سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

درمان استئوپاتی چیست؟



اسکلت بدن انسان,درمان استئوپاتی ,اسئوپاتی,اسکلت

 

اسئوپاتی یک سری دست کاری است که اعمال می شود تا جابه جایی برخی اعضا، اسکلت و ماهیچه هایی را که آمادگی سد کردن جریان خون و لنفاوی را دارند و ممکن است باعث بیماری شوند، اصلاح کند.

 

● اصل استئوپاتی

دستگاه محرک بدن، شرط اصلی صحت و سلامتی است. تنظیم دوبارۀ ساختارهای بدن به لطف تکنیک هایی که کارکرد اعضای آن و توانایی خوددرمانیش را اصلاح می کنند، استئوپاتی است. بنابراین استئوپاتی می تواند از بروز برخی بیماری ها پیشگیری کند و برخی دیگر را درمان نماید.

 

● مشخصه های استئوپاتی چیست؟

شناخته شده ترین نشانه های استئوپاتی تسکین دردها و مشکلات ماهیچه ای اسکلتی است، خصوصاً دردهای پشت و کمر. آزمایش های کلینیکی، اثربخشی استئوپاتی را از اولین روزها پس از بروز علائم، اثبات کرده است. بیمارانی که تحت درمان استئوپاتی قرار گرفته اند، از داروهای ضد التهاب و ضد درد کمتری استفاده می کنند.

با این حال، از آنجایی که تمام سیستم بدنی به یکدیگر وابسته اند، استئوپاتی به عنوان یک پیشگیرنده و یک درمان در مقابل بسیاری از بیماری ها مورد استفاده قرار می گیرد، حتی اگر شواهد قابل توجهی که اثربخشی این درمان بر روی آنها را اثبات کرده باشد، موجود نباشد.

 

● درمان های دیگر استئوپاتی:

▪ دردهای کمری

▪ ورم مفاصل

▪ پیچ خوردگی، کوفتگی، التهاب تاندون ها (کاهش ورم و درد).

▪ سیاتیک و دیسک کمر.

▪ فیبرومیالژیا (کاهش درد و بهبود کیفیت زندگی).

▪ دردهای پس از جراحی.

▪ دردهای گردنی.

▪ و سندروم کانال مچ.

 

● کمک به مشکلات مزمن:

▪ ناتوانی محرک مغزی (بهبود کیفیت خواب و هماهنگی محرک در بین نوزادان).

▪ مشکلات کارکرد روده ای (یبوست و...).

▪ میگرن.

▪ افسردگی (علائم در بین کسانی که تحت درمان ضد افسردگی قرار داشتند، کاهش یافت).

▪ استرس، اضطراب، مشکلات خواب.

▪ و فشار خون بالا.

منبع:aftabir.com


ویدیو مرتبط :
درمان دیسک کمر درمان دستی و مانیپولاسیون دکتر هادی شجاعی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

برای درمان قوز چه ورزش هایی وجود دارد؟




 

مهره های پشتی به طور طبیعی دارای یک انحنا می باشد و قوز وقتی مطرح می شود که این انحنا بیش از حد طبیعی باشد . علل و بیماریهای مختلفی می تواند زمینه ساز آن باشد .گاه ممکن است بیماریهایی که باعث درگیری مهره ها می شود سبب تغییر درانحنای مهره ها شود . به همین دلیل لازم است معاینات لازم در مورد میزان این انحنا و نیز علل زمینه ای احتمالی توسط متخصص ارتوپدی انجام شود . درمان آن هم بستگی به نتیجه معاینات و بررسی ها خواهد داشت . برای معاینه و ارایه راهکارهای مناسب به متخصص ارتوپدی مراجعه نمایید .

تشخیص این موارد می بایست با معاینه دقیق و عکس برداری های متداول آن انجام گردد.

كمترین فشار با زمانی به ستون مهره ها وارد می شود كه وضعیت نشستن و ایستادن به حالت طبیعی نزدیك باشد.بنابراین بدون اینكه در نشستن فشار خاصی به ستون مهره ها وارد كنید سعی كنید در حالت طبیعی و با استفاده از صندلی مناسب یا مبلمان ستون مهره را در بهترین و راحت ترین حالت قرار دهید. راحتی پشت در این حالت مهم است.در صورت بر طرف نشدن ممكن است دچار انحراف ستون فقرات باشید در این حالت درمانهایی لازم است كه از آن جمله ورزشهای خاص است.در این مورد به یك متخصص ارتوپدی مراجعه كنید.

 

در این موارد بهترین روش، استفاده از ورزشهایی برای تقویت عضلات پشتی است:

دو استخوان كتف خود را از پشت به هم برسانید و 60 ثانیه نگه دارید و سپس رها كنید پس از رها كردن دوباره حركت را تكرار كنید.

این ورزش را روزی حداقل 15 تا 20 دقیقه انجام دهید.تغییر این وضعیت به چند ماه تمرین در انجام این ورزش دارد .

به پشت و بر روی فرش دراز بكشید ،زانو ها را خم كنید بطوری كه كف پا ها روی زمین بماند، ناحیه كمر خود را با قدرت بر روی زمین بفشارید، 30 ثانیه نگه دارید ، 30 تا 60 ثانیه استراحت كنید و دوباره این حركت را انجام دهید.این عمل را هر روز حداقل 15 دقیقه انجام دهید. پس از 1 تا 2 ماه بسته به شدت تمرین ،كاهش قوس محسوس خواهد بود. قوز كمر ناشی از نشستن نامناسب است بنابراین صحیح نشستن وتكیه زدن باید همیشه مد نظرفرد باشد .استفاده از قوز بند هم می تواند تا حدی موثر باشد .برای آشنایی با نرمش هایی برای كنترل قوز كمر با كارشناس تربیت بدنی مشاوره نمایید.