سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

دانستنیهایی ضروری در مورد پورنو و اعتیاد به پورنوگرافی



فیلمهای پورنو,تصاویر پورنو,پورنو

اعتیاد به پورنوگرافی همانند اعتیاد به مواد مخدر است

 

پورنو یا هرزه‌ نگاری‌ های اینترنتی به عنوان یک معضل مهم و مسأله بحث برانگیز مطرح است. اعتیاد پورنوگرافی یا هرزه نگاری، تجسمی بی پرده از مسایل جنسی با هدف تحریک یا ارضاست که در قالب های مختلف از جمله کتاب، فیلم، اینترنت و مجله ارائه می شود. لغت پورنوگرافی ریشه یونانی دارد و از ترکیب دو واژه «پورن» به معنای «روسپی» و واژه «گرافو» به معنای نگارش به وجود آمده و به معنی روسپی نگاری است. 

 

کارشناس اعتیاد جنسی، اعتیاد به پورنوگرافی را جدیدترین و چالش‌ برانگیزترین مشکل سلامت روانی در این عصر نامیده است. اعتیاد به پورنوگرافی همانند اعتیاد به مواد مخدر است. با این تفاوت که پورن قابلیت نفوذ با چندین رویکرد را در مخاطب دارد. پورن همیشه نوعی تازگی، هیجان، فرار، تسلط و آرامش را با خود می‌آورد.

 

اعتیاد به پورنوگرافی، تعاریف مختلفی دارد؛ اعم از استفاده بیش ازحد از مواد پورنوگرافی (نوشته، فیلم و تصاویر مستهجن) که باعث اختلال در زندگی عادی یا دچار شدن فرد به عوارض مختلف به دلیل استفاده بیش از حد یا سوء استفاده از آن می شود. این یافته پاسخ به این سئوال است که چرا پورن کاربرانی از همه‌ی گروه‌های سنی و طبقاتی جامعه را دربرمی‌گیرد.

 

پورنوگرافی از فرم شخصی و خانوادگی خودش خارج شده و تبدیل به یک معضل اجتماعی شده است. معضلی که قادر به صدمه‌ زدن به احساسات، عواطف و روابط بین زنان و مردان و کودکان است. تنها راه جلوگیری از گسترش مشکلات مربوط به پورنوگرافی، بالابردن سطح آگاهی مردم و جامعه درباره‌ی این مشکل است.

 

قوانین کشورهای مختلف برای مقابله با پورنوگرافی:

فیلم پورن,پورنو,پورنو گرافی

 پورنوگرافی باعث صدمه زدن به عواطف و روابط بین زنان و مردان می شود

 

کشورهای مختلف قوانین متفاوتی برای سامان دادن به صنعت پورنوگرافی دارند؛ البته میزان محدودیت‌ های اعمال‌ شده برای صنعت پورنوگرافی بسته به معیارهای دینی، فرهنگی، تاریخی، اجتماعی و عرفی متفاوت است. ضمن آن که کشورها به لحاظ میزان ایجاد محدودیت و مجازات‌های قانونی برای استفاده‌کنندگان، منتشرکنندگان و سازندگان این فیلم‌ها نیز دارای تفاوت‌هایی هستند. در کشورهایی مانند: ایران، انگلیس، آمریکا، چین و آلمان، به طور کلی تمام سایت‌های غیراخلاقی فیلتر شده است، اما در کشورهایی مانند فرانسه و کانادا این سایت‌ها فیلتر نمی‌شود.

 

دلایل اشتغال به تولید و توزیع پورنوگرافی در ایران چیست؟

صنعت پورنوگرافی در دنیا، صنعت پردرآمدی محسوب می‌شود، اما امروزه بخاطر دانلودهای رایگان فیلم‌ها در اینترنت درآمدزایی افسانه‌ای این صنعت سیاه رو به افول رفته است. در ایران اما هرگز چنین صنعتی شکل نگرفته است که دلیل آن ممنوعیت کامل دولتی و رسمی‌ آن است که اساساً امکان معامله و جابه‌جایی پول برای خرید و فروش تولیدات پورن را به افراد نمی‌دهد.

 

اوحدی در این زمینه که دلیل اشتغال برخی در ایران به تولید این‌گونه فیلم‌ها در حالی که دارای منفعت مالی هم نیست، چه چیزهایی می‌تواند باشد؟، تصریح کرد: در ایران برخی به تولید و توزیع فیلم‌های پورن مشغول هستند که هدف آنان را می‌توان سعی در دگرگون کردن هنجارهای جامعه در حوزه مسائل جنسی دانست.

 

وی افزود: رابطه جنسی مثل ماده مخدر می‌تواند پس از مدتی در فرد وابستگی و حالات وسواسی ایجاد کند و این وابستگی به‌گونه‌ای است که اگر فرد دائماً در معرض تحریک نباشد و پس از آن رابطه جنسی یا خودارضایی نداشته باشد، دچار تنش‌های عصبی، بهم‌ریختگی، افسردگی و پریشانی می‌شود.

 

بنا به نظر اوحدی میزان اعتیاد به سکس در ایران حداقل 5 برابر اعتیاد به موادمخدر و مشروبات الکی است؛ چرا که بسیاری فکر می‌کنند وابستگی به سکس یک وابستگی روانی است و فیزیکی نیست و مانند حشیش فقط یک حالت خوش روانی برای فرد ایجاد می‌کند. به دلیل همین تفکر اشتباه در حال حاضر با افراد بسیاری مواجه هستیم که شب‌ها همواره در حال تماشای ماهواره و پورنوگرافی و چت‌های سکسی هستند، اما هرگز به همسرانشان برای رابطه جنسی مراجعه نمی‌کنند. موضوعی که تبدیل به مشکلاتی مانند روابط خارج از زناشویی در زندگی زوجین می‌شود.

 

همچنین مسائلی همچون تنوع‌طلبی، محرومیت جنسی و علاقه به لذت‌پرستی، همگی از دیگر دلایل روی آوردن افراد به استفاده از پورنوگرافی است. از طرفی بحث محرومیت جنسی که نسل جوان ما با آن درگیر است و با کاهش ازدواج و طولانی شدن تجرد به آن دامن زده می‌شود، خود از دلایل روی آوردن افراد به پورنوگرافی است.

 

عوارض تماشا کردن فیلم های پورنو:

درمان پورنوگرافی,صنعت پورنو,پورنو

فیلم های پورنو اعتماد به نفس همسرتان را پایین می آورد

 

*تماشای فیلم های پورنو معمولاً حس فرد را نسبت به همسر خود کم می کند.

هنرپیشه های فیلم های پورنو، جوان، چابک و خوش هیکل هستند. سن آنها در فیلم هیچ وقت بالا نمی رود، وزنشان هم اضافه نمی شود، پوستشان چروک برنمی دارد و بدنشان شل نمی شود. آنها می توانند در وضعیت ها و حالاتی سکس کنند که فقط بندبازان حرفه ای می توانند بدنشان را به آن حالات درآورند و به نظر می رسد که هر کاری که طرفشان حین سکس با آنها بکند برایشان لذت بخش است.

 

تعداد خیلی کمی از زوج ها می توانند این خیالات را در سکس واقعی خود در هر سنی که باشند پیاده کنند اما معمولاً بعد از 30 سال دیگر همسرتان برایتان جذابیت نخواهد داشت. وقتی با چنین خیالپردازی هایی ذهنتان را پر کنید دیگر نمی توانید با همسر خودتان تحریک شوید. درنتیجه، کسی که باید دوستش بدارید، تحسینش کنید و با او تحریک شوید به نظرتان پیر و به درد نخور می آید. و نتیجه آخر آن این خواهد بود که به دنبال یک فرد جوانتر برای سکس خواهید رفت.

 

*فیلم های پورنو اعتماد به نفس همسرتان را پایین می آورد.

وقتی همسرتان به خاطر حساسیت زدایی جنسی نتواند شما را تحریک کند، معمولاً برای تحریک کردن خود از فیلم های پورنو استفاده می کنید. در اکثر موارد، زن برای خوشایندی همسرش این فیلم ها را تحمل می کند. اما خیلی از زن ها از اینکه شوهرشان دیگر با آن شور و احساس به آنها نگاه نمی کند، در هم می شکنند. متعجب می مانند که چه عیب و ایرادی دارند که دیگر نمی توانند شوهرشان را تحریک کنند. اینجاست که اعتماد به نفس آنها خدشه دار می شود. مطمئناً هیچ شوهر فهمیده و باشعوری دوست نخواهد داشت که چنین اتفاقی برای همسرش بیفتد.

 

آیا ممکن است این نقش ها عوض شود؟ هر چیزی در زندگی ممکن است. با این که مردی ممکن است تصور کند که با زنی ازدواج کرده که هر مردی آرزویش را دارد، از دست رفتن اعتماد به نفس در مردها هم به همان اندازه مخرب است. پس هیچ زنی نباید با استفاده از فیلم های پورنو به جای شوهرش خود را تحریک کند.

 

*فیلم های پورنو معمولاً منجر به گناه می شوند.

در قرآن و تمامی کتاب های مقدس، زنا نهی شده است. اما به نظر شخصی من هر مردی که از روی شهوت به یک زن نگاه می کند در قلب خود مرتکب زنا شده است.

 

آیا ممکن است زنی که فیلم پورنو نگاه می کند از گناه دور بماند؟ اگر به نظرش فیلم های پورنو چندش آور و پست باشد اما در کنار همسرش آن را تماشا کند، مرتکب گناه نمی شود. از طرف دیگر، ممکن است به هر حال مرتکب گناه شود. اگر اعتقادش این باشد که نگاه کردن فیلم های پورنو گناه است و با این وجود برای خوشایندی شوهرش نگاه کند، برای او گناه محسوب می شود. همچنین اگر این فیلم ها ذهن و فکر او را آلوده کند، در قلبش را رو به گناه باز گذاشته است.

 

هرکسی که برای تحریک جنسی فیلم پورنو نگاه می کند، مطمئناً از روی شهوت این کار را می کند. ممکن است خیلی ها بگویند که شهوت او برای هنرپیشه های فیلم نیست و برای همسر خودش است اما اگر اینطور است پس نقش آن هنرپیشه ها چیست؟ آنهایی که به این فیلم ها اعتیاد پیدا می کنند نیازمند مشاوره روانشناسی هستند، چه ازدواج کرده باشند و چه نکرده باشند.

 

نتیجه اینکه توصیه ما برای زوج ها این است که استفاده از فیلم های پورنو برای تحریک خود و همسرتان خودداری کنید و سعی کنید فقط و فقط از همسرتان لذت ببرید.

 

راه های پیشگیری و درمانی از پورنوگرافی:

پورنو,تصاویر پورنو,بازیگران پورنو

هرکسی که برای تحریک جنسی فیلم پورنو نگاه می کند، مطمئناً از روی شهوت این کار را می کند

 

1. آشنایی زوجین با شخصیت‌های یکدیگر قبل از ازدواج

ازجمله مهم‌ترین راهکارها برای هماهنگی جنسی بیشتر و بهتر برای زوجین است که از روی آوردن افراد به پورن پس از ازدواج به دلیل نارضایتی از همسر پیش‌گیری می‌کند؛ موضوعی که لازم است قبل از ازدواج افراد به آن آگاه شوند. برای مثال بحث هماهنگی افراد در میزان خواب شبانه‌روزشان بسیار بااهمیت است؛ چراکه افراد longsleeper که به 8 ساعت خواب در شبانه‌روز احتیاج مبرم دارند، اساساً دارای شخصیت متفاوتی در زندگی با shortsleeper که 4-5 ساعت خواب در شبانه‌روز برایشان کافی است، داشته و زندگی دو نفر با دو تیپ شخصیتی متضاد در کنار یکدیگر سرآغاز مشکلات است.

 

2. مهارت‌های جنسی- زناشویی

در زندگی متأهلین باید به زوجین آموزش داده شود و لازم است هر یک از زن و مرد مهارت‌های لازم را یاد بگیرند تا زندگی زناشویی موفقی داشته باشند. تنها در این صورت است که می‌توان امیدوار بود فردی که اعتیاد به پورن دارد یا دارای مشکل خودارضایی است، جذب رابطه جنسی با همسرش شود و اعتیاد و خودارضایی خود را ترک کند یا در آینده بخاطر نارضایتی در زندگی زناشویی خود به آن وارد نشود.

 

3. وظیفه دولت برای مقابله با پورنوگرافی

ما همچنین نیاز داریم دولت‌ها وارد این قضایا شوند و برای آموزش به نوجوانان و جوانان هم برای پیشگیری و هم برای درمان به مقابله با پورنوگرافی بپردازند و در نهایت نمی‌توان به وجود آموزش‌های همگانی، عمومی‌ و سراسری در این زمینه امیدوار بود، گرچه حمایت دولتی بیش از هر امر دیگری مؤثر است.

 

4. نقش خانواده ها برای پیشگیری از پورنوگرافی

نقش خانواده‌ها در حمایت از فرزندانشان برای پیشگیری از اعتیاد به پورنوگرافی بسیار مهم و لازم است. در نبود حمایت‌های دولتی برای این پیشگیری‌ها و آموزش‌ها، این خانواده‌ها هستند که باید حواسشان به فرزندانشان باشد و هم خودشان به دنبال آموزش و آگاهی خویش باشند و هم حواسشان به فرزندانشان برای آموزش به موقع آنها و جلوگیری از درگیرشدنشان با پورنوگرافی باشند. 

 

5. محدودیت های اینترنتی برای پیشگیری از پورنوگرافی

باید به یاد داشته باشیم که محدودیت اینترنتی بی‌فایده است. فیلترشکن‌هایی که هر روز تجدید می‌شوند و انواع اپلیکیشن‌ها بر روی تلفن‌های همراه به عنوان فیلترشکن، همگی نشانه‌هایی از بی‌فایده بودن فیلترینگ است.

 

راهکارهای رئیس انجمن علمی ‌سلامت خانواده از اجتناب افراد درگیر با تصاویر پورنوگرافی:

 

فیلم پورن,پورنو,اعتیاد به پورنوگرافی

هر عاملی که باعث استفاده از مواد پورنوگرافی می‌شود، کنار بگذارید

 

• از حضور در موقعیت‌های پرخطر که باعث می‌شود از مواد پورنوگرافی استفاده کنید، امتناع کنید.

 

• فهرستی از نتایج منفی و مثبت استفاده از فیلم یا تصاویر مستهجن تهیه و با خود مرور کنید.

 

•  برای جلوگیری از دیدن فیلم های پورنو سعی کنید کمتر تنها بمانید. بهتر است همیشه یک یا چند نفر در اطراف شما باشند.

 

• هر عاملی که باعث کشیده شدن شما به طرف استفاده از مواد پورنوگرافی می‌شود، کنار بگذارید.

 

• در نهایت با یادگیری تکنیک‌های ساده بر اضطراب، خشم و افسردگی خود غلبه کنید و فعالیت‌هایی که باعث آرامشتان می‌شود، انجام دهید و در کنار همه این ها حتماً به یک متخصص مراجعه کنید.

گردآوری : بخش زناشویی صبح بخیر

منابع:

mehrkhane.com
mardoman.net


ویدیو مرتبط :
اعتیاد به دیدن تصاویر مستهجن و پورنو و درمان آن

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اعتیاد به پورنوگرافی در زندگی زناشویی



اعتیاد به پورنوگرافی,اعتیاد به فیلم های پورنو,پورنوگرافی

اعتیاد به پورنوگرافی در زندگی زناشویی
امروزه متاسفانه پورنوگرافی بسیاری از افراد جامعه به‌خصوص جوانان و حتی كودكان را در معرض خود قرار داده است. پورنوگرافی می‌تواند در قالب‌های مختلفی ارائه شود از جمله فیلم،‌كتاب و... تفاوتی در آثار و روان‌شناختی ابزارهای مختلف پورنوگرافی وجود ندارد.
سرد شده و احساس می‌کنید فکرش جای دیگری است. کنجکاو می‌شوید و گمان می‌کنید که پای زن دیگری در میان است. جیب‌هایش را می‌گردید و مدام تلفن همراهش را چک می‌کنید اما خبری نیست. او به ادعای خودش، مرد سربه‌زیری است که تنها برای تماس با شما از پیامک استفاده می‌کند و برای بیرون رفتن از خانه، بهانه‌های عجیب و غریبی هم نمی‌آورد.

او تمام شب را در کنار شما و چند ساعت از روز را به انجام دادن کار‌های باقی‌مانده‌اش در خانه و در مقابل رایانه می‌گذراند اما کنجکاوی و پیگیری شما، خیلی زود دست او را رو می‌کند. همسر سر به زیر شما، پشت رایانه‌اش تصاویری را می‌بیند که نمی‌توانید باور کنید. احساس می‌کنید زندگی‌تان از دست رفته است و همسرتان به فردی تبدیل شده که دیگر نمی‌شناسیدش.

او به دیدن پورنو، عادت کرده است. اگر شما یا یکی از اطرافیانتان با چنین مشکلی دست و پنجه نرم می‌کنید، بهتر است قبل از هر قضاوتی با دلایل این اتفاق آشنا شوید و برخورد‌های درست و موثر در این شرایط را بشناسید.
نمی‌تواند به شما نزدیک شود؟
بسیاری از مشکلاتی که همسر شما امروز با آن دست و پنجه نرم می‌کند، از کودکی‌اش ناشی می‌شوند. گرایش به پورن هم از این قاعده مستثنا نیست. اگر همسرتان نمی‌تواند رابطه زناشویی را با رغبت انجام دهد یا با انجام آن دچار هراس، اضطراب یا احساس گناه می‌شود، باید کمی به عقب برگردید. ممکن است دیدن ناخواسته و ناآگاهانه تصاویر پورن در کودکی، چنین هراسی را در او ایجاد کرده باشد.

تا قبل از بلوغ، ممكن است كودك فقط به قصد كنجكاوی پورن ببیند اما چون بلوغ جنسی اتفاق نیفتاده است تحریك جنسی صورت نمی‌گیرد.

به دلیل اینكه كودك هنوز ارتباط جنسی و درک دقیقی از روابط جنسی ندارد ممكن است صحنه‌ها را نوعی خشونت تصور كند و این مسئله می‌تواند در آینده منجر به اضطراب، احساس گناه، اشتغال ذهنی ناشی از تصاویر دیده شده، انزجار جنسی و حتی درد ‌شود. اگر شما به ابتلای همسرتان به چنین مشکلی شک دارید، می‌توانید این احتمال را در نظر بگیرید اما یادتان نرود که همه آدم‌ها با چنین دلیلی به سمت این تصاویر نمی‌روند.
کنجکاوی کار دستش داده؟
همسرتان را در حال دیدن پورن مشاهده کرده‌اید و احساس می‌کنید زندگی‌تان از دست رفته است؟ قبل از آنکه همه‌چیز را تمام شده بدانید، باید مطمئن شوید که این ماجرا تا کجا پیش رفته است. گاهی فقط یك كنجكاوی یا تفریح ساده در بزرگسالان دلیل گرایش به دیدن پورن می‌شود و بعد از مدت کوتاهی هم دیدن آن متوقف می‌شود اما بعضی افراد ترجیح می‌دهند تنها از طریق دیدن فیلم لذت ارتباط زناشویی را تجربه کنند. این مسئله می‌تواند هم در مردان و هم در زنان چه متاهل و چه مجرد اتفاق بیفتد.

در افراد مجرد ادامه این وضع باعث می‌شود تا فرد از ازدواج پرهیز كند یا اگر ازدواج كرد رابطه جنسی با همسرش در زندگی مشتركش هیچ جایگاهی نخواهد داشت. شما قبل از آنکه از این ماجرا یک بحران بسازید، باید بدانید که همسرتان در چه مرحله‌ای قرار دارد و تا چه حد به این تصاویر وابسته شده است.
فکرش با شما نیست؟
اشتباهات نوجوانی همسر شما می‌تواند زندگی مشترک امروزتان را از هم بپاشد. در نوجوانی و بعد از بلوغ، دیدن صحنه‌های پورن می‌تواند تاثیرات منفی ماندگاری را بر روان فرد بگذارد. دیدن پورن در نوجوانی به این معنا نیست كه نوجوان حتما گرایش جنسی ناسالم دارد.

گاهی اوقات فرد نوجوان هنوز به مسائل جنسی آگاهی ندارد و حجب و حیا مانع می‌شود تا از والدین یا افراد دیگر در این مورد سؤال كند و صرفا به قصد كنجكاوی پورن می‌بیند تا اطلاعات جنسی‌اش را بالا ببرد. اما تكرار دیدن صحنه‌های پورن برای ارضای این کنجکاوی، نه تنها منجر به افزایش اطلاعات جنسی نوجوان نمی‌شود بلكه صحنه‌های غلو شده ارتباط جنسی كه در آن هیچ عاطفه و عشقی وجود ندارد و صرفا بر ارضای جنسی تاكید می‌شود، باعث مخدوش كردن ادراك یك رابطه سالم همراه با علاقه و عشق در آینده خواهد شد.

اگر همسر شما سابقه رابطه‌های شکست خورده‌ای را در کارنامه‌اش دارد و امروز هم نمی‌تواند تمام جسم و روانش را به شما بسپارد، ممکن است گرفتار تصویر نادرست یا آزار دهنده‌ای باشد که از نوجوانی با خود آورده است. اما قبل از زدن هر برچسبی به او، از این موضوع مطمئن شوید.
همسرتان معتادشده؟
در مورد همسرتان زود قضاوت نکنید و قبل از زدن هر برچسبی به او، نشانه‌ها را کنار هم بگذارید و بررسی کنید. اعتیاد به پورن مثل هر اعتیاد دیگری است و زمانی اتفاق می‌افتد كه فرد ساعات زیادی از روز را صرف پرداختن به آن  می‌كند یا برای به دست آوردن ابزارش، دست به رفتارهای آسیب‌رسان مثل پرداختن پول زیاد، درگیر شدن در مسائل غیرقانونی و... می‌‌زند.

در مواجهه با فردی كه به كرات از ابزارهای پورن استفاده می‌كند چه كودك، چه نوجوان یا همسر، مهم است انگیزه فرد از این  تمایل را بدانیم. مثلا در مواردی كه فرد متاهل است آیا صرفا یك كنجكاوی او را به دیدن پورن می‌كشاند؟ آیا در روابط جنسی با همسرش دچار مشكل است، ‌آیا مشكلات روزمره زندگی و خانوادگی باعث كاهش روابط عاطفی او با همسرش شده؟

در هر حال یك گفت‌و‌گوی صریح و بی‌پرده بین همسران درگیر در این مسئله می‌تواند به شناسایی انگیزه‌ها و رفع مشكل كمك كند. در نهایت كمك گرفتن از یك متخصص در امور روابط جنسی یا سكس‌تراپیست می‌تواند راه‌حل باشد.
کار از کار گذشته است؟
ارتباط زناشویی شما سرد شده است و به تازگی فهمیده‌اید که همسرتان سراغ دیدن پورن می‌رود؟ شاید مشکل شما از آنچه تصور می‌کنید حادتر باشد. در افراد متاهل به مرور زمان تمایل به پورن باعث كاهش تمایل به رابطه جنسی با همسر شده و این مسئله می‌تواند منجر به كاهش رابطه عاطفی بین آنها و كاهش ظرفیت دوست داشتن همدیگر شود.

در بعضی اوقات هم فرد متاهل با دیدن روابط جنسی غلو شده در فیلم‌های پورن، توقعات جنسی‌اش از همسرش بالا رفته و جذابیت جنسی همسرش را كمتر از واقع برآورد می‌كند و دیگر نمی‌تواند از طریق همسرش ارضای جنسی شود. به همین دلیل این افراد به دیدن پورن و جایگزین کردن آن با ارتباط مشروع زناشویی‌شان روی می‌آورند و بی‌آنکه باخبر باشند، عشقی که سال‌ها برای ساختنش تلاش کرده‌اند را ویران می‌کنند. البته ممکن است سردی میان شما به دلایل دیگری ایجاد شده باشد، پس اول با مشاور صحبت کنید و مشکل اصلی را پیدا کنید. شاید خود شما هم در ایجاد این فاصله مقصر باشید.
همسرتان را درمان کنید
انگیزه‌های همسرتان را بشناسید. چرا او سراغ چنین رفتاری رفته است؟ آیا اختلافات شدید شما باعث این گرایش شده یا او کاملا ناآگاهانه وارد این جریان شده است؟
عواملی که رفتار او را تقویت‌كرده‌اند را بشناسید. آیا دوستی با افرادی با همین تمایلات و سپری كردن زمان زیادی در تنهایی و بیكاری او را به چنین دامی انداخته است؟
عوامل تخفیف‌دهنده این رفتار را بشناسید. بودن در جمع‌های خانوادگی، اشتغال به كار، تقویت رابطه میان شما به عنوان یک زوج و بسیاری از راه‌های دیگر می‌تواند در این زمینه به شما کمک کند.
انگیزه درونی او را برای ترك این رفتار افزایش دهید. بهبود روابط خانوادگی، پیشرفت در مسائل كاری و در نظر گرفتن پاداش برای ترک این رفتار، می‌تواند تمایل او را به کنار گذاشتن این عادت افزایش دهد.
او را با پیامد اعتیادش آشنا کنید. به او گوشزد کنید که در صورت ادامه این رفتار او را ترك خواهید كرد و زندگی‌اش از هم خواهد پاشید.
به ریسمان مذهب چنگ بزنید. در نهایت هیچ چیز به اندازه اعتقاد به ارزش‌های اخلاقی و مذهبی در جلوگیری از گرایش افراد به پورن موثر نباشد، بالا بردن ارزش‌های اخلاقی و گرایشات مذهبی در خانواده‌ها و جامعه قطعا مهم‌ترین عامل در پیشگیری یا توقف استفاده از ابزارهای پورن است.

منبع:مجله سیب سبز

bartarinha.ir