سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

توصیه هایی برای داشتن یک رابطه عاشقانه



رابطه عاشقانه,روابط زناشویی ,رضایتمندی زناشویی

یادمان باشد بیشتر خانه خرابی ها و مشکلات رضایتمندی زناشویی از ارتباط نادرست نشات می گیرد؛ وقتی زن و شوهر ندانند چگونه باید ارتباط درست و موثر برقرار کنند و چگونه به یکدیگر عشق بورزند، به جای اینکه محبت و عشق را در آغوش یکدیگر درک کنند به بیرون پناه برده و از خانه و خانواده خود منزجر می شوند.

رضایت زناشویی؛احساسات عینی از خشنودی،رضایت و لذات تجربه شده توسط زن یا شوهر است که همه ابعاد زندگی را تحت الشعاع قرار می دهد.رضایت یک خصوصیت فردی برای زن و شوهر محسوب می شود.

برای داشتن رابطه زناشویی پر از عشق به این نکات توجه کنید

عوامل گوناگونی به عنوان مولفه های موثر بر رضایتمندی زناشویی شناسایی شده اند که برخی عبارتند از:
1- سن ازدواج
2- مدت زمان ازدواج
3- فرزندان
4- تناسب تحصیلات
5- مسائل مالی
6- مسائل جنسی
7- اقوام و آشنایان
8- اعتقادات مذهبی
9- ویژگی های شخصیتی
10- توانایی درک همسر
11- مهارت های ارتباطی
12- چگونگی گذراندن اوقات فراغت
13- تعهد

رضایتمندی زناشویی با توجه به نظر اکثریت روانشناسان دنیا بر این مولفه ها قرار دارد که یکی از آنها نیاز جنسی در روابط زناشویی است.

بنابراین برای داشتن یک زندگی رضایتمند باید کلیه مولفه ها را با دقت در نظر گرفته و هر یک را در جای خود در روابط لحاظ داشت تا به خشنودی و رضایتمندی درونی رسید. همانطور که می دانیم،نیاز جنسی به صورت غریزی در وجود آدمیان وجود دارد و خداوند زن و مرد را خلق کرد تا توسط یکدیگر به آرامش برسند و این آرامش پایه گذار خانواده ای سالم می باشد؛ خانواده ای که بنیادی ترین رکن درجامعه است.

چگونگی برآمدن نیاز جنسی توسط ازدواج صورت می گیرد که هر یک از زوجین، مرد و زن در برآوردن آن نقش داشته و سهیم هستند.

در این مطلب به روابط عاطفی در مسائل زناشویی پرداخته و آن را مورد بررسی قرار می دهیم.

همسران برای داشتن رابطه ای پر از عشق موارد ذیل را تا حد امکان رعایت فرمایند:
- گاهی با حرف ها و رفتار خود به من بگو که دوستم داری، بر این تصور نباش که من خودم این را می دانم.
- اگر کاری را شایسته انجام می دهم مرا تشویق کن.
-اگر در کاری ناتوانم و شکست می خورم بی اعتبارم مکن.اطمینان خاطر ببخش.
-همه آنچه که برایت انجام می دهم بدیهی مشمار.تقویت مثبت و قدردانی، به تکرار آن کارها منجر می شود.
-هرگاه دلتنگی،تنها هستی یا دچار سوء تفاهم شدی صادقانه آن را بیان کن. اگر بدانم که در من قدرت آرامش بخشیدن به تو وجود دارد،انرژی می گیرم.
-همیشه احساسات خود را با واژه ها بیان کن زیرا احساسات بدون کمک واژه ها ممکن است ویرانگر باشد. به خاطر داشته باش با آنکه دوستت دارم ولی همیشه نمی توانم اندیشه تو را بخوانم.
-افکار و احساسات سرورآور خود را بیان کن تا به پیوند ما نیرو ببخشد.
-هنگامی که به من پاسخ می گویی احساس رضایتی خاص پیدا می کنم و اعتقاد پیدا می کنم که تو مرا می فهمی و می بینی.
-بدون هیچ پیشداوری و تصویر پیش ساخته به حرف هایم گوش کن.
-دست هایم را بگیر.جسم من با ارتباط کلامی ومهرآمیز تو دوباره جان می گیرد.
-خلوت و سکوت مرا محترم بشمار.
-بگذار دیگران نیز بدانند که تو قدر مرا می دانی.
-تایید عشق ما در حضور دیگران به من احساس غرور می دهد و خود را خاص تصور می کنم.

یادمان باشد بیشتر خانه خرابی ها و مشکلات رضایتمندی زناشویی از ارتباط نادرست نشات می گیرد؛ وقتی زن و شوهر ندانند چگونه باید ارتباط درست و موثر برقرار کنند و چگونه به یکدیگر عشق بورزند، به جای اینکه محبت و عشق را در آغوش یکدیگر درک کنند به بیرون پناه برده و از خانه و خانواده خود منزجر می شوند.

اینجاست که کدورت ها و اعصاب خردی ها، قرص اعصاب خوردن ها و داد و بیدادها شکل می گیرد. رابطه جنسی نیز ضعیف و ضعیف تر می شود و بند استحکام ازدواج، هر روز پوسیده تر. به همین سادگی می توانید در روابط عاطفی تان تحول ایجاد کنید! مواردی که ذکر شد احساسات زن و شوهر را توامان بیان کرده و هریک را به داشتن رابطه ای مثبت سوق می دهد.

یادمان باشد مهمترین نیازهای احساسی و عاطفی از دیدگان زنان،«اقدام»،«درک» و «حمایت و مراقبت» است و از دیدگان مردان پذیرش، اعتماد و قدردانی است.

بیایید در خلوت مان به این نکات دقت کنیم. اگر در نقش شوهر هستیم، احترام به همسر را فراموش نکنیم.یادمان باشد ادب و احترام، مهرمان را صدچندان در دل همسرمان می اندازد.او را درک کنیم، او را بفهمیم و او را در نظر بگیریم. اگر او خسته است اجازه دهیم تا خستگی اش را از بدن بیرون کند و آرام شود.
از او مراقبت و حمایت کنیم. در مواقع سختی زندگی او را تنها نگذاریم و همراهش باشیم.

یادمان باشد که اگر موفق ترین گزینه را در انتخاب همسر داشته باشیم ولی نتوانیم نیازهای عاطفی و روحی او را برآورده کنیم هم زن و هم شوهر در بیشتر ابعاد زندگی مشترکشان دچار سرخوردگی شده وسردی و خلاء عاطفی را میانشان بوجود می آورد. سردی ای که به یک ارتباط غلط در روابط جنسی مبدل شده و آشیانه گرم را که کانون رشد و تعالی انسانی است،نابود می کند.
منبع:مجله آرامش برتر

 


ویدیو مرتبط :
یک رابطه عاشقانه؛ ریمیکس خنده دار رابطه مورینیو و ونگر

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

توصیه های مهم برای مدیریت رابطه عاشقانه


با وجود تمام توصیه هایی که وجود دارد، روابط می تواند بسیار پیچیده باشد. هر کس برنامه، روش، تکنیک یا رویکردی برای بهبود روابط دارد. اگرچه تمام این توصیه ها می تواند مفید باشد؛ در عین حال می تواند شما را گیج کند.





سپیده دانایی - ترجمه هما فلاح: دکتر جرمی نیکلسون، روانشناس اجتماعی در زمینه روابط: با وجود تمام توصیه هایی که وجود دارد، روابط می تواند بسیار پیچیده باشد. هر کس برنامه، روش، تکنیک یا رویکردی برای بهبود روابط دارد. اگرچه تمام این توصیه ها می تواند مفید باشد؛ در عین حال می تواند شما را گیج کند.

با توجه به این مسئله، وقتی در حال مدیریت یک رابطه هستید بهتر است از نخستین و اساسی ترین قواعد شروع کنید! مطمئن باشید که تمام آن توصیه های جزیی، بعدها مفید خواهند بود. به هر حال برای شروع، بهترین کار این است که پایه محکمی در گام های آسان و قدرتمندی که شما را به سوی موفقیت در رابطه هدایت می کند داشته باشید.

من در این مقاله کوشیده ام این قواعد اساسی را با شما در میان بگذارم. در ادامه، راه حل های ساده ای برای فهم دنیای پیچیده روابط آمده است.

پنج گام برای روابط موفق

برای اینکه روابط خود را آسان تر کنید، تنها روی پنج گامی که در زیر آمده است تمرکز کنید...

یک - به طور عمیق ارتباط برقرار کنید

قواعد اساسی برای رابطه موفق

چه رابطه تان تازه شکل گرفته و چه رابطه ای طولانی مدت است، می تواند از طریق ساختن رابطه ای عمیق تر با همراه تان تقویت شود. این امر معمولا با واژگان آشنایی مانند اعتماد، فهمیدن، صمیمیت و سازگاری شناخته می شود. ضروری است که در کنار شور و اشتیاق روزهای نخست که شما را به سوی یکدیگر می کشاند، نکته های دیگری نظیر رد و بدل کردن احساسات و قدردانی از یکدیگر را رشد دهید.

متاسفانه بسیاری از روابط در جهت مخالف پیش می رود. همراهان در یک رابطه معمولا با حالتی انتقادی، قضاوت گونه و با نادیده گرفتن یکدیگر پیش می روند. وقتی دو طرف ارتباط، کمتر مسائل و احساساتشان را به اشتراک بگذارند، توجه کمتری بکنند و راه خودشان را بروند، احساسات خوب به مرور کمتر و کمرنگ تر می شود.

برای اطمینان یافتن از اینکه چنین تراژدی های ارتباطی اتفاق نیفتد، باز بودن نسبت به یکدیگر و به اشتراک گذاشتن مسائل می تواند بسیار مفید باشد. همچنین همسران باید بدانند که اصیل و خالص بودن در رابطه، می تواند به ایجاد رابطه ای دوستانه و سازگار کمک کند.

همدلی کردن و احترام گذاشتن به افکار، احساسات و هیجانات همسرتان نیز می تواند برای رابطه موثر باشد. سرانجام اینکه حفظ فضایی گرم، توءم با دقت و توجه به حالات طرف مقابل در یک رابطه، پذیرش تفاوت ها و برخورد کرد با یکدیگر به عنوان موجوداتی ارزشمند نیز می تواند بسیار مفید باشد.

دو - با اشتیاق دوست بدارید


اگرچه باور عمومی بر این است که اشتیاق در روابط طولانی مدت رو به سردی می گذارد، مطمئنا این اصل مطلب نیست. در واقع، شور و اشتیاق انگیزه ای است برای اینکه برد به سوی عشق خود برود، او را بجوید و با او ارتباط بگیرد. این رازی است که دو فرد را هیجانی، برانگیخته و با طلب بیشتر به سوی هم نگه می دارد. این امر حتی برای ادامه دار شدن رابطه ضروری است.

با اینحال این بُعد از روابط اغلب نادیده گرفته می شود. در بیشتر روابط، همسران بعد از مدتی به اصطلاح با هم راحت می شوند. این احساس راحتی به عدم تلاش برای دستیابی به احساس رمانتیک بودن، جذاب بودن و مشتاق یکدیگر بودن می انجامد؛ بنابراین روابط کسل کننده می شود، رضایت کاهش می یابد و همسران خود را در حال سقوط به رابطه ای بدون شور و اشتیاق و کاملا تهی از عشق می یابند.

چنین شرایطی واقعا مایه تاسف است، به ویژه وقتی بدانیم تلاش اندکی برای احیا و روشن نگه داشتن آتش شور و اشتیاق لازم است. یکی از قدم های اثربخشی که همسران می توانند بردارند این است که به ظاهر خود برسند، سعی کنند سر و وضع مرتبی داشته باشند، لباس های جذاب بپوشند، رفتار زنانه/ مردانه و دلنشین داشته باشند و مراقب وزن خود باشند.

در کنار اینها، ابراز محبت های فیزیکی نیز نقش کلیدی بازی می کنند. بوسیدن، بغل کردن و لمس کردن به طور مرتب در بین همسران جریان داشته باشد، باعث می شود که همسران احساس خوبی داشته باشند و حس کنند که همچنان شور و اشتیاق در بین آنها پابرجاست.

سه - مشکلات خود را مطرح کنید


قواعد اساسی برای رابطه موفق

حتی بهترین روابط نیز مشکلاتی دارند. این همانجایی است که پای تعامل، مذاکره و گفتگو و پختگی و رفتار بالغانه در میان می آید. هیچ کس کامل نیست و در یک رابطه هر فردی تقاضاها، نیازها و تمایلات خاص خودش را دارد. به هر حال و ناچار، بعضی وقت ها این اختلاف نظرها بالا می گیرد.

معمولا وقتی که اشتباه از سوی یکی از همسران صورت می گیرد، به آسانی حل نمی شود. از یک سو، برخی همسران معمولا سرشان را مثل کبک زیر برف می کنند و از نگاه کردن به موضوع و حل کردن آن خودداری می کنند. از سوی دیگر، برخی همسران کینه ای را برای همیشه به دل می گیرند؛ نه می بخشند و نه فراموش می کنند. هیچ یک از این راهبردها به حل موفقیت آمیز مسئله کمکی نمی کند و به همسران اجازه نمی دهد در زندگی به خوبی پیش روند.

بنابراین لازم است که بدانیم چطور به صورتی مناسب و تاثیرگذار نگرانی ها و مسائل خود را مطرح کنیم و رفتار بد یک همسر را اصلاح کنیم. به یاد داشته باشید که بخشیدن فوری هیچ نکته ای را به دو طرف رابطه نمی آموزد. تنبیه طولانی، به سرد شدن و سخت شدن احساسات می انجامد؛ اما بحث و گفتگو، تصحیح کردن یکدیگر و برداشتن گام هایی برای حل مسئله به خوبی می تواند موثر باشد.

با مطرح کردن دقیق مسئله، دست یافتن به نتایج عادلانه، در نظر گرفتن رفتارهای جایگزینی که نیازهای هر دو طرف را در نظر بگیرد و پاسخ دهد، هماهنگی لازم در رابطه به دست می آید.

چهار - قدردانی را تمرین کنید

قواعد اساسی برای رابطه موفق

همسران کارهای زیادی را برای یکدیگر انجام می دهند. حضور هر یک از آنها در زندگی دیگری ضروری است. در واقع چنین تعامل کاری یکی از ویژگی های معمول رابطه است. دو انسان کنار هم می آیند تا برای یکدیگر زندگی بهتر از آنکه بخواهند تنها باشند، بسازند. با اینحال، در عمل، همسران بعضی وقت ها نامرئی می شوند.

حمایت ها، لطف ها و مهربانی های هر روزه نادیده گرفته می شود. در این حالت، ممکن است یکی یات هر دو همسر کم بیاورند. در چنین شرایطی، احتمال دارد انگیزه ادامه دادن چنین رفتارهای حمایتی از بین برود و احساسات آسیب دیده افزایش یابد.

نکته مهم این است که راه حل های ساده ای برای برطرف کردن چنین مسائلی در رابطه وجود دارد. اختصاص لحظاتی به حق شناسی و قدردانی از یکدیگر می تواند به ادامه دار شدن چنین فعالیت هایی کمک کند. چند کلمه محبت آمیز اینجا... یک تشکر آنجا. تنها با اندکی تلاش برای بازشناسی تلاش طرف مقابل، ارج نهادن به او و حمایت کردن از آن، یک روز می تواند به خوبی سپری شود!

پنج - پاداش را به یاد داشته باشید

قواعد اساسی برای رابطه موفق

روابط به معنای راهی برای دستیابی به احساس ارزشمندی و رضایت است. انتظار می رود افراد از طریق روابطی که دارند بتوانند احساس خوبی به دست آورند و نیازهایشان را برطرف کنند. در رابطه به دنبال حمایت، عشق، رضایت جنسی و مواردی از این دست هستیم؟

در عمل، گاه این اهداف در رابطه فراموش می شوند. رفتارهای خوشایند، بیشتر وقت ها پاسخ ها و پاداش های لازم را دریافت نمی کنند. همچنین گاهی تعاملات ناخوشایند توجه و بازخورد بیشتری را نسبت به رفتارهای مثبت به دست می آورند. در نتیجه، سطح کیفیت روابط پایین می آید، چرا که فرد با نالیدن، غر زدن و شکایت کردن، یا دستور دادن، بهتر به خواسته هایش دست می یابد تا با رفتارهای مثبت.

خوشبختانه، تنها کاری که برای چرخاندن بازی در این زمینه لازم است انجام شود، دادن اندکی پاداش مناسب است. کسب اطمینان خاطر از بابت اینکه نیازهای طرف مقابل به هنگام انجام رفتاری خوشایند تامین شده است، به خوبی می تواند ادامه پیدا کردن آن رفتار را تضمین کند.

همه ما تمایل به یادآوری و تکرار رفتارهایی دارم که برایمان نتایج مطلوبی به همراه می آورند؛ بنابراین با خوب برخورد کردن با همسری که رفتار مطلوبی از خود نشان داده است، هر دو همسر احساس رضایت خواهند کرد. رفتارهایی که پاداش می گیرند، پرورش می یابند و روابطی که روی هم رفته پاداش دهنده هستند، به موفقیت دست می یابند.

نتیجه گیری


به طور کلی، نباید روابط را امری رازآلود تلقی کرد. حتی لازم نیست آنها را امری پیچیده دانست. رابطه خوب و مناسب، تنها به اندکی تفکر و توجه و مراقبت روزانه نیاز دارد. کلمه ای مناسب در یک لحظه، بوسه ای به جا در لحظه ای دیگر ... و به این ترتیب رضایت از رابطه می تواند در تمام دوران زندگی ادامه داشته باشد.