سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

تاثیر دیر خوابیدن در افسردگی



 

 

 

افسردگی

 

مطالعاتی که در آمریکا صورت گرفته نشان می دهد که زود خوابیدن، نوجوانان را در برابرافسردگی و فکر خودکشی محافظت می کند.

بنا بر این مطالعات که بر روی نوجوانان 12 تا 18 سال صورت گرفته،احتمال دچار شدن به افسردگی در میان نوجوانانی که بعد از نیمه شب می خوابند 24 درصد بیشتر از نوجوانانی است که قبل از ساعت 10 شب خود را برای خوابیدن آماده می کنند.

که در میان کسانی که کمتر از 5 ساعت در شبانه روز می خوابنداحتمال دچار شدن به افسردگی، 71 درصد بیشتر از کسانی است که مدت 8 ساعت در شبانه روز می خوابند.

این مطالعات مربوط به 15 هزار و500 نوجوان در دهه 1990 مورد بررسی قرار گرفته است.

ساعت خواب قریب به یک چهارم این نوجوانان بعد از نیمه شب بود.ساعات خوابی که برای این گروه سنی مناسب تشخیص داده می شود 9 ساعت تعیین شده است.

 

 

افسردگی

 

این پژوهشگران می گویند از هر 15 نوجوانی که مورد بررسی قرار گرفته اندیک کودک دچار بیماری افسردگی بوده است.

علاوه بر این در میان نوجوانانی که از نیمه شب به بعد خود را برای خواب آماده می کنند این خطر که به خودکشی فکر کنند، 20 درصد بیشتراز نوجوانانی است که از ساعت 10 شب به بعد بیدار نمی مانند.

این بررسی ها همچنین نشان می دهد که افسردگی و فکر خودکشی درمیان نوجوانان دختر، و نیز نوجوانانی که فکر می کنند والدینشان علاقه زیادی به آنان ندارند، بیشتر است.

"خواب با کیفیت خوب می تواند عاملی برای جلوگیری از بیماری افسردگی و نیز معالجه این بیماری باشد."

خواب کافی، غذای خوب و ورزش منظم به نوجوانان در مقابله با بیماری افسردگی ونیز جلوگیری از آن کمک می کند و به والدین نوجوانان باید اطلاعات لازم برای مراقبت و محافظت فرندانشان در برابر این بیماری داده شود.

 

 


ویدیو مرتبط :
‫پرسش و پاسخ: تاثیر مدیتیشن بر افسردگی و اضطراب‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

خوابیدن در روشنایی، سبب افسردگی می شود



 

 

 

خوابیدن در روشنایی، سبب افسردگی می شود

 

خوابیدن با چراغ روشن در شب می تواند شما را به افسردگی مبتلا سازد.روانپزشكان دانشگاه ایالتیاوهایو در آمریكا تاكید كردند: كسانی كه شب با چراغ روشن و در تماس با نور می خوابند، روز بعد معمولا با حالت های بدخلقی و افسردگی دست به گریبان می شوند.

 

حتی نور حاصل از صفحه تلویزیون روشن و یا چراغ خواب هم می تواند روی سلامت روانی افراد تاثیر نامطلوبی داشته باشد و این حالت را تشدید كند.

 

به گزارش روزنامه سان، روشن بودن فضای اتاق به هنگام خواب در واقع خطرات بالقوه ای بر چرخه طبیعی خواب و بیداری انسان دارد.

 

تماس با نور به هنگام خواب در واقع سبب بروز تغییرات و تفاوت هایی در ساختار منطقه ای از مغز موسوم به هیپوكامپ می شود.

 

هیپوكامپ نقش كلیدی در رابطه با اختلالات افسردگی ایفا می كند. بنابراین تغییرات در هیپوكامپ بسیار حائز اهمیت است.

 

بازبینی مطالعات گذشته نشان می دهد: كاركردن در شیفت های شبانه می تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش دهد./خبرگزارى ایسنا