سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

به كودكان احترام بگذارید



به كودكان احترام بگذارید,رعایت احترام كودك,احترام به دیگران

به كودكان احترام بگذارید‎

 به كودكان احترام بگذارید

انسان‌ها ذاتاً علاقه‌مندند که دیگران به آن‌ها احترام بگذارند و این مسئله شامل همۀ طبقات، از بزرگسال تا خردسال می‌شود.به كودكان احترام بگذارید آن ها هم سرمایه‌های عظیم و ارزندۀ جامعه‌اند، و هم از این قاعده مستثنا نیستند. به‌خصوص اگر این اکرام و اظهار محبت به آن‌ها در مقابل دیگران باشد.

 

رعایت احترام كودك
احترام به دیگران، یکی از عوامل مهم در جذب و اطاعت آن‌هاست و این احترام دربارۀ کودکان بیشتر صادق است. اگر پدر و مادری به فرزند خود احترام بگذارند، در تربیت او موفق‌ترند. چون کودکان در این‌ صورت بهتر به سخنان و نصایح والدین خود گوش می‌دهند؛ اگر به شخصیت آن‌ها بی‌احترامی یا توهین شود، این رفتار دشمنی و کینۀ آن‌ها را به همراه خواهد داشت.


در روانشناسی همه رفتارهای انسان یک معنی و توجیه دارد و آن‌هم فرار از حقارت است. بنابراین اکرام کردن و بزرگ دانستن، همه تربیت خواهد بود از جمله کودکان.احترام به کودکان در شخصیت آ نها تاثیر بسزایی دارد.

 

اکرام کردن همان رفتاری است که به موجب آن احساس بزرگ و محترم بودن در فرد پدید می‌آید و در او باور خوبی نسبت به خودش ایجاد می‌شود و محصولات شیرینی چون عزت و اعتماد به نفس به بار می‌آورد.


حال اگر می‌خواهید فرزند خود را بسیار متشخص و با اعتماد به نفس بار بیاورید به كودكتان احترام بگذارید . به‌طور مثال وقتی وارد خانه می‌شوید همان‌گونه که با همسرتان سلام و احوالپرسی می‌کنید با کودک‌تان هم احوالپرسی کنید. وقتی نام او را صدا می‌زنید اسمش را کامل و محترمانه صدا بزنید.

 

حتی وقتی که قصد تنبیه یا دعوا کردن او را دارید از هر گونه اقدامی که موجب تحقیر و خجالت کشیدن او شود خودداری کنید. تنبیه بدنی به شدت موجب تحقیر انسان می‌شود و مانع از احترام گذاشتن به فرد یا کودک است .در اغلب موارد آنچه موجب گریه کودک می‌شود درد حاصل از تنبیه نیست بلکه درد حاصل از حقارت است. بنابراین هرگز رفتاری از خود بروز ندهید كه موجب تحقیر او شود.


فرزندان والدینی که به کودک خود احترام می‌گذارند، اعتماد به نفس بیشتری دارند. بنابراین هرگز كودك خود را با دیگران مقایسه نكنید. همیشه سعی كنید فرزندان خود را همان‌گونه كه هستند، یعنی با نقاط قوت و ضعفی كه دارند، بپذیرید. همواره آنان را در ارتقای نقاط قوت و اصلاح نقاط منفی حمایت کنید. این یكی از بهترین شیوه‌های احترام گذاشتن به آنهاست.


دین ما، توجه به نیازهای معنوی و تأمین احتیاجات روانی كودك را به طرز ظریفی پیش بینی كرده است. از این روست كه می گویند به كودكان احترام بگذارید این به عنوان یك حق مسلم بر عهدۀ والدین و دیگران، مورد تأكید قرار گرفته است. زیرا كه دورۀ كودكی مهم‌ترین دورۀ زندگی انسان و دورۀ شكل پذیری و اثر پذیری اوست. هر چه در كودكی در قالب انسان ریخته می‌شود شخصیت فردای او را می‌سازد.

احترام به کودک,نتایج اكرام كودكان,فقدان محبت و احترام

احترام به کودکان در شخصیت آ نها تاثیر بسزایی دارد‎

 

پیام‌ها و نتایج احترام به کودک
احترام به کودک یکی از عوامل مهم در رشد شخصیت کودک است که او را فردی باشخصیت، مسئولیت پذیر، دارای اعتماد به نفس قوی و خلاق می‌گرداند، تصور مثبتی از خویشتن پیدا می‌کند و روح شرافت و بزرگواری را در کودک پرورش می‌دهد.


یکی از علل اساسی اختلالات رفتاری کودکان، فقدان محبت و احترام کافی از ناحیه والدین است.
پیامبر اکرم (ص) فرموده اند به كودكان احترام بگذارید. رفتارها، عملکرد و شیوه‌های برخورد ایشان با کودکان و نوجوانان بهترین الگوی رفتاری برای خانواده‌هاست. اگر مردم به شیوه ایشان در برخورد با کودکان و نوجوانان عمل كنند، از بسیاری اختلالات و مشکلات روحی و روانی کودکان و نوجوانان پیشگیری خواهد شد.


شیوه‌های عملی تکریم کودکان و نوجوانان مانند سلام کردن، همبازی شدن، هم‌صحبت شدن و … راهنمای خوبی برای همه والدین است.


منبع:روزنامه اطلاعات/ سلامت نیوز


ویدیو مرتبط :
به شعبده باز همکار احترام بگذارید

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

به حق هسته‌ای اعضای ان.پی.تی احترام بگذارید



اخبار,اخبار سیاست خارجی,معاهده ان پی تی


اخبار سیاست خارجی - به حق هسته‌ای اعضای ان.پی.تی احترام بگذارید

کشورهای صنعتی وظیفه دارند که بر اساس پیمان ان پی تی به سیاستهای ملی انرژی هسته ای کشورهای عضو از جمله حق داشتن چرخه سوخت احترام بگذارند.

مدیر کل امور سیاسی و امنیت بین المللی وزارت امور خارجه کشورمان با انتقاد از گسترش جنگ افزار هسته ای توسط کشورهای هسته ای تاکید کرد کشورهای صنعتی وظیفه دارند که بر اساس پیمان ان پی تی به سیاستهای ملی انرژی هسته ای کشورهای عضو از جمله حق داشتن چرخه سوخت احترام بگذارند.

به گزارش ایرنا؛ حمید بعیدی نژاد که برای شرکت در سومین نشست کمیته مقدماتی کنفرانس بازنگری معاهده ان پی تی به نیویورک آمریکا رفته است روز چهارشنبه طی سخنانی در این نشست، اظهار داشت: مایه نگرانی است که بعد از45 سال پس از اجرایی شدن معاهده ان پی تی، کشورهای هسته ای نه تنها قدمی برای اجرای تعهدات خود برای کاهش و انهدام سلاحهای هسته ای برنداشته اند، بلکه بر عکس اقدام به توسعه انواع جدیدی از جنگ افزار هسته ای و ارتقای سلاح‌های خود و همچنین ادامه آزمایش هسته ای با روشهای جایگزین و افرایش نقش سلاحهای هسته ای در دکترین های امنیتی و نظامی خود کرده اند.

وی گفت: کشورهای هسته ای با کمک کردن به اعضای غیر عضو معاهده و انتقال تجهیزات، مواد و فنآوری هسته ای به آنها تعهدات خود نسبت به عدم گسترش سلاحهای هسته ای را زیر سوال برده و باعث تضعیف پایه های معاهده شده و اعتبار آنرا به خطر انداخته اند.

بعیدی نژاد افزود: کشورهای هسته ای باید با معکوس کردن تلاش خود در توسعه و پیشرفته ساختن جنگ افزار هسته ای، با حمایت از مذاکرات خلع سلاح هسته ای و برداشتن گامهای عملی در این راستا، از جمله شروع نابودی ذخایر هسته ای خود، تعهد جدی خویش به اهداف معاهده و پایبندی به هدف خلع سلاح هسته ای را به اثبات برسانند.

مدیر کل امور سیاسی و امنیت بین المللی وزارت امور خارجه به پیشنهاد رییس جمهوری اسلامی ایران در خصوص خلع سلاح هسته ای در سطح جهان اشاره کرد و گفت: دکتر حسن روحانی ریاست جمهوری اسلامی ایران در اجلاس مهرماه سال گذشته مجمع عمومی سازمان ملل با طرح یک پیشنهاد جدید که از طرف جنبش عدم تعهد ارایه گردید، نقشه راه مهمی را برای خلع سلاح هسته ای ارایه کرد که به تصویب مجمع رسیده و اجرای آن باید پیگیری شود. در این راستا، تعیین روز 26 سپتامبر بعنوان روز بین المللی انهدام کامل سلاحهای هسته ای توسط مجمع عمومی سازمان ملل، اقدام مهمی برای پیشبرد اهداف معاهده ان پی تی می باشد.

وی اظهار داشت: کنفرانس خلع سلاح ژنو باید با تصویب دستورکار لازم، هرچه سریعتر زمینه آغاز مذاکرات کنوانسیون جامع ممنوعیت دستیابی، توسعه، تولید، آزمایش، ذخیره سازی، انتقال، استفاده و یا تهدید به استفاده از جنگ افزار هسته ای را آغاز نماید.

به گفته مدیرکل امور سیاسی وزارت امور خارجه تعیین اقدامات برای ایجاد منطقه عاری از سلاحهای هسته ای بویژه در منطقه خاورمیانه از مهمترین اقدامات برای جلوگیری از گسترش و توسعه سلاحهای هسته ای می باشد که باید در دستور کار کنفرانس ان پی تی قرار گیرد.

بعیدی نژاد در بخش دیگری از سخنرانی خود برنامه های هسته ای نظامی رژیم صهیونیستی را که تنها غیرعضو معاهده در منطقه خاورمیانه است، خطری برای صلح و امنیت منطقه و تنها مانع ایجاد منطقه عاری از سلاحهای هسته ای در خاورمیانه دانست.

وی گفت: رژیم صهیونیستی با وجود موافقت تمامی اعضای ان پی تی و درخواست جدی جامعه بین المللی برای تشکیل کنفرانس سال 2012 برای ایجاد منطقه عاری از سلاحهای هسته ای در خاورمیانه، با برگزاری این کنفرانس مخالفت کرده و مانع تشکیل این کنفرانس برای ایجاد منطقه عاری از سلاحهای کشتار جمعی در خاورمیانه شده است.

وی افزود: کشورهای هسته ای مسئول برگزاری این کنفرانس نمی توانند از مسئولیتهای خود برای برداشتن گام های اجرایی و عملی برای اجرای قطعنامه 1995 ان پی تی به منظور ایجاد منطقه عاری از سلاحهای هسته ای در خاورمیانه شانه خالی کنند و باید برای تحقق این هدف گام های عملی بردارند.

مدیر کل امور سیاسی و امنیت بین المللی وزارت امور خارجه تحقق کامل حق مسلم هسته ای برای توسعه، تحقیق، تولید و استفاده از انرژی هسته ای برای اهداف صلح آمیز بدون تبعیض برای همه کشورهای عضو ان پی تی را از مهمترین اهداف معاهده دانست.

بعیدی نژاد تاکید کرد: کشورهای عضو حق کامل دارند که در عالیترین سطح لازم به تبادل تجهیزات، مواد و اطلاعات علمی و فن آوری هسته ای برای اهداف صلح آمیز میان خود و با همکاری سازمانهای بین المللی مبادرت نمایند.

وی در پایان افزود: بر اساس متن معاهده ان پی تی هیچ یک از مفاد این معاهده نمی تواند به گونه ای تفسیر شود که حق مسلم اعضای معاهده در استفاده از انرژی هسته ای برای اهدف صلح آمیز را محدود و یا خدشه دار سازد. بویژه کشورهای صنعتی وظیفه دارند که اجرای حق استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای را برای همه کشورها تسهیل نمایند. این حق حاکمیتی کشورهای عضو ان پی تی است که خود سیاستهای ملی انرژی هسته ای از جمله سیاست چرخه سوخت خود را انتخاب کنند و همه کشورها باید به انتخاب کشورهای عضو احترام بگذارند.
اخبار سیاست خارجی - ایرنا