فرهنگ و هنر


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

خواندنی ها با برترین ها (81)

در این شماره از خواندنی ها با کتاب جدید دکتر صادق زیباکلام، اثری درباره طنز در آثار صادق هدایت، تاریخ فلسفه یونان و... آشنا شوید. برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره ...

پیشنهاد «فارسی۱» برای مذاکره با ایران!



 

پیشنهاد «فارسی۱» برای مذاکره با ایران!

 

گروه رسانه ای موبی به عنوان یك مجموعه مسلمان و معتقد به یكسری ارزش های اسلامی و انسانی شدیداً ناراحت است و نگرانی هایی خود را از طریق مصاحبه با شما رسماً اعلام می كنیم.

ماهنامه مدیریت ارتباطات نوشت:

حاجی كمیل، مشاور ارشد و مدیر هماهنگی گروه رسانه ای موبی، مالک اصلی شبکه «فارسی ۱» از پیشنهاد مدیران این شبکه جنجالی ماهواره برای گفت وگو با مدیران جمهوری اسلامی ایران خبر داد.

وی در گفت وگوی مشروح با ماهنامه مدیریت ارتباطات در خصوص بازار هدف این شبکه ماهواره ای گفت: بازار هدف ما به عنوان یك رسانه فارسی زبان، سه كشور ایران، افغانستان و تاجیكستان است. شبكه ما در افغانستان شناخته شده است اما تا به حال نتوانسته ایم در تاجیكستان بیننده آنچنانی جذب كنیم. مجموع بیننده های ما در افغانستان، تاجیكستان و بخش هایی از پاكستان در حدود ۹ میلیون نفر است ولی درایران در حدود ۳۰ تا ۳۵ میلیون بیننده در ۲۴ ساعت داریم كه این یك رقم بالایی است.

● از رسانه های ایران شکایت کردیم

وی در خصوص ارتباطات این شبکه با شبکه های سرمایه گذاری یهودی از جمله «روپرت مورداک» نیز گفت: «گروه رسانه ای موبی به عنوان یك مجموعه مسلمان و معتقد به یكسری ارزش های اسلامی و انسانی شدیداً ناراحت است و نگرانی هایی خود را از طریق مصاحبه با شما رسماً اعلام می كنیم. اتهام بستن به یك مسلمان و آن هم ارتباط با مجموعه ای از یهودی ها یك گناه كبیره است. ما مسلمان هستیم و معتقد به ارزش های اسلامی. آنچه كه ما مسلمانان در ایران و افغانستان و به طور كلی در جهان اسلام را به هم متصل می كند، دغدغه ها و اهداف مشترك هست و باید باشد. دغدغه ما به هرحال وجود و حضور صهیونیسم است و ما نگران وضعیت فلسطین هستیم. فلسطین دغدغه مشترك مسلمانان و هدف مقدسی برای ماست. ما اتهام همكاری با یهودی ها كه از طریق برخی رسانه ها مطرح می شود را هتك حرمت خود می دانیم و این موضوع را از طریق سفارت ایران در افغانستان پیگیری كردیم و از شبكه ها و رسانه هایی كه این اتهام ها را به ما بستند، رسماً گله مند هستیم و شكایتی را هم به سفارت ایران در كابل تحویل داده ایم. ما در ابتدای تأسیس مورد اتهام قرار گرفته ایم كه وابسته به جمهوری اسلامی ایران هستیم، سپس مورد اتهام قرار گرفتیم كه وابسته به جنبش سبز هستیم و در این اواخر هم متهم می شویم كه وابسته به مجموعه ای از یهودی ها هستیم كه در واقع من همه اینها را شدیداً تكذیب می كنم. ما به عنوان یك رسانه مستقل این را برای خود عار می دانیم كه وابستگی به هر مجموعه ای از داخل یا خارج داشته باشیم. رسانه ها اگر قرار است كسی را متهم كنند، باید براساس اسناد و شواهد عمل كنند. هیچ اسنادی مبنی بر وابستگی ما به هیچ گروهی وجود ندارد. من فكر می كنم بخش عمده ای از نگرانی ها درباره فارسی وان حتی در سطح مخاطبان به همین اتهام ها مربوط است.»

● حاضریم فارسی وان رسانه مشترک ایران-افغانستان شود

حاجی کمیل با بیان اینکه «ما به هیچ وجه قصد هیچ گونه تهاجمی را نداریم»، تصریح کرد: «البته نگرانی های بر حق ملت شریف ایران و مسؤولان ایرانی را درك كردیم و به آن احترام می گذاریم. اینها برای ما آموزنده است و ما آماده هستیم و این روحیه انعطاف پذیری در بین ما وجود دارد كه این نگرانی ها را برطرف كنیم.»

وی گفت: «پیشنهاد ما به عنوان یك راه حل این است كه بیاییم فارسی وان را به یك رسانه مشترك تبدیل كنیم. چرا بیاییم همدیگر را تخریب كنیم؟ بیاییم با یكدیگر تفاهم و همكاری كنیم. به اصطلاح رسانه های ایران، ما منحرف شدیم و منحرف كننده هستیم. لطفاً صداوسیما، وزارت محترم ارشاد و نهادهای فرهنگی بیایند ما را هدایت كنند. ما این آمادگی را داریم كه هر آنچه را كه مایه نگرانی است و هر سوژه ما كه ضد ارزشی هست را برداریم، حذف كنیم و برنامه های مشتركی را جایگزین كنیم. ما اعلام می كنیم این آمادگی را داریم كه با صداوسیما برنامه های مشترك تولید كنیم. ما این آمادگی را داریم كه مثلاً به جای «ویكتوریا» بیایم سریال مولانا را بسازیم، به جای سریال «همسایه ها» بیاییم از زندگی رودكی، سنایی و سایر مشاهیر بزرگ ایران مستندسازی و سریال سازی كنیم. اگر واقعاً این نگرانی ها برحق است كه هست، سازمان ها و نهادهای فرهنگی داخل ایران بیایند با ما همكاری كنند. این كار دو فایده دارد؛ اول اینكه ما هدایت می شویم و دوم اینكه ما ثابت می كنیم به هیچ گروه و سازمان خارجی وابسته نیستیم و یك مجموعه مستقل هستیم. ما این توانمندی را درخود داریم كه با صداوسیما یك همكاری مشترك را آغاز كنیم، آنهم بر اساس یك تفاهم نامه.»

● ما به مناسبت های مذهبی احترام می گذاریم

مدیر هماهنگی شرکت رسانه ای موبی در بخش دیگری از این گفت وگو اظهار داشت: «ما حاضریم سریال هایی كه باعث نگرانی مقامات ایران است را حذف كنیم اما زمانی این كار را می كنیم كه یك تفاهم وتوافقی صورت بگیرد. حداقل باید جایگزینی برای پخش به جای این سریال ها انتخاب شود. اگر این طور نشود، ما چیزی برای پخش نداریم. چه چیزی را پخش كنیم؟ ما آمادگی این را داریم كه از امروز مذاكرات خود را آغاز كنیم. جذابیت های فرهنگی و توریستی بسیاری در ایران وجود دارد، ما مفاخر و مشاهیر مشتركی داریم كه می توانند زمینه های بسیار خوبی برای همكاری مشترك دارند. متأسفانه به فارسی وان همیشه با دید منفی نگاه شده است كه ناشی از همان اطلاعات غلط است. ما تمام مناسبت های مذهبی را رعایت كردیم، از روزی كه تلویزیون را تأسیس كردیم، احترام به مناسبت های مذهبی به عنوان یك اصل در كار ما وجود داشته است. چون ما مسلمان هستیم. ما برای اولین بار به عنوان یك شبكه ای كه از خارج ایران پخش می شود، در اذان «علیاً ولی الله» را گذاشتیم؛ آن هم از كجا، از قلب یك كشور عربی كه مجموعه ای از وهابیت هم در این كشورهای عربی فعال هستند.»

● تکذیب وابستگی به مرداک

حاجی کمیل در خصوص ارتباط این شبکه ماهواره ای با مورداک نیز گفت: «اتفاقاً من مورداك را زمانی شناختم كه نامش را از طریق رسانه های ایران شنیدم. قبل از آن من شناخت خوبی از مورداك نداشتم. بعد یك مقدار تحقیق كردم تا ببینم قضیه چیست و این مورداك كیست. بعد متوجه شدم كه به عنوان بزرگترین امپراطور رسانه در دنیا مطرح است و متوجه شدم كه اتهام بستن ما به مورداك مثل این می ماند كه فلان بقالی كوچك سر كوچه مال فلان رئیس جمهور است؛ یعنی ما در این حد كوچك هستیم.... ما وابستگی به مورداك را تكذیب می كنیم و هیچ وابستگی به هیچ ارگان یا گروه سیاسی هم نداریم... اجازه بدهید اینجا توضحیات بیشتری هم بدهم. ببینید ۵۰ درصد سهم شبكه فارسی وان متعلق به گروه رسانه ای موبی و ۵۰ درصد آن متعلق به شركت استار است. ما با شاخه هند شبكه استار مشاركت داریم. شاخه هند استار با شاخه هنگ كنگ مشاركت دارد و در حقیقت یكی از بخش های شریك شریك شریك ما با فاكس نیوز (شبكه تلویزیونی آمریكایی متعلق به مورداك) شراكت دارد كه ربطی به ما ندارد. ما هرگونه رابطه مستقیم و غرض آلود را با مجموعه مورد اشاره شما تكذیب می كنیم....»... / گزارش : سایت خبری تحلیلی تابناک

 

 


ویدیو مرتبط :
پیشنهاد مذاکره حرف منطقی نیست!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

6 پیشنهاد به مذاکره کنندگان ایران با 1+5



 

کرمی راد تاکید کرد: ایران هیچ گاه از فعالیت های صلح آمیز غنی سازی اورانیوم دست بر نمی دارد و گروه 1+5 باید از دورهای باطل و پیشنهادات به ناحق دوری کند.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مذاکرات ایران و 1+5 برای نتیجه بخش بودن باید بر پایه مشترکات باشد ، بر لزوم توجه ایران به موضوع اطلاع رسانی به موقع به دیگر کشورها از خواسته های نابجای احتمالی گروه 1+5 در جریان مذاکرات تاکید کرد .

محمد کرمی راد نماینده کرمانشاه در گفتگو با مهر، با اشاره به اینکه ایران در آستانه مذاکرات با گروه 1+5 در ترکیه است ، افزود: ایران باید با مهندسی مذاکره به دنبال روش های صحیح برای تامین منافع جمهوری اسلامی و بر اساس خواست رهبر انقلاب و مردم باشد.

وی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی باید در روند مذاکرات به گونه ای عمل کند که مذاکرات بر پایه برخی مشترکات میان ایران و 1+5 باشد ، افزود: اگر مذاکرات بر پایه مشترکات انجام شود احتمال دارد که به نتیجه برسیم، اما در صورتی که گروه 1+5 خواسته های ناحقی داشته باشند این موضوع باید به اطلاع دیگر کشورها و افکار عمومی برسد.

نماینده کرمانشاه با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی باید در مذاکرات جدید، با توجه به اینکه تا به حال و در گذشته این مذاکرات بی نتیجه و ابهام آمیز بوده است، پیش برود و سئوالات فرعی و شبهات و اقداماتی که 1+5 بر اساس گزارش های برخی افراد نفوذی و منافق با آن به دنبال منحرف کردن روند مذاکرات بوده اند، مد نظر قرار ندهد و به دنبال مسیری برای سودبخش بودن مذاکرات به نفع ایران باشد.

وی با اشاره به اینکه در ابعاد سیاسی لابی صهیونیستی در تلاش برای متوقف کردن فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران است، ادامه داد: ایران با در نظر گرفتن همه این موارد باید مهندسی مذاکرات با گروه 1+5 را به صورت صحیح طراحی و دنبال کند.

کرمی راد تاکید کرد: ایران هیچ گاه از فعالیت های صلح آمیز غنی سازی اورانیوم دست بر نمی دارد و گروه 1+5 باید از دورهای باطل و پیشنهادات به ناحق دوری کند.

وی افزودن کشورهایی همچون ترکیه، برزیل و مالزی را در اصل مذاکرات بسیار مفید ارزیابی کرد و افزود: این موجب می شود که آنان بازیهای سیاسی گروه 1+5 را ببینند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه باید تلاش شود مذاکرات بر پایه مشترکات میان ایران و 1+5 باشد افزود: درصورتیکه آنان دور باطل خود را ادامه دادند، ایران باید  راهکارهایی برای خنثی کردن این روند بیندیشد.