فرهنگ و هنر


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

خواندنی ها با برترین ها (81)

در این شماره از خواندنی ها با کتاب جدید دکتر صادق زیباکلام، اثری درباره طنز در آثار صادق هدایت، تاریخ فلسفه یونان و... آشنا شوید. برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره ...

نه گفتن به "پروانه" ممکن نبود/ منتظر یک کار سیاسی نباشید



اخبار,اخبار داغ,اخبار جدید

نه گفتن به "پروانه" ممکن نبود/ منتظر یک کار سیاسی نباشید
حامد کمیلی بازیگر نقش اصلی سریال "پروانه" که ویژه دهه فجر امسال ساخته می‌شود با تأکید بر اینکه سیاسی خطاب کردن این سریال کوچک‌ترین نگاهی است که می‌توان به آن داشت، این کار را متفاوت‌ترین درام عاشقانه تلویزیون و حتی سینما خواند.

به گزارش خبرنگار مهر، حامد کمیلی در سریال ‍"پروانه" به کارگردانی جلیل سامان نقش اول را ایفا می‌کند. مردی به نام امیر که در دهه 50 زندگی می‌کند و اتفاقاتی زندگی‌اش را دچار تغییر و تحولات فراوانی می‌کند.

کمیلی بازیگری است که با سریال "اغما" به کارگردانی سیروس‌مقدم در رمضان سال 86 چهره شد و همان سال در آثار دیگری نیز حضور پیدا کرد. گرچه بعد از آن بیشتر شاهد حضور کمیلی در سینما بودیم. حضوری که با فیلم سینمایی "تردید" آغاز شد و با "پسر آدم، دختر حوا" ادامه پیدا کرد.

اخبار,اخبار داغ,اخبار جدید

با این بازیگر جوان که همزمان با سریال "پروانه"، فیلم سینمایی "زیباتر از زندگی" در نقش شهید علم الهدی را نیز در جشنواره فیلم فجر خواهد داشت، در روزی که عوامل مشغول تصویربرداری یکی از صحنه‌های داخلی حوالی هفت تیر بودند، گپی زدیم.

کمیلی در نمایی از "پسر آدم، دختر حوا" به کارگردانی رامبد جوان

پس از مدت‌ها دوری از تلویزیون و حضور در فیلم‌های سینمایی، چه شد که تصمیم گرفتید با "پروانه" به تلویزیون برگردید؟

حامد کمیلی، بازیگر: با توجه به شرایط فعلی سینما از یک جایی تصمیم گرفتم سعی کنم روی انتخاب‌هایم تمرکز بیشتری داشته باشم. البته من امسال فیلم سینمایی "زیباتر از زندگی" به کارگردانی انسیه شاه حسینی را در جشنواره فیلم فجر دارم و بعد از آن کار برنامه‌ای نداشتم.

در واقع فیلمنامه خوبی وجود نداشت. اما بعد از خواندن سریال جلیل سامان، نه گفتن به این فیلمنامه کار سختی بود. با اینکه اصلا در برنامه‌ام کار در تلویزیون وجود نداشت اما "پروانه" از آن قصه‌هایی بود که جای بازی زیادی داشت و برای من هم جذابیت داشت و احساس کردم که می‌توانم در آن کار کنم. در واقع دوست داشتم حتما این اتفاق بیفتد. منصور سهراب پور که از قبل او را می‌شناختم نیز تیم حرفه‌ای دور هم جمع کرده بود بنابراین ترکیب عواملی چون فیلمنامه خوب و عوامل حرفه‌ای مقابل و پشت دوربین مرا به حضور در سریال ترغیب کرد.

*"ارمغان تاریکی" سریال قبلی سامان چه، آن را دیده بودید؟

- بله کار محترمی بود. من زمان پخش سریال درگیر فیلمبرداری بودم. این شد که بعدها از سامان سریال را گرفتم و یک بار دیگر با دقت آن را دیدم. چون می‌خواستم با نگاه او بیشتر آشنا شوم. به هر حال فیلمنامه‌ای که این روزها در حال ساختش هستیم یکی از متفاوت‌ترین درام‌های عاشقانه‌ای است که تا به امروز در تلویزیون و حتی سینما کار شده است.

کمیلی با گریم سریال "پروانه"

*این تفاوت‌ها خود را در چه عناصری نشان می‌دهد؟

- فیلمنامه نگاه متفاوت و خاصی دارد. بسترسازی و شخصیت‌پردازی‌های بسیار خوبی در آن اتفاق افتاده است و جای کار دارد. بنابراین نه گفتن به این فیلمنامه کار سختی بود. این عوامل دست به دست هم داد تا در این سریال حضور پیدا کنم.

* درباره فضای سریال هم حرف بزنیم. به ویژه که قرار است سریال در دهه فجر پخش شود و نگاه مناسبتی و سفارشی بودن به آن وجود دارد.

- این کار اصلا مناسبتی نیست. این را می‌توانید از تیم بازیگری یا عوامل پشت دوربین بفهمید. مردم زمانی که سریال را ببینند قضاوت بهتری خواهند داشت. این قصه در بستر اتفاقاتی می‌گذرد که نمی‌شود تحت هیچ شرایطی به آن سیاسی گفت. معتقدم زمانی که مخاطب این درام عاشقانه را ببیند با من هم‌نظر می‌شود. صرفا یک سری بایدهایی در قصه است که در بستر تاریخی‌ای که قصه‌ روایت می‌شود وجود دارد و شرایط این را می‌طلبیده است.

* پس بیش از آنکه منتظر فیلمنامه‌ای سیاسی باشیم با اثری عاشقانه طرف هستیم.

- دقیقا. سیاسی خطاب کردن این فیلمنامه کوچک‌ترین نگاهی است که می‌توان به آن داشت. قضاوت درباره کار را باید به بعد از پخش آن موکول کرد. برای همین است که از گفتگوی پیش از پخش پرهیز می‌کنم. تنها می‌توانم این مژده را بدهم که تماشاگر با یک کار متفاوت روبرو خواهد شد.

* تا پخش این سریال از شبکه سه در دهه فجر فقط چند روز باقیمانده است و پس از پخش آن می‌توان قضاوت درست‌تری درباره آن داشت.

بله. من هم ترجیح می‌دهم پیش از پخش بیش از این درباره "پروانه" و نقش‌ام صحبت نکنم./مهر

 


ویدیو مرتبط :
#27 چرا به AMP نیاز داریم؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ناگفته های خداد عزیزی:تغییر ویرا کار سیاسی بود/برای این فوتبال متاسفم



امیدوارم دعوای کی‌روش و ژوزه به بزن‌بزن‌ ختم شود!/ازبکستان تیم درجه ۲ آسیاست

خبرگزاری فارس: خداداد عزیزی اعتقاد دارد ازبکستان تیم درجه ۲ آسیاست و پیروزی مقابل این تیم کار دشواری نیست.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

اخبار ورزشی -  خداداد عزیزی این روزها به عنوان مدیرفنی ابومسلم مشغول فعالیت است. عزیزی با 41 سال سن درباره تجربیات خود و مسائل مختلف فوتبال ایران از جمله شرایط کنونی تیم ملی و مقایسه آن با زمان خود با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس صحبت کرد.

* ازبکستان تیم درجه دو است

خداداد درباره شرایط تیم ملی فوتبال ایران برای حضور در جام جهانی به فارس گفت: پس از پیروزی برابر کره‌جنوبی مطمئن هستم به جام جهانی صعود می‌کنیم. بازی برابر ازبکستان هم که از تیم‌های درجه دو آسیا محسوب می‌شود، نمی‌تواند دشوار باشد و پیروزی بر این تیم کار خیلی سختی نیست و اگر این اتفاق بیفتد ما به راحتی از گروه خودمان صعود می‌کنیم و حتی شانس اول شدن در گروه را داریم.

وی با اشاره به اینکه با صعود به جام جهانی تازه کارمان آغاز می‌شود، افزود: پس از صعود به جام جهانی باید به بازیکنان امید و جوانان توجه و آنها را به تیم ملی تزریق کنیم. شاید برخی بازیکنان از این پیشنهاد من ناراحت شوند، اما باید به فکر فوتبالمان باشیم. بی تعارف می‌گویم اگر قرار باشد با همین بازیکنانی در جام جهانی حاضر شویم مطمئن باشید هیچ چیزی نصیب فوتبال کشورمان نخواهد شد اما اگر با یک تیم جوان به جام جهانی برویم و حذف هم شویم مهم نیست زیرا در دوره‌های بعدی می‌توانیم یک تیم قوی داشته باشیم.

* برای این فوتبال متاسفم

بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال درباره اختلاف سرمربی تیم ملی با سرمربی پرسپولیس در مورد استفاده از علی کریمی خاطرنشان کرد: این اختلافات به هیچ وجه به هم ربطی ندارد و تیم ملی و پرسپولیس دو موضوع جدا از هم هستند. واقعا متاسفم برای فوتبالی که یک خارجی مثل کی‌روش برای علی کریمی نگران است، اما ما نگران اسطوره‌مان نیستیم. خود ما کریمی را ضایع می‌کنیم بعد کی‌روش می‌آید و او را زنده می کند و می‌گوید که کریمی رهبر تیم ملی است. چه طور کریمی در تیم ملی رهبر است بعد در تیم باشگاهی‌اش این گونه نیست؟!

* شاید کی‌روش و ژوزه مشهدی هستند!

عزیزی با اشاره به بیانیه‌های کی‌روش و ژوزه علیه یکدیگر تاکید کرد: احتمالا این دو مربی مشهدی هستند! من در حوزه فوتبال صحبت می‌کنم و کاری به خارج از فوتبال ندارم. ما مشهدی‌ها اگر به شهر دیگری هم می‌رویم با هم درگیری و مشکل داریم. کار کی‌روش و ژوزه هم شبیه کار مربی‌های مشهد است، اما اگر بخواهیم حرفه‌‌ای به این موضوع نگاه کنیم این دو مربی هیچ ربطی بهم ندارند. کی‌روش سرمربی تیم ملی است و ژوزه سرمربی پرسپولیس و هر دوی آنها هم مربیان بزرگی هستند که هرکدام سلیقه متفاوتی دارند. حالا این مربیان خارجی به ایران آمده‌اند و با هم جنگ و دعوا دارند و این موضوع به ما ربطی ندارد، اما امیدوارم این بیانیه‌ها به یک بزن بزن درست و حسابی ختم شود و ما هم بخندیم و مردم هم شاد شوند (باخنده).

* کی‌روش می‌گوید زمین سبز را آبی کنید و مسئولان این کار را می‌کنند

بازیکن تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی 1998 درباره رفتن ویرا، سرمربی وقت تیم ملی پس از صعود به جام جهانی و مقایسه او با کی‌روش، به فارس گفت: ‌کی‌روش با ویرا بسیار متفاوت است. ویرا در آن زمان تنها به ایران آمده بود و بی‌کس و کار بود، اما چه کسی جرات دارد در صورت صعود تیم ملی به جام جهانی به کی‌روش چیزی بگوید؟ کی‌روشی می‌گوید زمین سبز باید آبی شود و مسئولان هم رنگ چمن را عوض می‌کنند. می‌گوید جام حذفی برگزار نشود و این مسابقات حذف می‌شود.

* تغییر ویرا کار سیاسی بود

عزیزی اظهار داشت: در آن زمان مسایل سیاسی باعث شد ویرا را کنار بگذارند، اما امروز کسی در فدراسیون جرات ندارد به کی‌روش بگوید بالای چشمش ابرو است. تعویض ویرا یک تعویض سیاسی بود و به هیچ وجه فوتبالی نبود. در آن زمان به محض اینکه تیم ملی به جام جهانی صعود کرد مصطفوی تغییر کرد و به جای او صفایی فراهانی به فدراسیون فوتبال آمد و صفایی فراهانی هم سریعا ویرا را به دستور خاتمی، رئیس جمهور وقت عوض کرد.

بازیکن سابق تیم ملی تصریح کرد: حتی تغییر مصطفوی و جایگزینی صفایی فراهانی هم یک کار کاملا سیاسی بود که از طرف دفتر ریاست جمهوری و شخص خاتمی اتفاق افتاد و کار غلط در غلطی بود. تیمی که با یک رئیس فدراسیون و یک مربی به جام جهانی رفته بود را فقط و فقط به خاطر مسائل سیاسی تغییر دادند.

* دادن اختیار تام به کی‌روش درست نیست

خداداد به تعطیلی جام حذفی اشاره کرد و گفت: حذف جام حذفی یک کار من درآوردی است. وقتی فوتبال ما هیچ حساب و کتابی ندارد وضعش این می‌شود. من با خیلی از مسایل کفاشیان موافق هستم به ویژه با سلامت کاری وی، اما اینکه افسار همه فوتبال خودمان را به کی‌روش بدهیم، درست نیست. مگر او چه کاری انجام داده که جام حذفی ایران را تعطیل کند؟ مربی تیم ملی فقط در خصوص چارچوب زمین فوتبال و مسایل فنی می‌تواند اظهار نظر کند اما لیگ برتر و جام حذفی را نمی‌تواند تعطیل کند. در کجای دنیا لیگ را به خاطر تیم ملی تعطیل می‌کنند؟

وی افزود: بازیکن آماده از لیگ بیرون می‌آید. در اردوی تیم ملی که نمی‌‌توان بازیکن را آماده کرد. در همه جای دنیا بازیکن نهایتا 4 یا 5 روز قبل از برگزاری مسابقه به اردو می‌رود، اما اینجا لیگ را 15 روز تعطیل می‌کنند. اگر این قانون برای همه بازیکنان تیم ملی است چرا بازیکنان لژیونر را نمی‌آورند؟ زمانی که یک نفر هر چه می‌گوید بقیه بگویند چشم، هر کسی باشد متوقع می‌شود و یک سری مسائل به وجود می‌آید که تاکنون اتفاق نیفتاده است. 

* حیف است پرسپولیس در لیگ قهرمانان نباشد

خداداد با اشاره به حضور کی‌روش در تیم ملی پرتغال تصریح کرد: آیا زمانی که کی‌روش در پرتغال بود توانست جام حذفی را برگزار نکند؟ این یک مسئله جدید است که کی‌روش آن را در فوتبال ما آورده است. پرسپولیس با این همه بازیکن هم‌اکنون در انتهای جدول است و تنها شانس حضور این تیم در لیگ قهرمانان سال آینده قهرمانی در جام حذفی است. حیف است پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا نباشد. درست است این تیم در این فصل خوب نتیجه نگرفته اما پرسپولیس، پرسپولیس است. شاید برای فصل آینده یک نفر جدید بیاید و تیم خوبی ببندد. حالا به هر شکلی هم نباید قهرمانی کسب کرد، اما اینکه جام حذفی به دستور کی‌روش برگزار نشود درست نیست.

بازیکن سابق تیم ملی افزود: حذف جام حذفی به خاطر کی‌روش بی‌احترامی به همه اهالی فوتبال است. من با کی‌روش موافق صد در صد هستم و زمانی که همه مخالف او بودند از او حمایت کردم، اما این کار درست نیست که تمام اختیار فوتبال ایران را به کی‌روش بدهیم./فارس