سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

جنگ اول به از صلح آخر



 

بچه دار شدن

 

«حالا خیلی زوده كه در مورد بچه و بچه دار شدن صحبت كنم. تازه با هم آشنا شدیم و چند جلسه است كه با هم صحبت كردیم. این طور حرف ها باشه برای بعد از عقد و ازدواج. الان چیزهای مهم تری وجود دارد.»

این دیالوگی است که خیلی وقت ها بین زوج های جوان رد و بدل می شود. بسیاری از دختر و پسرها گمان می كنند كه صحبت از فرزند در جلسات خواستگاری و كلاً قبل از عقد كار اشتباهیست و زمان برای اینگونه صحبت ها بسیار است. به همین دلیل معمولاً پرسش و پاسخ در این زمینه را به بعد از عقد و حتی پس از آن یعنی به دوران پس از ازدواج موكول می كنند در حالیكه بسیار ممكن است همین بی توجهی به امر مهمی چون فرزند نیز در زندگی مشترك افراد خلل و اختلاف ایجاد نماید.

حتماً بسیاری از شما بارها و بارها از زبان پدر و مادرتان شنیده اید كه تا زمانی كه تو نبودی من و پدرت هیچ مشكلی با هم نداشتیم. زیرا فرزند بخش مهمی از زندگی مشترک محسوب می شود و از آنجاییکه هر فردی در این مورد و نحوه ی تربیت فرزندان، نظری خاص و ویژه دارد بهتر از قبل از عقد در این رابطه با فرد مقابل صحبت كرده و به برخی توافقات رسید.

دختر و پسر در چند مورد فرزند باید به توافق برسند

1. زمان فرزند دار شدن

هر فردی در مورد زمان بچه دار شدن نظری دارد. برخی مدت كوتاهی پس از ازدواجشان بچه دار می شوند زیرا:

- عاشق بچه اند.

-در سن بالا ازدواج كرده اند و نمی خواهند فاصله سنی شان با فرزندشان زیاد باشد.

- فرهنگ خانواده و قوم و قبیله شان اقتضا می كند كه سریعا بچه دار شوند.

- و ...

در مقابل برخی دیگر معتقدند فرزند دار شدن مسئله ایست كه بیشتر مربوط به چند سال پس از ازدواج می شود. این زمان از 2 سال تا 10 سال پس از ازدواج را شامل می شود. این افراد معمولاً:

 -فعلاً حوصله بچه و بچه داری ندارند.

-معتقدند اول بهتر است مرد و زن یكدیگر را خوب بشناسند بعد پای فرد دیگری را به زندگی شان باز كنند.

-برخی دیگر دوست دارند اول زندگی شان به سر و سامانی رسیده و به همه اهدافشان دست یابند، بعد بچه دار شوند.

-عده ای دیگر معتقدند كه چند سال اول زندگی را باید به تفریح و گشت و گذار پرداخت. بعد خود را درگیر بچه داری كرد.

2.تعداد فرزندان

هریك از دختر و پسر متناسب با فرهنگ خانواده و شهری كه در آن رشد یافته اند و افكار و اعتقاداتشان در مورد تعداد فرزندان آینده شان نیز نظر و عقیده ای متفاوت دارند. برخی معتقدند كه فرزند كمتر زندگی بهتر. آنها حتی گاه تك فرزندی را ترجیح می دهند و بر این باورند كه یك شهر آباد بهتر از ده تا شهر خراب است.

در مقابل هستند افرادی كه معتقدند تك فرزندی هم برای خود بچه سخت و طاقت فرساست هم برای پدر و مادر وابستگی بسیار شدیدی ایجاد می كند. به همین دلیل به بیش از یك فرزند و گاه حتی تا سه فرزند معتقدند.

3. نحوه تربیت فرزندان

این امر نیز یكی از مهمترین اصولی است كه زن و مرد بیشتر اوقات بر سر آن به اختلاف و كشمكش می رسند. به همین دلیل هر یک از طرفین باید نظر خود را در این باره نیز بگویند و بر سر نوع تربیت فرزندان در آینده به توافق برسند. توجه داشته باشید كه موقعیتی كه والدین در آن به اختلاف سلیقه می رسند بهترین شرایط را برای سوء استفاده فرزندان به ارمغان می آورد.

منبع:تبیان


ویدیو مرتبط :
آیا در جنگ جمل عایشه برای صلح وارد جنگ شده بود؟!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آینده لیبی: جنگ، صلح یا تقسیم



عصر ایران - آینده لیبی چه می شود؟ این سئوال مهمی است که همچنان با گذشت چهار روز از دخالت نظامی خارجی در این کشور هنوز پاسخ شفاف و روشنی پیدا نکرده است.

 

با وجود آغاز عملیات نظامی خارجی با محوریت آمریکا, انگلیس و فرانسه علیه مواضع معمر قذافی رهبر لیبی اما تنها دستاورد این عملیات, جلوگیری از سقوط مهمترین شهر محل استقرار مخالفان در لیبی یعنی بنغازی در شرق لیبی است.

در این مدت مخالفان مسلح از پیشروی و بازپس گیری شهرها از کنترل نیروهای قذافی ناکام بوده اند. آنها گفته اند که با وجود توقف حملات جنگنده های قذافی علیه مواضع مخالفان, اما ماشین جنگی قذافی همچنان پرقدرت است و در برابر مخالفان برتری ملموس دارد.

همچنین با وجود اجرای مواد قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل در دو بخش "برقراری منطقه پرواز ممنوع بر فراز لیبی" و"صدور مجوز به تمامی کشورها برای حمله به مواضع دولت لیبی برای جلوگیری از کشتار غیرنظامیان" اما بازهم نظامیان دولتی در لیبی به کشتار مخالفان و غیرنظامیان در شهرهای مختلف و از جمله زاویه و اجدابیا ادامه می دهند گرچه حجم آن کمتر شده است.

اصولا با وجود حملات نسبتا پرشمار خارجی علیه مواضع قذافی اما ماشین سرکوب نظامی او همچنان فعال است و متوقف نشد.

به نظر می رسد این عملیات نظامی یک هدف مهم را در برداشت که تاکنون این هدف عملی نشده است. " حمله نظامی به مواضع قذافی در کنار افزایش فشارهای سیاسی – اقتصادی علیه دولت لیبی برای کاهش قدرت قذافی و در نتیجه فراهم کردن زمینه پیشروی مخالفان به سمت طرابلس و سقوط این شهر و سقوط دولت قذافی بدون نیاز به مداخله نیروهای زمینی خارجی.

تحقق این هدف با اتفاقات ذکر شده فاصله بسیار دارد. این در حالی است که از نظر غرب, ثبات در لیبی حتما باید برقرار شود و نمی توان وضعیت ناآرام این کشور را تحمل کرد.

همچنین در شرایط فعلی لیبی, تمامی مخالفان از صف حامیان قذافی کنار کشیده و خود را به صف مقابل او قرارداده اند لذا افراد باقی مانده در طبقات مختلف نظامیان, سیاستمداران و... به احتمال بسیار در شرایط کنونی نیز در کنار قذافی باقی می مانند و با افزایش فشارهای اقتصادی سیاسی و حتی نظامی, وفاداری خود را به قذافی از دست نمی دهند.

پس در این وضعیت لیبی با چه آینده ای روبه رو خواهد شد؟

به نظر می رسد با ادامه شرایط فعلی, یعنی با ادامه وضعیت کنونی که در آن

اولا: نیروهای نظامی خارجی نتوانسته اند ماشین سرکوب قذافی را علیه غیرنظامیان و مخالفان متوقف کنند.

ثانیا: مخالفان در هفته جاری وپس از آغاز حملات هوایی خارجی, نتوانسته اند هیچ یک از شهرهای لیبی را که پیش از این در نزاع با نیروهای قذافی از دست داده بودند دوباره پس بگیرند و به کنترل خود درآوردند.

ثالثا: مقامات غربی و در راس آنها آمریکایی به صراحت اعلام کردند که هدف از عملیات سرنگونی قذافی نیست و به هیچ عنوان از راه زمین وارد خاک لیبی و درگیری با نیروهای قذافی نخواهند شد.

می توان در بهترین حالت پیش بینی کرد نیروهای قذافی در غرب و مخالفان در شرق همچنان قدرت را در اختیار خود داشته باشند و لیبی عملا به دو منطقه جدا از هم تقسیم شود که درگیری ها و نزاع ها همچنان در نقاط تماس این دو منطقه ادامه یابد.

لیبی در این وضعیت علاوه بر تقسیم شدن به دو منطقه وبا ادامه شرایط ذکر شده در بالا با آینده ای با شرایط زیر روبه رو خواهد شد:

- قطعا با آرامش و ثبات فاصله بسیاری خواهد داشت. عدم ثبات آن تاثیر منفی بر ثبات و امنیت مناطق شمال آفریقا, مدیترانه و مرکز آفریقا خواهد داشت.

- بی ثباتی در لیبی, باعث افزایش فعالیت گروه های تروریستی به ویژه القاعده در شمال و مرکز آفریقا می شود.

- بی ثباتی و ناامنی در لیبی باعث ادامه کاهش تولید نفت خام این کشور می شود. ناامنی  در لیبی و کاهش تولید نفت خام این کشور به طور موازی باعث افزایش جهانی بهای نفت خام می شوند.

- بی ثباتی در لیبی و تاثیرات منفی آن ثبات شمال و مرکز آفریقا باعث افزایش فعالیت گروه های قاچاق انسان و مهاجرت غیرقانونی از آفریقا به جنوب اروپا می شود.

تمامی موارد بالا به طور مستقیم و غیرمستقیم بر امنیت و منافع اروپا و آمریکا تاثیر منفی خواهد داشت.

در این وضعیت به نظر می رسد با وجود دخالت نظامی خارجی در لیبی, تنها حجم کشتار غیرنظامیان به دست نیروهای دولتی کمتر شده ولی پایان نیافته است و تنها نتیجه به دست آمده جلوگیری از سرایت تجربه قذافی در حفظ حکومت خود به دیگر کشورهای جهان است.../عصر ایران