سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

بن بست در کوچه پس کوچه های ذهن شما



احساس درماندگی ,درماندگی و ناتوانی

گاهی بدلیل تعبیر و تفسیر ذهنی مان، در رویدادها و حوادث زندگی احساس می کنیم، کنترل زندگی را در دست نداریم. با بازنگری در افکار و قابلیتهای خود احساس بهتری پیدا می کنیم و می توانیم شرایط بهتری را برای خود به ارمغان آوریم.

بن بست ذهنی
گاهی ممکن است شما احساس کنید، کاری از دستتان بر نمی آید و هرکاری انجام می دهید، بی نتیجه و بی فایده است. احساس درماندگی و ناتوانی می کنید که کاری نمی توانید انجام دهید. چنین افکاری اگر گذرا باشد، مشکلات جدی برای شما بوجود نمی آورد ولی زمانیکه این افکار  مدت زمان طولانی ادامه داشته باشد و بر روی عملکرد و فعالیتهای شما تاثیرگذار باشد، بهتر است در مورد افکار و احساس درماندگی خود چاره چویی کنید.

درماندگی به معنای احساس ناتوانی در انجام امور و این احساس که شما در شرایط و موقعیتهای مختلف زندگی نمی توانید کنترلی داشته باشید، معنا می شود.

گاهی براثر شرایط زندگی، رویدادها، حوادث زندگی و کسب اطلاعات نادرست و آموزشهای نادرست، نحوه تفکر و تفسیری که از رویدادها و وقایع دارید موجب بوجود آمدن احساس درماندگی می شود که گاهی ریشه  بی حوصلگی ، بی علاقگی ، رخوتها و افسردگی به درماندگی بر می گردد.

غلبه بر احساس درماندگی
عامل بسیار موثری برای غلبه بر درماندگی، سبک، تفسیر و تبینی است که برای مشکلات و موفقیت پیرامون خود بکار می برید. بعنوان مثال موفقیتی که بدست می آورید به خوش شانسی نسبت می دهید یا به توانایی و تلاش خود!

هر کدام از این تفسیرها در احساس و هیجان فرد نقش بسزایی دارد اگر فرد به این نتیجه برسد که بسیاری از فعالیتها او نتیجه سعی و تلاش خود است، احساس شادمانی و رضایت و اینکه بر زندگی خود مسلط است را بدست می آورد ولی زمانیکه احساس می کند این فعالیتها نتیجه شانس و کارهای دیگران است،احساس ناتوانی و ناکارآمدی به او دست می دهد و متعاقباً تمایل و انگیزه ی  برای کنترل زندگی ندارد و روحیه او بی حوصله و کسل تر می شود.

بنابراین برای غلبه بر این احساس باید تواناییها و قابلیتهای که دارد را با خود مرور کنید و به آنها اهمیت و ارزش دهید تا احساس اعتماد به نفس در شما بوجود آید.

نکته بعدی این است که باید رویدادها و موقعیتهای که  در روحیه شما تاثیر منفی بجا گذاشته است را شناسایی کنید و سعی کنید که درباره آنها بازنگری های درست داشته باشید و برچسبهای مناسب به آنها بزنید. بعنوان مثال " این هفته من همش بدشانسی آورده ام و بهتر است هیچ کاری انجام ندهم."  بهتر است بجای آن،  فکر کنیم که  " هر روز از زندگی تجربه نو و جدیدی داریم که می تواند بر اطلاعات و بهتر شدن ما بیافزاید."

همچنین بسیاری از فعالیتها و اهداف خود را به گام های کوچکتری تبدیل کنید تا برایتان قابل دسترسی باشد و احساس امیدواری و توانایی در شما بوجود آورد.

با انجام این کارها باز هم اگر نتوانستید از احساس درماندگی خود رها شوید. بهتر است به متخصصان و مشاوران مراجعه کنید و از آنها کمک بگیرید.
منبع: تبیان

 


ویدیو مرتبط :
کوچه بن بست

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آمریکا در کوچه بن بست ایران؟!



اخبار ,اخبار سیاست خارجی ,مذاکرات ایران و 5+1

 

اخبار سیاست خارجی - واشنگتن پست بررسی کرد

آمریکا در کوچه بن بست ایران؟!

مذاکرات هسته ای میان ایران و گروه 1+5 (پنج عضو دایم شورای امنیت سازمان ملل بعلاوه آلمان) اینبار در وین آغاز شد. گزارش های خبری تاکید می کنند که مذاکرات «طولانی» و «کند» خواهد بود.

به گزارش فرارو به نقل از واشنگتن پست، رویترز به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا نوشت که مذاکرات «فرآیندی پیچیده، سخت و طولانی» خواهد بود. طولانی، کند. آیا به نظر شما این صفات به معنای متوقف کردن هستند؟

 

یکی از مقامات آمریکایی در گروه حامی اسرائیل به صراحت می گوید: «ایران گفته که هیچ چیز را واگذار نخواهد کرد، هیچ چیز را بر نخواهد چید و هیچ چیز در روند حرکت آنها به سمت تولید بمب تغییر نکرده است. به کلماتی که استفاده می کنند نگاه کنید. کسانی که با این تاکتیک تاخیری و فرسایشی همراه شده اند، به طرز ناامیدکننده ای ما را به انتهای یک کوچه بن بست هدایت می کنند.»

 

در عین حال کمیته روابط عمومی آمریکا- اسرائیل (آیپک) که اخیرا از فشار خود برای اعمال تحریم ها کاسته بود، بار دیگر در حال چرخش به سمت رئوسی است که دولت اوباما تاکید دارد باید در طول مذاکرات به آنها دست یافت. آیپک در یادداشتی به اعضای خود تاکید می کند: «باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرده که هر توافقنامه ای باید امکان توسعه یک سلاح هسته ای را از ایران بگیرد. آمریکا و شرکای آن برای رسیدن به این هدف باید تاکید کنند که ایران عناصر برنامه فعلی خود را غیرفعال کند و توانمندی موجود خود را کنار بگذارد تا از توسعه تسلیحات هسته ای جلوگیری شود. در آستانه مذاکرات وین، مقام رهبری ایران به طور علنی تعطیل شدن هر بخشی از این برنامه را رد کردند. اگر بخواهیم که مذاکرات وین شانسی برای موفقیت داشته باشد، تهران باید موضع خود را به طور قابل توجهی تغییر دهد.»

 

آیپک به نقل از وزیر کشور آمریکا می گوید: «مطمئنا قصد ما این است که در توافقنامه نهایی به این حاشیه امن برسیم که آنها به تسلیحات هسته ای دسترسی نخواهند داشت.» این سازمان از سخنگوی کاخ سفید نیز نقل می کند که: «به عنوان بخشی از توافق جامع (که باید نهایی شود)، ایران ملزم خواهد بود با محدودیت های شدید بر تمام ابعاد برنامه هسته ای خود موافقت کند و این محدودیت ها شامل برچیدن بخش قابل توجهی از زیرساخت های هسته ای این کشور می شود.» 

 

منتقدان دولت اوباما تردید دارند که این مذاکرات هرگز به انتها برسد، چراکه  تصور موافقت ایران با انجام این خواسته ها، غیرممکن است و از سوی دیگر نیز گمان نمی کنند که رئیس جمهوری آمریکا برای دستیابی به موفقیت، حاضر به نهایی کردن توافقی غلط باشد.

 

بنابراین دولت آمریکا بار دیگر به مشکل بنیادین خود می رسد. آمریکا با دقت کامل آنچه ایران باید انجام دهد را ترسیم کرده،  تحریم ها را کاهش داده و علنا اعلام کرده که از زور استفاده نخواهد کرد. و البته نمی خواهد که اسرائیل اقدام نظامی صورت دهد. بنابراین برنامه بازی چیست؟

اخبار سیاست خارجی - فرارو