سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

انشالله تو سرخ است! ( ازدواج )



 

 

انشالله تو سرخ است

 

شما وقتی در جریان انتخاب و ازدواج قرار می گیرید چه می کنید؟ به خواندن کتاب های مختلف رو می آورید و سعی می کنید درباره ازدواج اطلاعات عمومی کسب کنید یا سراغ مشاور و روانشناس می روید و از واسطه و محقق کمک می گیرید تا طرف مقابل را بشناسید؟ به نظرتان این ها برای داشتن یک ازدواج بی دغدغه کافیست؟ فکر می کنید چند نفر در دنیا هستند که همه این راه ها را به کار گرفته باشند و باز هم از ازدواج واهمه داشته باشند؟


حقیقت این است که ازدواج هم مثل هر قدم بزرگ دیگری در زندگی ترس دارد اما آن چیزی که می تواند همه ترس ها را کنار بزند و شما را به جلو براند، توکل است. توکل در کنار تلاش و مکاشفه و مطالعه. توکل یعنی این‌که در همه مراحل زندگی، ضمانت انسان تکیه به خداوند باشد. انسان همه تلاش‌ ها، مطالعات و تحقیقات را داشته باشد اما در هنگام تصمیم گیری نیز از یاد خداوند غفلت نکند و سررشته‌ همه‌ امور را به دست او ببیند. «و مَنْ یَتَوَکَّلْ علی الله فَهُوَ حَسْبُه؛ (طلاق: 3) کسی که به خدا توکل کند، خدا برای او کافی است».توکل یعنی در تمام مراحلِ شناسایی، تحقیق، مشورت و ارزیابی نگاهمان رو به خدا باشد.

 

توکل در ازدواج

 

توکل در ازدواج به این معنا نیست که شخص بگوید: خدایا، من این مورد را دیده ام، توکل به تو! این توکل نیست. این تنبلی است. خداوند در مورد توکل در قرآن کریم می فرماید: «و شاوِرْهُمْ فی الأمْرِ فإذا عَزَمْتَ فَتَوَکَّلْ عَلَی اللهِ؛ (آل عمران: 159)و در کارها با مردم مشورت کن و آنگاه که تصمیم گرفتی به خداوند توکل نما».

 

نقل شده است که پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) در بیابان از شتر خویش پیاده شدند و شروع به بستن زانوی شتر خود کردند تا شتر حرکت نکند. یکی از اصحاب از راه رسید گفت: یا رسول الله چه می کنید؟ حضرت فرمودند: دارم پای شترم را می بندم تا شتر فرار نکند. آن صحابی گفت: توکل به خدا کنید، شتر فرار نمی کند. پیامبر (صلی الله علیه و آله) فرمودند: نه، این سخن با معنای توکل منافات دارد. بلکه باید با توکل به خدا زانوی شتر را بست.

 

نتایج توکل

 

1. مانع ترس

 

اگر پایه های توکل در بنیان زندگی مستحکم شد، برخی آفات در زندگی شما رخ نمی نمایاند. یکی از این آفات «ترس» است. کسی که به خداوند توکل داشته باشد؛ پشتیبانی در زندگی دارد که در لحظه های خطر دستگیر اوست. پس هنگامی که سررشته امور را در دست او می بیند، ترس در وجودش راه پیدا نمی کند. او امور خود را به کسی واگذار کرده که به عاقبت همه‌ امور واقف است.


توکل در ازدواج نیز نقشی اساسی دارد. کسی که توکل دارد از ازدواج نمی ‌هراسد و با اطمینان از حمایت خداوند در این راه گام بر می دارد و با دلی آرام در جلسه خواستگاری شرکت می کند. انسان متوکل نه تنها در ازدواج که در سایر مراحل زندگی نیز ترسی به دل راه نمی دهد. او تلاش خود را می کند و نتیجه را به خداوند می سپارد حال چه ازدواجی صورت بگیرد و چه پاسخ منفی بشنود. او می داند تحقق همه امور به دست خداوند است، اگر خداوند اراده بکند، می‌شود؛ هر چند همه با آن مخالف و مانع از انجام آن کار باشند و اگر تمام اسباب و زمینه ها فراهم باشد و اراده خدا بر این امر قرار نگرفته باشد، آن امر به نتیجه نمی رسد.

 

اگر دختر یا پسری برای رضای خدا و با توکل به خداوند متعال همسری را برای خود برگزیند و صلاح کار خود را به خداوند واگذارد، از هیچ چیز نمی هراسد؛ زیرا رضایت خدا در این امر است و او خود مشکلات و موانع را مرتفع می کند.

 

2.بخل زُدایی

 

توکل با آفت دیگری نیز در زندگی مقابله می کند و آن مسأله‌ی «بخل» است. گاه افراد به بهانه جلوگیری از اسراف و عدم تشریفات بخل می ورزند. معمولاً بخل با خود نوعی ترس در فرد ایجاد می کند. ترس از این که مبادا پول پس اندازی تمام شود و به مخارج دیگر ازدواج یا زندگی ام نرسد.

 

پس اگر لزوم و ضرورت خرج کردن در مسئله و موردی را دانستید دیگر نباید نگران کمبود مالی و حرف های دیگران باشید. در فکر این نباشید که مخارج من از کجا تأمین می شود.

 

انسان متوکل همیشه می گوید: من این پول را می دهم و به خدا توکل می کنم که در آینده نیز در زندگی در نمانم. وقتی انگیزه افراد در کاری الهی باشد و قصد به رخ کشیدن تجملات و تفاخر نداشته باشند، خداوند کفایت می کند و مشکلاتشان را بر طرف می نماید.

منبع: تبیان


ویدیو مرتبط :
سیب تو سرخ/نهال سیب تو سرخ/درخت سیب تو سرخ/tree apple

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مگه جهنم یخ بزنه که با تو ازدواج کنم !



 

مگه جهنم یخ بزنه که با تو ازدواج کنم !

 

جواب یک دانشجوی شیمی در دانشگاه واشینگتن به قدری جالب بود که توسط استادش در اینترنت پخش شده و دست به دست می گردد، خواندنش جالب است.


پرسش: آیا جهنم اگزوترم (دفع‌ کننده گرم) است یا اندوترم (جذب ‌کننده گرم)؟

اکثر دانشجویان برای ارائه پاسخ خود به قانون بویل - ماریوت متوسل شده بودند که می‌ گوید حجم مقدار معینی از هر گاز در دمای ثابت، به طور معکوس با فشاری که بر آن گاز وارد می‌شود متناسب است.

یا به عبارت ساده ‌تر در یک سیستم بسته، حجم و فشار گاز ها با هم رابطه مستقیم دارند.


اما یکی از آن ها چنین نوشت:

اول باید بفهمیم که حجم جهنم چگونه در اثر گذشت زمان تغییر می ‌کند. برای این کار احتیاج به تعداد ارواحی داریم که به جهنم فرستاده می ‌شوند. گمان کنم همه قبول داشته باشیم که یک روح وقتی وارد جهنم شد، آن را دوباره ترک نمی ‌کند. پس روشن است که تعدادارواحی که جهنم را ترک می ‌کنند برابر است با صفر.

برای مشخص کردن تعداد ارواحی که به جهنم فرستاده می ‌شوند، نگاهی به انواع واقسام ادیان رایج در جهان می ‌کنیم. بعضی از این ادیان می‌ گویند اگر کسی از پیروان آن ها نباشد، به جهنم می ‌رود. از آن جایی که بیش تر از یک مذهب چنین عقیده ‌ای را ترویج می ‌کند و هیچ کس به بیش تر از یک مذهب باور ندارد، می ‌توان استنباط کرد که همه ارواح به جهنم فرستاده می ‌شوند.

با در نظر گرفتن آمار تولد نوزادان و مرگ و میر مردم در جهان متوجه می ‌شویم که تعداد ارواح در جهنم مرتب بیش تر می ‌شود.

حالا می ‌توانیم تغییر حجم در جهنم را بررسی کنیم:

طبق قانون بویل - ماریوت باید تحت فشار و دمای ثابت با ورود هر روح به جهنم حجم آن افزایش بیابد.


اینجا دو موقعیت ممکن وجود دارد :

۱ ) اگر جهنم آهسته ‌تر از ورود ارواح به آن منبسط شود، دما و فشار به تدریج بالا خواهند رفت تا جهنم منفجر شود.

 

۲ ) اگر جهنم سریع تر از ورود ارواح به آن منبسط شود، دما و فشار به تدریج پایین خواهند آمد تا جهنم یخ بزند.

اما راه ‌حل نهایی را می ‌توان در گفته همکلاسی من ترزا یافت که می ‌گوید:

«مگه جهنم یخ بزنه که با تو ازدواج کنم!» از آن جایی که تا امروز این افتخار نصیب من نشده است (و احتمالاً هرگز نخواهد شد)،

نظریه شماره ۲ اشتباه است:

جهنم هرگز یخ نخواهد زد و اگزوترم است.