سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

با «ویتامین B3» خوش اخلاق شوید!



کمبود ویتامین B۳, کمبود ویتامین

کمبود ویتامین B۳ منجر به بداخلاقی و اضطراب می شود

 

ویتامین B3 یا نیاسین نقش مهمی در کاهش سطح کلسترول خون و حفظ سطح گلوکز خون ایفا می کند.

کمبود ویتامین B۳ منجر به بداخلاقی، خستگی، تمرکز ضعیف و اضطراب می شود. از اینرو میزان ویتامین B۳ موردنیاز بدن در روز در حدود ۱۴ تا ۱۶ میلی گرم است.
شما می توانید با پیروی از رژیم غذایی حاوی مواد خوراکی دارای ویتامین B۳ یا نیاسین که در ادامه اشاره می شود، نیازهای بدن تان را تامین کنید.
 

بادام زمینی
شما می توانید با خوردن بادام زمینی نیاز روزانه نیاسین خود را تامین کنید. در حدود ۱۰۰ گرم بادام زمینی ۱۲ میلی گرم ویتامین B۳ شما را فراهم کرده و ۹۰ درصد از نیاز روزانه شما را تامین می کند.
 

مرغ
یک غذای خوشمزه تهیه شده از مرغ می تواند تامین کننده نیاز ویتامین B۳ بدن شما باشد به طوریکه هر ۱۰۰ گرم مرغ حاوی ۱۳.۴ میلی گرم ویتامین B۳ است.


ماهی
ماهی تن یا قزل آلا از جمله غذاهای دریای حاوی مقادیر مورد نیاز ویتامین B۳ بدن هستند. به طوریکه هر ۸۵ گرم ماهی تن پخته شده حاوی ۱۱.۸ میلی گرم و هر ۱۰۰ گرم قزل آلا حاوی ۸ میلی گرم ویتامین B۳ است.
 

تخمه آفتابگردان
تخمه آفتابگردان در حدود ۵۰ درصد از نیاز روزانه شما به ویتامین B۳ را تامین می کند به طوریکه هر ۱۰۰ گرم تخمه آفتابگردان حاوی ۸.۳ گرم ویتامین B۳ است.
 

قارچ
با افزودن هر ۱۰۰ گرم قارچ به رژیم غذای تان، تنها ۵ میلی گرم از نیاز روزانه شما به ویتامین B۳ تامین می شود.
منبع:tabnak.ir


ویدیو مرتبط :
Niacin - Vitamin B3 .نیاسین , ویتامین ب سه

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

با این غذاها خوش اخلاق می شوید!


برخی از مشکلات زندگی سبب افسردگی و حس ناامیدی می شوند. گاهی این مشکلات با تغییرات هورمونی همراه هستند که رفع آن پیچیده تر است.




ماهنامه بهداشت و سلامت: برخی از مشکلات زندگی سبب افسردگی و حس ناامیدی می شوند. گاهی این مشکلات با تغییرات هورمونی همراه هستند که رفع آن پیچیده تر است.

در این حالت برخی افراد به روانپزشک مراجعه می کنند و ترجیح می دهند که از داروهای ضدافسردگی استفاده کنند. برخی افراد نیز جایگزین های نامناسبی مانند سیگار را انتخاب می کنند.

تحقیقات نشان می دهد که برخی از مواد غذایی و چند راهکار ساده و طبیعی در بهبود خلق و خو و افزایش شادی موثر هستند. برخی از عادت های غذایی موثر در بهبود خلق و خو عبارتند از:

مواد غذایی موثر در بهبود خلق و خو

از کربوهیدرات تصفیه شده تا حد امکان استفاده نکنید

استفاده از کربوهیدرات های تصفیه شده مانند آب نبات، شکلات، شیرینی و آرد سفید، در ابتدا به مصرف کننده احساس انرژی می دهند؛ ولی به سرعت بدن را خسته و خلق و خو را تنگ می کنند.

برخلاف تصور عموم، استفاده از خوراکی هایی که قند مصنوعی دارند، سبب شادی و حس سرزندگی نمی شود.

از مواد پروتئینی استفاده کنید

استفاده از مواد پروتئینی، به ویژه پروتئین های گیاهی و گوشت سفید، سبب احساس شادی می شود و خلق و خو را بهبود می دهند.

از اسیدهای چرب امگا 3 استفاده کنید

اسیدهای چرب امگا 3 یکی از مهمترین فاکتورهای بهبود خلق و خو و رفع افسردگی هستند.

ویتامین B12 و فولات را فراموش نکنید

تحقیقات نشان می دهد که ویتامین B12 و فولات (فولیک اسید) یکی از مهمترین منابع تولید انتقال دهنده عصبی سروتونین است که نقش مهمی در ایجاد احساس شادی و نشاط دارد.

استفاده از غذاهای حاوی اسیدآمینه

موز، تخم کدوتنبل، چای بابونه

مواد غذایی موثر در بهبود خلق و خو

همچنین راهکارهایی هم برای بهبود خلق و خو و حس شادی وجود دارند که عبارتند از:


در هر وعده غذایی سنگین نخورید

پرخوری و حجم بالای غذا در یک وعده، یکی از مهمترین دلایل ناراحتی و احساس تنبلی است؛ بهتر است تعداد وعده های غذایی بیشتر شود، ولی در هر وعده غذای کمتری میل شود.

ورزش کنید

ورزش و پیاده روی منظم یکی از مهمترین روش های بهبود خلق و خو است. تحقیقات نشان می دهد که ورزش منظم و گروهی مانند کلاس های یوگا و پیلاتس، علایم افسردگی را به طور کامل نابود می کند.

•    خواب کافی داشته باشید
•    هوای تازه استنشاق کنید
•    زیاد بخندید
•    در کارهای داوطلبانه اجتماعی شرکت داشته باشید.