سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

این تفریح باروری آقایان را کاهش می دهد



ناباروری,علت ناباروری,درمان ناباروری

  این تفریح باروری آقایان را کاهش می دهد
از نظر متخصصان، ناباروری به شرایطی گفته می شود که پس از 12 ماه رابطه جنسی طبیعی و بدون استفاده از روش های پیشگیری، بارداری اتفاق نیفتد.
ناباروری علل مختلفی دارد و در بسیاری از زوج ها ممکن است بیش از یک علت داشته باشد. این اختلال ممکن است به دلیل مشکلات مردان، مشکلات زنان و یا اینکه بدون توجیه مشخص باشد.
تحقیقات انجام شده در دانشگاه کالیفرنیا نشان داد که استفاده از سونا، جکوزی و وان آب داغ موجب کاهش باروری مردان می شود. چرا که حرارت و دمای بالا تعداد و کیفیت اسپرم ها را تحت تاثیر قرار می دهد، به همین دلیل است که بیضه ها که تولید کننده اسپرم هستند در خارج از بدن و در دمایی کمتر از 37 درجه سانتی گراد قرار گرفته اند.
بررسی مردان نابارور نشان داد که حتی 30 دقیقه قرار گرفتن در جکوزی و وان آب داغ موجب کاهش تعداد و همچنین تحرک اسپرم ها می شود.
منبع:seemorgh.com


ویدیو مرتبط :
کاهش نرخ باروری

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تاثیر پرواززدگی در کاهش حافظه و قدرت باروری



پرواززدگی,کاهش حافظه,قدرت باروری

تاثیر پرواززدگی در کاهش حافظه و قدرت باروری

بر اساس تحقیقاتی که یک پژوهشگر امریکایی انجام داده، مشخص شد: افرادی که زیاد با هواپیما مسافرت کرده یا مسیرهای پروازشان طولانی است، به دلیل ایجاد تغییرات طولانی مدت در مغز و به هم ریختن ساعت بیولوژیک بدن، تا مدتی پس از پرواز، دچار خستگی و فراموشی می‌شوند.

به گزارش ایسنا این تحقیقات که در مجله "پلوس وان" چاپ شده نشان می‌دهد که این اختلالات مغزی همچنین ممکن است برای افرادی که طی شیفت‌های شبانه یا با برنامه‌های کاری غیرمعمول کار می‌کنند، رخ دهد.

بر اساس این تحقیقات، در صورت تکرار اختلال در ریتم شبانه‌روزی، فرد شاهد تاثیر طولانی مدت آن در رفتار و عملکرد شناختی خود خواهد بود.

محققان در آزمایشات خود بر روی موش‌ها دریافتند اختلالات اعمال شده بر موش‌ها باعث ایجاد مشکلات یادگیری در آن‌ها شده و جالب اینکه با وجود توقف اختلالات و بازگشت آنها به حالت طبیعی،‌ این مشکلات یادگیری برای یک ماه در موش‌ها باقی مانده بود.

محققان در طول آزمایشات خود، تغییرات ایجاده شده و کاهش میزان نورون‌ها را در هیپوکامپ که مسؤول حافظه است، دنبال کردند.

موش‌هایی که اختلال در ریتم شبانه‌روزی بر آنها اعمال شده بود تنها نیمی از میزان تعداد عادی نورون را در هیپوکامپ خود داشتند.

این یافته‌ها ممکن است تاثیرات بیشتری بر کارمندان شیفت شب یا افرادی که بطور معمول مسافرت‌های هوایی طولانی مدت دارند داشته باشد. از بین رفتن حافظه، مشکلات یادگیری، بالارفتن احتمال ابتلا به دیابت، بیمار‌ی‌های قلبی، فشار خون و سرطان و کاهش قدرت باروری بخشی از این تاثیرات هستند.

محققان برای پیشگیری یا کم کردن اثرات این اختلالات پیشنهاد می‌کنند برای هر پرواز طولانی‌مدت، یک روز استراحت در نظر گرفته شود و کارمندان شیفت شب نیز زمان استراحت خود را در یک اتاق تاریک و ساکت بگذرانند./ایسنا