سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

بدترين ترين كاری كه عروس می تواند انجام دهد



 

عروس

 

هر چه بكاري، همان را برداشت مي كني ،بدترين و بي رحمانه ترين كاري كه عروس ها مي توانند انجام دهند، اين است كه پدر و مادر سالخورده وپير همسرشان را از خانه بيرون بيندازند تا همچون گدايان و ولگرد ها در خيابان ها پرسه بزنند.

 

اگر به پارك ها و بنا هاي تاريخي برويد، افراد پير و سالخورده بسياري از خانواده هاي محترم و آبرومند را مشاهده خواهيد كرد كه تنها يا به همراه دوستان همدردشان بر روي نيمكت ها نشسته اند؛ مردان و زناني كه همسرانشان را از دست داده اند بچه هايشان بزرگ شده اند و خانه شان توسط عروس هايشان اشغال شده است.

 

دختران وپسران آنها، وقتي براي آنها ندارند. نوه هايشان هم يا نسبت به آنها بي تفاوت هستند يا اينكه چنان سرشان شلوغ است كه اهميتي به اينكه چه اتفاقي براي آنها مي افتد، نمي دهند.

 

بنابراين آنها همچون پرندگان دسته دسته به پارك ها و باغ ها مي روند و دور هم جمع مي شوند و به اوقات خوش زندگي شان فكر مي كنند.

 

محيط خانه براي آنها طوري شده كه فكر مي كنند زيادي و به درد نخور و« مزاحم » هستند. عروس ها استفاده هايي از آنها مي كنند و كارهايي را به عهده شان مي گذارند.

 

مثلاًاز آنها مي خواهند كه به دنبال فرزندشان از مدرسه بروند يا سبزي و ميوه و شير بخرند. اما بيشتر اوقات طوري با آنها رفتار مي شود كه احساس مي كنند كه درخانه خودشان مهمان ناخواسته هستند.

 

اما خداوند از آن بالا همه چيز را مي بيند. .وقتي، زمان شما هم فرا برسد، فرزندانتان هم با شما رفتاري بهتري نخواهند داشت و همانند يك تكه قديمي و دور ريختني مبلمان و وسايل خانه با شما رفتار خواهند كرد.


هر چه بكاري، همان را برداشت مي كني.

 


زماني را هم به خانوادة همسرتان اختصاص دهيد

 

تمام روابط، همچون روابط با دوستان، همسايگان، همكاران، نياز به مقدار زيادي وقت و توجه دارد. پس چرا رابطه ما با خانواده همسرمان اين طور نيست و اين وقت و توجه را به نسبت اين رابطه نداريم؟

 

خانواده و خويشاوندان همسر در موقعيتي قرار دارندكه اغلب جزئي از خانواده به شمار نمي روندو به ندرت هم به عنوان دوست و مصاحبه در نظر گرفته مي شوند.

 

ما نسبت به آنها نه احساس عشق و علاقه اي كه نسبت به اقوام و خويشان خوني مان يا خانوادة خودمان داريم را مي كنيم و نه مايليم به آنها همان وقت و اهميتي كه به دوستان خودمان ميدهيم را اختصاص دهيم.


در اينجا اولين و مهم ترين اشتباه مان شروع مي شود.

 

روابط با خانواده همسر بايد با توجه، صبر و درك زيادي توأم باشد. همچون گياهان كمياب، خانوادة همسر نيز نياز به رسيدگي و مراقبت دائم دارد.


ویدیو مرتبط :
در هر سن و سال، چه كاری انجام دهیم؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

توصیه امام به مسئولین پنهان كاری انجام ندهند



 

 

توصیه امام به مسئولین پنهان كاری انجام ندهند

 

آرمان‌های امام؛دو دهه پس از عروج

نجفقلی حبیبی:امام به مسئولین توصیه می‌كرد، پنهان كاری انجام ندهند

در راستای تربیت سیاسی امام مسائل مملكت را ابتدا با مردم در میان می‌گذاشتند/امام به رضایت خداوند توجه داشت و بحران‌ها را از طریق توكل به خدا و تكیه بر مردم، كه قدرت خدا از طریق آنها تجلی می‌یافت، حل می‌كردند.

عضو شورای مركزی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها معتقد است، امام بحران ها را از طریق "تربیت سیاسی" حل می‌كرد.
نجفقلی حبیبی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا، در پاسخ به سوالی در مورد شیوه برخورد امام با بحران‌ها با یادآوری اینكه اینكه ایشان با بحران‌های عجیب و غریب و گوناگونی مواجه بود، اظهار داشت: با توجه به اینكه امام به رضایت خداوند توجه داشت بحران‌ها را از طریق توكل به خدا و تكیه بر مردم، كه قدرت خدا از طریق آنها تجلی می‌یافت، حل می‌كردند: همانگونه كه در مقطع جنگ و و حادثه انفجار حزب جمهوری اسلامی این گونه رفتار كردند و در هیچ مقطعی خود را از مردم كنار نكشیدند.
وی افزود: امام تاكید داشتند، همه مسئولین تا جایی كه امكان دارد همه چیز را به مردم بگویند و خودشان هم در عمل هیچگاه برخلاف اراده مردم پنهان كاری انجام نمی‌دادند.
عضو شورای مركزی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها با بیان اینكه سه راه حل برای حل بحران‌ها توسط حكومت‌ها وجود دارد، گفت: راه اول تكیه به بیگانگان است كه امام همیشه از آن بیزار بودند، راه دوم تكیه بر خودمحوری و رفتار استبدادی است كه ممكن است مسائل را به طور مقطعی حل كند اما برای همیشه آن را حل نخواهد كرد و دهها مشكل دیگر از دل آنان بیرون خواهد آمد، راه حل سوم هم تكیه بر خواست و مصالح ملی است كه امام همیشه از آن استفاده می‌كردند.
حبیبی با بیان اینكه راه حل مطلوب حكومت‌ها در مواجهه با مشكلات توضیح دادن آنها به مردم است، تصریح كرد: وقتی دشمن توطئه‌ای را چیده است و می‌خواهد كاری كند باید به مردم آن را توضیح داد تا خودشان ماهیت موضوع را تشخیص داده و در نتیجه بیداری و یافتن راه حل‌های عمومی در ذهن مردم نقش بندد. در این صورت وقتی حكومت با تهدیدات مقابله كند مردم متوجه می‌شوند كه كار آن صحیح بوده است، زیرا قبلا آموزشهای لازم را از طریق تربیت سیاسی كه امام به آن اهمیت زیادی می‌دادند دیده بودند.
وی ادامه داد: در راستای تربیت سیاسی امام مسائل مملكت را ابتدا با مردم در میان می‌گذاشتند و چیزی را پنهان نمی‌كردند و اینگونه نبود كه منتظر بمانند تا شاید موضوع از طریق دستگاه‌های داخلی یا مذاكره با دولت‌های خارجی حل شود، بلكه اولویت شان بر این بود كه مردم باید از مسائل آگاه شوند و لذا با بیانی بسیار ساده كه از روستایی گرفته تا تحصیل كرده، آن را درك كنند مشكلات را توضیح می‌دادند.
عضو شورای مركزی انجمن اسلامی مدرسین با بیان اینكه امام با استفاده از همین شیوه در بحران‌های بسیار سخت در نماندند، یادآور شد: به طور مثال انفجار حزب جمهوری اسلامی و از دست دادن ده‌ها مسوول كشور، از جمله شهید بهشتی، می‌توانست كشور را با بحران سختی مواجه كند، اما امام به راحتی آن را حل كردند. همچنین در آغاز جنگ ایشان چنان آرامشی به مردم و مسوولین دادند كه همه تعجب كردند، تا جامعه متزلزل نشود و سپس در فضای آرام راه حل‌ها را ترسیم كنند.
حبیبی اظهارداشت: تربیت سیاسی مستلزم ارتباط مستقیم حكومت، به ویژه رئیس آن، با مردم و صداقت و صراحت است كه دراین صورت می‌توان از خطرات گذر كرد و دقیقا با همین شیوه امام افكار عمومی جهان را به صداقت انقلاب اسلامی جلب كرد.
وی در پاسخ به سوال دیگری در مورد اصول مغفول مانده اندیشه امام، گفت: آزادی و حق حاكمیت مردم كه در سخنان امام بطور مكرر و به روشنی بر‌ان تاكید شده است، اكنون آنچنان مورد توجه قرار نمی گیرد و این مساله را از جریان گفت‌وگوهای دولت و مجلس و... می توان مشاهده كرد...../تحلیل:ایلنا