سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

تمریناتی برای داشتن نوزادی باهوش



 

تمریناتی برای داشتن نوزادی باهوش

 

 

آغوش  پدر یا مادر نشاط  و شادابی کودکان را دوچندان می کند.  ماساژ کودک نیز وسیله ای است  برای  ارتباط جسمانی  فرزند با والدین که آرامش زیادی را به او هدیه می دهد. 

 

تحقیقات  نشان  داده  است لمس  و ماساژ  کودک  یکی از بهترین  راه های  تحریک حس لامسه و  افزایش رشد  مغزی  او است. 

 

ماساژ باعث  ترشح  هورمون اندورفین و اکسی  توسین در بدن شیرخوار شده و علاوه بر کاهش  درد تأثیر بسزایی  در افزایش آرامش وی دارد.

 

لمس  کودک  او را نسبت  به اطرافیان و  جسمش  آگاه  کرده  و رشد جسمانی کودک را نسبت  به هم سن و  سالانش تسریع می کند.

 

تحریک حس لامسه کودکان با استفاده از ماساژ با اثر بر سلول های مغزی، میزان هوشیاری کودک  را افزایش داده و  او را نسبت  به دنیای پیرامونش آگاه  تر می کند بطوری که پس از گذشت چند ماه  کودک  به کنجکاوی  بیشتری پرداخته و  سعی می کند  با لمس اشیای اطرافش، خود تجربه کردن را آغاز  کند. 

 


ویدیو مرتبط :
تمریناتی فوق العاده زیبا برای تناسب اندام

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ماهي كودكم را باهوش می کند



سلامتيران بر اساس تحقيقات پژوهشگران موسسه ملي‌ ‌تحقيقاتبهداشتي آمريكا،مصرف ماهي و ديگر غذاهايي دريايي دردوران بارداري موجب‌ ‌باهوش‌تر شدن كودكان و رشد بهتر مهارت‌هاي آنان مي‌شود.

به گزارش رويترز، مصرف ماهي و غذاهاي دريايي در هفته كمتر از 340 گرم (ميزان سفارش شده سازمان‌هاي بهداشتي آمريكا)، كودكان آنها را از ابتلا به مشكلات رشدي محافظت نمي‌كند.

ماهی

اين درحالي است كه زناني كه غذاي دريايي مصرف نمي‌كنند درواقع با محروم كردن‌ ‌كودكان خود از مواد غذايي لازم وحياتي رشد مغزي آنها ، به نوزادان خود آسيب وارد‌ ‌مي‌كنند.

دراين تحقيق كه در دانشگاه بريستول انجام شد، كودكاني كه مادرانشان در دوران بارداري ماهي بیشتری ‌مصرف مي‌كنند، مهارت‌هاي ارتباطي واجتماعي بهتري داشته ودرسن 7 سالگي بهتر رفتار كرده و در سن هشت سالگي ازضريب هوشي كلامي بالاتري برخوردارند.