از سخنراني خودتان را به عنوان يك مستمع فرض كنيد و مطالبي كه آماده كرده‌ايد را براي خودتان كنفرانس دهيد. براي هر يك دقيقه از زمان سخنراني، پنج دقيقه وقت بگذاريد.

متن صحبت‌هايتان را با صداي بلند بخوانيد و كاملاً به لحن صدايتان توجه كنيد، اما تصور نكنيد اين روش استرس شما را كاملاً از بين مي‌برد. نه. حتي وقتي كه به نظر مي‌آيد كاملاً براي حضور در جمع آماده هستيد، باز هم ممكن است احساس ترس و اضطراب اعصابتان را به بازي بگيرد.

اگر فكر مي‌كنيد به‌خاطر تمرين بي‌عيب و نقصي كه ديروز داشتيد حالا هم بايد مثل يك قهرمان قوي و با صلابت باشيد، بايد بگوييم كه اشتباه مي‌كنيد. حقيقت اين است كه احساس گيجي و عدم تمركزي كه در لحظات اوليه سخنراني حس مي‌كنيد بخاطر عدم توانايي شما در كنترل استرس است. حتي ماهرترين سخنرانان هم بعضي مواقع نمي توانند از دست استرس قصر در بروند.

هميشه چند دقيقه قبل از سخنراني وحشتناك‌ترين حال را داريد، حجم بالاي اضطراب، تپش‌هاي آزاردهنده قلب و ترس از بروز اتفاقات كوچك و بزرگ. در چنين مواقعي حتماً نگران يك سري مسائل مشابه هستيد.

مي‌ترسيد نكند از شدت اضطراب مغزتان هنگ كند و از كار بيفتد، مي‌ترسيد نكند ديگران متوجه لرزش دستان‌تان شوند، مي‌ترسيد نكند دست پاچه شده و كار خجالت‌آوري انجام دهيد يا حرف احمقانه‌اي بزنيد كه خودتان متوجه نشويد، يا اينكه مي‌ترسيد نكند وسط كار، ديگر قدرت ادامه سخنراني را نداشته باشيد.

در اينجا چند روش براي مقابله با اضطراب‌هاي اينچنيني به شما معرفي مي‌كنيم:

هميشه به اين نكته توجه داشته باشيد كه آگاهي از وجود ترس‌هاي دروني كمك بزرگي براي شماست. گاهي مواقع قبول اين موضوع كه مضطرب هستيد و كنار آمدن با اين قضيه به كاهش اضطراب كمك مي‌كند.

تصوير ذهني شما از اينكه در هنگام سخنراني خرابكاري كنيد چيست؟ تصور مي‌كنيد مردم عصباني مي‌شوند و گوجه فرنگي به طرفتان پرتاب مي‌كنند ؟ اگر اينقدر از خودتان نااميد هستيد واقعاً بهتر است در كل ذهنيات خود تجديد نظر كنيد. تصورات منفي را با ذهنيات مثبت جايگزين كنيد. تصوير يك سخنراني بي عيب و نقص را در ذهنتان مرور كنيد كه در آخر مورد تشويق حضار قرار مي‌گيريد.

يك راه براي مقابله با استرس مبالغه كردن در علائم و نشانه‌هاي استرس است. اگر دستتان مي‌لرزد و كف دستتان عرق كرده، سعي نكنيد اين علائم را پنهان كنيد. اجازه دهيد دستانتان هر چقدر دوست دارند و بدون رودربايستي بلرزند و عرق كنند.

حتي به آنها كمك كنيد تا بيشتر اين علائم را بروز دهند. كمي بعد متوجه مي‌شويد كه همه چيز به حالت عادي برگشته و هيچ نشانه‌اي از اضطراب در وجود شما نيست. يادتان باشد اگر شما توانايي افزايش علائم اضطراب را داشته باشيد، مسلماً توانايي كنترل آنها را نيز خواهيد داشت.

يك روش موثر ديگر اين است كه قبل از شروع سخنراني زودتر در محل حاضر شويد. با اينكار با حضار آشنا مي‌شويد و شايد چهره آشنايي در اين ميان پيدا كنيد. وقتي سخنان خود را شروع كرديد، روي صورت يك فرد تمركز كنيد و هنگام سخن گفتن در چشمان او خيره شويد در اين صورت تاثير كلام شما افزايش مي‌يابد.

پس از چند ثانيه به صورت فرد ديگري نگاه كنيد و همين ارتباط را با او برقرار نماييد. ارتباط با حضار باعث احساس راحتي بيشتري در شما مي‌شود. اگر تمايل داشتيد حين صحبت كردن از حركت دست خود بطور معقولي استفاده كنيد.

با اينكار نه تنها توجه حضار را جلب كرده و آنها را به شنيدن سخنان خود تحريك مي‌كنيد، بلكه به اضطراب و تنش‌هاي دروني خود اجازه ي بروز و ظهور داده‌ايد. همچنين براي كاهش اضطراب نفس‌هاي عميق بكشيد و ريتم تنفس خود را آرام و يكنواخت كنيد.

 

 


ویدیو مرتبط :
راههای مقابله باغرور

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

قالیباف: راههای مقابله با ریزگردها مشخص است



اخبار,اخبار اقتصادی ,شهردارتهران

وی افزود: پر واضح است مطالعات در این زمینه صورت گرفته و بررسی های دقیق هم انجام شده است و باید هر چه سریعتر تصمیم گرفته شود و اقدامات عملی صورت گیرد.

شهردارتهران با بیان اینکه نه بودجه و نه وقت برای مطالعه راهکارهای پیشگیری و مقابله با ریزگردها وجود ندارد، گفت: راهکارهای مقابله با پدیده ریزگردها مشخص است و مطالعات کافی در این زمینه انجام شده است. بنابراین باید هرچه سریعتر وارد عرصه عمل شویم.

به گزارش ایسنا، قالیباف در یکصد و سی و نهمین جلسه شورا قبل از بررسی لایحه اصلاح بودجه سال 94 و در جریان بررسی طرح دو فوریت بررسی راه‌های پیشگیری و مقابله با ریزگردها افزود: این موضوع امروزه دغدغه کشور و شهر تهران محسوب می شود ،حال آنکه پدیده ریز گردها در شهر تهران را می توان به سه بخش تقسیم کرد.

وی گفت: در بخش نخست ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون می توان نام برد که تهدید اصلی شهر هستند که ترکیبات آن از عناصر شیمیایی خطرناک است.

شهردار تهران تصریح کرد: این در حالی است که 82 درصد ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون از وسایل نقلیه متحرک ناشی می شوند و تنها 18 درصد از وسایل گرمایشی و کارخانجات هستند.

وی افزود: پر واضح است مطالعات در این زمینه صورت گرفته و بررسی های دقیق هم انجام شده است و باید هر چه سریعتر تصمیم گرفته شود و اقدامات عملی صورت گیرد.

شهردار تهران ادامه داد: در وهله دوم ریزگردهای بیش از 2.5 میکرون تا 10 میکرون مطرح هستند که بیشتر منشا طبیعی دارند. این ریزگردها دو منبع خارجی و داخلی کشور را تحت الشعاع قرار می‌دهند، به گونه‌ای که ریزگردهای منابع خارجی از شمال غرب و جنوب غرب وارد کشور شده و تا تهران هم می رسند و متاسفانه امروزه رشته کوه‌های زاگرس و جنگل‌های آن را دچار لطمات جدی کرده است.

قالیباف اظهار داشت: یک سری از ریزگردها نیز محیطی هستند که از بادهای موسمی محلی که عمدتا از جنوب غرب تهران می وزند نشأت می گیرند.

شهردار تهران گفت: برای مقابله با این ریزگردها اقدامات کوتاه مدت و بلند مدت مورد نیاز است که در اقدامات کوتاه مدت می‌توان به مواردی نظیر مالش پاشی مبادرت کرد و در اقدامات دراز مدت با کاشت درخت‌ها و درختچه‌ها جلوی این پدیده را گرفت.

وی خاطرنشان کرد: باید هر چه سریعتر با همکاری سازمان‌هایی نظیر مجموعه منابع طبیعی وارد عمل شد و برای بادهای موسمی جنوب غرب تهران اقداماتی تنظیر مالش پاشی را مد نظر قرار داد.

بر اساس گزارش مرکز ارتباطات و بین الملل شورای اسلامی شهر تهران؛ شهردار تهران یاد آور شد: امروزه مطالعات کافی در این زمینه انجام شده و دیگر وقت برای مطالعه پیشگری از پدیده ریز گردها وجود ندارد، حال آنکه راهکارهای مقابله با این پدیده مشخص است. بهترین زمان برای مقابله با این پدیده نیز از اواخر بهمن تا 20 اردیبهشت است.


اخبار اجتماعی - ایسنا